Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

χαχαχαχα......σαν τον Λούκυ Λούκ περπατάω !!!!

Άντε βρε μην στεναχωριέστε και ψάχνετε στατιστικές. Τόσες γυναίκες που δουλεύουν μέσα σε εργοστάσια και χημικά τι να πουν? Δεν μπορούμε να προφυλαχτούμε από πουθενά πλέον. Ότι τρώμε, πίνουμε και αναπνέουμε, επιβαρύνει τον οργανισμό μας. Ακόμα και η οδοντόκρεμα και τα αφρόλουτρα είναι φοβερά χημικά.

Αν διαβάσετε το codex alimentarius, θα φρικάρετε………….

Σαν τον Λούκυ Λουκ!!!! Γελάω τόσο πολύ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια και παλι!!!georgia69 μου εδωσες ακομα ενα λογο να κανω εκει την επομενη προσπαθεια μου!εχουμε ξεκινησει ηδη πολυβιταμες και πρασινο τσαγακι, σαν τα παπουδια!

Λια με ολο το θαρρος με εκανες και γελασα πολυ!

Αυτο θα πει καυτο μ......;)

Θα τριβει τα ματια του ο δικος σου απο τη θερμη σου!!!!

Σπας τα θερμομετρα λεμε!!

Τουλάχιστον αποστειρώθηκε…..πολύ σαδομαζοχιστικές καταστάσεις μιλάμε…….τι άλλο θα κάνω για να γίνω μάνα?

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Κοριτσια μουυυ! Σημερα δεν μπορεσα να σας πω καλημερα, τουλαχιστον ομως μπορω να σας πω καλησπερααααα!

Τι κανετε? Λεια μου ειπαμε να ζησετε καυτες στιγμες με τον αντρουλη σου αλλα εσυ το παρακανες!!! Χιχιχιχιχιχ εγω ειμαι αθηναια κοριτσακιιι! Μαλλον με μπερδεψες με καμια αλλη.

Δεν την παλευω καθολου απο την κουραση.. Σας μιλαω ειλικρινα.. Συν τα νευρα που εχω που δεν εχω ενα σημαδι απο την κοκκινοσκουφιτσα μου! Αυριο ειναι να αδιαθετησω κ ακομα τιποτα.. Μα να θελω να ερθει κ να μην ερχεται? ε οχι! Οτι θα το κανα κ αυτο δεν ια το πιστευα! Μαρια ν μου σε καταλαβαινω απολυτα!

Οι εγκυουλες μας τι κανουν?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια μουυυ! Σημερα δεν μπορεσα να σας πω καλημερα, τουλαχιστον ομως μπορω να σας πω καλησπερααααα!

Τι κανετε? Λεια μου ειπαμε να ζησετε καυτες στιγμες με τον αντρουλη σου αλλα εσυ το παρακανες!!! Χιχιχιχιχιχ εγω ειμαι αθηναια κοριτσακιιι! Μαλλον με μπερδεψες με καμια αλλη.

Δεν την παλευω καθολου απο την κουραση.. Σας μιλαω ειλικρινα.. Συν τα νευρα που εχω που δεν εχω ενα σημαδι απο την κοκκινοσκουφιτσα μου! Αυριο ειναι να αδιαθετησω κ ακομα τιποτα.. Μα να θελω να ερθει κ να μην ερχεται? ε οχι! Οτι θα το κανα κ αυτο δεν ια το πιστευα! Μαρια ν μου σε καταλαβαινω απολυτα!

Έλα ρε Stardust……..και εγώ πως νόμιζα πως είσαι στα περίχωρα…..

Καλά τώρα με μπέρδεψες…..εσύ καλέ δεν ξεκίνησες ενέσεις ? Ποια κοκκινοσκουφίτσα?

Astage κάπου στο κέντρο θα βρεθούμε λογικά, για να βολεύει και τα κορίτσια από ανατολικά.

9aXep2.png

Εγώ σου εύχομαι να μην σου έρθει τελικά!!! Έχεις κανένα νέο αν θα γίνει η συνάντηση τελικά αύριο ή την άλλη εβδομάδα???

