Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Ευαγγελία μου, πως είσαι σήμερα καλή μου??

Καλα ειμαι Νεραιδακι μου μια χαρα δοξα το Θεο.Αιμα τελος,το στηθος ξεπρηστηκε,ηρεμησα,ολα καλα!Εσυ πως πανε οι προσπαθειες?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα ειμαι Νεραιδακι μου μια χαρα δοξα το Θεο.Αιμα τελος,το στηθος ξεπρηστηκε,ηρεμησα,ολα καλα!Εσυ πως πανε οι προσπαθειες?

πολύ χαίρομαι!!!

εγώ παώ καλά..τουλάχιστο να ξέρω ότι έκανα ότι μπορούσα!!!

και ελπίζω οι γόνιμες μου να μην ήταν τις 3 μέρες που είχα απόχή...

είμαι με το σύστημα κάθε μέρα:oops::oops::oops::oops:

και μέρα παρά μέρα τις πλύσεις...

και ο θεός βοηθός..

θα φάμε μάλλον τη κυριακή το μηλαράκι..

θα κάνω και τη πίτα του αγίου!!!

μας ανάψα όλες κεράκι στο μοναστήρι που πήγα το σάββατο...

η συνάντηση στη κύπρο θα έχει και εκδρομούλα στο μοναστήρι!!

μας είπε και ο μοναχός εκεί νέες ιστοριές για το συγκεκριμένο θέμα..μας έδειξε και φώτο από παιδάκια...μεγάλο θάρρος μας έδωσε!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

πολύ χαίρομαι!!!

και ο θεός βοηθός..

μας είπε και ο μοναχός εκεί νέες ιστοριές για το συγκεκριμένο θέμα..μας έδειξε και φώτο από παιδάκια...μεγάλο θάρρος μας έδωσε!!!

Μπραβο Νεραιδακι μου βοηθεια μας!Να εισαι καλα και να δεις πως ολα θα πανε κατευχην...Κι αν δεν τα καταφεραμε αυτο το μηνα θα τα καταφερουμε τον επομενο...Εχει ο Θεος!!!

Κι εμεις ξεκιναμε νηστεια θελουμε να κοινωνησουμε πριν ξαναπαμε στο γιατρο γιατι μετα θα ξεκινησουν οι θεραπειες και δεν θα μπορεσουμε..

Ο Θεουλης θα μας βοηθησει ολες!

πολύ χαίρομαι!!!

και ο θεός βοηθός..

το γλενταμε καθε μερα ε? μια χαρα σε βρισκω καλα κανεις !!! ο νιστικος καρβελια ονειρευεται χαχαχαχα!!!!

ευχαριστουμε για το κερακι να σαι καλα να σε βοηθαει ο Θεος κ να σε εχει καλα.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Μπραβο Νεραιδακι μου βοηθεια μας!Να εισαι καλα και να δεις πως ολα θα πανε κατευχην...Κι αν δεν τα καταφεραμε αυτο το μηνα θα τα καταφερουμε τον επομενο...Εχει ο Θεος!!!

Κι εμεις ξεκιναμε νηστεια θελουμε να κοινωνησουμε πριν ξαναπαμε στο γιατρο γιατι μετα θα ξεκινησουν οι θεραπειες και δεν θα μπορεσουμε..

Ο Θεουλης θα μας βοηθησει ολες!

γιατι θα κανετε νηστεια?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

When you are trying to get pregnant, it is very

important to be aware of what pain medication you

may be taking, as some can increase the risk of

miscarriage or prevent conception.

Basically, you should avoid all painkillers other

than acetaminophen or Paracetamol (otherwise known as Tylenol),

which have no harmful effects. But do avoid ibuprofin,

aspirin, and others, which could effect the ability of

the embryo to implant into the womb. The embryo may not

implant at all (no pregnancy) or it can implant poorly,

resulting in an early miscarriage.

The most dangerous time to be taking these medications is

when you are approaching ovulation.

And if you're interested in other important things to avoid when

trying to conceive, they are all discussed in chapter 4 of my

ebook, Personal Path To Pregnancy. You can read all about it at

http://www.TipsGettingPregnant.com/ebook.html

Speak soon.

Beth

Όταν προσπαθείτε να μείνετε έγκυος, είναι πολύ

σημαντικό να γνωρίζει τι φάρμακο πόνου που

μπορεί να λαμβάνει, όπως μερικοί μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο

αποβολή ή την πρόληψη σύλληψη.

autoeditadmin

Βασικά, θα πρέπει να αποφεύγουν όλα τα άλλα παυσίπονα

από ακεταμινοφαίνη ή παρακεταμόλη (αλλιώς γνωστή ως Tylenol),

που δεν έχουν επιβλαβή επίδραση. Αλλά μην ibuprofin,

ασπιρίνη, και άλλα, τα οποία θα μπορούσε να επηρεάσει την ικανότητα του

το έμβρυο να εμφυτευθεί στη μήτρα. Το έμβρυο δεν μπορεί να

εμφυτεύματος σε όλα (δεν εγκυμοσύνης) ή μπορεί να εμφυτεύσουν κακώς,

αποτέλεσμα σε μια πρόωρη αποβολή.

