Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καταρχάς να σου ζήσουν τα μικράκια σου! Να είναι γερά κι ευτυχισμένα!! Κι εγω αυτά που γράφεις έχω σκεφτεί να πάω σε παιδοψυχολόγο κλπ κλπ... Μόνο που εγώ σκέφτομαι μη τυχόν το μάθει και μετά τι? Θα με βλέπει σα μαμά ή όχι? Κι η εφηβεία που είναι δύσκολη? Μη τυχόν πει οτι δεν είμαι μαμά του κλπ κλπ.... Ολοι οι φόβοι ξυπνάνε και τσουπ εμφανίζονται χαχχαχαχαχαχαχα Απο ότι καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις μάλλον είναι χαζομάρες από το στρες και τις ορμόνες (που κάνουν πάρτυ) Από τη μία τα οιστρογόνα από την άλλη η κλιμακτήριος... Εξάψεις και νεύρα Φοβερός συνδυασμός :)

Σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!!!!

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ!Απ' ότι κατάλαβα είσαι εγκυος τώρα; Με το καλό!!!

Κι εγώ το σκέφτηκα μήπως το μάθουν τυχαία, αλλά πώς; Η μόνη ένδειξη θα είναι η ομάδα αίματος, που αν έχουν του πατέρα τους δε θα φαίνεται ούτε από εκεί. Σε εμένα δλδ, που είναι δίδυμα, το ένα έχει του μπαμπά, το άλλο, προφανώς της δότριας.. όμως και αυτό πως θα το μάθουν; Εγώ ας πούμε δεν ξέρω την ομάδα αίματος των γονιών μου, ούτε χρειάστηκε ποτέ.. τώρα σε περίπτωση που θα συμβεί κάτι ακραίο και θα χρειαστει συμβατότητα, ε, εκεί νομίζω το μικρότερο πρόβλημα θα ήταν ότι είναι τα παιδιά με δωρεά!

Απ' την άλλη σκέφτομαι, ότι όταν θα φτάσουν αυτά τα παιδιά σε ηλικία να καταλαβαίνουν και να μπορείς να τους εξηγήσεις τέτοια πράγματα, η επιστήμη και η τεχνολογία θα έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που μπορεί να μήν τους κάνει καν εντύπωση. Φαντάσου ότι κάποτε ήταν ταμπού η κλασική εξωσωματική και τώρα είναι κουβέντα κομμωτηρίου.. πάντως σίγουρα και οι ορμόνες παίζουν τεράστιο ρόλο!!! Εγώ σου λέω, σε όλη την εγκυμοσύνη το σκεφτόμουν!!!! Με το καλό!!!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημέρα κοιριτσαρες.Μολις σηκωθήκαμε μαμά και γιος ο μπαμπάς μας δουλεύει εκτάκτως σημερα και τώρα η μαμά πίνει καφεδάκι και ο μικρός τρώει μερεντα και βλέπει nickelodeon.

λατρεμένο κανάλι...

Οι μπεκροκανατες μας πως ξύπνησαν σημερα; πρέπει να περάσατε τέλεια ατιμες.Θελωωωωω κι εγωωωωω!!!!

Είδα και την Maria s στο φατσοβιβλιο και είναι μια κούκλα.

Στείλτε μου και τους δικούς σας λογαριασμούς να σας βρω.

Φιλάκια πολλά σε όλες.δεν μιλάω για κάθε μια γιατί θα ξεχάσω καμία και δεν το θέλω.

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!!!

Εγώ τελικά ξεκινάω αύριο τις ενέσεις! Ευτυχώς, ωστε να μου δείξει ο γιατρός ακριβώς πως πρέπει να τις κάνω! Το πρωί στις 8 έχω ραντεβού για υπέρηχο και ορμονικές και το μεσημέρι ενεσούλα!!! Ουφ!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!! Χαρά και αγωνία μαζι!!!

καλη επιτυχια!!!!!
Καλημέρα κοιριτσαρες.Μολις σηκωθήκαμε μαμά και γιος ο μπαμπάς μας δουλεύει εκτάκτως σημερα και τώρα η μαμά πίνει καφεδάκι και ο μικρός τρώει μερεντα και βλέπει nickelodeon.

λατρεμένο κανάλι...

Οι μπεκροκανατες μας πως ξύπνησαν σημερα; πρέπει να περάσατε τέλεια ατιμες.Θελωωωωω κι εγωωωωω!!!!

Είδα και την Maria s στο φατσοβιβλιο και είναι μια κούκλα.

