Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου γλυκα!!!

Τι ωραια που περασαμε χθεεεεες! Θελω παλι και συντομα! Σας ζηλευω σημερα! Ας οψεται η δουλεια!

Εμενα ακομα αφαντη.. Μου την εχει δωσει στα νευρα.. Προσπαθω να ηρεμησω μπας κ μου ερθει.. Ρε λολιτα, για μενα λεγαμε εσενα σου ρθε! Δεν το πιστευω πια! Και οχι, εγκυος δεν ειμαι! Εκανα τεστ σημερα το πρωι.. Απλα θελει να μου κλονησει το νευρικο συστημα!

Θα αρχισω τις κανελες μου φαινεται γιατι παρατραβηξε το αστειο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες!!!!

καλη αρχη να εχεις κ τελεια κ θετικα αποτελεσματα!!!!το παπακι ειναι καπως περιεργα σημερα το κεφαλι μου ποναει μια αδιεθεσια βασικα ειναι κ το μεσα που ειμαι ολοι μερα , το πρωι ξυπνησα κ η μυτη μου ηταν βουλωμενη λεω μια χαρα ετσι κ αρρωστησω τωρα την γαμ.....α

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι, εσύ είσαι καλύτερα? Πήρες καμιά βιταμινούλα?

μια χαρά μαρία μου...

όλα θα πάνε τέλεια!!!

οι άλλες πρέπει να είναι για καφεδάκι....

εγώ είμαι αρρωστούλα...κρύοσα..έκανα σουπίτσα!!

το μικρό παπάκι?

Περαστικά σου κορίτσι και σε ευχαριστώ πολύ!!! Είσαι καλύτερα σήμερα?

Τα κοριτσακια μας καλοπερνανε τωρα ε....

Εγω ειμαι χαλια μαυρα εχω εξαντληθει πολυ εχω πολυ αιμα εχουν μεγαλωσει οι μαυροι κυκλοι κατω απο τα ματια μου ειμαι αισχος...

Με τις βιταμινουλες μου θα συνελθω συντομα για να ειμαι ετοιμη για την εξοδο...

Αχ βρε κοριτσάκι, τι θα κάνουμε με εσένα, τι τραβάς, να φύγουν και να μην ξαναγυρίσουν όλα αυτά. Να πάρεις τις βιταμινούλες σου και να γίνεις περδίκι!!! Ελπίζω αφού θα κατεβώ Πέμπτη για υπέρηχο, μετά να μου πει να ξανακατεβώ Σάββατο για να έρθω να πιούμε καφεδάκι!!! Πέμπτη δεν θα μπω μέσα, θα πάω στο Γένεσις και από εκεί πίσω κατευθείαν.

Καλημέρα σας κορίτσια!!! Εχθές περάσαμε πολύ ωραία!!! Ανυπομωνώ για την επόμενη συνάντηση! Γύρισα σπίτι και έλεγα στον άντρα μου για τα κορίτσια και με πείραζε....Μου έλεγε ειναι σαν να ακούω να μιλάει ένα παιδάκι για τις φίλες της στο σχολείο! Με τόσο ενθουσιασμό!!!

Κατά τα άλλα... όχι καλά! Μόλις αρχισε η κάθοδος των "καφέ" και σε λίγο της σιχαμένης! Το θέμα είναι ότι δεν είχα ούτε πρήξιμο στο στήθος, ούτε πόνο σε κοιλιά ή μέση, μάλλον λόγω υστεροσκόπισης έχει μπερδευτεί το όλο σύστημα! Θα πάρω σε λίγο τον γιατρό, μου είχε πει ότι θέλει να με δει δεύτερη μέρα για υπέρηχο και ορμονικές, επειδή όμως αυριο Κυριακή δεν θα είναι στο ιατρείο, λογικά Δευτέρα πρωί!

stardust και georgekat άντε ανεβάστε καμία φωτό!

Τι ωραία!!! Όσο για τα καφέ, τι να πω, καλή αρχή να έχουμε! Πάρε τον γιατρό σου και πες μας!

γεια σας!!! μολις επεστρεψα απο το καφεδακι!!!!! τα κοριτσακια σουπερ!!!!!!! περασαμε πολυ ομορφα, μας εμαθε ολο το χιλτον!!!!!

αυριο εχει ρακομελα με μαριετα και σισσυ.....

Τέλεια!!! Μια χαρά, που θα πάει κάποια στιγμή θα βρεθούμε όλες!!

