Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κοριτσακια που ξεκινατε σημερα την εξωσωματικη εύχομαι μόνο χαμογελά να έχετε και ευχάριστα να έχετε να μας πείτε!!! Θα είμαστε διπλα σας σε όλη την διάρκεια της προσπάθειας σας lolitaki mariav και stardust!!!! Μουτς μουτς!!

Σισσυ ασε τις εξωσωματικες και σταματά να διαβάζεις στο Ίντερνετ ολα αυτα που δεν χρειάζεται να κανείς ποτε!!!

Sky με το καλο την αυχενικη να δεις το μωρακι σου το υπέροχο!!

Μαριετακι είσαι καλύτερα γλυκεια μου;;

Παπακι ασε τα κάρβελια που ονειρεύεσαι και συγκεντρωσου για αύριο που θα δεις το σπορακι σου!!!

Ευαγγελία μου κι εγω σ αγαπω πολυ και σε ευχαριστω πολυ για ολα !!!! Κι εγω θέλω να νηστεψω όπως κάθε χρόνο για τα Χριστούγεννα φέτος ειναι πολυ δύσκολο και λόγω διατροφής που γίνεται για θέμα υγείας και λόγω διάθεσης οπότε θα νηστεψω αρχές Δεκεμβρίου, μιση νηστεία. Σημερα θα πάω και σε έναν παππουλη να μου δώσει μια ευχή για αύριο.

Μίλησα το πρωι με τον αναισθησιολογο ο οποίος με καθησυχασε και μου είπε πως το τελευταίο που πρέπει να με απασχολεί ειναι η ναρκωση. Μου είπε να φάω καλα πρωι και μεσημέρι και το βράδυ πάλι κάτι ελαφρύ. Αύριο θα αποφασίσει αν θα γίνει μέθη η ολική ναρκωση. Άντε να πανε ολα καλα να τελείωνω αύριο και με αυτο.

Κατερινα μου καλη επιτυχια για αυριο!!!να μην αγχωνεσαι!!!θα πανε ολα μια χαρα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια που ξεκινατε σημερα την εξωσωματικη εύχομαι μόνο χαμογελά να έχετε και ευχάριστα να έχετε να μας πείτε!!! Θα είμαστε διπλα σας σε όλη την διάρκεια της προσπάθειας σας lolitaki mariav και stardust!!!! Μουτς μουτς!!

Σισσυ ασε τις εξωσωματικες και σταματά να διαβάζεις στο Ίντερνετ ολα αυτα που δεν χρειάζεται να κανείς ποτε!!!

Sky με το καλο την αυχενικη να δεις το μωρακι σου το υπέροχο!!

Μαριετακι είσαι καλύτερα γλυκεια μου;;

Παπακι ασε τα κάρβελια που ονειρεύεσαι και συγκεντρωσου για αύριο που θα δεις το σπορακι σου!!!

Ευαγγελία μου κι εγω σ αγαπω πολυ και σε ευχαριστω πολυ για ολα !!!! Κι εγω θέλω να νηστεψω όπως κάθε χρόνο για τα Χριστούγεννα φέτος ειναι πολυ δύσκολο και λόγω διατροφής που γίνεται για θέμα υγείας και λόγω διάθεσης οπότε θα νηστεψω αρχές Δεκεμβρίου, μιση νηστεία. Σημερα θα πάω και σε έναν παππουλη να μου δώσει μια ευχή για αύριο.

Μίλησα το πρωι με τον αναισθησιολογο ο οποίος με καθησυχασε και μου είπε πως το τελευταίο που πρέπει να με απασχολεί ειναι η ναρκωση. Μου είπε να φάω καλα πρωι και μεσημέρι και το βράδυ πάλι κάτι ελαφρύ. Αύριο θα αποφασίσει αν θα γίνει μέθη η ολική ναρκωση. Άντε να πανε ολα καλα να τελείωνω αύριο και με αυτο.

