Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ρε κοριτσια αυτο με την σοδα και το χαμομηλι μπορει να μου το εξηγησει καμια?μπορει να ειναι και χαζομαρα αυτο που σκεφτομαι, αλλα δεν υπαρχει και η περιπτωση να στεγνωνει ακομα και σπερμα γι΄αυτο να μην βγαινει τιποτα εξω?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μεγαλη μερα αυριο...εχουμε εξετασεις,υπερηχους,υστεροσκοπηση...

Θα ειμαστε σε αναμονη και θα στελνουμε ολη μας την θετικη ενεργεια!

georgia με κολοκυθοκεφτεδες θα την βγαλουμε?:tongue: Εκανες κανεναν υπερηχο τελικα?Αν θελεις βοηθεια στο βαψιμο πες μου να ερθω!

Μεγαλη μερα αυριο...εχουμε εξετασεις,υπερηχους,υστεροσκοπηση...

Θα ειμαστε σε αναμονη και θα στελνουμε ολη μας την θετικη ενεργεια!

georgia με κολοκυθοκεφτεδες θα την βγαλουμε?:tongue: Εκανες κανεναν υπερηχο τελικα?Αν θελεις βοηθεια στο βαψιμο πες μου να ερθω!

αν ειναι να παμε για φαγητο εκει που ειχαμε παει να ερθω τοτε!! χαχαχαχα!!

οπου φαγητο εγω κ η ευαγγελια μεσα χαχαχα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

georgia να αγιασει το στομα σου κουκλα μου για το τσιπουρο!!! εννοειται πως στην επομενη κατανυξη ΘΕΛΩ να εισαι στην παρεα!!!!!!!!!!!

ευαγγελια μου...κολοκυθοκεφτεδες ακουω......σου μυρισαν???? γιαμ γιαμ...

νατασσα...μολις κανεις την πρωτη πλυση με την σοδα και το χαμομηλι θα καταλαβεις διαφορα...δεν κανεις σκετη με χαμομηλι πριν την επαφη!!!!! πηγαινε σε παλαιοτερα ποστ, εχω γραψει ΑΚΡΙΒΩΣ πως γινεται!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Η Γεωργια με ξεσηκωνει τι να κανω κι εγω δεν θελω και πολυ...:tongue:

Δεν τρελλαινομαι για κολοκυθοκεφτεδες αλλα τα κοψιδια ηταν σουπερ και το κρασι επισης!

μιαμ μιαμ παω για νανι!!! μην μιλας για φαγητο χιχιχι!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

μιαμ μιαμ παω για νανι!!! μην μιλας για φαγητο χιχιχι!!!

:tongue: Καληνυχτα καλο ξημερωμα παω κι εγω για νανακια φιλια πολλα και καλα αποτελεσματα κοριτσακια μου αυριο!!!Φιλια πολλα

Κοριτσακια μου γεια σας!! Ολα καλα πηγανε σημερα, δοξα το Θεο! Αν εξαιρεσεις τη βροχα που φαγαμε με την κολλητη μου.. Ολα καλα! Ξεκινησα τις αλτερμον σημερα (παντα μαζι με το νταροντα!) και το πρωι θα κανω τις μενοπουρ! Κοινως, καθε 12 ωρες θα τρυπιεμαι! Χαλαλι ολα, μα ολα! Αρκει να το σφιξω στην αγκαλια μου.. Ευτυχως ειχα μαζι μου την κολλητη μου.. Ε μα πεθαναμε στο γελιο! Ακουστηκαμε 2 γειτονιες! Επεισοδιακη η μερα σημερα, αλλα πραγματικα αξεχαστη!

Κατερινακι μου καλη επιτυχια για αυριο! Ευχομαι ολα να πανε τελεια! Ο Θεος μαζι σου!! Θα τα πουμε κ αυριο.

Μαριεττα μου εισαι καλυτερα?

Λολιτακι μου και μαρια ν.. Καλη μας επιτυχιααααα! Οτι θα ξεκινουσαμε μαζι και θα τα τραβαγαμε ολα μαζι μου φαινεται πραγματικα απιστευτο!

Σας φιλω ολες ολες και λιγο πιο πολυ τις εγκυουλες μας! Καλο σας βραδυ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Κατερινακι δεν πιστευω να τριγυρνας ξαγρυπνη για να εισαι πτωμα πριν την ναρκωση ικανη σ'εχω, ελπιζω να κοιμασαι. Πηρα τις φωτο που εστειλες, ειναι πολυ ομορφες εκτος απο αυτη που ειμαι μονη μου, ενταξει ο δρακουλας του μεσονυχτιου :shock: ανετα παιζω σε ταινια τρομου!

Σισσυ μαλλον πρεπει να αρχισεις τα ρακομελα δεν βλεπεις εμενα μετα απο τρεις κανατες τρια πουλακια καθονται!

Μαρακι Σταρ χαιρομαι που ξεκινησες με γελια και ετσι να συνεχισεις μεχρι που θα δεις την τεραστια χοριακη σου.

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!!

πρωτα να ευχηθώ στο κατερινάκι μας...να πάνε όλα καλά σήμερά...

η σκέψη μας θα είναι κοντά της...να μην ανησυχείς για τίποτσ...η παναγία θα είναι δίπλα σου!!!

τι ώρα έχουμε ραντεβού με τα μπεμπε???...

sky περιμένουμε νέα από την αυχενική!!!

τα φιλία μου σε όλεςςςςςςς

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημέρα κοριτσάκια μου

ρίχνω τη μπεμπεδόσκονη σε όλες!!!

κατερινάκι καλή επιτυχία,η σκέψη μας είναι σε σένα,όλα θα πάνε καλά!

astage και natasoula δεν μας πτοούν τα συμπτώματα είπαμε....

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημερα κοριτσουδια!!!να εχετε ολες μια υπεροχη μερα!!!!!

natasoula μου, πως είσαι σήμερα??

μια μερούλα έμεινε!!!

παίρνεις ουτροτζεσταν?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...