Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κοριτσια σας αφηνω παω να σενιαριστω στις 11 θα την κανω. Βρε πια ρακομελα στο καζανι με το ρακομελο θα πεσω μεσα με τα νευρα που εχω, εμαθα το βαθμο της εργασιας μου με αφησε κατω απο τη βαση ο καθηγητης ο κατα τα αλλα συνομηλικος! Μην χεσω αυτο σας μονο!! (συγνωμη για την εκφραση).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια σας αφηνω παω να σενιαριστω στις 11 θα την κανω. Βρε πια ρακομελα στο καζανι με το ρακομελο θα πεσω μεσα με τα νευρα που εχω, εμαθα το βαθμο της εργασιας μου με αφησε κατω απο τη βαση ο καθηγητης ο κατα τα αλλα συνομηλικος! Μην χεσω αυτο σας μονο!! (συγνωμη για την εκφραση).

καλη επιτυχια κοριτσι!!!!

Καλημέρα σε ολα τα κοριτσακια!!! Θα ανεβασω φωτογραφίες αλλα θα βάλω φίλτρα να τις βλεπουμε μόνο εμείς !!!

Κατα τα αλλα μαριεττα μου έστειλα μηνυματακι στην ΧΡΙΣΤΙΝΑ για σημερα αλλα δεν μου έχει απαντήσει ακόμα, ισχύει φαντάζομαι ε;;;

Λολιτακι μου πάρε τον γιατρο και πες του για τα καφε να δούμε τι θα σου πει!!!

Μαρία σταρ υπομονη μέχρι να έρθει η ρημαδα!!! Βασικα μήπως το έχεις αγχωθει και γι αυτο σου καθυστερεί ;;

Ευαγγελία μου άντε να τελειωνεις με την κωλοπεριοδο να ηρεμησεις επιτέλους!!! Πολυ ταλαιπωρηθηκες καλο μου!!! Οι μαύροι κύκλοι θα φύγουν γρήγορα.... Οτι και να κανείς είσαι μια κουκλιτσα!!!

Τινκερ μου περαστικά σου γλυκό μου κορίτσι!!! Ζεστά τσαγακια και σουπιτσες να συνελθεις γρήγορα.

Παπακι αν την Τρίτη ειμαι φυτό και ξεχάσω να σε ρωτήσω για τον υπερηχο, πες μου εσυ απο Μονή σου τι κανεί ο μικρός αντάρτης μέσα στην κοιλιτσα σου!!

Λια έχεις πιάσει υπερωρίες αυτές τις μερες ε;;; Οι υπόλοιποι στην πολυκατοικία σου σε κοιτάνε με μισό μάτι η δεν έχουν παρει χαμπάρι ; Το κάψιμο εντάξει τωρα;

Μαρία v άντε να κανονισουμε να σε δούμε κι εσένα.

Janneta που να το ξέρουμε ότι μένεις κοντα;;; Που θα πας καλε; Κω η Ρόδο ; Για μένα που οργανωνω τις συναντήσεις ειναι ενα challenge όπως καταλαβαίνεις. Κως Ρόδος Κύπρος άντε να φύγει και καμμια να παει στην καραιβικη να το οργανωσω Στο αψε σβήσε.

Γεωργία μου μακια μακια μακια μακια.

Και σε ολα τα υπόλοιπα κοριτσακια ενα μεγάλο φιλί και μια μεγάλη καλημέρα.

καλημερουδια...

τελος του μηνα παω ροδο.εντωμεταξυ με πιανει μια θλιψη ,απο το πατρικο μου θα απεχω γυρω στις 10ωρες.ακομη με εχει πιασει και ενα αγχος να βρω καλο γυναικολογο εκει.τεσπα ας αφησουμε τα αγχη κτλ

αααχ ωραια να οργανωουμε meetings ανα την ελλαδα να ανανεωνουμε και τις σχεσεις μας με τα ταιρια μας:idea:!βλεπω τους αντρες μας να σχεδιαζουν κατι αναλογο:P.