Εμενα λογω κιλων με εχει τρελλανει ο γιατρος να 'τρως και να τρως' οποτε πριν ξεκινησουμε την θεραπεια εγω θα εχω νηστεψει ηδη και θα εχω κοινωνησει για να μπορω μετα να τρωω κανονικα και να εχω και την ευλογια!Ολα θα πανε κατευχην!

Τα ιδια μου ειχε πει κι εμενα να φαω καλα την παραμονη και το βραδυ ελαφρα...Ολα θα πανε καλα κοριτσακι μου σε εχω ηδη στην προσευχουλα μου θα σε παρω και τηλ το βραδακι φιλια πολλα

Αγάπες μου καλησπέρα !!!

Είχα συνέχεια κόσμο το σαββατοκύριακο. Ήρθαν οι φίλοι μας, φάγαμε, ήπιαμε καφέ και βγάλαμε τα φτυάρια !! Ωραία περάσαμε, αλλά ξεκ……..κα στις δουλειές.

Παρόλα αυτά το χαμομηλάκι μου το «πίνω» κανονικότατα……….

Ξεκίνησα τις pregnacare και το αγόρι μου τις wellman.

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί επιτέλους είδα θετικό τεστ ωορρηξίας !! Αν δεν μπορείτε να βρείτε χαμομήλι στην αγορά, εγώ το πήρα όλο….χιχιχι. Εεεεεεε ρε γλέντια……θα το τσούξουμε!

Tinker είχες δίκιο τελικά. Δεν φεύγει η ποσότητα του σπέρματος με τις πλύσεις. Πάλι έχω «διαρροή», αλλά όχι τόσο πολύ.

Χαίρομαι που είστε όλες, όλες, όλες τόοοοοοοσο καλά. Θα έχουμε πολλά μωράκια το Δεκέμβριο. Δεν θα προλαβαίνουμε να τσιρίζουμε μπροστά στην οθόνη από τις απανωτές χοριακές.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Αγάπες μου καλησπέρα !!!

Είχα συνέχεια κόσμο το σαββατοκύριακο. Ήρθαν οι φίλοι μας, φάγαμε, ήπιαμε καφέ και βγάλαμε τα φτυάρια !! Ωραία περάσαμε, αλλά ξεκ……..κα στις δουλειές.

Παρόλα αυτά το χαμομηλάκι μου το «πίνω» κανονικότατα……….

Ξεκίνησα τις pregnacare και το αγόρι μου τις wellman.

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί επιτέλους είδα θετικό τεστ ωορρηξίας !! Αν δεν μπορείτε να βρείτε χαμομήλι στην αγορά, εγώ το πήρα όλο….χιχιχι. Εεεεεεε ρε γλέντια……θα το τσούξουμε!

Tinker είχες δίκιο τελικά. Δεν φεύγει η ποσότητα του σπέρματος με τις πλύσεις. Πάλι έχω «διαρροή», αλλά όχι τόσο πολύ.

Χαίρομαι που είστε όλες, όλες, όλες τόοοοοοοσο καλά. Θα έχουμε πολλά μωράκια το Δεκέμβριο. Δεν θα προλαβαίνουμε να τσιρίζουμε μπροστά στην οθόνη από τις απανωτές χοριακές.

αντε λια καλές προσπάθειες!!είδες και το χαμογελάκι..άρα πλύσεις και ξέρεις εσύ...

σοβαρά..εγώ τώρα ξυπνάω το πρωι..γιατί δεν σηκώνομαι μετά και είμαι στεγνή...αν δεν κάνω πλύση ξυπνάω το πρωι και νιώθω ότι δεν έγινε τίποτα...

και εγώ έχω πλύση απόψε......:oops::oops::oops:

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

γεωργία μου..που είσαι...

για μπες να μας δώσεις συμβουλες στα κορίτσια μας..

