Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσάκι μου.. Εσυ αυτο το μήνα μπαίνεις κανονικα στη μάχη;;;

Οχι ακομη!Περιμενω να περασει κι αυτος ο κυκλος και μετα τις 5 Δεκεμβριου πρωτα ο Θεος...Προς το παρον ξεκουραση και ηρεμια!

Οχι ακομη!Περιμενω να περασει κι αυτος ο κυκλος και μετα τις 5 Δεκεμβριου πρωτα ο Θεος...Προς το παρον ξεκουραση και ηρεμια!

Θα σου κάνει πολυ καλο..εύχομαι μεσα απο την καρδιά μου το Μωρακι σου να ειναι πρωτοχρονιατικο....

Θα σου κάνει πολυ καλο..εύχομαι μεσα απο την καρδιά μου το Μωρακι σου να ειναι πρωτοχρονιατικο....

Ευχαριστω πολυ Σισακι μου και για σενα επισης ενα γιορτινο σπορακι!

Διαφημίσεις

Ολα πήγαν καταπληκτικά!!! Ολική ναρκωση έκανα τελικα κοιμήθηκα σούπερ και ξυπνησα επίσης λες και δεν είχα κάνει τιποτα. Ο αναιαθησιολογος ήταν καταπληκτικός. Μόλις ξυπνησα ήμουν καλύτερα ακόμα κι απο πριν κοιμηθώ. Κατέβηκα Μονή μου απο το χειρουργικο κρεβάτι κι ούτε γκουχ δεν έκανα και σκαρφαλωσα στο φορειο. Ούτε πόνους έχω ούτε τιποτα!! Νοιώθω υπέροχα ούτε νύστα ούτε εξάντληση. Επιτέλους βρέθηκε και η απάντηση στο ερώτημα τι ήταν η σκιά στις ωοθηκες.... Ενας όμορφος πολυποδακος ο οποίος τωρα ειναι παρελθόν. Και οι συμφισεις που έδειξε η σαλπιγγογραφια ήταν παρα πολυ χαμηλά, τραχηλικες και όχι στις σαλπιγγες οι οποίες έφυγαν με την κάμερα και το νερό που έριξε ούτε που χρειάστηκε να τις κόψει. Το μόνο αρνητικό αλλα σύμφωνα με τον γιατρο άνευ ουσίας ειναι και μικρές εστίες ενδομητριωσης οι οποίες ειναι διάσπαρτες στην μήτρα και όχι στην ωοθηκη γεγονός που κάνει ας πούμε υπογονιμοτητα απο 100% σε 95%. Την Δευτέρα θα πάω για εξέταση, θα δούμε και θα μου εξηγήσει και το DVD και θα μου δώσει να κανω εξετάσεις για θρομβοφιλια γιατι πιστεύει πως θα χρειάστω ενεσουλες κατα την εγκυμοσύνη. Αχ αυτα τα νεα μου!!! Τωρα βαριεμαι και λέω να κανόνισω καφεδάκι με κάτι φιλαράκια γιατι ειμαι όλη μέρα ξαπλα και μου την έχει βαρεσει.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κορίτσια μόλις μπήκα σπιτι και βλέπω τωρα κλήσεις και μηνύματα γιατι το πρωι στην βιασύνη μου ξέχασα τα κινητά μου σπιτι!!! Και μετα με είχαν στην ανανηψη για μια ώρα μήπως ζαλιστω, τι να ζαλίστω δηλαδή που είχα κάτσει στον κωλο και βαριομουν και ζήτησα απο μια νοσοκόμα το κινητο της για να σας στείλω μήνυμα εδω πως ολα ήταν καλα, αλλα δεν μπορούσε να μπει κι έτσι το έγραψα στο Facebook. Ασε που μετα πήρα τον όρο μου στο ενα χέρι και είπα να κανω βόλτα στον θάλαμο της ανανηψης γιατι όλες διπλα μου ξερναγαν απο την ναρκωση. Και αφού κατέβηκα απο το φορειο θυμήθηκα πως ειναι ο κωλος μου απέξω μιας και ήμουν με χειρουργική ρομπιτσα και ξανακαθησα στα αυγά μου.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Ολα πήγαν καταπληκτικά!!! Ολική ναρκωση έκανα τελικα κοιμήθηκα σούπερ και ξυπνησα επίσης λες και δεν είχα κάνει τιποτα. Ο αναιαθησιολογος ήταν καταπληκτικός. Μόλις ξυπνησα ήμουν καλύτερα ακόμα κι απο πριν κοιμηθώ. Κατέβηκα Μονή μου απο το χειρουργικο κρεβάτι κι ούτε γκουχ δεν έκανα και σκαρφαλωσα στο φορειο. Ούτε πόνους έχω ούτε τιποτα!! Νοιώθω υπέροχα ούτε νύστα ούτε εξάντληση. Επιτέλους βρέθηκε και η απάντηση στο ερώτημα τι ήταν η σκιά στις ωοθηκες.... Ενας όμορφος πολυποδακος ο οποίος τωρα ειναι παρελθόν. Και οι συμφισεις που έδειξε η σαλπιγγογραφια ήταν παρα πολυ χαμηλά, τραχηλικες και όχι στις σαλπιγγες οι οποίες έφυγαν με την κάμερα και το νερό που έριξε ούτε που χρειάστηκε να τις κόψει. Το μόνο αρνητικό αλλα σύμφωνα με τον γιατρο άνευ ουσίας ειναι και μικρές εστίες ενδομητριωσης οι οποίες ειναι διάσπαρτες στην μήτρα και όχι στην ωοθηκη γεγονός που κάνει ας πούμε υπογονιμοτητα απο 100% σε 95%. Την Δευτέρα θα πάω για εξέταση, θα δούμε και θα μου εξηγήσει και το DVD και θα μου δώσει να κανω εξετάσεις για θρομβοφιλια γιατι πιστεύει πως θα χρειάστω ενεσουλες κατα την εγκυμοσύνη. Αχ αυτα τα νεα μου!!! Τωρα βαριεμαι και λέω να κανόνισω καφεδάκι με κάτι φιλαράκια γιατι ειμαι όλη μέρα ξαπλα και μου την έχει βαρεσει.

