Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημερα κουκλιτσες!

Χαιρομαι που περασατε τοσο ωραια χθες! Το ξερω το συναισθημα, κι εγω ολο χαμογελα ημουν την αλλη μερα!

mar1981, stardustmg, maria_v, lolita, καλη επιτυχια!!!

natasoula81, το αλλο Σαββατο λεμε για καφεδακι, θα χαρουμε να σε γνωρισουμε!

Εγω μολις γυρισα απο shopping και ειμαι μες στα χαμογελα και τις τυψεις!! Ειχα να ψωνισω ρουχαλακι πανω απο τρια χρονια! Ολο ελεγα, αστο βρε, θα μεινω εγκυος τι να τα κανω; Μεχρι που ελιωσα και το τελευταιο μου τζην! Και σημερα ξεσαλωσα! Πηγα στο γνωστο μου outlet που ειχε 85% εκπτωση και πηρα καποια καθημερινα, 2 σουπερ σεξυ θεοστενα και 2 γιορτινα, λαμπερα σαν το χριστουγεννιατικο δεντρο!!! Ε, μεχρι να μεινω εγκυος θα τα φχαριστηθω.... Αμα, πια! (Ο λογαριασμος παει στη μαμυ, δεν ειμαστε για τετοια;))!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ, mar1981, πολυ στεναχωρηθηκα με την ταλαιπωρια σου! Ξεχασε το, τωρα, το σπερμα ειναι καθ΄οδον για το αυγουλακι και το παιχνιδι μολις ξεκιναει!!! Οι πιθανοτητες ειναι οι ιδιες με καθε σπερματεγχυσης, βαλε το καλο σου χαμογελο κι ασε το θαυμα να συμβει:D!

καλα εκανες κ εγω θελω να βγω να παω για ψωνια χιχιχ αλλα θα το κανω πρωτα ο Θεος την τριτη αν εχει κ καλο καιρο αμα ειναι χαλια την εκατσα .

θελω να βγω να παρω κολαν για το σπιτι κ διαφορα θελω να ξεσαλωσω κ εγω χαχαχα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Μολις ηρθα κοριτσια χαλια μαυρα!! το σωληνακι δεν εμπαινε με τιποτα εγω να κλαιω ο γιατρος φορτιστηκε συναισθηματικα επειδη εκλαιγα και φωναξε εναν αλλο γιατρο ο ποιος το εβαλε, το σπερμα χειροτερο απο ποτε και σε κινητικοτητα και σε ποσοτητα. Ευτυχως μου κανανε μια ενεση και μου περασε αμεσως ο πονος. Αχ Κατερινιω μου ποσο σε καταλαβαινω! Οι πιθανοτητες να πετυχε ειναι υπο του μηδενος!

θα συνφωνησο με την γεωργια μην σκεφτεσαι αρνητικα κ ολα θα γινουν.

μα γιατι ρε συ σε πονεσε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Μολις ηρθα κοριτσια χαλια μαυρα!! το σωληνακι δεν εμπαινε με τιποτα εγω να κλαιω ο γιατρος φορτιστηκε συναισθηματικα επειδη εκλαιγα και φωναξε εναν αλλο γιατρο ο ποιος το εβαλε, το σπερμα χειροτερο απο ποτε και σε κινητικοτητα και σε ποσοτητα. Ευτυχως μου κανανε μια ενεση και μου περασε αμεσως ο πονος. Αχ Κατερινιω μου ποσο σε καταλαβαινω! Οι πιθανοτητες να πετυχε ειναι υπο του μηδενος!

καλη επιτυχια να εχεις και μην σκεφτεσαι τιποτα!!!!!!

ολα καλα σου ευχομαι να πανε,χαλαρωσαι και οτι ειναι να γινει θα γινει!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

μαριγούλα μου..το έχουν πει αμέτρητες φορές τα κορίτσια ότι οι εσωτερικές πλύσεις..με χαμομήλι και σόδα..ή χαμομήλι με πρόβειο γιαούρτι βελτιώνουν το ph και τα υγρά αλλά...εγώ τώρα σε αυτό το κύκλο τις άρχισα...

