Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Kαλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια που ξεκινάνε, και κάτι για εξετάσεις και υστεροσκοπήσεις διαβάζω, ποια θα κάνει? Καλή επιτυχία εύχομαι!

Η αυχενική μου θα γίνει στις 20:00 το βράδυ οπότε τα νέα μου θα σας τα γράψω αργούτσικα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

natasoula μου, πως είσαι σήμερα??

μια μερούλα έμεινε!!!

παίρνεις ουτροτζεσταν?

γεια σου νεραιδουλα μου!!!!απο διαθεση χαλια αλλα την παλευω. ειναι η πρωτη κρυαδα γι΄αυτο. δεν παιρνω τιποτα και να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι ειναι καν αυτο. το παιρνεις για καποιο λογο συγκεκριμενα? εσυ πως εισαι?

γιατί είσαι τόσο χάλια βρε νατασούλα? μεχρι να έρθει,δεν απογοητευόμαστε είπαμε!!!

ειναι μεχρι να παρω το "κολαι"!!!μετα θα ειμαι πιο ηρεμη. ελπιζω!!! εχουμε και εναν καιρο εδω πανω χαλι μαυρο!!και μην σκεφτεσαι τιποτα παλι χαλια γινεσαι με τετοιο καιρο!μη με περασετε για καμια κλαψομουνα!κανονικα ειμαι σε αλλον κοσμο!απλα ετυχε τωρα..

Διαφημίσεις

γεια σου νεραιδουλα μου!!!!απο διαθεση χαλια αλλα την παλευω. ειναι η πρωτη κρυαδα γι΄αυτο. δεν παιρνω τιποτα και να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι ειναι καν αυτο. το παιρνεις για καποιο λογο συγκεκριμενα? εσυ πως εισαι?

αφού δεν παίρνεις κάτι μέχρι αύριο θα ξέρουμε!!

καλή επιτυχία!!!!

εγώ καλά είμαι...τάχα στις γόνιμες...δεν έχω ιδέα..

πάντως τεστάκια δεν έκανα...

έχω κουραστεί...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα κοριτσαρες...

Κατερινακι φαντάζομαι πως όλα πήγαν τέλεια και τώρα θα ξεκουραζεσαι.Μολις επανελθεις στον κόσμο των ξυπνιων να μας πεις τα νεα σου τα τέλεια!!

Τινά μου καλή προβολή χαχα το βραδάκι και μετά το μόνο που θα ακους στον ύπνο σου θα είναι ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ σούπερ νανούρισμα.

Παπάκι κι εσύ σημερα δεν εχεις συνάντηση με το ταλιμπανακι σου;;δώστου φιλάκια...

Sky δεν έχουμε ξαναμιλήσει αλλα ξέρω την ιστορία σου.Ολα σούπερ σημερα στην αυχενική και ίσως δει και φύλο.εμας εκεί μας το είχε πει με κάθε επιφύλαξη βέβαια αλλα ήταν σωστός!!

Νατάσα μου άσε και σημερα χαλια ξύπνησα.Εβαλα και θερμόμετρο τρομάρα μου και έχω 36.7 φυσιολογικοτατη για πρωί πρωί.Οποτε επειδή εγώ δεν είναι να μου χαϊδεύεις τα αυτιά θέλω ένα ξεχεσμα γερο από οποία ενδιαφέρεται καλοδεχούμενο...

Γεωργία κι εγώ το είχα σκεφτεί να βάψω το φροντιστήριο μισό μισό καθαρά για λόγους καθαριότητας γιατί η λαδομπογιά καθαρίζει από τις γραμμές και τις δαχτυλιες και τις μουτζουρες με ένα βρεγμένο πανί αλλα θα γινταν σαν τον γάμο του ζή και τελικά δεν το έκανα.τωρα βέβαια πάντα καθαρίζω με κάτι μαγικά σφουγγάρακια που σβήνουν τα πάντα και σκέφτομαι οταν το ξαναβαψω να βάλω διάφανο πλαστικό διαφανο στο 1.10m να μην λερώνεται ο τοίχος...