Κορίτσια δεν ξέρω να χαρώ ή να κλάψω, έχω πολύ περίεργα συναισθήματα. Μόλις μου ήρθε, πήρα τηλ την γιατρό και μου είπε περιμένουμε να κατέβει καλά το αίμα και αύριο το πρωί να πάρω τηλ να μου δώσει αναλυτικά οδηγίες. Πω πω, το περίμενα τόσο καιρό και τώρα ήρθε η ώρα να το ζήσω...

καλημερα κ απο μενα!!! ζουρζουνες τι κανετε

μαρια V για τα χλαμυδια απο τι μου ειπε ο γιατρος τωρα που παω με λεει καθε 3 μηνες θελει , επισης δεν θελω να σε ανχωσω απλα στο λεω τι με ειπαν εμενα απο τον κεντρο οταν θα εκανα την εξωσωματικη 1 μην πριν ξεκινησω θα εκανε κ ο αντρας μου εξετασει καλιεργεια οποτε εαν ειχε ενα μικροβιο να επερνε αντιβιωση πριν την εξωσωματικη τωρα καθε γιατρος εχει τα δικα του. μακαρι να μην σου ερθει κ να κρατησεις κ εσυ τα φαρμακα;);) καλημερα σε ολες!!!!!

Και εγώ το σκέφτηκα αυτό και μου φαίνεται απόλυτα λογικό και φταίω που δεν το συζήτησα μαζί της ενώ το είχα στο μυαλό μου. Δεν μπορώ να περιμένω άλλο, αύριο θα της κάνω μια ερώτηση να δω τι θα μου πει. Τελευταία φορά που το ελέγξαμε ήταν τον Απρίλιο.

νομιζα οτι ειχα πει για την ημερομηνια!λοιπον,λεω να κανω χοριακη στις 27 του μηνα!αν και θα μπορω να κανω τεστ απο τις 25 και μετα!

θα δω,αν δε μπορω να περιμενω μπορει να κανω!

αν και ποτε μεχρι τωρα δεν εχω καθυστερηση,ουτε μια μερα!

εκανα τη σπερματεγχυση στις 10 του μηνα,η ωορρυξια θα γινοταν εκεινη τη μερα,αρα πρεπει μεχρι 24 να εχω αδιαθετησει αν ειναι

Και εγώ κάτι θυμάμαι, οπότε μάλλον πήρα παλιότερη λίστα που δεν υπήρχε.

Hρθα κι εγω στην δουλεια εκανα το καφεδακι μου και σας διαβαζω πριν μπω για μαθημα.

Καφε στο σπιτι δεν μπορω να πιω γιατι ερχεται ο σπορος και μου λεει "για μενα καφεδακι δεν εχει?" και ετσι αναγκαζομαι να του κανω και αυτου με κακαο και νερο αλλα επειδη δεν εχει αφρο αρχιζει και με τρελαινει και ετσι τον εκοψα τον καφε στο σπιτι...

Χθες το βραδυ ειχε γελιο.Του λεει ο αντρας μου

"γιωργο πες πως κανουμε ενα αδερφακι"

απανταει αυτος"κανετε ενα αδερφακι"

οχι του λεει "πες πως κανει η μαμα ενα αδερφακι"

Απαντηση "κανει η μαμα ενα αδερφακι"

Το καημενο δεν καταλαβαινε και νομιζε πως παιζαμε το πεστο και ξαναπεστο!!!Τον πιανουν κατι γελια τον αντρα μου τσατιζεται και ο μικρος και του λεει "γιατι γελας αφου σωστα τα λεω" και φευγει κλαιγοντας και παει στον σκυλο γιατι σ'αυτον λεει ολα του τα παραπονα "Τομι κανενας δεν με καταλαβαινει εδω μεσα"

Τι γλυκό αγόρι!!!

Καλη επιτυχια να εχεις ευχομαι να μηνεις με την πρωτη!!!!!

αχ μαρεσει πολυ η δουλεια που κανεις!!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι!!!

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

32. astage 23/11

33. s_maria 24/11

34. natasoula81

Ποσοστό: 6/31

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. sissy 2012
  8. Georgkat
  9. tinkerbell!24
  10. deni..29
  11. Λια33
  12. lolita 78 19/11
  13. mar1981
  14. maria_v

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. Stardustmg

Γειτόνισσα βγες στο μπαλκόνι να συνεννοηθούμε !!....χαχαχα……

Βρε δεν οργανώνω τίποτα, ρωτάααααααω……είστε για καφεδάκι το άλλο Σάββατο απόγευμα? Δεν θα πάμε στα μπουζούκια.