βράζω χαμομήλι..ένα φλυντζάνι και βάζω 1 κουταλία σόδα..(το αφήνω να κρυώσει....ακούς λια??) και το βάζω στο απλικατερ της μπετατιν για εσωτερικες πλύσεις...

το κάνω ακριβώς πριν την επαφή...κανονικά καλό θα είναι να το κάνεις κάθε φορά πριν την επαφή...

η γεωργία συμβούλεψε μετά τις γόνιμες να μην βάζουμε σόδα αλλά γιαούρτι..

η αλήθεια είναι ότι όσο και αν είχα τα πόδια ψηλά το πρωι που ξυπνούσα είχα έξω πολλά υγρά τις φορές που έκανα τις πλύσεις δεν είχα τίποτα έξω...

ευχαριστω!!! :D
Σας ευχαριστώ όλες πολύ για τα καλά σας λόγια. Σήμερα έκανα FSH, LH και E2, όλα καλά μου είπε και την Κυριακή ξεκινάω τις ενεσούλες και 5η μέρα ξεκινάνε οι υπέρηχοι!!!
πολυ πολυ καλη επιτυχια και συντομα με διδυμακια :D :D
μια χαρά μαρία μου...

όλα θα πάνε τέλεια!!!

οι άλλες πρέπει να είναι για καφεδάκι....

εγώ είμαι αρρωστούλα...κρύοσα..έκανα σουπίτσα!!

το μικρό παπάκι?

περαστικα!!

Τα κοριτσακια μας καλοπερνανε τωρα ε....

Εγω ειμαι χαλια μαυρα εχω εξαντληθει πολυ εχω πολυ αιμα εχουν μεγαλωσει οι μαυροι κυκλοι κατω απο τα ματια μου ειμαι αισχος...

Με τις βιταμινουλες μου θα συνελθω συντομα για να ειμαι ετοιμη για την εξοδο...

Παπακι 18 μερες μονο????Σε περασα εχω κανα μηνα look but dont touch λεω στον δικο μου δεν με ακουμπαει κανεις τωρα :tongue: Τουλαχιστον αυτο το μηνα θα το ευχαριστηθουμε χωρις προγραμμα και γονιμες απλα χαλαρα και ξενοιαστα...

Νεραιδακι μου περαστικουλια!Να παρεις κι εσυ βιταμινουλα να μην γινεις χειροτερα!

Λια οταν γινεις διασημη θα βγαινουμε ολες μαζι στα μαγαζια και θα πουλαμε μουρη στυλ sex and the city με την διαφορα οτι δεν θα ψαχνουμε γκομενους θα εχουμε γινει μανουλες τοτε δεν λεει...

αντε να τελειωσει η σιχαμενη!!!πολυ ταλαιπωρια!!!
Κορίτσια δεν βρήκα τον γιατρό και πήρα την μαία. Μου είπε ότι την Δευτέρα το πρωί πρέπει να πάω για υπέρηχο και ορμονικές και αν κατέβει κανονικό αίμα πρίν τις 5 το απόγευμα, αύριο 2-4 το μεσημέρι πρέπει να κάνω 2 ενέσεις altermon. Να βάλω τις ουσίες του σε μία σύριγγα και να την κάνω μόνη μου! Αν κατέβει μετά τις 5, να μην κάνω τίποτα και θα με δει την Δευτέρα το πρωί!

Αγχώθηκα ομολογώ, οπότε σκέφτομαι το απόγευμα να πάω σε ένα φαρμακείο να μου δείξουν πως πρέπει να το κάνω! ΟΥΦ!!! Ξεκινάω!!!!! Βάλτεμε κι εμένα στην λίστα της εξωσωματικής λοιπόν!

]καλη επιτυχια!!!!ολες μαζι θα τα κανετε τα διδυμακια :D
ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

Καλα τετοιο συγχρονισμο τα "πραγματακια" μας?????? για ονομα πια!! παμεεεεεεεεε ολες μαζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!! Πηρα τον γιατρο τηλ και τη δευτερα ξεκιναω κ εγω διεγερση με μενοπουρ και αλτερμον, αφου κανω μια οιστραδιολη και παω να με δει!! εχω χαρα χαρα χαρα! καλη μας επιτυχια!

