Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημερα κουκλιτσες!

Χαιρομαι που περασατε τοσο ωραια χθες! Το ξερω το συναισθημα, κι εγω ολο χαμογελα ημουν την αλλη μερα!

mar1981, stardustmg, maria_v, lolita, καλη επιτυχια!!!

natasoula81, το αλλο Σαββατο λεμε για καφεδακι, θα χαρουμε να σε γνωρισουμε!

Εγω μολις γυρισα απο shopping και ειμαι μες στα χαμογελα και τις τυψεις!! Ειχα να ψωνισω ρουχαλακι πανω απο τρια χρονια! Ολο ελεγα, αστο βρε, θα μεινω εγκυος τι να τα κανω; Μεχρι που ελιωσα και το τελευταιο μου τζην! Και σημερα ξεσαλωσα! Πηγα στο γνωστο μου outlet που ειχε 85% εκπτωση και πηρα καποια καθημερινα, 2 σουπερ σεξυ θεοστενα και 2 γιορτινα, λαμπερα σαν το χριστουγεννιατικο δεντρο!!! Ε, μεχρι να μεινω εγκυος θα τα φχαριστηθω.... Αμα, πια! (Ο λογαριασμος παει στη μαμυ, δεν ειμαστε για τετοια;))!

κοριτσι μακαρι να βολεψει και να κατεβω Θεσσαλονικη να σας γνωρισω απο κοντα. εχω δυστυχως και μια αποσταση να διανυσω.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα με αφησε κανα δεκαλεπτο καθιστη ουτε καν ξαπλωμενη!

και τον ρωτησα γιατι δεν πρεπει να μεινω ξαπλωμενη και μου λεει ''κατα τη γνωμη μου ειναι χαζομαρα!στην αμερικη που δουλευα χρονια ουτε καν στην εμβρυομεταφορα δεν σε αφηναν ξαπλωμενη,που στην ελλαδα σε αφηνουν ωρες.οταν τους ειπε οτι στην ελλαδα αφηνουμε ξαπλα και στη σπερματεγχυση γελαγαν''

Λες τελικα να ειναι χαζομαρα???εχω ακουσει για κατι 20λεπτα που σε αφηνουν. το παραδοξο σε μενα ειναι οτι με αφησε 7 λεπτα περιπου(κρατουσα και ρολοι εγω τρομαρα μου!!) και μου ειπε οτι μετα μπορω να κανω οτι θελω και σε αλλη κοπελα ο ιδιος γιατρος την αφησε 20 λεπτα και της ειπε να παει να ξαπλωσει. και θεωρειται κορυφη ο τυπος σε αυτα!αντε τωρα τι να πιστεψεις..

Εγω και τις τρεις φορες εμεινα 10-15΄μισοξαπλωμενη στην καρεκλα και άλλα 30-45΄ξαπλωμενη στο κρεββατι της κλινικης. Κι εγω αυτο το λεπτο ευκαμπτο σωληνακι με τη συριγγα ειχα, ακετα μακρυ ομως, νομιζω αυτο λενε καθετηρακι, δεν εχω δει κατι άλλο ουτε στις εξωσωματικες!

Κοριτσακια είμαστε με την μαρ1981 στην πλάκα έχουμε πιει 3 κανατες ρακομελα, γελάμε σαν τις παλαβες και δεν μπορούμε να σταματήσουμε. Έχουμε παρέα κι ενα ποντίκι κι εγω έχω πάθει ταρακουλο ενώ η μαριεττα που τα αγαπάει ολα θέλει να του κάνει γουτσου γουτσου!!!! Ηδη κανονιζουμε να ντυθουμε αγιοβασιλακια και να ανέβουμε θεσσαλονικη να σας πούμε τα κάλαντα!!! Είμαστε στα όρια απο το γέλιο η μια να κατουρηθει απο τα γέλια κι η άλλη να βγάλει ότι έβαλε στην σπερματεγχυση !!!! Είμαστε μεγάλα τσοκαρα λέμε !!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Μar1981 μην απογοητευεσαι γιατι απο κει που δεν το περιμενεις, σου ερχονται τα καλα!!κοριτσια να ρωτησω κατι?ποση ωρα ησασταν ξαπλωμενες στην σπερματεγχυση?γιατι εμενα με αφησε το πολυ ενα 10λεπτο και μου εκανε εντυπωση ομολογω...

maraki έχει δίκιο η νατασούλα, δες εμένα,τι απογοητευση είχα που έκανα μόνο ένα αυγουλάκι και τσούπ ηρθε...ήταν το ένα και τυχερό μου όπως είπαν τα κορίτσια!!

εγώ εμενα ξαπλωμένη 10 λεπτά και μετά μου ελεγε ο γιατρός δεν χρειάζεται καθόλου, έτσι πήγαινα για καφεδάκι....

