Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

εσυ παπακι εχεις καιενα πολυ καλο λογο να τρως. εγω μεγαλωνω την κοιλια μου με φαι για να δω πως θα ειμαι εγκυος! προπονουμαι απο τωρα!!

χαχα!!!πλακα εχεις!!! συντομα θα εισαι εγκυουλα και θα δεις στην πραγματικοτητα πως θα ειναι η κοιλιτσα σου :D

και εγω απο το πρωι ολο τρωω,καθε μια ωρα πειναω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!!! Τωρα ξυπνησα η γυναίκα!!! Α πα πα πα. Μυρίζει όλος ο τόπος αλκοόλ. Ο άντρας μου δεν μπορούσε να σταθεί μέσα στο δωμάτιο. Τωρα σταμάτησαν κι οι ζαλαδες και μπορω να επικοινωνήσω με το υπόλοιπο ανθρώπινο είδος.

Λολιτακι μου άντε με το καλο κουκλιτσα μου να ξεκινήσεις τις ενεσουλες σου και νομίζω συο έχω πει άλλωστε, πως θα είσαι μια πολυ εύκολη περίπτωση για τον γιατρο σου !!! Οσο για πριν την υστεροσκοπηση σκέφτηκα κι εγω να γίνω ντιρλα πριν πάω αλλα είπαμε όχι άλλες επεμβάσεις δίχως ναρκωση!!

Σισσυ ολα τα μάρτυρας εσυ ε; Η αλήθεια ειναι πως μετα τα 2 καραφακια χάθηκε ο έλεγχος. Λες και είμασταν πενταημερη με το σχολείο. Αφού την έλεγα και ΜΑΤΙΝΑ την μαριεττα πάλι καλα..

Για όσα κοριτσακια θέλουν να με βάλουν στο φατσοβιβλιο μπορούν να με προσθέσουν με το email μου.

[email protected]

Αυτο ειναι το μαιλ που έχω για το Facebook. Το κανονικό μου μαιλ για να μου στείλει κάποιος κάτι ειναι άλλο. Οποίος το θέλει του το στέλνω με πμ.

Και ΧΡΙΣΤΙΝΑ και μαριεττα στείλτε μου και τα δικά σας mails να σας στείλω τις φωτογραφίες.

Αυτα προς το παρόν πάω να φάω γιουβαρλακια να στρώσει λίγο το στομάχι μου!!

δε σε βρηκα στο φεισμπουκ με το μαιλ :confused:

χαχα!!!πλακα εχεις!!! συντομα θα εισαι εγκυουλα και θα δεις στην πραγματικοτητα πως θα ειναι η κοιλιτσα σου :D

και εγω απο το πρωι ολο τρωω,καθε μια ωρα πειναω

τι καλα να μαζευομασταν και να τρωγαμε ολες μαζι καμια δεκαρια πιτσες???ξερεις ποσες φορες με εχουν περασει για γκαστρωμουνα??μεχρι και σειρα προτεραιοτητας μου εδωσαν σε τραπεζα!!ειμαι αδυνατη στα ποδια (κανονικη) αλλα εχω μια ωραιοτατη κοιλιτσα.....

Πωπω πολυ υποτονικη η μερα σημερα.. Δεν μπορω να παρω κ τα ποδια μου.. Χαλια ειμαι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

τι καλα να μαζευομασταν και να τρωγαμε ολες μαζι καμια δεκαρια πιτσες???ξερεις ποσες φορες με εχουν περασει για γκαστρωμουνα??μεχρι και σειρα προτεραιοτητας μου εδωσαν σε τραπεζα!!ειμαι αδυνατη στα ποδια (κανονικη) αλλα εχω μια ωραιοτατη κοιλιτσα.....

χαχαχαχα σωστηηηη!!!! μπα τωρα δεν θελω φαγητο γενικα το στομαχι μου σημερα δεν ξερει τι θελει κ καλητερα να μην φαω τιποτα γιατι ζυγιστηκα κ εβαλα 2 κιλα αμα συνεχισω ετσι στο τελος δεν θα με αφηνει να τρωω τιποτα ο γιατρος

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα σωστηηηη!!!! μπα τωρα δεν θελω φαγητο γενικα το στομαχι μου σημερα δεν ξερει τι θελει κ καλητερα να μην φαω τιποτα γιατι ζυγιστηκα κ εβαλα 2 κιλα αμα συνεχισω ετσι στο τελος δεν θα με αφηνει να τρωω τιποτα ο γιατρος

καλα κανεις!!!κρατησου τωρα και δωστα ολα τους τελευταιους μηνες!!

Διαφημίσεις

νατασούλα σε ποια μέρα είσαι? αν και αυτό με την θερμοκρασία δεν το εμπιστευομαι και δεν την έχω μετρήσει ποτέ, θα σου πεί ο ειδικός της παρέας σε αυτό το θέμα (βλέπε sissy)

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

χαίρετε τι κάνετε;;

Εμείς εδω στο σπίτι των τρελών στολισαμε το δέντρο βεβαίως βεβαίως!!! Δεν κρατιοτανε μιλάμε είδε σε κάτι μαγαζιά τα δέντρα και έτσι λοιπόν στολισαμε όχι μόνο δέντρο αλλα και όλα το σπίτι από μέσα φυσικά.τα λαμπάκια έξω τον Δεκέμβριο σαν όλους τους ανθρώπους...

Πλάκα πλάκα πολύ μ'αρεσουν τα Χριστούγεννα και ας την ρίχνω και καλα την ευθύνη για το στόλισμα στον μικρό...

Μετά όμως και τις 2 μέρες τις τελευταίες πονάω αρκετά σε κοιλιά και μέση,ειδικά από δεξιά.Θερμομετρο δεν βάζω ακομα.

Για πείτε εσείς τι νεα;

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...