καλη επιτυχια!!!!!! και συντομα με μια τεραστια χοριακη :D
Μαρακι μου μην απογοητευεσαι!ολα καλα θα πανε!!!να εισαι ηρεμη αυτες τις μερες!!!

βρε κοριτσια,εμενα δε μου εβαλε καθετηρακι!ειχε το σπερμα σε κατι σαν συριγγα σκεφτειτε και ειχε μπροστα ενα μικρο σωληνακι,οχι ομως πολυ μακρυ!

εσαν σαν εβαζαν καθετηρακι απο την αρχη?

Μαρία μου μην σκέφτεσαι αρνητικά όλα καλα θα πανε κι εσείς κάνατε ότι μπορούσατε γι'αυτο.εξαλλου ένα σπερματοζωάριο χρειαζόμαστε όχι εκατομμύρια και τώρα όσο αργά κι αν κινούνται είναι ήδη πολύ κοντά στον στοχο τους.

Κι εμένα δεν είχε σωληνάκι μόνο αυτό από την σύριγγα.maria s λες να είμαστε στον ιδιο γιατρό;;για θύμησε μου από που είσαι.

bKtop2.png8BRwp3.png

Μαρία μου μην σκέφτεσαι αρνητικά όλα καλα θα πανε κι εσείς κάνατε ότι μπορούσατε γι'αυτο.εξαλλου ένα σπερματοζωάριο χρειαζόμαστε όχι εκατομμύρια και τώρα όσο αργά κι αν κινούνται είναι ήδη πολύ κοντά στον στοχο τους.

Κι εμένα δεν είχε σωληνάκι μόνο αυτό από την σύριγγα.maria s λες να είμαστε στον ιδιο γιατρό;;για θύμησε μου από που είσαι.

στο Μουστακαρια την εκανα εγω (ειναι ο συνεργατης του Χασιακου σε θεματα υπογονημοτητας)

Διαφημίσεις

στο Μουστακαρια την εκανα εγω (ειναι ο συνεργατης του Χασιακου σε θεματα υπογονημοτητας)

Όχι δεν είμαστε στον ιδιο αλλα μαλλον είμαστε με την ίδια μεθοδο και στις ιδιες μερες:)

bKtop2.png8BRwp3.png

Όχι δεν είμαστε στον ιδιο αλλα μαλλον είμαστε με την ίδια μεθοδο και στις ιδιες μερες:)
κοντευεις για το τεστ εσυ!! και εγω μετα τις 24 θα μπορω να κανω ;)

ελπιζω να πανε ολα καλα και για μας και για τις αλλες κοπελες!!

Μar1981 μην απογοητευεσαι γιατι απο κει που δεν το περιμενεις, σου ερχονται τα καλα!!κοριτσια να ρωτησω κατι?ποση ωρα ησασταν ξαπλωμενες στην σπερματεγχυση?γιατι εμενα με αφησε το πολυ ενα 10λεπτο και μου εκανε εντυπωση ομολογω...

Μar1981 μην απογοητευεσαι γιατι απο κει που δεν το περιμενεις, σου ερχονται τα καλα!!κοριτσια να ρωτησω κατι?ποση ωρα ησασταν ξαπλωμενες στην σπερματεγχυση?γιατι εμενα με αφησε το πολυ ενα 10λεπτο και μου εκανε εντυπωση ομολογω...

εμενα με αφησε κανα δεκαλεπτο καθιστη ουτε καν ξαπλωμενη!

και τον ρωτησα γιατι δεν πρεπει να μεινω ξαπλωμενη και μου λεει ''κατα τη γνωμη μου ειναι χαζομαρα!στην αμερικη που δουλευα χρονια ουτε καν στην εμβρυομεταφορα δεν σε αφηναν ξαπλωμενη,που στην ελλαδα σε αφηνουν ωρες.οταν τους ειπε οτι στην ελλαδα αφηνουμε ξαπλα και στη σπερματεγχυση γελαγαν''

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...