Περιμένω απάντηση από Georgia,

Evangelia, (αν είναι καλά το πουλάκι μου),

Κατερινιώτισα αν είσαι καλά και μπορείς να ξεσηκωθείς, σίγουρα θα ξέρεις τελευταία στιγμή……

Stardust και Maria v, εδώ γύρω δεν είστε, ή κάνω λάθος?

Ξεχνάω καμία? Πείτε μου……

Κορίτσια, θα σας απαντήσω τελευταία, είμαι σοκαρισμένη τώρα, θέλω να μιλήσω αύριο με την γιατρό, να δω πως θα προχωρήσω, τα φάρμακα θέλουν και ψυγείο... 1002 πράγματα σκέφτομαι τώρα...

Γιαυτο maria v, κατσε στο σπιτακι σου μετα την εμβρυομεταφορα και μην το σκεφτεσαι καν! Καποτε πρεπει να κανουμε κι εμεις παιδουδια!!! Κι οσο θυμαμαι εκεινον τον αθλιο τον Ρουσοπουλο, που ελεγε οτι οι εκπαιδευτικοι παιρνουν τις περισσοτερες επαπειλουμενες στο δημοσιο τομεα μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι! Λες και δουλευουμε γραφειακι, τηλεφωνα, φακελοι... Αυτος θα εστελνε τη γυναικουλα του στη δουλεια οταν στο σχολειο ειχαμε επιδημια οστρακιας;;;;

Αυτό θα κάνω κορίτσι, δίκαιο έχεις...

Αν σου έρθει αύριο ξεκινάμε μαζί!!!

HvAnp3.png

Ωχ κοριτσάκι μου!!! Μην στενοχωριέσαι, είπαμε είναι η τελευταία φορά που βλέπεις αίμα, για τους επόμενους 9 μήνες δεν θα ξανάρθει η σιχαμένη! Το ξέρω ότι τώρα είσαι στενοχωρημένη που τελικά ήρθε, όμως πρέπει να το δεις θετικά! Τώρα ξεκινάει η ουσιαστική προσπάθειά σου για το μωράκι σου!!! Όλα θα πάνε καλά! Όλες μαζί θα το περάσουμε κι αυτό!

maria_v διάβασε αυτό!!!

Νέες ανακαλύψεις και μέθοδοι έχουν καταφέρει να χαρίσουν σε ζευγάρια, που χρόνια προσπαθούσαν χωρίς επιτυχία, τη δυνατότητα να γίνουν γονείς. Ο γυναικολόγος Κωνσταντίνος Πάντος μας εξηγεί ποιες είναι αυτές οι εξελίξεις που έχουν οδηγήσει σχεδόν σε μία στις δύο γυναίκες που καταφεύγουν στη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης το δώρο της μητρότητας.

Είναι πολύ δύσκολο, πλέον, ένα ζευγάρι που θέλει να κάνει παιδί και έχει σύμμαχο έναν καλό γιατρό να μην τα καταφέρει. Η επιστήμη έχει κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια σε αυτόν τον τομέα και συνεχώς μας εκπλήσσει με τις νέες της ανακαλύψεις. Τα ποσοστά επιτυχίας -τουλάχιστον στο ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ- είναι τέτοια που σχεδόν μια στις δυο γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδάκι μένουν έγκυες.

Η εξωσωματική γονιμοποίηση εφαρμόζεται τα τελευταία 32 χρόνια και χάρη σε αυτήν έχουν γεννηθεί 2.500.000 παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι πλέον πιο εύκολη, πιο προσιτή και η γυναίκα παίρνει πολύ λιγότερα φάρμακα. Η κοινωνία ξεπέρασε κατά πολύ τις “αγγιλώσεις” του παρελθόντος σχετικά με την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και έτσι τη χαρά του να μπορεί να γίνει κάποιος γονιός την μοιράζονται περισσότεροι. Στην Ελλάδα άλλωστε εφαρμόζουμε πρωτοπόρες μεθόδους, όπως η προεμφυτευτική γεννετική διάγνωση, ακόμα και σε ζευγάρια που δεν είναι γόνιμα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

Η εξωσωματική γονιμοποίηση αποτελείται από ορισμένα στάδια.

