Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα κάνω δεύτερη απόπειρα σήμερα, με τον πυροσβεστήρα δίπλα και κρέμα για εγκαύματα. Τώρα τα έκλεισα τα πόδια. Ξεκουράζω προσαγωγούς για να τα ξανανοίξω το βράδυ. Εεεεεε ρε καυτές νύχτες!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Θα κάνω δεύτερη απόπειρα σήμερα, με τον πυροσβεστήρα δίπλα και κρέμα για εγκαύματα. Τώρα τα έκλεισα τα πόδια. Ξεκουράζω προσαγωγούς για να τα ξανανοίξω το βράδυ. Εεεεεε ρε καυτές νύχτες!

γεια σου ρε λια με της καυτες σου της νυχτες !!!!!!

δωστου να καταλαβει

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Αχ Κατερινακι μ έκανες κ γέλασα!!

Οσο για σένα λια μου.. Στο ξαναλέω! Γράψε βιβλίο.. Οτι γράφεις τα χαζευω!

Sissy δεν θα μείνω έγκυος..???? Θα γράψω τα «Απομνημονεύματα μιας καμένης μάνας……»

Φυσικά θα έχετε δωρεάν υπογεγραμμένα αντίτυπα που θα συνοδεύονται σε συσκευασία δώρου με θερμόμετρα.

9aXep2.png

Sissy δεν θα μείνω έγκυος..???? Θα γράψω τα «Απομνημονεύματα μιας καμένης μάνας……»

Φυσικά θα έχετε δωρεάν υπογεγραμμένα αντίτυπα που θα συνοδεύονται σε συσκευασία δώρου με θερμόμετρα.

Σοβαρά τωρα οταν θα μείνεις,Πάρε χαρτί κ στυλο κ ξεκινα να γράφεις!! Ολες αυτες που γράφουν διάφορα τέτοια βιβλία δεν εχουν καλύτερη γραφή απο τη δική σου!! Αλλα θελουμε ολεσ δωρεάν βιβλία με υπογραφή.. Μην κανεις μετα πως δεν μας ξερεις!!κμαζι με τα θερμομέτρα θέλω κ τεστακια ωορηξιας....

Σοβαρά τωρα οταν θα μείνεις,Πάρε χαρτί κ στυλο κ ξεκινα να γράφεις!! Ολες αυτες που γράφουν διάφορα τέτοια βιβλία δεν εχουν καλύτερη γραφή απο τη δική σου!! Αλλα θελουμε ολεσ δωρεάν βιβλία με υπογραφή.. Μην κανεις μετα πως δεν μας ξερεις!!κμαζι με τα θερμομέτρα θέλω κ τεστακια ωορηξιας....

Καλά…..θα κάνω σύμβαση με τον εκδοτικό οίκο, να βγάλει συλλεκτική έκδοση από ανακυκλώσιμο υλικό χαρτιού, κατάλληλο για σκούπισμα στην τουαλέτα μετά το τεστ ωορρηξίας.

Θα γίνει θραύση μιλάμε!!

Τι οικολογικές ανησυχίες………

9aXep2.png

Διαφημίσεις

Λια βαλε τον αντρα σου να σου το φυσαει, αν ξανακαεις...

Και όχι μόνο……

Μόνο που δεν έφερα το λάστιχο από τον κήπο.

Όχι τίποτα άλλο, εγώ έκανα «…..άουτς….. άουτς….. άουτς….. άουτς….. άουτς….. άουτς…..» και αυτός νόμιζε πως το ευχαριστιέμαι.

9aXep2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!!

Καλημέρα κοριτσακια μου. Πρωινή εγω σημερα γιατι με πήραν απο το διαγνωστικο για να μου στείλουν την απάντηση για τα χλαμυδια. Ευτυχώς αρνητικη!!!! Μα καλα κι αυτοί να με πάρουν τηλ απο τις 8μιση;;;;; Χάραμα ειναι για μένα.
Μπραβο Κατερινα μου :D
Λία μου ευχομαι να μείνεις εγκυούλα αυτό το μήνα και να αρχίσουν όλες να το τσουρουφλίζουν μετά....χιχι μυστική συνταγή
χαχα!!!ελιωσα στα γελια με τα σχολια σας :tongue: :tongue: :tongue:

Διαβαζω συνεχεια οτι κανετε πλυσεις αλλα δεν ξερω γιατι?σας το εχει πει ο γιατρος?πρεπει συγκεκριμενες μερες του κυκλου και με κατι συγκεκριμενο?

Κοριτσια.. Ακομα τιποτα.. Αυτη η αναμονη με σκοτωνει..!

Λια περιμενω το αντιτυπο μου!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

πρέπει να το αποφάσισεις νεραιδούλα, να ετοιμαστείς ψυχολογικά και να κλείσεις εισιτήρια, να βρεθούμε όλες μαζί !!!!!

τινκερ μου εσυ προς το παρον το πιο ευκολο ειναι να βρεθεις με την αννα βισση....αντε καλε βγαλε ενα εισιτηριακι, κλεισε το νωριτερα για να βρεις φτηνο και ελα μαςςςςςς

κοίταξα..αλλά είναι αρκετά ακρινούτσικα...όταν βρω ευκαιρία...θα πεταχτώ.:P:p

με την αννούλα ε??

άντε θα περιμένουμε!!!;);)

Καλησπερα κοριτσια!!!!

Μπραβο Κατερινα μου :D

χαχα!!!ελιωσα στα γελια με τα σχολια σας :tongue: :tongue: :tongue:

Διαβαζω συνεχεια οτι κανετε πλυσεις αλλα δεν ξερω γιατι?σας το εχει πει ο γιατρος?πρεπει συγκεκριμενες μερες του κυκλου και με κατι συγκεκριμενο?

μαριγούλα μου..το έχουν πει αμέτρητες φορές τα κορίτσια ότι οι εσωτερικές πλύσεις..με χαμομήλι και σόδα..ή χαμομήλι με πρόβειο γιαούρτι βελτιώνουν το ph και τα υγρά αλλά...εγώ τώρα σε αυτό το κύκλο τις άρχισα...

βράζω χαμομήλι..ένα φλυντζάνι και βάζω 1 κουταλία σόδα..(το αφήνω να κρυώσει....ακούς λια??) και το βάζω στο απλικατερ της μπετατιν για εσωτερικες πλύσεις...

το κάνω ακριβώς πριν την επαφή...κανονικά καλό θα είναι να το κάνεις κάθε φορά πριν την επαφή...

η γεωργία συμβούλεψε μετά τις γόνιμες να μην βάζουμε σόδα αλλά γιαούρτι..

η αλήθεια είναι ότι όσο και αν είχα τα πόδια ψηλά το πρωι που ξυπνούσα είχα έξω πολλά υγρά τις φορές που έκανα τις πλύσεις δεν είχα τίποτα έξω...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...