Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

32. astage 23/11

33. s_maria 24/11

34. natasoula81 21/11

35. mar1981

Ποσοστό: 6/31

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. sissy 2012
  8. Georgkat
  9. tinkerbell!24
  10. deni..29
  11. Λια33

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. Stardustmg
  2. maria_v
  3. lolita 78

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νατασούλα σε ποια μέρα είσαι? αν και αυτό με την θερμοκρασία δεν το εμπιστευομαι και δεν την έχω μετρήσει ποτέ, θα σου πεί ο ειδικός της παρέας σε αυτό το θέμα (βλέπε sissy)

ειμαι στη 25η. σε 3 μερες περιμενω την σιχαμενη!!ουτε εγω το εμπιστευομαι να σου πω την αληθεια και ειναι η 1η φορα που το κανω, οποτε δεν ξερω αν και τους προηγουμενους μηνες ειχα τετοια θερμοκρασια πριν την περιοδο.

sissy που εισαι????

ειμαι στη 25η. σε 3 μερες περιμενω την σιχαμενη!!ουτε εγω το εμπιστευομαι να σου πω την αληθεια και ειναι η 1η φορα που το κανω, οποτε δεν ξερω αν και τους προηγουμενους μηνες ειχα τετοια θερμοκρασια πριν την περιοδο.

sissy που εισαι????

στον προηγουμενο κυκλο μου ακομα και τη μερα που αδιαθετησα ειχα 37.3

δεν εμπιστευομαι καθολου τη μετρηση με θερμομετρο

Διαφημίσεις

sissy που εισαι????

η θερμοκρασια ειναι ενα πολυ περιεργο θεμα οταν εκανα το τεστ κ βγηκε θετικο κ μετα περιμενα τα αποτελεσματα της χοριακης εβαλα θερμομετρο η θερμοκρασια μου ηταν 35,9 φυσιολογικη ουτε ανεβασμενη ουτε τιποτα κ αν ανεβει παει στο 36,9 οποτε μην γινεσε μανιακη με αυτην ισα ισα θα σκας ποιο πολυ κ θα λες τωρα τι γινετε? μα κ πριν κανω το τεστ παλι ειχα θερμοκρασια 35,9 ρωτα την σισσυ ετσι δεν ειναι?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

χαίρετε τι κάνετε;;

Εμείς εδω στο σπίτι των τρελών στολισαμε το δέντρο βεβαίως βεβαίως!!! Δεν κρατιοτανε μιλάμε είδε σε κάτι μαγαζιά τα δέντρα και έτσι λοιπόν στολισαμε όχι μόνο δέντρο αλλα και όλα το σπίτι από μέσα φυσικά.τα λαμπάκια έξω τον Δεκέμβριο σαν όλους τους ανθρώπους...

Πλάκα πλάκα πολύ μ'αρεσουν τα Χριστούγεννα και ας την ρίχνω και καλα την ευθύνη για το στόλισμα στον μικρό...

Μετά όμως και τις 2 μέρες τις τελευταίες πονάω αρκετά σε κοιλιά και μέση,ειδικά από δεξιά.Θερμομετρο δεν βάζω ακομα.

Για πείτε εσείς τι νεα;

κ εγω θελω δεντρο κ φωτακια ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙΙΙΙΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑ!!

σαν μωρο κανω μαρεσουν κ επισης σχολιαζω το πως βαζουν καποιο τα λαμπακια εξω τα περνουν κ τα πεταν οπως να ναι κ αυτο ηταν χαχαχ!!

αχ με βαζεται σε πειρασμο

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

η θερμοκρασια ειναι ενα πολυ περιεργο θεμα οταν εκανα το τεστ κ βγηκε θετικο κ μετα περιμενα τα αποτελεσματα της χοριακης εβαλα θερμομετρο η θερμοκρασια μου ηταν 35,9 φυσιολογικη ουτε ανεβασμενη ουτε τιποτα κ αν ανεβει παει στο 36,9 οποτε μην γινεσε μανιακη με αυτην ισα ισα θα σκας ποιο πολυ κ θα λες τωρα τι γινετε? μα κ πριν κανω το τεστ παλι ειχα θερμοκρασια 35,9 ρωτα την σισσυ ετσι δεν ειναι?

αυτο ηθελα να ακουσω. τωρα τα παραταω ολα και απλα περιμενω.

Διαφημίσεις

μια και μας αρεσουν βλεπω τα Χριστουγεννα σε ολες, να ντυθουμε Αγιοβασιλακια για τους αντρες μας (οχι ταρανδοι)

ααααα εγω ντυθηκα περιση με σκουφακι μου με τα ολα μου σχεδον ολα μπορεις να το πεις χιχιχιχ:oops::oops::oops: ωραια περασαμε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ααααα εγω ντυθηκα περιση με σκουφακι μου με τα ολα μου σχεδον ολα μπορεις να το πεις χιχιχιχ:oops::oops::oops: ωραια περασαμε

λεω φετος να το γελοιοποιησω λιγο και να ντυθω ξωτικο!!μην φανταστεις οτι θα κανω και πολλα..κατι αυτια θα βαλω μονο, που ξεμειναν απο τα καρναβαλια

λεω φετος να το γελοιοποιησω λιγο και να ντυθω ξωτικο!!μην φανταστεις οτι θα κανω και πολλα..κατι αυτια θα βαλω μονο, που ξεμειναν απο τα καρναβαλια

τι sexy!!!! είσαι τρελλή...μόνο αυτια λέει χαχα

οικονομική στολή..

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...