Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Μαρια ν μου καλη επιτυχιααααα! Μακαρι να μου ρθει αυριο! Δεν την παλευω αλλο.. Το πρηξιμο μου ειναι περα απο καθε φαντασια!

Λια μου μια εβδομαδα πριν με ξεκινησε ο γιατρος μου με τον ανταγωνιστη μονο.. Η διεγερση θα ξεκινησει αφου μου ερθει.. Τα κλασσικα..

Λολιτακι μου για αυριο ισχυει, ετσι μου ειπε η σισσυ. Εσυ τι ξερεις? σου στελνω πμ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα και απο μενα τελικα Σαββατο πρωι θα παω για σπερμ/ση και οταν την κανω θα σας πω να μου βαλετε ημερομηνια.

Μαρακι ν δεν ειπαμε να ετοιμαζεσαι ψυχολογικα για τα διδυμακια σου, στο δρομο ειναι ερχονται θα το δεις ολα θα πανε καλα!

Βρε Λεια μου φανταζομαι οτι εισαι που εισαι hot γυναικα μην του το κανεις και τοστ του ανθρωπου!:tongue:

Γεωργια μου η φορμουλα που παιρνει ο δικος μου ειναι ειδικα για την προστατιτιδα συνδυασμος βοτανων και βιταμινων σε μορφη καψουλας.

Ματσ μουτσ στα υπολοιπα κοριτσια!

Κοριτσαρες μου τι κανετε?

Καλωσοριζω τις καινουριες φιλες και ευχομαι ο,τι καλυτερο!

maria_v καλη αρχη ρε φιλεναδα μεσα απο την καρδια μου!

Λια αγαπημενη μου η αληθεια ειναι πως εξαντληθηκα τον τελευταιο καιρο αλλα δεν το βαζω κατω...Το αλλο Σαββατο ειμαι μεσα για καφεδακι αυτο το Σαββατο δεν μπορω...

Georgkat πως εισαι φιλεναδα?Τι γινεται με τις εξετασεις?

georgia μου τι εγινε με εκεινο το ματζουνι?Μου βρηκες κατι?Εσυ για κανεναν υπερηχο ποτε λες να πας?

Παπακι μου κανονισε να ερθεις μπορει να παιζει κι ο παοκ το αλλο σαββατο να δελεασουμε τον δικο σου για να ερθετε...ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩΩΩΩΩΩ

Stardustmg καλη συνεχεια και σε εσενα καλη μου!

Φιλια σε ολες ....

Λια αγαπημενη μου η αληθεια ειναι πως εξαντληθηκα τον τελευταιο καιρο αλλα δεν το βαζω κατω...Το αλλο Σαββατο ειμαι μεσα για καφεδακι αυτο το Σαββατο δεν μπορω...

georgia μου τι εγινε με εκεινο το ματζουνι?Μου βρηκες κατι?Εσυ για κανεναν υπερηχο ποτε λες να πας?

Παπακι μου κανονισε να ερθεις μπορει να παιζει κι ο παοκ το αλλο σαββατο να δελεασουμε τον δικο σου για να ερθετε...ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩΩΩΩΩΩ

Φιλια σε ολες ....

κ εγω θελω να ερθω να βγω κ λιγο εξω , να σας δωωω!!! να γελασουμε οπως κ την αλλη φορα .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

κ εγω θελω να ερθω να βγω κ λιγο εξω , να σας δωωω!!! να γελασουμε οπως κ την αλλη φορα .

Θα μαθω αν παιζει ο παοκ την αλλη βδομαδα και θα σου πω να προετοιμασεις τον δικο σου :tongue:

Διαφημίσεις

Ωχ κοριτσάκι μου!!! Μην στενοχωριέσαι, είπαμε είναι η τελευταία φορά που βλέπεις αίμα, για τους επόμενους 9 μήνες δεν θα ξανάρθει η σιχαμένη! Το ξέρω ότι τώρα είσαι στενοχωρημένη που τελικά ήρθε, όμως πρέπει να το δεις θετικά! Τώρα ξεκινάει η ουσιαστική προσπάθειά σου για το μωράκι σου!!! Όλα θα πάνε καλά! Όλες μαζί θα το περάσουμε κι αυτό!

lolita78 μου σε ευχαριστώ και για το άρθρο, πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε γεμάτες αισιοδοξία!