Στείλτε μου και τους δικούς σας λογαριασμούς να σας βρω.

Φιλάκια πολλά σε όλες.δεν μιλάω για κάθε μια γιατί θα ξεχάσω καμία και δεν το θέλω.

σε ευχαριστω πολυ Ασπα μου!!! και εσυ εισαι κουκλα!ο γιος σου ειναι κουκλι!!!!!τωρα μου φαινεται οτι μοιαζει παρα πολυ σε σενα!!

καλα και οταν ηταν μωρακι ηταν τοσο γλυκουλης!!!! :D

καλημερα κ απο μενα!!! εγω ειμαι με βηχα φτερνιζομαι συνεχεια μυτη βουλωμενη που με βρηκε μεσα στο σπιτι το κρυωμα δεν μπορω νακαταλαβω.

μπεκρουδες μια χαρα περασατε !! τελεια ειδα κ της φωτο αχ τι καλα να βρεθουμε ολες μαζι!!!! πρεπει πρεπει να γινει καποια στιγμη!

φιλακια σε ολεςςςκ εννοητε ΜΠΕΜΠΕΔΟΣΚΟΝΗ ΜΕ ΤΟΥς ΤΟΝΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Μαρία s μπορεί να είσαι μια από τις ελαχιστες που μου λένε ότι μου μοιάζει ο μικρός.ολοι με το που τον βλέπουν λένε ότι είναι ίδιος ο άντρας μου.Αλλα κι εγώ πιστεύω πως μου φέρνει περισσότερο τώρα...

Σύντομα τι σύντομα καλέ σε λιγες μέρες ετοιμαζεται και το δικό σου μικρο

Φιλακια

bKtop2.png8BRwp3.png

Μαρία s μπορεί να είσαι μια από τις ελαχιστες που μου λένε ότι μου μοιάζει ο μικρός.ολοι με το που τον βλέπουν λένε ότι είναι ίδιος ο άντρας μου.Αλλα κι εγώ πιστεύω πως μου φέρνει περισσότερο τώρα...

Σύντομα τι σύντομα καλέ σε λιγες μέρες ετοιμαζεται και το δικό σου μικρο

Φιλακια

εμενα παντως με το που τον ειδα μου φανηκε αισθητα οτι μοιαζει σε σενα!

μακαρι να εχουμε θετικα τεστακια σε λιγες μερες !!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!! Τωρα ξυπνησα η γυναίκα!!! Α πα πα πα. Μυρίζει όλος ο τόπος αλκοόλ. Ο άντρας μου δεν μπορούσε να σταθεί μέσα στο δωμάτιο. Τωρα σταμάτησαν κι οι ζαλαδες και μπορω να επικοινωνήσω με το υπόλοιπο ανθρώπινο είδος.

Λολιτακι μου άντε με το καλο κουκλιτσα μου να ξεκινήσεις τις ενεσουλες σου και νομίζω συο έχω πει άλλωστε, πως θα είσαι μια πολυ εύκολη περίπτωση για τον γιατρο σου !!! Οσο για πριν την υστεροσκοπηση σκέφτηκα κι εγω να γίνω ντιρλα πριν πάω αλλα είπαμε όχι άλλες επεμβάσεις δίχως ναρκωση!!

Σισσυ ολα τα μάρτυρας εσυ ε; Η αλήθεια ειναι πως μετα τα 2 καραφακια χάθηκε ο έλεγχος. Λες και είμασταν πενταημερη με το σχολείο. Αφού την έλεγα και ΜΑΤΙΝΑ την μαριεττα πάλι καλα..

Για όσα κοριτσακια θέλουν να με βάλουν στο φατσοβιβλιο μπορούν να με προσθέσουν με το email μου.

[email protected]

Αυτο ειναι το μαιλ που έχω για το Facebook. Το κανονικό μου μαιλ για να μου στείλει κάποιος κάτι ειναι άλλο. Οποίος το θέλει του το στέλνω με πμ.

Και ΧΡΙΣΤΙΝΑ και μαριεττα στείλτε μου και τα δικά σας mails να σας στείλω τις φωτογραφίες.

Αυτα προς το παρόν πάω να φάω γιουβαρλακια να στρώσει λίγο το στομάχι μου!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλησπερα κουκλιτσες εχθες επεσα ξερη για υπνο και σημερα που ειχε ωραια μερα πηγαμε για καφε και μετα μου μαγειρεψε ο καλος μου ως αποζημειωση για αυτα που περασα χθες. Λολιτακι, Μαρακι Σταρ και Μαρακι ν ειναι δεδομενη η επιτυχια σας, θα ειστε και οι τρεις διδυμομανες :D!