για το αλάτι..τα αυγά..κλπ....

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Georgekat θα ξεκινήσω από σένα! Πολύ Πολύ πολύ καλή επιτυχία! Είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε τέλεια και μετά θα πεις ότι άδικα αγχωνόσουνα!!!Θα περιμένουμε νέα σου μόλις γυρίσεις σπίτι! Σε φιλώ γλυκά και σου στέλνω μια πολύ ζεστή αγκαλίτσα!

Stardust και maria_v καλή μας αρχή κορίτσια! Τι τέλεια που θα είμαστε και οι 3 μαζί!!! Άντε να έχουμε καλά αποτελέσματα, όχι μόνο εμείς, όλα τα κορίτσια!

Τινκ και Λία καλή συνέχεια με τις πλύσεις σας κορίτσια και βουρ.... στο κρεβάτι. Περιμένουμε ψηλές χοριακές σε λίγες μέρες!

Μαρ1981 είσαι καλύτερα σήμερα?

Evangelia μου είδες που επιτέλους τελείωσαν τα βασανιστήρια σου? Τέλος οι πόνοι!!! Μπράβο κορίτσι μου, πολύ χάρηκα!

Mina pa και Τινα32 έτοιμες να δείτε τα μωράκια σας αύριο? Είμαι σίγουρη ότι ανυπομονείτε!!! Θα περιμένουμε τα νέα σας!

Skybeam πως πήγε η αυχενική?

Το πρωί πήγα στον γιατρό, έκανα υπέρηχο και ορμονικές, ήταν όλα πολύ καλά και το μεσημέρι έκανα τις ενεσούλες μου! Τελικά είναι πολύ εύκολο! Ευτυχώς! Την Παρασκευή έχω ξανά ραντεβού για υπέρηχο και ορμονικές! Αυτό ήταν λοιπόν, ξεκινήσαμε!!! Αυτό που με αγχώνει είναι μην γίνω τετράχοντρη με τόσες ορμόνες που θα πάρω, γι΄αυτό και ξεκίνησα πιο προσεκτική διατροφή! Καθόλου ζάχαρη και καθόλου αλάτι!!! Ποιός εγώ που βάζω με το κιλό και από τα δύο! Δεν πειράζει, είναι για καλό σκοπό!!! Αυτά τα νέα μου προς το παρόν, πάω για μπανάκι! Σας φιλώ γλυκά όλες, συγνώμη αν ξέχασα κάποιες!

helooooo

Κατερινακι αύριο θα πανε όλα σούπερ!!!Καλή επιτυχία να εχεις δεν θα πονάς καθόλου και μόνο θετικές σκέψεις και αποτελεσματα από δω κσι πέρα..

Πολύ καλή επιτυχία και στα κορίτσια μας που μπήκαν στον χορο της εξωσωματικής και θα μας τρελάνουν με τα νούμερα των χοριακων τους σε έναν μήνα.

Φιλία και στις υπόλοιπες μια μια

Εγώ σημερα δεν είμαι στα καλα μου.Μαλλον έρχεται η τρισκαταρατη.Εχω μια ημικρανία εδω και πόσες ώρες.Αφου το μάτι μου δακρύζει από τον πόνο.μ'εχει τρελάνει...με πονάει και το στήθος αισθητά πιο πολύ από τις προηγούμενες μέρες και μ'εχει πάρει από κατω...σνιφ σνιφ

bKtop2.png8BRwp3.png

Κοριτσακια μου τι κάνετε;;

Κατερινουλα μου ολα καλα θα πανε αυριο.. Σου εύχομαι μεσα απο την καρδιά μου τα καλυτερα! Τι ωρα θα πας αυριο;

Μαριεττακι μου δεν θα ξανά μπω στο Ίντερνετ.. Μήπως πρεπει να ξεκινήσω τα ρακομελα για να μη σκέφτομαι;;

Λια κ νεραιδουλα τον επόμενο μήνα θα κανω κ εγω πλυσεις.. Μου τα εξήγησε λεπτομερώς η μαριεττα!!