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

καλα εκανες κ εγω θελω να βγω να παω για ψωνια χιχιχ αλλα θα το κανω πρωτα ο Θεος την τριτη αν εχει κ καλο καιρο αμα ειναι χαλια την εκατσα .

θελω να βγω να παρω κολαν για το σπιτι κ διαφορα θελω να ξεσαλωσω κ εγω χαχαχα[/quote

για σένα δεν έχει ψώνια, να τα ξεχάσεις....είπαμε εχεις να θρέψεις ενα παιδί απο εδώ και πέρα...οικονομία λοιπόν!!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Κοριτσακια είμαστε με την μαρ1981 στην πλάκα έχουμε πιει 3 κανατες ρακομελα, γελάμε σαν τις παλαβες και δεν μπορούμε να σταματήσουμε. Έχουμε παρέα κι ενα ποντίκι κι εγω έχω πάθει ταρακουλο ενώ η μαριεττα που τα αγαπάει ολα θέλει να του κάνει γουτσου γουτσου!!!! Ηδη κανονιζουμε να ντυθουμε αγιοβασιλακια και να ανέβουμε θεσσαλονικη να σας πούμε τα κάλαντα!!! Είμαστε στα όρια απο το γέλιο η μια να κατουρηθει απο τα γέλια κι η άλλη να βγάλει ότι έβαλε στην σπερματεγχυση !!!! Είμαστε μεγάλα τσοκαρα λέμε !!!!!!

χαχα!!!πλακα εχετε!!!! ωραια θα ηταν να μπορουσαμε να συναντηθουμε ολες και να πηγαιναμε τα μωρακια μας ολες μαζι παιδικη χαρα :D :D

natasoula απο που είσαι?

maria s σου στέλνω πμ για το face

κορίτσακια μου καλά κάνετε,πίειτε ενα ποτηράκι και για εμας!!!καλέ η σισσυ δεν ήρθε?

εισαι κουκλα!!!!

Διαφημίσεις

Ρακομελα, εεεε; Ζηλευω!!!!!

Ακομα θυμαμαι εκεινα τα ρακομελα Αυγουστο στην Ιο! Με ειχαν καλεσει να κανω εισηγηση σε μια ημεριδα κι εγω το προηγουμενο βραδυ εκανα την πρωτη γνωριμια μου με το ρακομελο! Αγκαλια με τη ντρανιτζανα κοιμηθηκα! Γλυκοπιοτο το ατιμο, ολη νυχτα γελουσα! Δεν ξερω τι τους ειπα την αλλη μερα στην ημεριδα, παντως οι ακροτες ενθουσιαστηκαν... Με φτιαξατε τωρα!! Σμουτς!

Κοριτσακια μου τωρα γύρισα..περάσαμε πολυ όμορφα με την κατερινουλα κ τη μαριεττα!!! Αλλα έπρεπε μετα να τους αφήσω γιατι με περίμενε ο σύζυγος..4 τηλέφωνα με πήρε!!

Αχ τι ωραια περασανε κ σημερα τα κοριτσια μας! Μπραβοοο! Παντα τετοια! Γελια κ χαρες να εχουμε! Περιμενουμε φωτο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Μαρία σταρ στο είπα πως σημερα θα σου έρθει;;; Μήπως να ανοίξω μαγαζι μεντιουμ σαν την βλαχοπουλου να σας λέω την μοίρα σας;;;; Το ριζικό σας;;; Μια φωτο μπήκε στο φατσοβιβλιο αφού μια μπορέσαμε να βγάλουμε. Κομμάτια είμαστε λέμε!!!!

Σισσυ αλλα 2 καραφακια πήραμε μετα που έφυγες. Ασε που εμφανίστηκε κι ενα ποντικακι κι έπαθα ενα μίνι εγκεφαλικό. Και οι γάτες που χαιδολογαγες εξαφανίστηκαν οι ρημαδες!! Αστα να πανε. Η δε μαριεττα ήταν στην τρελλη χαρα με το ποντικακι το γλυκουλι της με τα ροζ αυτακια κι εγω μόνο που δεν ανεβηκα πάνω στο τραπέζι. Κατα τα αλλα τρελό γέλιο. Κουρουμπελο γίναμε. Την επόμενη κι εσυ ράκομελο θα πιεις με το ζόρι !!!

Γεωργία μου μακάρι να ήσουν μαζι μας θα γελαγες όλη την ώρα!!!!

Φιλακια πολλα σε όλες !!! Σε λίγο θα μπει και η μαριεττα να σας τα πει γιατι είχε άσχημη μέρα το γλυκό μου. Μαριεττα μου ελπίζω να μην θυμάσαι ΤΙΠΟΤΑ!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κοριτσια μολις επεστρεψα. Δεν εχω λογια να σας ευχαριστησω ολες! Ενω η μερα ξεκινησε με τις χειροτερες συνθηκες, τα κοριτσια με τα ρακομελα μου εφτιαξαν τη διαθεση πραγματικα γελασα τοσο πολυ ηταν πολυ ωραια!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...