autoeditadmin

Η πιο επικίνδυνη στιγμή για να παίρνουν αυτά τα φάρμακα είναι

όταν πλησιάζετε ωορρηξίας.

autoeditadmin

Και αν σας ενδιαφέρει σε άλλα σημαντικά πράγματα για να αποφύγετε όταν

προσπαθούν να συλλάβουν, είναι όλα συζητούνται στο κεφάλαιο 4 του μου

ebook, Προσωπική διαδρομή για την εγκυμοσύνη. Μπορείτε να διαβάσετε όλα τα σχετικά με

autoeditadmin

http://www.TipsGettingPregnant.com/ebook.html

autoeditadmin

Μιλήστε σύντομα.

autoeditadmin

1533345xcnw09g7xt.gif

γιατι θα κανετε νηστεια?

Γιατι πριν τα Χριστουγεννα θα ξεκινησω την θεραπεια και δεν θα μπορεσω να νηστεψω τοτε θα με κραξει ο γιατρος ...Θα νηστεψουμε τωρα και θα κοινωνησουμε να εχουμε και ευλογια !!!

το γλενταμε καθε μερα ε? μια χαρα σε βρισκω καλα κανεις !!! ο νιστικος καρβελια ονειρευεται χαχαχαχα!!!!

ευχαριστουμε για το κερακι να σαι καλα να σε βοηθαει ο Θεος κ να σε εχει καλα.

τι να κάνω..:oops::oops::oops:

δεν θέλω με τίποτα να αδιαθετίσω και να δω ότι στη γόνιμη δεν προσπάθησα καν...:oops::oops:

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημερα κοριτσακια και εγκυοκοριτσακια!

Μαρια Σταρ, Λολιτα και Μαρια ν καλη αρχη με αισιοδοξια και χαμογελα!

Τινκερακι σε ευχαριστουμε πολυ για το κερακι (εκανα και ρημα) θα δεις θα εισαι εγκυουλα μεχρι τα Χριστουγεννα!

Σισσυ αχ Σισσυ αχ! Γιατι να μην εχω την ικανοτητα με αυτον απο τους fantastic four που του μακραινουν τα χερια να φτασει το χερι μου μεχρι τον Πειραια να σου τραβηξει το αυτι! Βρε δεν τα ειπαμε παλι για εξωσωματικη μιλας κατσε βρε παιδακι μου να δουμε τα αποτελεσματα και μετα βλεπουμε!

Καλά, θέλω να πιστεύω. Την Τρίτη το βράδυ θα σου πω που έχω αυχενική. Τώρα να σου πω ότι ΑΚΟΜΑ δεν το πιστεύω, πώς σου φαίνεται? Δεν έχω και συμπτώματα καθόλου, ούτε που ξέρω τι γίνεται.

Σε τι φάση είσαι?

Καλημερα κοριτσια μου και καλη εβδομαδα!

Skybeam πως εισαι? το μπεμπακι? ευχομαι ολα καλα να πανε, οχι μονο στην αυχενικη.. Μεχρι το τελος!

Σημερα κατα τις 7-7.30 θα παω στο γιατρο οποτε αυριο θα σας πω και τα νεα μου!

Σας φιλω οοολες!

Κοριτσια μου καλη επιτυχια και στις 2 σας!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!!!ευχομαι και εγω τα χριστουγεννα να μας βρουν ολες εγκυουλες :D

Sky μου τελικα θα κανω εξωσωματικη!! σημερα ξεκιναω τις ενεσεις διεγερσης.. μεχρι τωρα εκανα τον ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ (μην ξεχνιομαστεεεεεεεε χαχαχαχαχα).

τι ωραιες εικονιτσεςςςςςςςςςς!! θελουμε τετοιες καθε μερα μαζι με τσουβαλια μπεμπεδοσκονης!

καλη επιτυχια!!!συντομα με τεραστια χοριακη!!!
Καλημέρα σε όλες!!!! Τι κάνετε???

Εγώ ξεκίνησα, έκανα ορμονικές την Παρασκευή και χθες την 1η ένεση, 150 μονάδες και θα πάω να με δει την Πέμπτη το απόγευμα και εκεί θα κάνω και τις επόμενες ορμονικές!!! Τέρμα τα ψέμματα!!! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαίρομαι που θα ξεκινήσουμε ταυτόχρονα και τα τρία κορίτσια!!!

Stardustmg και lolita78 περιμένουμε νέα το βράδυ

Skybeam να μπαίνεις να μαθαίνουμε τα νέα σου!!!! Καλή αυχενική την Τρίτη, περιμένουμε και από εσένα νέα!!!!

mina pa και εσύ την Τρίτη πηγαίνεις και την Τετάρτη η tina32!!!!

Χαμός αυτός ο Νοέμβριος, πολλές εξελίξεις!! Όλα καλά να μας πάνε!!!! Κορίτσια τα φιλιά μου σε όλες, θα μπω αύριο να γράψω αναλυτικά στην κάθε μια, τώρα πρέπει να ετοιμάσω κάτι για το σχολείο και το απόγευμα είμαι φουλ. Θα μπω λίγο το βράδυ να διαβάσω νέα από τα κορίτσια που θα πάνε στον γιατρό!