κοριτσάκι πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλα!!

είδες!!!

τώρα άνοιξε ο δρόμος για το μωράκι σου!!!

θα περιμένουμε και το γιατρό!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

μπραβο μαναρι μπραβοσ ου ολα τελεια αντε να παιρνει σειρα το σπορακι

να πας την βολτα σου κ να περασεις καλαααα

εγω 6 η ωρα θαπαωγιατι παλι εχει καθυστερηση μιση ωρα :evil::evil::evil::evil::evil: ετσι θα γινω στο τελος

σας φιλωω τα λεμε το βραδυ

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου τι μερα κ αυτη?? πριν λιγο παλουκωθηκα κ μπηκα αμεσως να σας διαβασω να δω τα νεα σας!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥ πολυ χαιρομαι που πηγαν ολα τελεια! Μπραβο κοριτσι μου! Τωρα ανοιξε ο δρομος και καλα αΠοτελεσματα!

Απο τις εγκυμονουσες περιμενουμε νεα για τα μωρακια!

Θα καταρρευσω για κανα 2ωρο κ μετα θα ξαναμπω!

Φιλια σε ολες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Γεια σας όμορφες.

Σήμερα κάτι γίνεται εκεί κάτω……έχω κράμπες και πονάκια. Πήρα την θερμοφόρα μου αγκαλιά και το ζεστό καφέ μου και έκατσα να διαβάσω τα νέα σας. Είμαι στην 14η και κυνηγιόμαστε γύρω – γύρω….χιχιχι.

Αύριο θα του δώσω ρεπό, για να κάνει επιτέλους διάλειμμα.

Ξέρετε την παροιμία που λέει: «Όποιος καεί με το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι?»………Έτσι την έπαθα και εγώ με το χαμομήλι. Ζεματίστηκα την πρώτη φορά, και εχθές το άφησα να κρυώσει αρκετά, με αποτέλεσμα να γκαγκανιάσω.

