Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

λεω φετος να το γελοιοποιησω λιγο και να ντυθω ξωτικο!!μην φανταστεις οτι θα κανω και πολλα..κατι αυτια θα βαλω μονο, που ξεμειναν απο τα καρναβαλια

θελουν διασκεδαση κ αυτα!!!

πηρα κ τα φρουτακια μου να φαω

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου μαζεύτηκα επιτέλους Σπιτι.. Ολη μερα παλι έξω ήμασταν! Κουράστηκα.. Μελαγχολικες Κυριακές και ακομα πιο μελαγχολικες οι δεύτερες!!

Κορίτσια πραγματικά η θερμοκρασια ειναι ενα περίπλοκο θέμα.. Λένε οτι ολες μετα την ωορηξια ανεβάζουμε λιγο θερμοκρασια μεχρι να μας έρθει η ακατανομαστη!η προγεστερονη ευθύνεται για αυτή την αύξηση! Βεβαια το Παπακι μας ήρθε για να κατερριψει το θέμα θερμόμετρο αφου με εγκυμοσύνη είχε 35,9.. Εγω πάντα μετα την ωορηξια μεχρι να αδιαθετησω εχω 37.. Κ τη μερα που μου έρχεται η μια μερα πριν μου πέφτει.. Εχω κάνει άπειρα θερμοδιαγραμματα! Γι αυτο μου βγήκε και το όνομα......

Εύχομαι νατασουλα να είσαι εγκύου κ γι αυτο να έχεις ανεβασμένη θερμοκρασια!

Παπακι που το αρπάξει το κρυωμα;;; Να προσεχείς μπουμπού μου!!

Ασπα εγω θ άργησω να στολίδι δεντράκι.. Κ του χρόνου να το στολισεις κ με τα 2 σου παιδάκια!

Τινα μου να το στολισεις φέτος πιο νωρίς... Επιβάλλεται!!

Κοριτσακια μου μαζεύτηκα επιτέλους Σπιτι.. Ολη μερα παλι έξω ήμασταν! Κουράστηκα.. Μελαγχολικες Κυριακές και ακομα πιο μελαγχολικες οι δεύτερες!!

Κορίτσια πραγματικά η θερμοκρασια ειναι ενα περίπλοκο θέμα.. Λένε οτι ολες μετα την ωορηξια ανεβάζουμε λιγο θερμοκρασια μεχρι να μας έρθει η ακατανομαστη!η προγεστερονη ευθύνεται για αυτή την αύξηση! Βεβαια το Παπακι μας ήρθε για να κατερριψει το θέμα θερμόμετρο αφου με εγκυμοσύνη είχε 35,9.. Εγω πάντα μετα την ωορηξια μεχρι να αδιαθετησω εχω 37.. Κ τη μερα που μου έρχεται η μια μερα πριν μου πέφτει.. Εχω κάνει άπειρα θερμοδιαγραμματα! Γι αυτο μου βγήκε και το όνομα......

Ασπα εγω θ άργησω να στολίδι δεντράκι.. Κ του χρόνου να το στολισεις κ με τα 2 σου παιδάκια!

σουρτουκο μαζευτηκες επιτελους?

ουτε κ που ξερω που με βρηκε το κρυωμα , γιατι καλε θα αργησεις να στολισεις?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

γεια σου Sissaki!!! καλως ηρ8ες!!καλα εκανες και ησουν εξω!!εμεις τι καταλαβαμε που ημασταν μεσα ολη μερα σημερα??

Διαφημίσεις

Παπακι μου το δέντρο μου ειναι μεγάλο και για να το στολισω κανω πολλες ώρες !! Γιατι ειμαι κ σχολαστική κ κάθομαι με μια σκαλιτσα γύρω γύρω και αλλάζω τα στολίδια.. Ασε περίπτωση ειμαι!!!! Νατασουλα ειμαι έξω γιατι ετσι ξεχνιέμαι.. Οταν ειμαι Σπιτι κ τα σκέφτομαι γίνομαι drama queen!!!

Παπακι μου το δέντρο μου ειναι μεγάλο και για να το στολισω κανω πολλες ώρες !! Γιατι ειμαι κ σχολαστική κ κάθομαι με μια σκαλιτσα γύρω γύρω και αλλάζω τα στολίδια.. Ασε περίπτωση ειμαι!!!! Νατασουλα ειμαι έξω γιατι ετσι ξεχνιέμαι.. Οταν ειμαι Σπιτι κ τα σκέφτομαι γίνομαι drama queen!!!