κοριτσακια μου καλησπερα!ευχομαι να ειστε ολες καλα και χαρουμενες!πρωτα -πρωτα θελω να σας πω οτι νιωθω σαν ''κομητης''στην γλυκια παρεα σας,αλλα συμβαινουν διαφορα ,τελος του μηνα μετακομιζουμε μονιμα για ενα νησι των 12νησων και οπως καταλαβαινετε πεφτει πολυ τρεξιμο!πηγα βρηκα σπιτι κτλ

τελικα στης 14 του μηνα αδιαθετησα,δεν πονουσα καθολου ,αλλα μου κανε εντυπωση που εβγαλα καποια ''κομματακια αιματος'' .αρκετα θα ελεγα την πρωτη μερα και λιγοτερα τη 2η.

ξερει καποια κοπελα τι μπορει να σημαινει αυτο????

καληνυχτω και ευχομαι ενα γλυκοοοοο και χαμογελαστοοο σου κου.

Κοριτσάκι, δεν νομίζω να είναι κάτι κακό, εγώ έχω πολύ συχνά κομματάκια... Καλή αρχή στο νέο σας σπίτι, γρήγορα να το γεμίσετε παιδικές φωνούλες!!! Στρατιωτικός ή εκπαιδευτικός είσαι? Ωραία τα νησιά, λίγο πίκρα τον Χειμώνα, αλλά μόλις αρχίσει να φτιάχνει ο καιρός σε αποζημιώνουν και τον ξεχνάς, εγώ έμεινα ένα χρόνο στην Κέρκυρα. Από τον Μάρτιο και μετά, ήταν παράδεισος!

HvAnp3.png

Τι ωραια που περασαμε χθεεεεες! Θελω παλι και συντομα! Σας ζηλευω σημερα! Ας οψεται η δουλεια!

Εμενα ακομα αφαντη.. Μου την εχει δωσει στα νευρα.. Προσπαθω να ηρεμησω μπας κ μου ερθει.. Ρε λολιτα, για μενα λεγαμε εσενα σου ρθε! Δεν το πιστευω πια! Και οχι, εγκυος δεν ειμαι! Εκανα τεστ σημερα το πρωι.. Απλα θελει να μου κλονησει το νευρικο συστημα!

Καλημέρα και σε σένα!!! Πότε έπρεπε να σου είχε έρθει, με τον γιατρό σου δεν μίλησες?

HvAnp3.png

Καλημερα κοριτσια χθες περασαμε τελεια και εγω το ελεγα στον αντρα μου και με κοροιδευε οτι κανω σαν μικρο παιδακι! Μαρια Σταρ, Λολιτα και Κατερινα ειστε καταπληκτικες ειμαι πολυ ευτυχισμενη που σας γνωρισα!!!:D Σιγουρα θα ξανασυναντηθουμε μακαρι να γνωρισουμε μια μερα και τις βορειες και την Τινκερ.

Λολιτακι αν δεν δεις κοκκινο δεν λεει τιποτα θυμισου την Μινα Π.;)

Σημερα θα βρεθουμε με την Κατερινα και την Σισσυ και επι την ευκαιρια θα της τραβηξουμε και το αυτι :tongue:(για θερμομετρα, τεστ οωρρηξιας και τα συναφη)Ακους Σισσυ ετοιμασου!

Μαριεττουλα μου κ εγω ειμαι πολυ ευτυχισμενη που σας γνωρισαααα! Θα ειμαι ακομα πιο ευτυχισμενη οταν βρεθουμε κ ολες μαζι με τα μωρακια μας! Καλη επιτυχιαααα για σημερα! Ας γινει το θαυματακι σου σημερα να ξεμπερδευεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Τώρα που έκανες το τεστ και είσαι σιγουρη ότι δεν είσαι, σε λίγη ώρα θα κατέβει!!! Έτσι γίνεται πάντα!

Καλημερα κοριτσια χθες περασαμε τελεια και εγω το ελεγα στον αντρα μου και με κοροιδευε οτι κανω σαν μικρο παιδακι! Μαρια Σταρ, Λολιτα και Κατερινα ειστε καταπληκτικες ειμαι πολυ ευτυχισμενη που σας γνωρισα!!!:D Σιγουρα θα ξανασυναντηθουμε μακαρι να γνωρισουμε μια μερα και τις βορειες και την Τινκερ.

Λολιτακι αν δεν δεις κοκκινο δεν λεει τιποτα θυμισου την Μινα Π.;)

Σημερα θα βρεθουμε με την Κατερινα και την Σισσυ και επι την ευκαιρια θα της τραβηξουμε και το αυτι :tongue:(για θερμομετρα, τεστ οωρρηξιας και τα συναφη)Ακους Σισσυ ετοιμασου!

Μπα, θα κατέβει κανονικά!!! Καλή επιτυχία, σε 1 1/2 ωρίτσα πας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα περιμένουμε μετά να μας πεις τα νέα σου!