Ασπα μου μην τη μελετασ..ΔΕΝ θα έρθει..

Λολιτα μου ετσι σε θέλω αισιόδοξη!!!!

Τα αλλα μπουμπούκια μου καλα;;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!!!

εγω πριν λιγο εφαγα ενα ελαφροτατο προφιτερολ που μου εφερε το αγορι μου για να μου ανεβασει την πιεση....αφου ειχα πιει πρωτα χυμο πορτοκαλι υστερα απο προτροπη της αγαπητης μου ευαγγελιας.....

και τωρα χαζολογαω μεχρι να παω να δω λιγο αρβυλα και μετα ελπιζωωωω να καταφερω να κοιμηθω αλλιως αυριο ουτε ναρκωση θα θελω ουτε τιποτα αν δεν καταφερω να κλεισω ματι....

αυριο μολις καταφερω να ειμαι σε κατασταση επικοινωνιας με το ανθρωπινο γενος, θα μπω και θα σας γραψω τα νεα μου!!!!!

πολλα πολλα φιλακια σε ολους!!!!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

καλησπερα κοριτσια και απο μενα!!!καταρχην καλο ξεκινημα στα κοριτσια μας που ξεκινουν αυριο!

astage σε καταλαβαινω απολυτα!!!αρχισαν και εμενα τα μαλακισμενα συμπτωματα και εχω πεθανει!!η διαθεση πιο σκατα δεν γινεται.....

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου τι κάνετε;;

Κατερινουλα μου ολα καλα θα πανε αυριο.. Σου εύχομαι μεσα απο την καρδιά μου τα καλυτερα! Τι ωρα θα πας αυριο;

Μαριεττακι μου δεν θα ξανά μπω στο Ίντερνετ.. Μήπως πρεπει να ξεκινήσω τα ρακομελα για να μη σκέφτομαι;;

Λια κ νεραιδουλα τον επόμενο μήνα θα κανω κ εγω πλυσεις.. Μου τα εξήγησε λεπτομερώς η μαριεττα!!

Ασπα μου μην τη μελετασ..ΔΕΝ θα έρθει..

Λολιτα μου ετσι σε θέλω αισιόδοξη!!!!

Τα αλλα μπουμπούκια μου καλα;;

και εσυ κοριτσι μην μπαινεις πολυ στο Ιντερνετ....την ιδια μαλακια κανω και εγω και το μονο που καταφερνουμε ειναι να πεφτουμε...

Γεια σας κοπελουδες! Μες στην καλη χαρα ειμαστε ολες, ε; Σουπερ!

Κοριτσακια της εξωσωματικης, stardust, lolita, maria_v, καλη αρχη!!! Σας στελνω τις καλυτερες ευχες μου, τα μωρακια ερχονται! Οπως μας θυμισε και η tinker, προσοχη με το αλατι αυτες τις μερες! Και οταν λεμε κομμενο, εννοουμε κομμενο! Ουτε τυρακια, μαγιονεζες και τα συναφη, μονο λιγο ανθοτυρο, γιατι το πρηξιμο παραμονευει! Και καθημερινα τα ασπραδια απο 2 ή τρια αυγα (βρασμενα), μεχρι και την εμβρυομεταφορα, για να αποφυγουμε την υπερδιεγερση. Κατα τ΄άλλα, σεξακι καθε δύο ή τρεις μερες (με εντολη γιατρου, χε, χε ;)) για να ανανεωνεται το υλικο!! Γιατρε, μηπως το καθημερινο βελτιωνει και τα ωαρια; Αν ειναι, να.....:D

Georgkat, καλη επιτυχια αυριο, ολα να κυλησουν γλυκά και ανεπαισθητα! Μαλλον κι εγω θα κανω στον επομενο κυκλο, για να ειμαστε 101% σιγουροι! Και μετα βλεπουμε!

