Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσαρες μου ηταν το Σαββατοκυριακο της μικρης δεν βρηκα χρονο να μπω μιλησα τουλαχιστον λιγο με το Κατερινακι και εμαθα οτι περασατε σουπερ!

Μαριετα μου κι εγω τα ιδια περασα στην σπερματεγχυση θριλερ...Μου εχει αδυναμια ο πονος δεν γινεται να μην πονεσω ο,τι κι αν κανω...

Τελειωνει η περιοδος το στηθος ξεπρηστηκε ολα μια χαρα!Εχω κατι τσιμπηματακια αλλα τα θεωρω πταισματα πλεον :tongue:

Παπακι μου σε φιλω γλυκα!

Κοριτσια της εξωσωματικης ευχομαι τα Χριστουγεννα να σας φερουν διδυμακια!

καλως την !!!! μου ελειψες ολοι μερα!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλα ειμαι μια χαρα εβαλα πυτζαμουλες κ λεω σιγα σιγα να την κανω μεσα για βουτια, εσυ τι κανεις πως εισαι?

Καλα ειμαι αγαπη πληρες το Σαββατοκυριακο οπως και οι Τεταρτες αλλα ολα καλα...Θα παω κι εγω για βουτια σε λιγο να χαλαρωσει το κορμακι μου...Ελπιζω να βρεθουμε το αλλο Σαββατο ε???

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι αγαπη πληρες το Σαββατοκυριακο οπως και οι Τεταρτες αλλα ολα καλα...Θα παω κι εγω για βουτια σε λιγο να χαλαρωσει το κορμακι μου...Ελπιζω να βρεθουμε το αλλο Σαββατο ε???

αναλογα τι θα πει ο γιατρος την τριτη αλλα κ ο δικος μου που δεν με αφηνει νακανω ρουπι εδω στην αγορα θελω να παω κ αμεσως λεει κατσε εκει που εισαι οτι πει ο γιατρος , οποτε επειδη θα ειναι μαζι μου την τριτη κ οχι σε συναυλια θα το ακουσει απο τον γιατρο τι πρεπει νακανω αν κ μακαρι να ερθω να βρεθουμε ,

σας φιλω παω για βουτια καληνυχτα φιλακια πολλααα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

αναλογα τι θα πει ο γιατρος την τριτη αλλα κ ο δικος μου που δεν με αφηνει νακανω ρουπι εδω στην αγορα θελω να παω κ αμεσως λεει κατσε εκει που εισαι οτι πει ο γιατρος , οποτε επειδη θα ειναι μαζι μου την τριτη κ οχι σε συναυλια θα το ακουσει απο τον γιατρο τι πρεπει νακανω αν κ μακαρι να ερθω να βρεθουμε ,

σας φιλω παω για βουτια καληνυχτα φιλακια πολλααα!!!

Καλα βρε μαναρι ο,τι πει ο doc!Φιλια πολλα καληνυχτα!

Να ΄μαι κι εγω!

Πηγα τη μαμυ μου στο θεατρο σημερα και φαγαμε τη μιση μερα! Τωρα περιμαζευτηκα, εφαγα και μια κολοκυθοσουπα σκετη αποτυχια (το κολοκυθι ηρθε λιγο, ζωμο λαχανικων ξεχασα να παρω και τα αμυγδαλακια μου τα εφαγε ο καλος μου και δε βρηκα τιποτα:evil:). Θα πλακωσω κι εγω τα γεριδακια τωρα για αποζημιωση!!!

Με τα θερμομετρα δεν εχω εμπειρια, μ΄αυτο το σπορ δεν ασχοληθηκα!

Εγω για χριστουγεννα στολιζω πρωτα την ταξη μου, απαραιτητως 1η Δεκεμβρη, και στο σπιτι μετα τις 10 του μηνα! Περιμενω να μου φερει το πιο φουντωτο δεντρο η αγαπη μου και μετα αρχιζουμε τις γκρινιες για το πού επρεπε να μπουν τα λαμπακια και πού οι κορδελες... Μια χαρα τα περναμε!

Να ΄μαι κι εγω!

Πηγα τη μαμυ μου στο θεατρο σημερα και φαγαμε τη μιση μερα! Τωρα περιμαζευτηκα, εφαγα και μια κολοκυθοσουπα σκετη αποτυχια (το κολοκυθι ηρθε λιγο, ζωμο λαχανικων ξεχασα να παρω και τα αμυγδαλακια μου τα εφαγε ο καλος μου και δε βρηκα τιποτα:evil:). Θα πλακωσω κι εγω τα γεριδακια τωρα για αποζημιωση!!!

Με τα θερμομετρα δεν εχω εμπειρια, μ΄αυτο το σπορ δεν ασχοληθηκα!

Εγω για χριστουγεννα στολιζω πρωτα την ταξη μου, απαραιτητως 1η Δεκεμβρη, και στο σπιτι μετα τις 10 του μηνα! Περιμενω να μου φερει το πιο φουντωτο δεντρο η αγαπη μου και μετα αρχιζουμε τις γκρινιες για το πού επρεπε να μπουν τα λαμπακια και πού οι κορδελες... Μια χαρα τα περναμε!

Καλως το το κοριτσι μας!

Εγω εχω φαει τα παντα απο χθες!Πηγαμε βολτα στο cosmos χτυπησαμε τα ντερλικατεσεν σουβλακι (οχι καλαμακι:tongue: ) με χαλουμι εκανα και μια ταρτα σοκολατα σημερα καρμποναρα και κεφτεδακια με πατατες εστειλε η πεθερουλα,λιγο πριν φυγει η μικρη καναμε και ποπ κορν ...αυτη τη στιγμη εχω απλωθει σαν τον βοα και προσπαθω να χωνεψω και τα χθεσινα :D

Εγω θα στολισω μαλλον την αλλη βδομαδα...

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Πολλές καινούργιες φάτσες βλέπω, καλή επιτυχία σε όλα τα κοριτσάκια!

Tinker, κουκλίνα μου, άντε, βλέπω χριστουγεννιάτικη χοριακή! :)

καλημέρα!!

τι κάνεις??πως είσαι???

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημέρα!!

τι κάνεις??πως είσαι???

Καλά, θέλω να πιστεύω. Την Τρίτη το βράδυ θα σου πω που έχω αυχενική. Τώρα να σου πω ότι ΑΚΟΜΑ δεν το πιστεύω, πώς σου φαίνεται? Δεν έχω και συμπτώματα καθόλου, ούτε που ξέρω τι γίνεται.

Σε τι φάση είσαι?

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...