Το έτριβα να ζεσταθεί…….Τι τραβάει και ο εσωτερικός μου κόσμος!!

Kατερινάκι τι όμορφα νέα!! Φτού……φτού…..άλλο κακό να μην μας βρει! Όταν θα βρεις χρόνο και διάθεση, εξήγησε μου λίγο καλύτερα αυτό που είπες για τις εστίες ενδομητρίωσης…….

Evangelia, και τώρα τι??? Τι συζητήσατε με το γιατρό, για το επόμενο βήμα, αν δεν συνεχίσει να παχαίνει το ενδομήτριο?

Stardust, Maria – v, Lolita,……τα ψέματα τελείωσαν. Μπήκαμε στη τελική ευθεία. Θέλω να είστε χαρούμενες, αισιόδοξες και να έχετε στην άκρη του μυαλού σας ότι η εξωσωματική είναι απλά ένα μέσο για να έρθετε πιο κοντά στην μητρότητα. Δεν είναι πανάκεια. Να είστε προετοιμασμένες και δυνατές για όλα. Το ότι φτάσατε στην πηγή, δεν σημαίνει ότι θα πιείτε και νερό. Το απεύχομαι, και σας στέλνω όοοοοοοοοοολη μου την θετική ενέργεια και αγάπη. «Διασκεδάστε» το, και δείτε το σαν εμπειρία, γιατί ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα βγείτε πιο σοφές.

Και εγώ πριν 2 χρόνια πίστευα πως η εξωσωματική είναι μόνο για τους «άλλους», αλλά όταν κάνουμε σχέδια, ο Θεός γελάει. Από την μια σας ζηλεύω και θα ήθελα και εγώ να έχω ξεκινήσει διαδικασία, αλλά αυτό το μήνα που ηρέμησα και είδα τον κόσμο «αλλιώς», κατάλαβα πως δεν θα ήμουν έτοιμη για ένα αρνητικό αποτέλεσμα και θα κατέρρεα.

Σας βγάζω το καπέλο, εξάλλου, όλες εμείς που έχουμε ταλαιπωρηθεί με ενέσεις και απανωτές απογοητεύσεις μπορούμε να καταλάβουμε το ψυχικό απόθεμα που πρέπει να έχεις για να συνεχίσεις.

Από 2 στρουμπουλά μωρά στη καθεμιά !!!!

Astage αντίστροφη μέτρηση !! Και σταμάτα να χουφτώνεσαι…..σε βλέπω.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Καλησπερα κοριτσια!!!!

καλησπερα κοριτσια και απο μενα!!!καταρχην καλο ξεκινημα στα κοριτσια μας που ξεκινουν αυριο!

astage σε καταλαβαινω απολυτα!!!αρχισαν και εμενα τα μαλακισμενα συμπτωματα και εχω πεθανει!!η διαθεση πιο σκατα δεν γινεται.....

βρε τι σκεφτεσαι!!!μη σκεφτεσαι ουτε συμπτωματα ουτε τιποτα!!!!

μην αγχωνεσαι τζαπα!!

Κοριτσακια μου γεια σας!! Ολα καλα πηγανε σημερα, δοξα το Θεο! Αν εξαιρεσεις τη βροχα που φαγαμε με την κολλητη μου.. Ολα καλα! Ξεκινησα τις αλτερμον σημερα (παντα μαζι με το νταροντα!) και το πρωι θα κανω τις μενοπουρ! Κοινως, καθε 12 ωρες θα τρυπιεμαι! Χαλαλι ολα, μα ολα! Αρκει να το σφιξω στην αγκαλια μου.. Ευτυχως ειχα μαζι μου την κολλητη μου.. Ε μα πεθαναμε στο γελιο! Ακουστηκαμε 2 γειτονιες! Επεισοδιακη η μερα σημερα, αλλα πραγματικα αξεχαστη!

