Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια ειμαι πολυ χαρουμενη που θα συναντηθουμε :D! Επιτελους εφτασε η μερα!

Τινκερ σε βλεπω να βγαζεις εισητηρια για Θεσσαλονικη στις 24 ;)!

Κατερινιω μου πολυ χαιρομαι για τις εξετασεις σου αξιζε το ξυπνημα, κοιτα να ξεκουραστεις γιατι εχεις ΕΞΟΔΟ στις 7 :D!

Σισσακι μην παρεις αυτοκινητο αυριο με τρενο θα ερθεις θα σου στειλουμε με την Κατερινα το απογευμα που θα μιλησουμε και απο κοντα.

Ευαγγελια μου τελευταιοι πονοι ειναι μετα οι επομενοι που θα νιωσεις θα ειναι απο τις κλωτσιες του μωρου σου!!!Πιες κανα χαμομηλακι βαλε και ζεστες πιτζαμουλες και ξαπλα!

Νατασουλα εχουνε δικιο τα κοριτσια τα σημαδια περιοδου εγκυμοσυνης ειναι τα ιδια!

Καλημερα κοριτσια ειμαι πολυ χαρουμενη που θα συναντηθουμε :D! Επιτελους εφτασε η μερα!

Τινκερ σε βλεπω να βγαζεις εισητηρια για Θεσσαλονικη στις 24 ;)!

Κατερινιω μου πολυ χαιρομαι για τις εξετασεις σου αξιζε το ξυπνημα, κοιτα να ξεκουραστεις γιατι εχεις ΕΞΟΔΟ στις 7 :D!

Σισσακι μην παρεις αυτοκινητο αυριο με τρενο θα ερθεις θα σου στειλουμε με την Κατερινα το απογευμα που θα μιλησουμε και απο κοντα.

Ευαγγελια μου τελευταιοι πονοι ειναι μετα οι επομενοι που θα νιωσεις θα ειναι απο τις κλωτσιες του μωρου σου!!!Πιες κανα χαμομηλακι βαλε και ζεστες πιτζαμουλες και ξαπλα!

Νατασουλα εχουνε δικιο τα κοριτσια τα σημαδια περιοδου εγκυμοσυνης ειναι τα ιδια!

Δικιο εχεις.. Κ ειναι τοσο ομορφο το μεροσ εκει!!

Μαρια Σταρ, Κατερινα και Λολιτα θα συναντηθουμε φανταζομαι στις 7 στο λομπι ετσι δεν ειναι πριν ανεβουμε πανω?

Σισσυ αυριο θα γιορτασουμε το πολυτεχνειο με ρακομελα!;)

Διαφημίσεις

Μαρια Σταρ, Κατερινα και Λολιτα θα συναντηθουμε φανταζομαι στις 7 στο λομπι ετσι δεν ειναι πριν ανεβουμε πανω?

Σισσυ αυριο θα γιορτασουμε το πολυτεχνειο με ρακομελα!;)

Αχ θα με μεθυσετε αυριο!!!! Δεν παιρνω σιγουρα αυτοκινητο!!

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!να ευχηθω τα καλυτερα στα κοριτσια που ξεκινουν νεες προσπαθειες και στην Georgkat ενα μεγαλο μπραβο που ξεμπερδεψε απο αυτο το απαισιο και σιχαμερο μικροβιο!!εμενα η μερα ξεκινησε τελεια!τα συμπτωματα της περιοδου καλα πανε!!κατι νευρα απεριγραπτα, φουντωμα τρελο και πρωι πρωι χεστηκα με ενα συναδελφο!!αλλα το ευχαριστηθηκα!!
Μπραβο κατερινακι μου!! Αυτο ειναι πολυ ευχαριστο..
Καλημερα κοριτσαρες!

Georgkat ευχομαι τα ευχαριστα αποτελεσματα να συνεχισουν να ερχονται για σενα...Εγω μιλησα με τον γιατρο το πρωι ξυπνησα με φριχτους πονους και το αιμα μου ειναι ροζ κι οχι κοκκινο οπως συνηθως...Μου ειπε πως ολα αυτα ειναι φυσιολογικα αλλα επειδη θεωρει πως ο οργανισμος μου αντιδρα διαμαρτυρομενος στις παρεμβασεις που του εχουν γινει μηπως πρεπει να ξεκουραστω περισσοτερο και να ξεκινησουμε μετα τα Χριστουγεννα...

