Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κορίτσια!!!

μαρία του 81...όλα θα πάνε τέλεια κορίτσι μου...μην ανησυχείς...τώρα που είδες εις 2πλουν το κατερινιώ μας να δεις πως σου έδωσε τύχη!!!:)

λολλίτα μαρία v και σταρ...καλή αρχή κορίτσια!!:)

ασταγε και μαρια ς να κάνετε λιγάκι υπομονή και την άλλη βδομάδα θα έχουμε ΤΕΡΑστΙες ΧοριΑΚες!!!

πολύ χαίρομαι που περάσατε ωραία!!!σας είδα και στο fb..(θέλω να δω και σίσσυ)τώρα επιβαβαίωσα την υποψία μου...από την ομορφία μας τα περνάμε όλα αυτά..μας ζηλεύουν...το μάτι τους..ξέρετε που....

κατερινιώ κανόνισε ταξιδάκι για κύπρο...θα τα συντονίσεις εσύ και εγώ και η γεωργία θα κανονίσουμε τα του ταξιδίου!!!

να είσαι σίγουρη ότι θα περάσεις τέλεια!!θα φροντίσω εγώ για αυτό και έτσι και αλλίως λεμεσό δεν έχεις έρθει!!!!

τα εμβυάκια μας τι κάνουν??στείλτε λίγη μπεμπεδόσκονη...εμείς θα στα λέμε???

μετά το καλημέρα θα στέλνετε και μπεμπεδόσκονη

ματς μουτσ σε όλεεεεεεεεεεεεεεεες

respect στις πλύσεις!!! Ευχαριστούμε κατερινιω!!!

τα ρακόμελα τι είναι?????

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

σισσυ γιατί μας κρύβεσαι εεε?τέλεια περάσατε τι ωραία θέλω και εγώ!!!!

νεραιδούλα μου κάθε πρώι θα πέφτει η μπεμπεδόσκονη που ζήτησες και ελπίζω μετά τη συν'αντηση των κοριτσιων να εχουμε και αλλα ευχάριστα νέα, μετά θα γίνει χαμός απο καφέδες και συναντήσεις

νατασουλα,απο κομοτηνη είμαι οπότε στην επόμενη συνάντηση της Θεσσαλονίκης μπορούμε να πάμε μαζί super!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Ποντίκι;;;;;;;;;!

Καλα που είχα φύγει.. Τα τρέμω!! Πραγματικά ηταν πολυ ωραία... Τωρα που μου εξήγησε κ η Κατερινα απο κοντά πως γινονται οι πλυσεις...;)

προσοχή στη θερμοκρασία....βλέπε Λία!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

καλέ μήπως εισαι καμια διάσημη και μας το κρύβεις χαχα!!!

ελπίζω να γνωριστούμε όλες απο κοντά,να βρεθούμε κάπου στη μέση βρε κορίτσια.

Ναι διάσημη... Χαχαχαχαχα!! Πρεπει να συναντηθούμε κάπου στη Μεση!!

Εγω πριν λίγο ξυπνησα .... Καιρο είχα να τα πιω και να γίνω κουρουμπελο!!!

Τινκερ μου λες να έχω χάρισμα να ακουμπαω γυναίκες και να μένουν έγκυες ;; Πάντως αν η μαριεττα μείνει έγκυος μετα την συγκεκριμένη σπερματεγχυση που κατα την γνώμη της ειναι απίθανο, τότε θα αρχίσω να το σκέφτομαι σοβαρά!!! Μετα όχι μόνο στην Κύπρο αλλα και στην εκπομπή της Οπρα θα πάω!!!

Και ναι λοιπόν η σισσυ ειναι διάσημη !!! Την γνωρίζει η συνυφαδα της!!! Χαχα σισσυ πες τους που έλεγες μήπως βρεθεί η συνυφαδα μέσα στο φόρουμ.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας κορίτσια!

Τι καλά περάσατε με τα ρακόμελά σας!!! Georgekat μήπως πριν την υστεροσκόπιση να κανονίσουμε μια τέτοια συνάντηση??? Να τα πίνουμε όλο το βράδυ και το πρωί, όχι νάρκωση δεν θα χρειάζεσαι, ούτε πόνο θα νιώσεις ούτε τίποτα! Super θα είσαι!!!! Άντε, πότε θα ξανακανονίσουμε συνάντηση?

Maria1981 είδες ότι και τα άλλα μας κορίτσια τα κατάφεραν εκεί που δεν το περίμεναν, μην απελπίζεσαι, να σκέφτεσαι θετικά! Σε 13 μέρες θα έχεις μια τέλεια χοριακή!

Stardust εμείς μάλλον όλα μαζί θα τα κάνουμε!!! Καλή μας επιτυχία κοριτσάκι μου!

Μαρια_ν εσύ σε τι φάση ακριβώς είσαι?

Sissy νομίζω έχασες τα καλύτερα όταν έφυγες!

Τινκ μου έλα εσύ στην Ελλάδα και θα σου μάθουμε όχι μόνο τα ρακόμελα αλλά και άλλα!!! Θα γίνεις κι εσύ και όλες μας κουρούμπελο!!!

Τινα32 και μινα παπα κοντεύουν οι μέρες για να δείτε τα μωράκια σας! Τι καλά!!!!

Λια εντάξει το καυτό σου ????? Επανήλθε στα κανονικά του?

Evangelia μου πως είσαι κοριτσάκι μου?

Εγώ τελικά ξεκινάω αύριο τις ενέσεις! Ευτυχώς, ωστε να μου δείξει ο γιατρός ακριβώς πως πρέπει να τις κάνω! Το πρωί στις 8 έχω ραντεβού για υπέρηχο και ορμονικές και το μεσημέρι ενεσούλα!!! Ουφ!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!! Χαρά και αγωνία μαζι!!!

Καλημερα κοριτσοπουλαααα! Τινκ ευχαριστουμε για τα ωραια αυγουλακια που μας εβαλες πρωι πρωι! Ειμαστε ετοιμες για να τα παραγουμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...