Μαρακι καλη επιτυχια και σε σενα!!!
πολύ χαίρομαι!!!

και ο θεός βοηθός..

να εχεις θαρρος και πιστη και ολα θα γινουν!
Γιατι πριν τα Χριστουγεννα θα ξεκινησω την θεραπεια και δεν θα μπορεσω να νηστεψω τοτε θα με κραξει ο γιατρος ...Θα νηστεψουμε τωρα και θα κοινωνησουμε να εχουμε και ευλογια !!!
καλη επιτυχια!!!

Κοριτσακια που ξεκινατε σημερα την εξωσωματικη εύχομαι μόνο χαμογελά να έχετε και ευχάριστα να έχετε να μας πείτε!!! Θα είμαστε διπλα σας σε όλη την διάρκεια της προσπάθειας σας lolitaki mariav και stardust!!!! Μουτς μουτς!!

Σισσυ ασε τις εξωσωματικες και σταματά να διαβάζεις στο Ίντερνετ ολα αυτα που δεν χρειάζεται να κανείς ποτε!!!

Sky με το καλο την αυχενικη να δεις το μωρακι σου το υπέροχο!!

Μαριετακι είσαι καλύτερα γλυκεια μου;;

Παπακι ασε τα κάρβελια που ονειρεύεσαι και συγκεντρωσου για αύριο που θα δεις το σπορακι σου!!!

Ευαγγελία μου κι εγω σ αγαπω πολυ και σε ευχαριστω πολυ για ολα !!!! Κι εγω θέλω να νηστεψω όπως κάθε χρόνο για τα Χριστούγεννα φέτος ειναι πολυ δύσκολο και λόγω διατροφής που γίνεται για θέμα υγείας και λόγω διάθεσης οπότε θα νηστεψω αρχές Δεκεμβρίου, μιση νηστεία. Σημερα θα πάω και σε έναν παππουλη να μου δώσει μια ευχή για αύριο.

Μίλησα το πρωι με τον αναισθησιολογο ο οποίος με καθησυχασε και μου είπε πως το τελευταίο που πρέπει να με απασχολεί ειναι η ναρκωση. Μου είπε να φάω καλα πρωι και μεσημέρι και το βράδυ πάλι κάτι ελαφρύ. Αύριο θα αποφασίσει αν θα γίνει μέθη η ολική ναρκωση. Άντε να πανε ολα καλα να τελείωνω αύριο και με αυτο.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κοριτσακια που ξεκινατε σημερα την εξωσωματικη εύχομαι μόνο χαμογελά να έχετε και ευχάριστα να έχετε να μας πείτε!!! Θα είμαστε διπλα σας σε όλη την διάρκεια της προσπάθειας σας lolitaki mariav και stardust!!!! Μουτς μουτς!!

Σισσυ ασε τις εξωσωματικες και σταματά να διαβάζεις στο Ίντερνετ ολα αυτα που δεν χρειάζεται να κανείς ποτε!!!

Παπακι ασε τα κάρβελια που ονειρεύεσαι και συγκεντρωσου για αύριο που θα δεις το σπορακι σου!!!

Ευαγγελία μου κι εγω σ αγαπω πολυ και σε ευχαριστω πολυ για ολα !!!! Κι εγω θέλω να νηστεψω όπως κάθε χρόνο για τα Χριστούγεννα φέτος ειναι πολυ δύσκολο και λόγω διατροφής που γίνεται για θέμα υγείας και λόγω διάθεσης οπότε θα νηστεψω αρχές Δεκεμβρίου, μιση νηστεία. Σημερα θα πάω και σε έναν παππουλη να μου δώσει μια ευχή για αύριο.

Μίλησα το πρωι με τον αναισθησιολογο ο οποίος με καθησυχασε και μου είπε πως το τελευταίο που πρέπει να με απασχολεί ειναι η ναρκωση. Μου είπε να φάω καλα πρωι και μεσημέρι και το βράδυ πάλι κάτι ελαφρύ. Αύριο θα αποφασίσει αν θα γίνει μέθη η ολική ναρκωση. Άντε να πανε ολα καλα να τελείωνω αύριο και με αυτο.

για να μην σκεφτομαι ξεκινησα το κεντημα παλι μπας κ το τελειωσω επιτελους !!!

καλη επιτυχια για αυριο ασε που θα τα πουμε κ απο το τηλ το βραδυ.

ολα καλα θα πανε!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

όλα θα πάνε τέλειαααααααααααα!!!

να φας καλά!!!και να κάνεις τη προσευχούλα σου και όλα θα πάνε τέλεια!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Κατερινακι ολα θα πανε τελεια μην σκεφτεσαι την ναρκωση και αγχωνεσαι εισαι σε καλα χερια εμεις ειμαστε διπλα σου θα προσευχηθουμε και θα σου δωσουμε ολη την θετικη μας ενεργεια. Σου εστειλα και πμ με το email χθες.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...