Σισσακι κριμα που δεν βγαλαμε φωτο οι 3, την επομενη φορα σιγουρα!

Κατερινα πριν κοιμηθω εχθες εφαγα μια πιτσα γι'αυτο και ξυπνησα χωρις hangover. Αυτο με τα γιουβερλακια τι το'θελες και το εγραψες ακομα γελαω!!!!

Οι εγκυουλες τι κανουνε? πολλα φιλια στις κοιλιτσες τους! Παπακι το κρυωμα δεν ειναι ακριβως κρυωμα ειναι συμπτωμα εγκυμοσυνης.

Πολλα φιλια και στις υπολοιπες!!!

Καλησπερα κουκλιτσες εχθες επεσα ξερη για υπνο και σημερα που ειχε ωραια μερα πηγαμε για καφε και μετα μου μαγειρεψε ο καλος μου ως αποζημειωση για αυτα που περασα χθες. Λολιτακι, Μαρακι Σταρ και Μαρακι ν ειναι δεδομενη η επιτυχια σας, θα ειστε και οι τρεις διδυμομανες :D!

Σισσακι κριμα που δεν βγαλαμε φωτο οι 3, την επομενη φορα σιγουρα!

Κατερινα πριν κοιμηθω εχθες εφαγα μια πιτσα γι'αυτο και ξυπνησα χωρις hangover. Αυτο με τα γιουβερλακια τι το'θελες και το εγραψες ακομα γελαω!!!!

Οι εγκυουλες τι κανουνε? πολλα φιλια στις κοιλιτσες τους! Παπακι το κρυωμα δεν ειναι ακριβως κρυωμα ειναι συμπτωμα εγκυμοσυνης.

Πολλα φιλια και στις υπολοιπες!!!

μια χαρα περασατε!!! τελεια!!!

κρυωμα κ συμπτωμα εγκυμοσυνης πρωτη φορα το ακουω , εδω σπιτι πηγαμε στην μαμα για φαγητο σκασαμε κιολας κ τωρα κλασικα καναπε κ τηλεοραση! για καφε δεν ηταν εχει χαλια καιρο

εσυ τι κανεις?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Βουλωνει η μυτη λογω ορμονων εγκυμοσυνης σε πολλες συμβαινει. Κατα τ'αλλα με ποναει λιγο η αριστερη ωοθηκη που εγινε και η ωορρηξια και ο πωπος μου απο την ενεση που μου εκαναν μετα την σπερ/ση για μην κανει συσπασεις η μητρα επειδη με πονουσε πολυ η κοιλια μου απο την διαδικασια. Ψυχολογικα ειμαι καλυτερα ο,τι εγινε εγινε προσπαθω να μην το σκεφτομαι και θα δουμε τι θα κανουμε γενικως.

Βουλωνει η μυτη λογω ορμονων εγκυμοσυνης σε πολλες συμβαινει. Κατα τ'αλλα με ποναει λιγο η αριστερη ωοθηκη που εγινε και η ωορρηξια και ο πωπος μου απο την ενεση που μου εκαναν μετα την σπερ/ση για μην κανει συσπασεις η μητρα επειδη με πονουσε πολυ η κοιλια μου απο την διαδικασια. Ψυχολογικα ειμαι καλυτερα ο,τι εγινε εγινε προσπαθω να μην το σκεφτομαι και θα δουμε τι θα κανουμε γενικως.

ολα καλα θα πανε μην ανησυχης!! μονο θετικες σκεψεις να κανεις

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

και ακομα τρωω!!!παρόλο που η κοιλια εχει γινει μπαλονι!!!

mar1981, να υποθεσω εμενα λες ε??? (η χαζη απορει!!) καλα ειμαι,καθομαι ολη μερα σπιτι γιατι σκυλοβαριεμαι και μαλακιζομαι(με το μπαρντον). εσυ πως εισαι σημερα?? ελπιζω πολυ καλυτερα, ετσι???!!!

οπως ολοι μας κ μετα λεμε πω πω τι ηθελα κ εφαγα

εσυ παπακι εχεις καιενα πολυ καλο λογο να τρως. εγω μεγαλωνω την κοιλια μου με φαι για να δω πως θα ειμαι εγκυος! προπονουμαι απο τωρα!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...