Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημερα κ απο μενα!!! εγω εχω 5:30 ρανταβου με το σπορακι μου!γιατι λετε το μωρακι μου ταλιμπανακι? ε? ποια το ειπε να την ξεμαλιασω?ε?

μυαλο με τα θερμομετρα κ τα συμπτοματα δεν θα βαλετε ε? εμ τι να σας κανω που ειστε μακρυα αχ κ σας ειχα κοντα αχ !!!

ευαγγελια οτι στειλεις στις αλλες κ ενα ντελιβερι κ εδω χαχαχα

Καλημερα παπακι μου εσυ ο,τι θελεις θα το παρεις αυτοπροσωπως ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κουκλιτσες! Το Κατερινακι μας θα ξεκουραζεται τωρα οποτε περιμενουμε νεα να μας πει τι εγινε.

Παπακι και Τινακι εφτασε η μερα να ακουσετε τα μωρουδακια σας!:D

Sky και εσυ θα ακουσεις το δικο σου μακαρι να μαθεις και το φυλο να μας πεις τι ειναι!

Νατασουλα και astage παιρνω εγω την πρωτοβουλια να σας μαλωσω, τι νταουνιλικια ειναι αυτα καλε? Πρεπει να ειστε αισιοδοξες ευχομαι με ολη μου την καρδια να ειστε εγκυουλες, αλλα ακομα και αν δεν πετυχε δεν χαλασε ο κοσμος σας θελω δυναμικες θα προσπαθειτε μεχρι να το πετυχετε!!!

Διαφημίσεις

ετοιμο το φαγητο( παστιτσιο) να δω ποιος θα το φαι γιατι απο στομαχι χαλια λεμε σαν τον καιρο, μπορει να με χαλανε κ τα χαπια θα τον πω τον γιατρο να τα σταματησω το μαγνησιο .

εσεις τι καλο θα κανετε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ευαγγελία όταν έρθεις προς τα εδώ να βρεθούμε για καφεδάκι!!!!

θα ερχεσαι φαντάζομαι εεεε?

Τωρα που μπλεξαμε με τους γιατρους και τα εξοδα αυξηθηκαν δεν ανεβαινουμε και τοσο συχνα αλλα παντα βρισκεις χρονο και χρημα για να δεις την μανουλα :P Αν δεν βρεθουμε Θεσσαλονικη θα βρεθουμε Ξανθη η Κομοτηνη σιγουρα!

ετοιμο το φαγητο( παστιτσιο) να δω ποιος θα το φαι γιατι απο στομαχι χαλια λεμε σαν τον καιρο, μπορει να με χαλανε κ τα χαπια θα τον πω τον γιατρο να τα σταματησω το μαγνησιο .

εσεις τι καλο θα κανετε?

Δεν φταιει το μαγνησιο για το στομαχι σου παπακι μου!Πρεπει να παρεις maalox μια φιλη μου τα επαιρνε σε ολη την εγκυμοσυνη της!

Εμεις εχουμε φασολαδα!Εχω κι ενα βουνο ρουχα να σιδερωσω αλλα αν δεν μαθω νεα απο το Κατερινακι δεν το κουναω απο δω!

Φτου σου παλιοκόριτσο. Ζηλεύωωωωωωωωωωω!:D

Πες μου πως να επανορθωσω ...Να σου στειλω μια ταρτα σοκολατα που εκανα προχθες?Τριγωνα Πανοραματος?Τσουρεκακι Τερκενλη?Καριοκες Παπαρασκευα????Πες μου τι τραβαει η ορεξη σου!

