Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

s_maria ευχομαι ολοψυχα καλη δυναμη στην συνυφαδα σου!Ο γιατρος της τι λεει?Μηπως πρεπει να το ψαξει λιγο?
η γιατρινα εδω της ειπε να ξαναπαει σε 10 μερες μηπως εχει αλλαξει τιποτα,αλλα οπως ειπε δε νομιζει.Ο γιατρος μου πηγαινε της ειπε να κανει χοριακη και να τον παρει τηλεφωνο.

Δεν ειχε κανει καν χοριακη,εκανε τεστ ειδε οτι ηταν εγκυος και αυτο ηταν.Αφου μολις τις ειπε ο γιατρος να κανει χοριακη μου λεει ''τι ειναι αυτο?''

επειδη δεν εχει καθολου σταθερο κυκλο για να μπορει να υπολογισει και μονη της ποτε στο περιπου μπορει να εγινε η συλληψη και εγω της ειπα να περιμενει σιγουρα μεχρι 8η εβδομαδα μπως εχει γινει αργα η συλληψη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η γιατρινα εδω της ειπε να ξαναπαει σε 10 μερες μηπως εχει αλλαξει τιποτα,αλλα οπως ειπε δε νομιζει.Ο γιατρος μου πηγαινε της ειπε να κανει χοριακη και να τον παρει τηλεφωνο.

Δεν ειχε κανει καν χοριακη,εκανε τεστ ειδε οτι ηταν εγκυος και αυτο ηταν.Αφου μολις τις ειπε ο γιατρος να κανει χοριακη μου λεει ''τι ειναι αυτο?''

επειδη δεν εχει καθολου σταθερο κυκλο για να μπορει να υπολογισει και μονη της ποτε στο περιπου μπορει να εγινε η συλληψη και εγω της ειπα να περιμενει σιγουρα μεχρι 8η εβδομαδα μπως εχει γινει αργα η συλληψη

Επειγοντως χοριακη εννοειται και μην ακουει καμια γιατρινα...Μπορει ολα να ειναι καλα η να χρειαστει λιγη υποστηριξη με προγεστερονη η μαγνησιο..Να κανει την χοριακη ομως οπωσδηποτε!

Επειγοντως χοριακη εννοειται και μην ακουει καμια γιατρινα...Μπορει ολα να ειναι καλα η να χρειαστει λιγη υποστηριξη με προγεστερονη η μαγνησιο..Να κανει την χοριακη ομως οπωσδηποτε!
θα πηγαινε το απογευμα αλλα αρρωστησε η μικρη της οποτε θα παει αυριο!!

Το παπακι μετα τον γιατρο βγηκε βολτιτσα!Ακουσανε την καρδουλα το σπορακι ειναι μια χαρα και αναπτυσσεται τελεια....Τετοιες συγκινησεις να παιρνουμε καθε μερα!

Διαφημίσεις

Το παπακι μετα τον γιατρο βγηκε βολτιτσα!Ακουσανε την καρδουλα το σπορακι ειναι μια χαρα και αναπτυσσεται τελεια....Τετοιες συγκινησεις να παιρνουμε καθε μερα!

αχου το ...αγοράκι λέω ότι είναι!!!!

και βάζω από τώρα στοίχημα...και της τίνας κοριτσάκι της sky δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη αλλά θα μας τα πει η ίδια ποιο μετά..εγώ αυρίο θα τα δω...

δλδ τώρα το παπάκι βολτίτσες..και αν τις είπε και το οκ για τό άλλο ποιος τη πιάνει...τουλάχιστο να αφήσει τις βεραντες!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

αχου το ...αγοράκι λέω ότι είναι!!!!

και βάζω από τώρα στοίχημα...και της τίνας κοριτσάκι της sky δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη αλλά θα μας τα πει η ίδια ποιο μετά..εγώ αυρίο θα τα δω...

δλδ τώρα το παπάκι βολτίτσες..και αν τις είπε και το οκ για τό άλλο ποιος τη πιάνει...τουλάχιστο να αφήσει τις βεραντες!!!

Κι εγω αυτο της ειπα.Θα κανεις της λεω εναν ευζωνα 2 μετρα παλικαρι :P

καλημερα κ απο μενα!!! εγω εχω 5:30 ρανταβου με το σπορακι μου!γιατι λετε το μωρακι μου ταλιμπανακι? ε? ποια το ειπε να την ξεμαλιασω?ε?