Σοφη η σκεψη του δε λεω μια και τις γιορτες θα ερθει και η μικρη αλλα κι αυτη η αναμονη καθε φορα δεν αντεχεται...

Εσεις κατω τελικα σημερα θα συναντηθειτε?Το Σισακι θα ερθει?

tink μου να εισαι καλα κοριτσακι μου και σε ευχαριστω για ολα ;)

Stardustmg και maria_v ευχομαι ο σακος του Αη Βασιλη να σας φερει διδυμακια φετος και σε εσενα lolita αν επιθυμεις κι εσυ διδυμακια :P

natasoula σε νιωθω απολυτα εγω ξεπρηστηκα μεν αλλα τα νευρα κροσια δε...:D Ευχομαι ολα να πανε οπως τα ονειρευεσαι!

tina και παπακι φιλια πολλα να προσεχετε τα σπορακια σας!

Καλημέρα σας κορίτσια κι από μένα!

georgekat μου πολύ καλά τα νέα σου, άντε σιγά σιγά να μπαίνουμε σε μια τάξη!!! Να προχωράμε!

Νatasoula μέχρι να την δούμε την σιχαμένη, δεν το βάζουμε κάτω, έχουμε ελπίδες! Άλλωστε είπαμε και τα σημάδια της εγκυμοσύνης είναι τα ίδια με της περιόδου οπότε περιμένουμε!!! Έυχομαι να μην έρθει!!!

maria_v ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα! Με θετικότερη διάθεση!

Sissy μου τι κρίμα που δεν θα τα καταφέρεις να έρθεις σήμερα! Δεν πειράζει εγώ θα σε γνωρίζω άλλη φορά, δεν θα χαθούμε άλλωστε!

Στα υπόλοιπα κορίτσια στέλνω τα φιλιά μου!

Σε ευχαριστω Σισακι μου να εισαι καλα κι εσυ και αυριο θα περασετε τελεια ζηλευω...θελω κι εγω να ερθω :(
καλημερα!!! κ απο μενα!! τι ωραια που θα συναντηθητε ευαγγελια παμε κ εμεις να της κανουμε σουπριζ!!!! χιχιχι!!!

κατερινιοοο μπραβο για της εξετασεις σου ! ολα ετσι να πανε απο εδω κ περα

Καλε στραβωθηκα μου φαίνεται.... Δεν είχα διαβάσει το μήνυμα της μαριαςv πως ξεκινάει την εξωσωματικη!!!! Μαρακι μου συγχωρέσε με ειμαι λίγο στον κόσμο μου αυτές τις μερες. Σου εύχομαι πραγματικά ότι καλύτερο να σου έρθει χριστουγεννιάτικο δωράκι!!!!! Ολα με το καλο να σου έρθουν και η Παναγίτσα μας να σε προσέχει!!!!

Ευαγγελία είδες που ο γιατρός είπε ξεκούραση;;; Περισσότερη ακόμα!!!! Κι εγω προσθετω και ηρεμία!!!

Μακάρι να γινόταν η έκπληξη και να σας έβλεπα κι εσάς σημερα μαζι με την αθηναϊκή κομπανια.

Σας ευχαριστω ολα τα κορίτσια για τα καλα σας λόγια για τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κοριτσια μου καλησπεραααααα! Επιτελους θα βρεθουμε σημερα! Τι καλα θα ηταν να ημασταν ολες μαζι!!! Θα το κανονισουμε οπωσδηποτε!

Ακομα αφαντη η κυρια.. ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑ ΝΕΥΡΑ!