καποια κοπελα ρωτησε τι επαγγελομαι,ο συζυγος μου ειναι στα σωματα ασφαλειας και μετατιθεται...οσο για μενα μου αρεσει να πιστευω οτι ειμαι εκκολαπτομενη μπινζεςγουμαν.

καλημερα κοριτσακια μου και αγαπη να υπαρχει!:D:D:D:D:D:D

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

καλη επιτυχια κοπελα μου!ολα θα πανε καλα!ασε το βαθμο της εργασιας σου(το πολυ πολυ την ξανακανεις) και κοιτα να εχεις μεγαλο βαθμο στη χοριακη σου!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Κορίτσια δεν βρήκα τον γιατρό και πήρα την μαία. Μου είπε ότι την Δευτέρα το πρωί πρέπει να πάω για υπέρηχο και ορμονικές και αν κατέβει κανονικό αίμα πρίν τις 5 το απόγευμα, αύριο 2-4 το μεσημέρι πρέπει να κάνω 2 ενέσεις altermon. Να βάλω τις ουσίες του σε μία σύριγγα και να την κάνω μόνη μου! Αν κατέβει μετά τις 5, να μην κάνω τίποτα και θα με δει την Δευτέρα το πρωί!

Αγχώθηκα ομολογώ, οπότε σκέφτομαι το απόγευμα να πάω σε ένα φαρμακείο να μου δείξουν πως πρέπει να το κάνω! ΟΥΦ!!! Ξεκινάω!!!!! Βάλτεμε κι εμένα στην λίστα της εξωσωματικής λοιπόν!

Διαφημίσεις

Κορίτσια δεν βρήκα τον γιατρό και πήρα την μαία. Μου είπε ότι την Δευτέρα το πρωί πρέπει να πάω για υπέρηχο και ορμονικές και αν κατέβει κανονικό αίμα πρίν τις 5 το απόγευμα, αύριο 2-4 το μεσημέρι πρέπει να κάνω 2 ενέσεις altermon. Να βάλω τις ουσίες του σε μία σύριγγα και να την κάνω μόνη μου! Αν κατέβει μετά τις 5, να μην κάνω τίποτα και θα με δει την Δευτέρα το πρωί!

Αγχώθηκα ομολογώ, οπότε σκέφτομαι το απόγευμα να πάω σε ένα φαρμακείο να μου δείξουν πως πρέπει να το κάνω! ΟΥΦ!!! Ξεκινάω!!!!! Βάλτεμε κι εμένα στην λίστα της εξωσωματικής λοιπόν!

Αντε με το καλο κοριτσακι μου!!!

μην αγχωνεσαι καθολου..πηγαινε στο φαρμακειο να στην κανουν να ξεμπερδευεις και θα σου δειξει κιολας πως να την κανεις...καλυτερα να στο δειξει καποιος στο νοσοκομειο για να εχεις και τον χρονο σου να συνηθισεις....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Αντε με το καλο κοριτσακι μου!!!

μην αγχωνεσαι καθολου..πηγαινε στο φαρμακειο να στην κανουν να ξεμπερδευεις και θα σου δειξει κιολας πως να την κανεις...καλυτερα να στο δειξει καποιος στο νοσοκομειο για να εχεις και τον χρονο σου να συνηθισεις....

Ευχαριστώ πααααρα πολύ!

mar1981 καλή επιτυχία κορίτσι μου!!!! Σου έχω κάνει αίτημα φιλίας στο face!

Τώρα που έκανες το τεστ και είσαι σιγουρη ότι δεν είσαι, σε λίγη ώρα θα κατέβει!!! Έτσι γίνεται πάντα!

Αυτό είναι αλήθεια, σε εμένα πάντα συνέβαινε!!

Μαρία v άντε να κανονισουμε να σε δούμε κι εσένα.

Μακάρι να ήμασταν πιο κοντά να είχαμε βρεθεί!!