μυαλο με τα θερμομετρα κ τα συμπτοματα δεν θα βαλετε ε? εμ τι να σας κανω που ειστε μακρυα αχ κ σας ειχα κοντα αχ !!!

ευαγγελια οτι στειλεις στις αλλες κ ενα ντελιβερι κ εδω χαχαχα

Εγώ εγώ το είπα ταλιμπανακι γιατί έτσι φωαναζω τον δικό μου.αλλα άμα θελεις έλα τραβά μαλλί δεν πειράζει ρλα εσύ και θα το αντέξω το ξύλο...

bKtop2.png8BRwp3.png

s_maria, mar1981, tinkerbell!24, Sissy2012, georgia69, Georgkat, tina32, Evangeliapan, natasoula81, Λια33, astage, Skybeam και mina pa, σας 1000ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε, όσο πιο σύντομα γίνεται και όσες τα κατάφεραν, να γεννήσουν τετράγερά μωράκια με ένα πόνο!!!!

tina32 και Skybeam περιμένουμε σήμερα τα δικά σας νέα!!!

Georgkat σιδερένια από εδώ και πέρα, γρήγορα εγκυούλα κορίτσι μου, όλα καλά να σου πάνε!!!

mina pa τέλεια τα νέα σου κορίτσι!!! Μια χαρούλα το μπεμπάκι σου!!!!

maria_v αν δεν μπορεις το Σαββατο να μου πεις να βρεθουμε λιγο την Πεμπτη να σου δωσω το μηλαρακι σου!

Πάλι δεν γίνεται την Πέμπτη, θα πάμε στο ιατρείο της που θα είναι στο κέντρο, ίσα ίσα προλαβαίνω το ραντεβού γιατί σχολάω 4:30 και μετά από εκεί φεύγουμε στο γένεσις για τις ορμονικές για να προλάβουν να βγουν σε μια ώρα. Μετά δεν θα ξαναμπούμε πόλη, θα φύγουμε πίσω. Μπορεί να μας πει ότι θέλει να με δει και Σάββατο και να βολέψει και ο καφές και να είναι σούπερ!

Stardust και maria_v καλή μας αρχή κορίτσια! Τι τέλεια που θα είμαστε και οι 3 μαζί!!! Άντε να έχουμε καλά αποτελέσματα, όχι μόνο εμείς, όλα τα κορίτσια!

Το πρωί πήγα στον γιατρό, έκανα υπέρηχο και ορμονικές, ήταν όλα πολύ καλά και το μεσημέρι έκανα τις ενεσούλες μου! Τελικά είναι πολύ εύκολο! Ευτυχώς! Την Παρασκευή έχω ξανά ραντεβού για υπέρηχο και ορμονικές! Αυτό ήταν λοιπόν, ξεκινήσαμε!!! Αυτό που με αγχώνει είναι μην γίνω τετράχοντρη με τόσες ορμόνες που θα πάρω, γι΄αυτό και ξεκίνησα πιο προσεκτική διατροφή! Καθόλου ζάχαρη και καθόλου αλάτι!!! Ποιός εγώ που βάζω με το κιλό και από τα δύο! Δεν πειράζει, είναι για καλό σκοπό!!! Αυτά τα νέα μου προς το παρόν, πάω για μπανάκι! Σας φιλώ γλυκά όλες, συγνώμη αν ξέχασα κάποιες!

Καλή αρχή κοριτσάκι, εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε και εγώ πρέπει να αρχίσω να προσέχω, δεν τρώω πολύ αλάτι, αλλά μάλλον πρέπει να το κόψω τελείως.

Γεια σας κοπελουδες! Μες στην καλη χαρα ειμαστε ολες, ε; Σουπερ!

Κοριτσακια της εξωσωματικης, stardust, lolita, maria_v, καλη αρχη!!! Σας στελνω τις καλυτερες ευχες μου, τα μωρακια ερχονται! Οπως μας θυμισε και η tinker, προσοχη με το αλατι αυτες τις μερες! Και οταν λεμε κομμενο, εννοουμε κομμενο! Ουτε τυρακια, μαγιονεζες και τα συναφη, μονο λιγο ανθοτυρο, γιατι το πρηξιμο παραμονευει! Και καθημερινα τα ασπραδια απο 2 ή τρια αυγα (βρασμενα), μεχρι και την εμβρυομεταφορα, για να αποφυγουμε την υπερδιεγερση. Κατα τ΄άλλα, σεξακι καθε δύο ή τρεις μερες (με εντολη γιατρου, χε, χε ;)) για να ανανεωνεται το υλικο!! Γιατρε, μηπως το καθημερινο βελτιωνει και τα ωαρια; Αν ειναι, να.....:D