Καλημέρα σε ολα τα κοριτσακια!!! Θα ανεβασω φωτογραφίες αλλα θα βάλω φίλτρα να τις βλεπουμε μόνο εμείς !!!

Κατα τα αλλα μαριεττα μου έστειλα μηνυματακι στην ΧΡΙΣΤΙΝΑ για σημερα αλλα δεν μου έχει απαντήσει ακόμα, ισχύει φαντάζομαι ε;;;

Λολιτακι μου πάρε τον γιατρο και πες του για τα καφε να δούμε τι θα σου πει!!!

Μαρία σταρ υπομονη μέχρι να έρθει η ρημαδα!!! Βασικα μήπως το έχεις αγχωθει και γι αυτο σου καθυστερεί ;;

Ευαγγελία μου άντε να τελειωνεις με την κωλοπεριοδο να ηρεμησεις επιτέλους!!! Πολυ ταλαιπωρηθηκες καλο μου!!! Οι μαύροι κύκλοι θα φύγουν γρήγορα.... Οτι και να κανείς είσαι μια κουκλιτσα!!!

Τινκερ μου περαστικά σου γλυκό μου κορίτσι!!! Ζεστά τσαγακια και σουπιτσες να συνελθεις γρήγορα.

Παπακι αν την Τρίτη ειμαι φυτό και ξεχάσω να σε ρωτήσω για τον υπερηχο, πες μου εσυ απο Μονή σου τι κανεί ο μικρός αντάρτης μέσα στην κοιλιτσα σου!!

Λια έχεις πιάσει υπερωρίες αυτές τις μερες ε;;; Οι υπόλοιποι στην πολυκατοικία σου σε κοιτάνε με μισό μάτι η δεν έχουν παρει χαμπάρι ; Το κάψιμο εντάξει τωρα;

Μαρία v άντε να κανονισουμε να σε δούμε κι εσένα.

Janneta που να το ξέρουμε ότι μένεις κοντα;;; Που θα πας καλε; Κω η Ρόδο ; Για μένα που οργανωνω τις συναντήσεις ειναι ενα challenge όπως καταλαβαίνεις. Κως Ρόδος Κύπρος άντε να φύγει και καμμια να παει στην καραιβικη να το οργανωσω Στο αψε σβήσε.

Γεωργία μου μακια μακια μακια μακια.

Και σε ολα τα υπόλοιπα κοριτσακια ενα μεγάλο φιλί και μια μεγάλη καλημέρα.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Μαρακι Σταρ ειπαμε ειμαστε αισιοδοξες θα πας για διδυμακια. Τωρα αφοβα οση κανελλα θες! Σας ευχαριστω κοριτσια μακαρι να πετυχει να πανε ολα καλα. Το πιο κουλο δεν σας το ειπα οπως γραφει και το τικερακι εμενα ο κυκλος μου ειναι 28-29 μερες, τους τελευταιους 2 κυκλους ηταν 27 και 26 τωρα που θα κανω σημερα σπερμ/ση μετα απο 14 μερες παμε στις 25 οσο παμε κατεβαινουμε μου φαινεται!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!πρωινοι τυποι βλεπω ολες?????

mar1981 απ'οτι βλεπεις δε μπορουμε να ειμαστε σιγουρες τελικα ποσο σταθερο κυκλο εχουμε!μια φορα ειχα καθυστερηση 8 μερες και ημουν σιγουρη για εγκυμοσυνη αλλα τζιφος!τα ειχε παιξει το συστημα απο το αγχος!τι ωρα πας για σπερματεγχυση?

Κατερινα απο μενα ισχυει περιμενουμε απο την Σισσυ.

Ευαγγελια μου κανε λιγο υπομονη θα περασει που θα παει παρε τις βιταμινουλες πιες και κανενα ζεστο χαμομηλακι και οσο για τους μαυρους κυκλους θα φυγουνε αμεσως μολις τελειωσει η περιοδος.

Μαρακι ν προσπαθησε να εισαι οσο πιο ηρεμη μπορεις ολα θα πανε τελεια σε λιγες βδομαδες θα εισαι εγκυουλα!!!

Κατερινα απο μενα ισχυει περιμενουμε απο την Σισσυ.

Ευαγγελια μου κανε λιγο υπομονη θα περασει που θα παει παρε τις βιταμινουλες πιες και κανενα ζεστο χαμομηλακι και οσο για τους μαυρους κυκλους θα φυγουνε αμεσως μολις τελειωσει η περιοδος.

Μαρακι ν προσπαθησε να εισαι οσο πιο ηρεμη μπορεις ολα θα πανε τελεια σε λιγες βδομαδες θα εισαι εγκυουλα!!!

Κοριτσάκι μου καλη επιτυχία...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...