Βρε ξέρεις τι τραβάει η όρεξή μου από κει πάνω, σοβαρά τώρα... είναι ένα μέρος έξω απ'τη Θεσσαλονίκη που το λένε Βάλτο, σίγουρα το ξέρεις και θα έχεις πάει, γύρω γύρω είναι σαν βάλτος (να είναι η Ασπροβάλτα, ή ό,τι νά'ναι λέω?). Εκεί λοιπόν έχει κάτι ουζο/τσιπουράδικα... μα κάτι μαγαζιά! Εκεί μέχρι περίπου προ 10ετίας δεν είχαν καν ηλεκτρικό, σε γκαζιέρες μαγείρευαν. Κι είχαν κάτι μεζέδες και γινόντουσαν κάτι ουζο-τσιπουρο-κρασοκατανύξεις για μεγάλες κραιπάλες μιλάμε! Πήγαινα με τον δικό μου και τους φίλους του από Θεσ/νίκη και μετά ψάχναμε ξενοδοχείο να ταβλιαστούμε, χεχε!!! Εκεί θέλω να πάω όποτε μπορέσω, μιλάμε για ψαγμένα φαγοπότια!!!

Βρε ξέρεις τι τραβάει η όρεξή μου από κει πάνω, σοβαρά τώρα... είναι ένα μέρος έξω απ'τη Θεσσαλονίκη που το λένε Βάλτο, σίγουρα το ξέρεις και θα έχεις πάει, γύρω γύρω είναι σαν βάλτος (να είναι η Ασπροβάλτα, ή ό,τι νά'ναι λέω?). Εκεί λοιπόν έχει κάτι ουζο/τσιπουράδικα... μα κάτι μαγαζιά! Εκεί μέχρι περίπου προ 10ετίας δεν είχαν καν ηλεκτρικό, σε γκαζιέρες μαγείρευαν. Κι είχαν κάτι μεζέδες και γινόντουσαν κάτι ουζο-τσιπουρο-κρασοκατανύξεις για μεγάλες κραιπάλες μιλάμε! Πήγαινα με τον δικό μου και τους φίλους του από Θεσ/νίκη και μετά ψάχναμε ξενοδοχείο να ταβλιαστούμε, χεχε!!! Εκεί θέλω να πάω όποτε μπορέσω, μιλάμε για ψαγμένα φαγοπότια!!!

Για Βαλτο ειλικρινα δεν εχω ακουσει!Ισως Ασπροβαλτα???

Εμεις παντως εχουμε περασει αναλογες καταστασεις στο Μπιτ Παζαρ με μεζεκλικια και ρακομελα μεχρι τελικης πτωσεως!

Tink σου θυμιζει κατι εσενα?Κοντα στην γειτονια σου ειναι!

Διαφημίσεις

Εμεις παντως εχουμε περασει αναλογες καταστασεις στο Μπιτ Παζαρ με μεζεκλικια και ρακομελα μεχρι τελικης πτωσεως!

Θα ρωτήσω τον καλό μου μόλις γυρίσει από δουλειά. Μάλλον λέω λάθος το όνομα, γιατί σίγουρα κι αν δεν έχεις πάει, έχεις ακούσει για το μέρος. Το Μπιτ Παζάρ πού είναι? Κέντρο? Κάνουν και παστουρμαδόπιτα? (Θεε μου συγχώρα με την κολασμένη!!!!!!!!)

tina εμεις μπορουμε να βρεθουμε ανετα!καποια στιγμη θα ερθω Κομοτηνη και μπορουμε να βρεθουμε.

evangelia που θα παει θα κατεβω Θεσσαλονικη.....πρεπει να σας γνωρισω ολες. και τις Αθηναιες!!!meeting στη Λαρισσα!!!!

tina εμεις μπορουμε να βρεθουμε ανετα!καποια στιγμη θα ερθω Κομοτηνη και μπορουμε να βρεθουμε.

evangelia που θα παει θα κατεβω Θεσσαλονικη.....πρεπει να σας γνωρισω ολες. και τις Αθηναιες!!!meeting στη Λαρισσα!!!!

Στη Λάρισσα? Ή στο Βόλο καλύτερα? Μωρέ θέλω νά'στε όλες με την κοιλιά τούρλα, να δω τι γλέντι θα κάνουμε χωρίς τσίπουρα!

αν μου θυμίζει λέει...

αχ τι ωραία χρόνια πέρασα!!!

είχα δει και το σαββιδάκη μια φορά εκεί...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...