-Πριν ξεκινήσει η όλη διαδικασία, το ζευγάρι θα υποβληθεί σε ορισμένες απαραίτητες ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις, που σκοπό έχουν να αυξήσουν όσο το δυνατό περισσότερο την επιτυχή εφαρμογή της μεθόδου.

-Από τον άνδρα, αυτό που χρειάζεται είναι το σπέρμα. Η γυναίκα, μετά την ωοθηκική διέγερση, την οποία προκαλούν τα φάρμακα, υποβάλλεται σε διακολπική λήψη ωαρίων. Ακολουθούν η γονιμοποίηση των ωαρίων με το σπέρμα του συζύγου και τέλος η τοποθέτηση των γονιμοποιημένων ωαρίων στη μήτρα.

-Η εμβρυομεταφορά γίνεται συνήθως την 2η ή την 3η μέρα μετά τη γονιμοποίηση αλλά μπορεί και να καθυστερήσει μέχρι την 6η μέρα, μέχρι δηλαδή τα γονιμοποιημένα ωάρια να αναπτυχθούν στο στάδιο της βλαστοκύστης. Στην περίπτωση αυτή το έμβρυο εμφυτεύεται πιο εύκολα και έχουμε καλύτερο ποσοστό εμφύτευσης αυτού του εμβρύου.

-Σκόπιμο είναι να μεταφερθούν όσο το δυνατό λιγότερα σε αριθμό έμβρυα, χωρίς όμως να μειωθεί η πιθανότητα επιτυχίας της μεθόδου. Αυτό γίνεται για να αποφευχθούν, όσο το δυνατόν, οι πολύδυμες κυήσεις με τις πιθανές μαιευτικές και περιγεννητικές επιπλοκές που αυτές ενέχουν, αλλά και το συναισθηματικό, οικονομικό και οικογενειακό κόστος που επιφέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχουν υπεράριθμα έμβρυα, αυτά μπορούν να διατηρηθούν στην κατάψυξη για τυχόν μελλοντική χρήση από το ζευγάρι. Με τον τρόπο αυτό προσδοκάται η αύξηση του ποσοστού κυήσεων από ένα και μόνο θεραπευτικό κύκλο, αφού δίνει τη δυνατότητα στη γυναίκα να κάνει επανειλημμένες εμβρυομεταφορές, με το λιγότερο δυνατό οικονομικό και συναισθηματικό κόστος και ιατροφαρμακευτική παρέμβαση!

-Κάποια γυναίκα που κάνει προσπάθεια μπορεί να βγάλει και 10-15 ωάρια, από τα οποία να γονιμοποιηθούν 10-12. Δεν τα τοποθετούμε όλα. Τα επιπλέον έμβρυα τα τοποθετούμε στην κατάψυξη, και παραμένουν συντηρημένα σε υγρό άζωτο, μέχρι το ζευγάρι να τα χρειαστεί. Αυτό μπορεί να συμβεί σε δυο περιπτώσεις: Είτε α) εάν δεν επιτύχει η προσπάθεια, οπότε να μην επαναληφθεί η ωοληψία, είτε β) εάν η γυναίκα θελήσει να αποκτήσει δεύτερο παιδί, μετά από κάποια χρόνια.

-Τα έμβρυα μπορούν να παραμείνουν στην κατάψυξη για δεκαετίες. Με το νέο νόμο, όμως, μετά το 2005 ορίζονται ως ανώτατο όριο τα πέντε χρόνια που μπορούν να επεκταθούν και για άλλα πέντε χρόνια, με σύμφωνη γνώμη του ζευγαριού. Στο δικό

μας κέντρο είχαμε πέρυσι μια γυναίκα,η οποία απέκτησε διδυμάκια, με έμβρυα που ήταν έντεκα χρόνια στην κατάψυξη! Γέννησε ουσιαστικά τα δίδυμα αδερφάκια του πρώτου της παιδιού, μετά από διάστημα έντεκα ετών.

Διαφημίσεις

Maria – v, ψυχραιμία κοριτσάκι μου και απάθεια !! Δεν είναι τίποτα οι ενέσεις και η όλη διαδικασία. Θα τα βλέπεις όλα σαν παρατηρητής…….

Όλα καλά θα πάνε, και σε 1 μήνα από τώρα θα είναι σαν όνειρο.