Ελπιζω να μην φαμε καμια μολοτοφ το βραδυ! Χαχαχαχα! Περασα απο κεντρο πριν λιγο κ εκτος του οτι εχει παντου αστυνομια και ματ, εξω απο το πολυτεχνειο γινεται πανηγυρι!! Κακουργες που παμε κοντα στην αμερικανικη πρεσβεια? θα αρχισουν τις πορειες το βραδυ και μαζι με το ποτακι μας θα μας φερουν κανα δακρυγονο δωρο! Ρε παιδια εμεις δεν κανουμε πορεια, τον πονο μας λεμε για να κανουμε ενα παιδι!!! Χαχαχαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Κοριτσια μου καλησπεραααααα! Επιτελους θα βρεθουμε σημερα! Τι καλα θα ηταν να ημασταν ολες μαζι!!! Θα το κανονισουμε οπωσδηποτε!

Ακομα αφαντη η κυρια.. ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑ ΝΕΥΡΑ!

Ελπιζω να μην φαμε καμια μολοτοφ το βραδυ! Χαχαχαχα! Περασα απο κεντρο πριν λιγο κ εκτος του οτι εχει παντου αστυνομια και ματ, εξω απο το πολυτεχνειο γινεται πανηγυρι!! Κακουργες που παμε κοντα στην αμερικανικη πρεσβεια? θα αρχισουν τις πορειες το βραδυ και μαζι με το ποτακι μας θα μας φερουν κανα δακρυγονο δωρο! Ρε παιδια εμεις δεν κανουμε πορεια, τον πονο μας λεμε για να κανουμε ενα παιδι!!! Χαχαχαχα

Μαρακι μου εσυ ποτε δεν περιμενεις;;

Τελεια θα ηταν να ερχομασταν κ εμεις για καφε αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι καποια στιγμη θα βρεθουμε ολες μαζι κ εκει που θα παμε μας βλεπω να μας διωχνουν γιατι θα κακαριζουμε ολες μαζι κ θα ενοχλουμε χιχιχ!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Γεια σας τσουπρες.

Κατερινακι τέλεια τα αποτελεσματα σου.Γιουχουυυ άντε θα περάσει και η Τρίτη και μετά παμε δυναμικά.Πιειτε τα ποτακια σας οι Αθηναίες σημερα και προσοχη μην σας ερθει καμία ξοφαλτση από τα ματ ε!!μην έχουμε κι αλλα...

Τινκ άντε βγάλε εισιτήριο κι έλα και άμα γίνει αυτό όλες θα στος μαζέψω να τις γνωρίσεις!!!

Ευαγγέλια μου όπως λέμε και δω πάνω ΧΑΛΑΡΑΑΑΑ ξεκούραση είπε ο ντοκ να λιωσεις εσύ στον υπνο και βάλε τον δικό σου να τρέχει.Εχουμε και συνάντηση την άλλη βδομάδα και σε θέλω ακμαία και φράπα η επιδερμίδα ε;;;

Παπάκι και Τινά φιλάκια στις κοιλιτσες με τις εκπληξεις

Νατασουλα ρίξε και κανένα μπινελικι καλό κάνει και χαλαρώνει...και άσε τα σημάδια γιατί αργει η περίοδος σου πολύ μη σου πω κανσ 9 μηνο

Φιλάκια σε όλες και περιμένω ιστορίες και περιγραφές από την συνάντηση..

bKtop2.png8BRwp3.png

Τελεια θα ηταν να ερχομασταν κ εμεις για καφε αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι καποια στιγμη θα βρεθουμε ολες μαζι κ εκει που θα παμε μας βλεπω να μας διωχνουν γιατι θα κακαριζουμε ολες μαζι κ θα ενοχλουμε χιχιχ!!
εγώ με ποια θα βρεθώ Ε????

ΠΑΠΑΚΙ σιγα να μην μας διωξουν...θα ακουσουν οτι δεν εχουν ακουσει στην ζωη τους!!!!! μπρικια κολλαμε???? μωρε ας κανονιστει και το να κακαριζουμε ειναι το τελευταιο!!

τινκερ μου εσυ προς το παρον το πιο ευκολο ειναι να βρεθεις με την αννα βισση....αντε καλε βγαλε ενα εισιτηριακι, κλεισε το νωριτερα για να βρεις φτηνο και ελα μαςςςςςς

fmGhp2.png

A8ojp2.png

τινκερ μου εσυ προς το παρον το πιο ευκολο ειναι να βρεθεις με την αννα βισση....

Με την Αννα Βισση..............ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ......γεια σου ρε Κατερινα!!!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...