Κατερινακι μου καλη επιτυχια για αυριο! Ευχομαι ολα να πανε τελεια! Ο Θεος μαζι σου!! Θα τα πουμε κ αυριο.

Μαριεττα μου εισαι καλυτερα?

Λολιτακι μου και μαρια ν.. Καλη μας επιτυχιααααα! Οτι θα ξεκινουσαμε μαζι και θα τα τραβαγαμε ολα μαζι μου φαινεται πραγματικα απιστευτο!

Σας φιλω ολες ολες και λιγο πιο πολυ τις εγκυουλες μας! Καλο σας βραδυ!

μπραβο σταρ μου!!!!ολα μια χαρα!!συντομα με μια τεραστια χοριακη!!!
καλά αποτελέσματα skybeam, όλα να πάνε τέλεια!!!!

και εγώ κορίτσια στις 20:00 εχω ραντεβού στο γιατρό

περιμενουμε νεα σου :D
Kαλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια που ξεκινάνε, και κάτι για εξετάσεις και υστεροσκοπήσεις διαβάζω, ποια θα κάνει? Καλή επιτυχία εύχομαι!

Η αυχενική μου θα γίνει στις 20:00 το βράδυ οπότε τα νέα μου θα σας τα γράψω αργούτσικα.

καλη επιτυχια!!!ελπιζω να δειτε και το φυλο του μωρου :D
Κατερινα μου πολυ χαιρομαι που πηγαν ολα καλα!!!

ελπιζω συντομα να μας πεις καλα νεακια και τα χριστουγεννα να εχεις το καλυτερο δωρακι απο τον Αγιο Βασιλη!!!

Εγω σημερα στεναχωρηθηκα.Με πηρε ο συνηφαδα μου να παω απο το σπιτι της γιατι κατι ηθελε να μου πει.Μου ειπε οτι εκανε τεστ εγκυμοσυνης πριν 3 μερες και ηταν θετικο!!Αντε λεω ωραια!Και μου λεει καθολου ωραια!!

Πηγε στο γιατρο,της ειπε οτι ειναι στην 6η βδομαδα αλλα βλεπει μονο σακο ενω της ειπε οτι θα επρεπε να ακουει και καρδια!Να ξαναπαει σε 10 μερες της ειπε αλλα λογικα δε θα εχει αλλαξει κατι.Πηρε και το γιατρο που πηγαινε παλια και της ειπε να κανει χοριακη.

Εχει ενα παιδακι 2 χρονων αλλα πριν 16 μηνες επαθε παλι το ιδιο!Εμεινε εγκυος και υπηρχε μονο ο σακος οποτε εκανε αποξηση!

Εχει στεναχωρηθει παρα πολυ!

Αφου μου ειπε αν ειναι καθε φορα που μενω εγκυος να παθαινω αυτο καλυτερα να μην ξαναμεινω.

Ελπιζω να πανε ολα καλα,και να αρχισει να φαινεται μωρακι στο σακο

Λια μου προσπαθησε να προσαρμοστεις σε μια μεση κατασταση εχεις τρελλανει τον εσωτερικο σου κοσμο με σκοτσεζικα ντους :tongue:

Απο οτι ειχε πει ο γιατρος στον αντρα μου γιατι εγω ημουν μεταξυ φθορας και αφθαρσιας απο την ναρκωση θα ακολουθησουμε αλλη θεραπεια ωστε να δωσουμε περισσοτερη εμφαση στο ενδομητριο αφου οι ωοθηκες πηραν μπρος και δουλευουν μια χαρα (φτου φτου σκορδα ναναι καλα η γυρη).

Λεπτομερειες θα ξερω συντομα για την ωρα δεν γνωριζω κατι αλλο...

Λεω να παω την Παρασκευη που θα ειμαι κοντα στις γονιμες να κανω κι εναν υπερηχο να το συζητησουμε κιολας!

Καλο κυνηγητο,κρυφτο,γιατρο,νοσοκομα...η οτιδηποτε αλλο ζωηρευει την φαντασια αρκει να φερει το επιθυμητο αποτελεσμα ;)

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...