Οι συμβουλές σου πολύτιμες πάντα!!! Αυτό με τα ασπράδια δεν το έχω ξανακούσει, δηλαδή τον κρόκο να μην τον τρώμε, μόνο το ασπράδι? Στο τυράκι μου τα χάλασες, ούτε τυρί?? Μ' αρέσει που ρώτησα αν πρέπει να ακολουθήσω κάποια διατροφή και μου είπαν, συνεχίζεις να τρως κανονικά.

Stardust, Maria – v, Lolita,……τα ψέματα τελείωσαν. Μπήκαμε στη τελική ευθεία. Θέλω να είστε χαρούμενες, αισιόδοξες και να έχετε στην άκρη του μυαλού σας ότι η εξωσωματική είναι απλά ένα μέσο για να έρθετε πιο κοντά στην μητρότητα. Δεν είναι πανάκεια. Να είστε προετοιμασμένες και δυνατές για όλα. Το ότι φτάσατε στην πηγή, δεν σημαίνει ότι θα πιείτε και νερό. Το απεύχομαι, και σας στέλνω όοοοοοοοοοολη μου την θετική ενέργεια και αγάπη. «Διασκεδάστε» το, και δείτε το σαν εμπειρία, γιατί ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα βγείτε πιο σοφές.

Και εγώ πριν 2 χρόνια πίστευα πως η εξωσωματική είναι μόνο για τους «άλλους», αλλά όταν κάνουμε σχέδια, ο Θεός γελάει. Από την μια σας ζηλεύω και θα ήθελα και εγώ να έχω ξεκινήσει διαδικασία, αλλά αυτό το μήνα που ηρέμησα και είδα τον κόσμο «αλλιώς», κατάλαβα πως δεν θα ήμουν έτοιμη για ένα αρνητικό αποτέλεσμα και θα κατέρρεα.

Σας βγάζω το καπέλο, εξάλλου, όλες εμείς που έχουμε ταλαιπωρηθεί με ενέσεις και απανωτές απογοητεύσεις μπορούμε να καταλάβουμε το ψυχικό απόθεμα που πρέπει να έχεις για να συνεχίσεις.

Από 2 στρουμπουλά μωρά στη καθεμιά !!!!

Έχεις πιάσει ακριβώς την ψυχολογία μου, πιστεύω όχι μόνο την δικιά μου! Πόσο δίκαιο έχεις και τι ωραία που τα λες. Εγώ ξεκίνησα και είπα τώρα πρέπει να την κάνω, αν περίμενα να είμαι έτοιμη, δεν θα ήμουν ποτέ. Τρέμω τις δυο εβδομάδες μετά την εμβρυομεταφορά και την στιγμή που θα πάρω τα αποτελέσματα της χοριακής, ενώ τώρα νιώθω ότι έχω τον έλεγχο. Οτι και να γίνει θα το αντιμετωπίσω μόνη μου, αυτή είναι η πραγματικότητα, ο άντρας μου και ο κάθε άντρας, όσο και να συμπαραστέκεται δεν μπορεί ούτε στο ελάχιστο να καταλάβει την ψυχολογία μας. Σίγουρο είναι σημαντικός, γιατί μόνο εκείνον θα θέλω να έχω κοντά μου, αλλά δεν θα μπορεί να καταλάβει, είμαι σίγουρη και είναι λογικό νομίζω. Ας μας βοηθήσει ο Θεός και ας γίνει το θέλημά Του! Εμείς θα κάνουμε τον αγώνα μας και είμαστε στα χέρια Του...

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

s_maria, mar1981, tinkerbell!24, Sissy2012, georgia69, Georgkat, tina32, Evangeliapan, natasoula81, Λια33, astage, Skybeam και mina pa, σας 1000ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε, όσο πιο σύντομα γίνεται και όσες τα κατάφεραν, να γεννήσουν τετράγερά μωράκια με ένα πόνο!!!!

tina32 και Skybeam περιμένουμε σήμερα τα δικά σας νέα!!!

Georgkat σιδερένια από εδώ και πέρα, γρήγορα εγκυούλα κορίτσι μου, όλα καλά να σου πάνε!!!

mina pa τέλεια τα νέα σου κορίτσι!!! Μια χαρούλα το μπεμπάκι σου!!!!