Maria – v, ψυχραιμία κοριτσάκι μου και απάθεια !! Δεν είναι τίποτα οι ενέσεις και η όλη διαδικασία. Θα τα βλέπεις όλα σαν παρατηρητής…….

Όλα καλά θα πάνε, και σε 1 μήνα από τώρα θα είναι σαν όνειρο.

Για τον καφέ μην χολοσκάς, ξεκίνα τις ενεσούλες σου και την παρακολούθηση, και αν είσαι καλά και έχεις διάθεση, πετάγεσαι να σε δούμε και να σου φτιάξουμε τη διάθεση. Μια μεγάααααααλη αγκαλιά σου στέλνω !!!

Εννοείται ότι θέλω πολύ να έρθω, σε ευχαριστώ πολύ για όλα όσα μου λες και με συμβουλεύεις!!! Απλά επειδή λογικά θα κατέβουμε 2 φορές μέσα στην εβδομάδα και αυτές στο τρέξιμο για να γυρίσουμε και να προλάβουμε και τη δουλειά, να κατέβω και τρίτη φορά, οικονομικά πάει πολύ, αυτή η βενζίνη θα μας φάει... Θα είμαστε σε επικοινωνία...

maria v πολύ καλή επιτυχία κοριτσάκι μου

καλή αρχή

σε ευχαριστώ πολύ νεραϊδούλα!!!

Μαρακι ειναι λογικο να στεναχωριεσαι αλλα απο αυριο να σταματησεις να αγχωνεσαι και να σκεφτεις οτι θα ξεκινησεις την εξωσωματικη σου και σε λιγους μηνες θα εχεις το μωρακι σου!!!ολα καλα θα πανε!!μη φοβασαι τιποτα και να σκεφτεσαι θετικα!!!

Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και ο Θεός βοηθός!!

μαρια v νο ανχος καλη αρχη σου ευχομαι κ οταν θα δεις το θετικο να δεις πως θα τα ξεχασεις ολα!!!

Μακάρι, μακάρι !!!

Μαρια ν μου καλη επιτυχιααααα! Μακαρι να μου ρθει αυριο! Δεν την παλευω αλλο.. Το πρηξιμο μου ειναι περα απο καθε φαντασια!

Επίσης, όλα καλά να μας πάνε!!!

Καλησπερα και απο μενα τελικα Σαββατο πρωι θα παω για σπερμ/ση και οταν την κανω θα σας πω να μου βαλετε ημερομηνια.

Μαρακι ν δεν ειπαμε να ετοιμαζεσαι ψυχολογικα για τα διδυμακια σου, στο δρομο ειναι ερχονται θα το δεις ολα θα πανε καλα!

Ωραία, σε ευχαριστώ πολύ, δεν θα με χαλούσαν καθόλου δύο μωράκια!!!

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!

HvAnp3.png

Σούπερ !!! 4 για καφεδάκι και αναμένουμε απάντηση τελευταία στιγμή από το Παπί μας, και την Maria – v. Στο κέντρο προτείνω, γιατί είμαστε οι μισές δυτικά και οι μισές ανατολικά. Τώρα που και τι ώρα θα τα πούμε από βδομάδα. Πάντως απογευματάκι θα είναι και θα εξαρτηθεί από τα κορίτσια που θα έρθουν από μακριά.

Stardust δεν το κατάλαβα ότι ξεκίνησες ανταγωνιστές, νόμιζα κατευθείαν διέγερση……..

Mar1981 σου στέλνω όλη μου την ενέργεια !! Να είναι και η τελευταία σου φορά.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Maria v Εγώ πάλι θα πω...ΓΙΟΥΠΙ!!!! τώρα κοριτσάκι μου αρχίζουν τα ωραία.Να μην στεναχωριέσαι αλλα να χαίρεσαι που τώρα είσαι πιο κοντά στο τέλος πέρα από κάθε άλλη φορα!!!

Μακάρι να πανε όλα καλα που μια χαρά θα πανε αυτο στο υπογράφω.Εμεις εδω θα είμαστε για να μας τα λες και να ξεσπας.