Μαρακι ν προσπαθησε να εισαι οσο πιο ηρεμη μπορεις ολα θα πανε τελεια σε λιγες βδομαδες θα εισαι εγκυουλα!!!

Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!!!!

Πως τα καταφέραμε και ξεκινάμε όλες μαζί!!! Τέλεια!!! Καλή μας επιτυχία!

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

32. astage 23/11

33. s_maria 24/11

34. natasoula81

35. mar1981

Ποσοστό: 6/31

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. sissy 2012
  8. Georgkat
  9. tinkerbell!24
  10. deni..29
  11. Λια33

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. Stardustmg
  2. maria_v
  3. lolita 78

HvAnp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

Καλα τετοιο συγχρονισμο τα "πραγματακια" μας?????? για ονομα πια!! παμεεεεεεεεε ολες μαζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!! Πηρα τον γιατρο τηλ και τη δευτερα ξεκιναω κ εγω διεγερση με μενοπουρ και αλτερμον, αφου κανω μια οιστραδιολη και παω να με δει!! εχω χαρα χαρα χαρα! καλη μας επιτυχια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

καλημερα ή καλησπερα? κ τα 2

τι μου κανετε? ειδα της φωτο τελειες!!!!!

Stardustmg οσοι χαρα εχεις τωρα που σε ηρθε αλλη τοση να εχεις οταν δεν θα σου ερθει :D:D:D

πανω κατω της ιδες μερες θα εχετε αποτελεσματα κ οι 3 σας τελεια θα κανουμε 3πλο παρτι!!!!!

ργω ειμαι λγο ψιλοχαλια λιγο βηγχα λιγο η μυτη βουλωμενη μια χαρα!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσαρες!!

1ον καλή επιτυχία στην Μαρία με την σπερματέγχυση σημερα!!!

Βρε τσουπρες τα διδυμακια θα σκάνε το ένα μετά το άλλο!!!ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!και σε ένα μήνα βροχη τα μωρά και η μωρουδοσκονη!!!!

Για πείτε εσείς κατω πως περάσατε;;

Ανυπομονώ να σας γνωρίσω το Σάββατο.Μην το ακυρώσετε please οποία θελει της στέλνω με πμ το κινητό,ακους γειτονισσα(που σ'εχω κι ένα θάρρος)

Καλημέρα και σε όλα το κοριτσάκια ένα ένα ξεχωριστα

Εμείς χθες πήγαμε σινεμά με τον δικό μου να δούμε τα βρικολακια,καλό δεν μπορώ να πω αλλα καμία σχέση με το βιβλίο...το βιβλίο ήταν άλλο πράγμα.πριν το έργο πήγαμε και στα friday'sκαι φάγαμε γιατί με τα εισιτήρια σου έδιναν ένα γεύμα δωρεαν στο cosmos.Τελεια...

Περαστικά και σε όλα τα αρρωστουλικα μικρά μας και να ξεκουραζεστε ναι;;;

bKtop2.png8BRwp3.png

Στο facebook τις βλεπουμε κοριτσακι!!

παπακι μου να προσεχεις! να παιρνεις βιταμινουλες και πολυ καλο για το ανοσοποιητικο ειναι η εχινακεια. ειναι φυτικο. για ρωτα το γιατρο σου αν μπορεις να την παρεις! περαστικουλιααααααααα!! φιλια στο μωρακι μας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Μολις ηρθα κοριτσια χαλια μαυρα!! το σωληνακι δεν εμπαινε με τιποτα εγω να κλαιω ο γιατρος φορτιστηκε συναισθηματικα επειδη εκλαιγα και φωναξε εναν αλλο γιατρο ο ποιος το εβαλε, το σπερμα χειροτερο απο ποτε και σε κινητικοτητα και σε ποσοτητα. Ευτυχως μου κανανε μια ενεση και μου περασε αμεσως ο πονος. Αχ Κατερινιω μου ποσο σε καταλαβαινω! Οι πιθανοτητες να πετυχε ειναι υπο του μηδενος!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...