Λια και tinker, εμπρος για καυτες νυχτες και φουσκωτους μηνες! Και με το μαλακο τα χαμομηλια, να μεινει κανα πεταλακι και για μας!! Αχ, οι πιο χαρουμενες μερες του μηνα ειναι οταν βλεπω το χαμογελακι! Τραγουδαω ολη μερα!

Evangelia, ετοιμη για το επομενο φαγοποτι σε βρισκω, με εντολη γιατρου αυτη τη φορα! Εχεις χρωστουμενα σε κατι κολοκυθοκεφτεδες απ΄οσο θυμαμαι!

mina pa, tina και skybeam, να απολαυσετε τον αυριανο υπερηχο, μοναδικες στιγμες!!!

astage, μη μασας, οι ορμονες χορευουν στο δικο τους σκοπο, εμεις μονο τη χοριακη ακουμε! Και τον πονο στο στηθος μην τον υποτιμας! Καλα νεα ν΄ακουσουμε!!

Εγω ειμαι λιγο φουρκισμενη απ΄το σχολειο! Αποφασισαν να το βαψουμε (τριων χρονων κτηριο, βαμμενο με κυριλε πλαστικο) και το κανουν μισο πλαστικο μισο λαδομπογια, σε διαφορετικο χρωμα πανω κατω, σαν τις εφορειες ενα πραμα!!:evil: Αηδια σκετη! Για την ταξη μου θα γινει πολεμος! Θα τη διπλοκλειδωσω, μην τολμησει κανεις να μου περασει πινελιά λαδομπογιας εκει μεσα, τον εφαγα! Αυριο θα παω να δω και για κανενα πλαστικο χρωματακι με φαντασια, προτιμω να τα πληρωσω εγω, παρα να την βλεπω σαν καρναβαλι τα επομενα χρονια!!

sissy μου, ο προηγουμενος γυναικολογος, μου συνιστουσε "τσιπουροθεραπεια"! Κατι θα ξερει η επιστημη, δε μπορει!

natasoula, θα σε βαλω μαζι με την astage, και θα σας ποτιζω πρωι-βραδυ, μεχρι να σταματησετε τις σαχλαμαρες με τις συμπτωματολογιες!! Βρε, τα συμπτωματα μοιαζουν, παρτε το χαμπαρι! Η mina pa ειχε πονακια και ροζουλια για μερες και η χοριακη της ηταν στα υψη!!! Πιειτε κανα σφηνακι και εξω καρδια!!!

sissy μου, ο προηγουμενος γυναικολογος, μου συνιστουσε "τσιπουροθεραπεια"! Κατι θα ξερει η επιστημη, δε μπορει!

natasoula, θα σε βαλω μαζι με την astage, και θα σας ποτιζω πρωι-βραδυ, μεχρι να σταματησετε τις σαχλαμαρες με τις συμπτωματολογιες!! Βρε, τα συμπτωματα μοιαζουν, παρτε το χαμπαρι! Η mina pa ειχε πονακια και ροζουλια για μερες και η χοριακη της ηταν στα υψη!!! Πιειτε κανα σφηνακι και εξω καρδια!!!

Δεν το μπορω καθόλου το ποτό αλλα θα τα κάνω ολα για να γίνω μάνα!!! Τσιπουροθεραπεια λοιπον...;)

Α και μην αφήσεις να σου βάψουν την τάξη.. Ποσο ζηλεύω τη δουλεια σου!!

Εγω οταν έδωσα πανελλήνιες τα παιδαγωγικά είχαν παει στο 18,5.. Κ αναγκαστικά πέρασα παντειο!

αν ναι ρε κοριτσι!φτιαξε μια λιμνη με τελικα και ριξε μας μεσα!!!οποια θελει ακολουθει!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...