Κάθε αρχή όχι κσι δύσκολη αλλα ευχάριστη κσι τέλεια σου εύχομαι κοριτσαρα και μακάρι να σε γνωρίσω από κοντά...Σ'ευχαριστω και για τα καλα σου λόγια για τον μικρό μου και ετοιμαστείτε όλες σας για πολλές περιπετειες και ιστορίες από τα δικά σας ζουζουνια γιατί έρχονται!!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

maria v σου ευχομαι καλη επιτυχια στη νεα σου προσπαθεια και να δεις που θα πανε ολα οπως επιθυμεις!

Mar1981 και σε σενα ευχομαι καλη επιτυχια το Σαββατο και περιμενω νεα σου.

χαιρετισματα και στα υπολοιπα κοριτσια!!!

Διαφημίσεις

Αυτο θα πει καυτο μ......;)

Θα τριβει τα ματια του ο δικος σου απο τη θερμη σου!!!!

Σπας τα θερμομετρα λεμε!!

Ωραία !! Μέχρι στιγμής είμαστε 3 για καφεδάκι. Next please…!

Εχθές ζεματίστηκα η ηλίθια…..έκανα πλύση με χαμομήλι και δεν υπολόγισα καλά πόσο ζεστό ήταν το νερό. Ακόμα με ανοιχτά τα πόδια είμαι……το φυσάω και δεν κρυώνει.

Φιλια σε ολες ....

λια κοριτσι μου τα δοκιμαζουμε αυτα πριν τα ριξουμε πανω μας ή τα βαλουμε μεσα μας!!!

hot stuff baby!!!!

γεωργια μου χαρακτηρισες με τον καλυτερο τροπο την λια και το καυτο της.....εσωψυχο!!!!

ευαγγελια μου πηγα σημερα εκανα την μοριακη αιματος για τα χλαμυδια και θα ειναι ετοιμη αυριο...θα μου την στειλουν με φαξ...οι ορμονες ηταν ετοιμες σημερα και τις πηρα...ολες παρα παρα παρα πολυ καλες!!! την αμη την περιμενω στις 22 νοεμβριου...αργει λιγακι η ρημαδα... εσυ εισαι λιγο καλυτερα????

μαρ1981, λολιτακι και σταρdust μια χαρα ισχυει για αυριο..το σισσακι δεν μπορει να ερθει τελικα αυριο αλλα θα βρεθουμε και σαββατο... σαν εορτασμος εθνικής γιορτής......

μαρ1981 θα εισαι οκ καλε μετα την σπερματεγχυση να παμε βολτα???? με ξεσηκωσες με τα ρακομελα!!!!!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

λια κοριτσι μου τα δοκιμαζουμε αυτα πριν τα ριξουμε πανω μας ή τα βαλουμε μεσα μας!!!

hot stuff baby!!!!

γεωργια μου χαρακτηρισες με τον καλυτερο τροπο την λια και το καυτο της.....εσωψυχο!!!!

ευαγγελια μου πηγα σημερα εκανα την μοριακη αιματος για τα χλαμυδια και θα ειναι ετοιμη αυριο...θα μου την στειλουν με φαξ...οι ορμονες ηταν ετοιμες σημερα και τις πηρα...ολες παρα παρα παρα πολυ καλες!!! την αμη την περιμενω στις 22 νοεμβριου...αργει λιγακι η ρημαδα... εσυ εισαι λιγο καλυτερα????

μαρ1981, λολιτακι και σταρdust μια χαρα ισχυει για αυριο..το σισσακι δεν μπορει να ερθει τελικα αυριο αλλα θα βρεθουμε και σαββατο... σαν εορτασμος εθνικής γιορτής......

μαρ1981 θα εισαι οκ καλε μετα την σπερματεγχυση να παμε βολτα???? με ξεσηκωσες με τα ρακομελα!!!!!!!!!!

Μπραβο κοριτσακι μου πολυ χαιρομαι!Τελεια!!!

Εγω τα εχω παιξει υποτιθεται πως μετα την υστεροσκοπηση η περιοδος αργει εμενα μου ηρθε 2 μερες νωριτερα...Αντε να μπουμε σε σειρα να τελειωνουμε ...Παω κι εγω να ξαπλωσω αρχισαν οι κραμπες...Φιλια πολλα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...