δεν ερχεσαι μια βολτα τα καρναβαλια στην Ξανθη να ντυθουμε μαζι??θα εχουμε τρελο σουξε!

Καρναβάλι ε;;; Μια χαρα θα είμαστε!!!

φτερα, πουπουλα, γουνες, οτι θελεις εχουμε!!και αμα ¨τα παρεις¨ ασχημα μπορω να σε ντυσω και ψαλιδοχερη και να σφαζεις οποιον βρεις στον δρομο σου

Διαφημίσεις

Εγώ πριν λίγο τελείωσα το στολισμό του δέντρου και του σπιτιού. Οποίος μπαίνει σπιτι μου Χριστούγεννα δεν θέλει να φεύγει. Τα παιδάκια της κολλητης μου λένε πως μοιάζει με το χωριό του Αγίου Βασίλη. Χαμός!!! Φέτος ήθελα νωρίς να στολίσω για να το χορτασω.

Στα δικά μας τωρα. Αυτο με την θερμοκρασία ούτε σε εμένα έπιασε.

σισσακι καλα έκανες και ήσουν έξω. Και καλα θα κανείς να στολισεις νωρίς και να δεις πως θα σου φτιάξει πολυ η διάθεση !!!

Τωρα χαλάρωση. !!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Εγώ πριν λίγο τελείωσα το στολισμό του δέντρου και του σπιτιού. Οποίος μπαίνει σπιτι μου Χριστούγεννα δεν θέλει να φεύγει. Τα παιδάκια της κολλητης μου λένε πως μοιάζει με το χωριό του Αγίου Βασίλη. Χαμός!!! Φέτος ήθελα νωρίς να στολίσω για να το χορτασω.

Στα δικά μας τωρα. Αυτο με την θερμοκρασία ούτε σε εμένα έπιασε.

σισσακι καλα έκανες και ήσουν έξω. Και καλα θα κανείς να στολισεις νωρίς και να δεις πως θα σου φτιάξει πολυ η διάθεση !!!

Τωρα χαλάρωση. !!!!

Ok τώρα ησύχασα δεν είμαστε μόνο εμείς οι βιαστικοί είναι κι άλλοι!!!!Κι εμάς το σπίτι είναι τίγκα στο στολίδι!!! Κι έχω και την αυλη εγώ αλλα όχι ακομη...

Καλα έκανες φιλενάδα και το προτείνω και στα κοριτσάκια που είναι στα down τους να το κάνουν για να αλλάξει η ψυχολογία,

Κι όπως τραγουδάει ο george "ήρθαν τα Χριστούγεννα και η πρωτοχρονιά εεεεηηηη"

bKtop2.png8BRwp3.png

Καλησπέρα και απο μενα κοριτσάκια!!!!!

Και του χρόνου να εισται καλά για τα κοριτσια που στολίσανε το σπίτι τους και ευχομαι πραγματικα σε όλες μας του χρόνου μαζι με τουν στολισμο να εχουμε και δίπλα τα μπεμπε μας!!!!!!!

Εγω σίμερα έκανα γένικη ξεκινησα στις 10 και τελειωσα στις 8,10 ωρεςδεν είχα κανει καθόλου προετοιμασια γιατι δεν μπρολαβενω της καθημερινες!!!!!

Θέλω πολυ και έγω να σας δω στο fecebook λίγο πολυ σας εχω φανταστει ειναι σαν τα μυθιστορήματα που τα διαβαζεις και φανταζεσαι τους ηρωες!!!!!οποια θελει να μου στειλει και έμενα πμ.:P:p

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Κοριτσαρες μου ηταν το Σαββατοκυριακο της μικρης δεν βρηκα χρονο να μπω μιλησα τουλαχιστον λιγο με το Κατερινακι και εμαθα οτι περασατε σουπερ!

Μαριετα μου κι εγω τα ιδια περασα στην σπερματεγχυση θριλερ...Μου εχει αδυναμια ο πονος δεν γινεται να μην πονεσω ο,τι κι αν κανω...

Τελειωνει η περιοδος το στηθος ξεπρηστηκε ολα μια χαρα!Εχω κατι τσιμπηματακια αλλα τα θεωρω πταισματα πλεον :tongue:

Παπακι μου σε φιλω γλυκα!

Κοριτσια της εξωσωματικης ευχομαι τα Χριστουγεννα να σας φερουν διδυμακια!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...