Για τον καφέ μην χολοσκάς, ξεκίνα τις ενεσούλες σου και την παρακολούθηση, και αν είσαι καλά και έχεις διάθεση, πετάγεσαι να σε δούμε και να σου φτιάξουμε τη διάθεση. Μια μεγάααααααλη αγκαλιά σου στέλνω !!!

9aXep2.png

tina, την έκανα πριν από 9 μέρες. δεν πήρα κανένα φάρμακο. 'ολα έγιναν "φυσικά" το μόνο που μου είπε είναι πως και 1 μέρα καθυστέρηση να εχω, μπορει να σημαίνει ότι έγινε η σύλληψη αλλά όχι η εμφύτευση.ισχύει κάτι τέτοιο?σας είπαν εσάς κάτι τέτοιο οι γυναικολόγοι σας κορίτσια?
εμενα δε μου φαινεται λογικο αυτο που σου ειπε!

η εμφυτευση γινεται λιγες μερες μετα!αλλοι λενε μετα απο 6-10 μερες,αλλοι μετα απο 3-4!τι σου λεει δηλαδη?οτι μπορει να εχεις θετικη χοριακη χωρις να εχει γινει εμφυτευση? λιγο κουλο μου φαινεται .

ας μας πουν και τα κοριτσια τη γνωμη τους γιατι πρωτη φορα το ακουω αυτο που σου ειπε,εκτος αν ειμαι εγω τοσο λαθος και δεν εχω καταλαβει καλα

Κορίτσια δεν ξέρω να χαρώ ή να κλάψω, έχω πολύ περίεργα συναισθήματα. Μόλις μου ήρθε, πήρα τηλ την γιατρό και μου είπε περιμένουμε να κατέβει καλά το αίμα και αύριο το πρωί να πάρω τηλ να μου δώσει αναλυτικά οδηγίες. Πω πω, το περίμενα τόσο καιρό και τώρα ήρθε η ώρα να το ζήσω...

Και εγώ το σκέφτηκα αυτό και μου φαίνεται απόλυτα λογικό και φταίω που δεν το συζήτησα μαζί της ενώ το είχα στο μυαλό μου. Δεν μπορώ να περιμένω άλλο, αύριο θα της κάνω μια ερώτηση να δω τι θα μου πει. Τελευταία φορά που το ελέγξαμε ήταν τον Απρίλιο.

Και εγώ κάτι θυμάμαι, οπότε μάλλον πήρα παλιότερη λίστα που δεν υπήρχε.

Τι γλυκό αγόρι!!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι!!!

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

32. astage 23/11

33. s_maria 24/11

34. natasoula81

Ποσοστό: 6/31

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. sissy 2012
  8. Georgkat
  9. tinkerbell!24
  10. deni..29
  11. Λια33
  12. lolita 78 19/11
  13. mar1981
  14. maria_v

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. Stardustmg

Κορίτσια, θα σας απαντήσω τελευταία, είμαι σοκαρισμένη τώρα, θέλω να μιλήσω αύριο με την γιατρό, να δω πως θα προχωρήσω, τα φάρμακα θέλουν και ψυγείο... 1002 πράγματα σκέφτομαι τώρα...

Αυτό θα κάνω κορίτσι, δίκαιο έχεις...

Αν σου έρθει αύριο ξεκινάμε μαζί!!!

Μαρακι ειναι λογικο να στεναχωριεσαι αλλα απο αυριο να σταματησεις να αγχωνεσαι και να σκεφτεις οτι θα ξεκινησεις την εξωσωματικη σου και σε λιγους μηνες θα εχεις το μωρακι σου!!!ολα καλα θα πανε!!μη φοβασαι τιποτα και να σκεφτεσαι θετικα!!!

λια μετα εμενα λες καραμητρο!!! χαχαχαχ!! θα κανεις καυτο σεξ σημερα!!!

μαρια v νο ανχος καλη αρχη σου ευχομαι κ οταν θα δεις το θετικο να δεις πως θα τα ξεχασεις ολα!!!

γεωργια μου! τι κανεις γλυκεια μου?

για τον καφε θα ρωτησω πρωτα τον γιατρο εαν με αφηνει κ μετα τον καλομου εαν με αφηνει κ αν θα με φερει δεν ερχεστε εσεις εδω να φαμε κ να πιουμε σπιτι !!! ε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...