Πάλι δεν γίνεται την Πέμπτη, θα πάμε στο ιατρείο της που θα είναι στο κέντρο, ίσα ίσα προλαβαίνω το ραντεβού γιατί σχολάω 4:30 και μετά από εκεί φεύγουμε στο γένεσις για τις ορμονικές για να προλάβουν να βγουν σε μια ώρα. Μετά δεν θα ξαναμπούμε πόλη, θα φύγουμε πίσω. Μπορεί να μας πει ότι θέλει να με δει και Σάββατο και να βολέψει και ο καφές και να είναι σούπερ!

Καλή αρχή κοριτσάκι, εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε και εγώ πρέπει να αρχίσω να προσέχω, δεν τρώω πολύ αλάτι, αλλά μάλλον πρέπει να το κόψω τελείως.

Οι συμβουλές σου πολύτιμες πάντα!!! Αυτό με τα ασπράδια δεν το έχω ξανακούσει, δηλαδή τον κρόκο να μην τον τρώμε, μόνο το ασπράδι? Στο τυράκι μου τα χάλασες, ούτε τυρί?? Μ' αρέσει που ρώτησα αν πρέπει να ακολουθήσω κάποια διατροφή και μου είπαν, συνεχίζεις να τρως κανονικά.

Έχεις πιάσει ακριβώς την ψυχολογία μου, πιστεύω όχι μόνο την δικιά μου! Πόσο δίκαιο έχεις και τι ωραία που τα λες. Εγώ ξεκίνησα και είπα τώρα πρέπει να την κάνω, αν περίμενα να είμαι έτοιμη, δεν θα ήμουν ποτέ. Τρέμω τις δυο εβδομάδες μετά την εμβρυομεταφορά και την στιγμή που θα πάρω τα αποτελέσματα της χοριακής, ενώ τώρα νιώθω ότι έχω τον έλεγχο. Οτι και να γίνει θα το αντιμετωπίσω μόνη μου, αυτή είναι η πραγματικότητα, ο άντρας μου και ο κάθε άντρας, όσο και να συμπαραστέκεται δεν μπορεί ούτε στο ελάχιστο να καταλάβει την ψυχολογία μας. Σίγουρο είναι σημαντικός, γιατί μόνο εκείνον θα θέλω να έχω κοντά μου, αλλά δεν θα μπορεί να καταλάβει, είμαι σίγουρη και είναι λογικό νομίζω. Ας μας βοηθήσει ο Θεός και ας γίνει το θέλημά Του! Εμείς θα κάνουμε τον αγώνα μας και είμαστε στα χέρια Του...

μαρία μου, αν και πιστεύω ότι θα έχουμε και από τις 3 σας τεράστιες χοριακές...και αυτό το λέω γιατί πραγματικά το πιστεύω και γνωρίζοντας τις ιστοριές της κάθε μιας...

όμως τώρα δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τίποτα απολύτως...ηρεμία....να σκέφτεσαι μόνο την επόμενη μέρα όσο δύσκολο και αν είναι...

ότι θέλει ο Θεός αυτό θα γίνει...αυτό είναι το μόνο σίγουρο...και εμείς είμαστε εδώ ότι και αν γίνει....

μην σκέφτεσαι τίποτα άλλο...

πρόσεχε λίγο τον ευατό σου, να μην κουράζεσαι και μην σκέφτεσαι τίποτε άλλο...

φιλάκια...πάω για ύπνο!!!

ποίες γιορτάζετε αύριο??

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Λοιπόν ουφ τα διάβασα οοοοοολα και ητν και πολλά...

ΚΑΤΕΡΙΝΑΑΑΑ ΣΟΥΠΕΡ όλα τέλεια λοιπόν και περαστικά.Τωρα αρχίζουν τα ωραία και όλα τα αλλα είναι παρελθόν.Σου είπε αν θα κανείς θεραπεια για την ενδομητρίωση; Επειδή ςιμαι καμμένη εις διπλοτν γι'αυτο σε ρωτάω.Αλλα από ότι κατάλαβα είναι άνευ σημασίας ε;

Παπάκι και σένα σούπερ τα νεα σου...

Τινά που είσαι;

Νατασουλα εγώ εστρωσα εσύ;;

Λία μου τα έχω κατσιασει από ζουληγμα σε λίγο γάλα θα βγάλουν κι ας μην έχουν χαχαχα

Ευαγγέλια μου καλό κυνηγητό και με τρέλα ε;

Τινκ τα φιλία μου....