Φιλουθκια σε όλες...

bKtop2.png8BRwp3.png

νεραιδουλα καλα κανεις και δεν κανεις τα τεστακια!πιο πολυ μας αγχωνουν αντι να χαλαρωνουμε. αι το χελ και αυτα!!

astage και εγω θα γουσταρα ενα ωραιοτατο ξεχεσματακι εδω που τα λεμε!!κοριτσια ποια θα κανει τη μεγαλη κινηση????????????ακουμε προσφορες.....

Kαλημερα κι απο μενα κοριτσαρες!

Όντως ο καιρος σημερα παραειναι χειμωνιατικος και φερνει και αναλογη διαθεση για χουζουρεμα και περισυλλογη αλλα εχω να σιδερωσω βουνο απο ρουχα οποτε παει το χουζουρεμα...

Tις ευχες μου και μπολικη θετικη ενεργεια στο Κατερινακι μας να πανε ολα καλα...Περιμενουμε νεα της!

Πολλα φιλια στις εγκυουλες και στα σπορακια τους!

Πολλη θετικη ενεργεια στις εξωσωματικουλες!

Πολλα ρακομελα για εμας τις υπολοιπες :D

Sky δεν έχουμε ξαναμιλήσει αλλα ξέρω την ιστορία σου.Ολα σούπερ σημερα στην αυχενική και ίσως δει και φύλο.εμας εκεί μας το είχε πει με κάθε επιφύλαξη βέβαια αλλα ήταν σωστός!!

Ευχαριστώ. Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

Πολλα ρακομελα για εμας τις υπολοιπες :D

Φτου σου παλιοκόριτσο! :P Ζηλεύωωωωωωωωωωω!:D

Διαφημίσεις

νεραιδουλα καλα κανεις και δεν κανεις τα τεστακια!πιο πολυ μας αγχωνουν αντι να χαλαρωνουμε. αι το χελ και αυτα!!

astage και εγω θα γουσταρα ενα ωραιοτατο ξεχεσματακι εδω που τα λεμε!!κοριτσια ποια θα κανει τη μεγαλη κινηση????????????ακουμε προσφορες.....

natasoula εσυ εισαι απο Ξανθη?Πατριδααααααα!!!

Φτου σου παλιοκόριτσο. Ζηλεύωωωωωωωωωωω!:D

Πες μου πως να επανορθωσω ...Να σου στειλω μια ταρτα σοκολατα που εκανα προχθες?Τριγωνα Πανοραματος?Τσουρεκακι Τερκενλη?Καριοκες Παπαρασκευα????Πες μου τι τραβαει η ορεξη σου!

Φτου σου παλιοκόριτσο. Ζηλεύωωωωωωωωωωω!:D

Πες μου πως να επανορθωσω ...Να σου στειλω μια ταρτα σοκολατα που εκανα προχθες?Τριγωνα Πανοραματος?Τσουρεκακι Τερκενλη?Καριοκες Παπαρασκευα????Πες μου τι τραβαει η ορεξη σου!

ευαγγελία μου τι μου κάνεις πρω πρω...

θέλω ένα δισκάκι από χατζη...

ένα τρίγωνο...2 καζαν ντιπι και 1 εκμέκ!!!

και τη τάρτα σοκολάτας!!θέλω τη συνταγή:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ευαγγελία μου τι μου κάνεις πρω πρω...

θέλω ένα δισκάκι από χατζη...

ένα τρίγωνο...2 καζαν ντιπι και 1 εκμέκ!!!

και τη τάρτα σοκολάτας!!θέλω τη συνταγή:P:p:p

Ο,τι θελεις γλυκουλα μου!Πρεπει να βρουμε εναν τροπο για κουριερ πρωτα γιατι εσυ εισαι και μακρια και θελουμε ψυγειο...Θα σου στειλω πμ για την ταρτα και Skybeam στειλε μου πμ με διευθυνση ;)

καλημερα κ απο μενα!!! εγω εχω 5:30 ρανταβου με το σπορακι μου!γιατι λετε το μωρακι μου ταλιμπανακι? ε? ποια το ειπε να την ξεμαλιασω?ε?

μυαλο με τα θερμομετρα κ τα συμπτοματα δεν θα βαλετε ε? εμ τι να σας κανω που ειστε μακρυα αχ κ σας ειχα κοντα αχ !!!

ευαγγελια οτι στειλεις στις αλλες κ ενα ντελιβερι κ εδω χαχαχα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...