Εγώ ημέρα συγχηστηκα και στην δουλεια.Μας έχουν αλλάξει το κριτήρια ανανέωσης της άδειας και ζητάνε τα μαλλια να μην πω απο τι...

Μας έχουν τρελάνει.Που θα τα βρω ρε γαμωτο;αφού λέω δεν αξίζει να το κρατάω.

Έβγαλα κι ένα σπυρί...κλαψ σνιφ και αχ βαχ

bKtop2.png8BRwp3.png

Λοιπόν ουφ τα διάβασα οοοοοολα και ητν και πολλά...

ΚΑΤΕΡΙΝΑΑΑΑ ΣΟΥΠΕΡ όλα τέλεια λοιπόν και περαστικά.Τωρα αρχίζουν τα ωραία και όλα τα αλλα είναι παρελθόν.Σου είπε αν θα κανείς θεραπεια για την ενδομητρίωση; Επειδή ςιμαι καμμένη εις διπλοτν γι'αυτο σε ρωτάω.Αλλα από ότι κατάλαβα είναι άνευ σημασίας ε;

Παπάκι και σένα σούπερ τα νεα σου...

Τινά που είσαι;

Νατασουλα εγώ εστρωσα εσύ;;

Λία μου τα έχω κατσιασει από ζουληγμα σε λίγο γάλα θα βγάλουν κι ας μην έχουν χαχαχα

Ευαγγέλια μου καλό κυνηγητό και με τρέλα ε;

Τινκ τα φιλία μου....

Εγώ ημέρα συγχηστηκα και στην δουλεια.Μας έχουν αλλάξει το κριτήρια ανανέωσης της άδειας και ζητάνε τα μαλλια να μην πω απο τι...

Μας έχουν τρελάνει.Που θα τα βρω ρε γαμωτο;αφού λέω δεν αξίζει να το κρατάω.

Έβγαλα κι ένα σπυρί...κλαψ σνιφ και αχ βαχ

γεια σου κοριτσι μου!!!δεν εστρωσα και τοσο μπορω να πω. ποναω αρκετα και μεχρι αυριο θα εχει ερθει η ακατανομαστη. αρχισαν και τα πρωτα ροζουλια....

με τι ασχολεισαι και σου ζητουν ανανεωση αδειας?

γεια σου κοριτσι μου!!!δεν εστρωσα και τοσο μπορω να πω. ποναω αρκετα και μεχρι αυριο θα εχει ερθει η ακατανομαστη. αρχισαν και τα πρωτα ροζουλια....

με τι ασχολεισαι και σου ζητουν ανανεωση αδειας?

Ε όχι ρε γαμωτο..μπορει να είναι μόνο ροζ μέχρι να δούμε κόκκινο δεν απογοητευόμαστε...

Φροντιστήριο αγγλικών έχω και μέχρι τώρα κάθε χρόνο ανανεωναμς την άδεια με 60 € και τώρα ζητάνε από 1000-5000!!! Τραγικό...

bKtop2.png8BRwp3.png

ηρθα κ εγω οτι πηγα βολτα πηγα τωρα τα κεφαλια μεσα θα ξανα βγω την παρασκευη για να κανω εξετασεις κ μετα 11 δεκεμβριου που θα εχω ξανα ραντεβου οποτε δεν θα μπορεσω να ερθω στο ραντεβου για καφε απαγορευση γιατρου λεει τωρα τους 3 μηνες κατσε ξεκουρασου μην βγαινεις εξω μην κανεις δουλειες κ επισης οχι ΣΕΞ :shock::shock::shock: ετσι εμεινα οταν ακουσα οχι σεξ χαχαχαχα!!του λεω καλα ποσο ακομα αποχη χαχα τρελαθηκε ο γιατρος . ολα καλα το μπεμπακι μας μεγαλωσε κανονικα ακουσαμ καρδουλα με τελειους χτυπους ο γιατρος ειναι υπερ ευχαριστημενος η αναπτυξη τελεια αλλαζω μηνα καθε 2 του μηνος τον ρωτησα ποσο ειμαι τελικα κ μου λεει με αυτα που βλεπω κ με την χοριακη 8 εβδομαδων ειμαι ,ηρθε κ ο αντρας μου μεσα το ειδε ακουσε καρδουλα ειχε χαζεψει τελειος τον εβλεπα κ γελουσα χαχαχ!!!

αυτα τα νεα μου.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...