Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Μαρία v σε καταλαβαίνω απόλυτα σε αυτό με τις φωνές.Κι εγώ άμα δεν πατήσω φωνή τίποτα δεν μπαίνει στη θεση του.Αφου μπορείς να πάρεις άδεια καντο και μην σκέφτεσαι τίποτα

Άσχετο κάπου είχα διαβάσει πως οι γυναίκες εκπαιδευτικοί επειδή έρχονται σε επαφή με πολλά παιδιά έχουν μεγάλα ποσοστά υπογονιμότητας.Εντελως κουλό όμως...

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!τι κανετε?

καλημέρα κορίτσια!!

κατερινάκι μου, όλα θα πάνε μια χαρά να το δεις..να κάνεις την εξετάσεις σου σήμερα..και να μην ανησυχείς...

λεια μου, πολύ μου άρεσε ο προγραμματισμός σου..

έχω να προσθέσω κάτι αν και νομίζω ότι ήδη το κάνεις..μαξιλαράκι μετά την επαφή....

εγώ ξαναμπαίνω στο παιχνίδι σήμερα..:)

ελπίζω οι γόνιμες μου να μην ήταν αυτές τις 2 μέρες αποχής..αν και πολύ φοβάμαι..ότι είχε γίνει τη δευτέρα...ο κύκλος μου τα έχει παίξει με τόσο άγχος...

13 μέρα σήμερα..εγώ στο μέρα παρά μέρα και ο Θεός και ο Άγιος Φίλιππος που γιορτάζει σήμερα να είναι βοηθός..

ελπιζω αυτος ο μηνας να ειναι ο τυχερος σου!!! :D
καλησπέρα κοριτσακια!!!!!

εγω δεν έχω καλά νέα απετυχα στην πρωτη μου προσπαθεια σπερματενγχυσης αδιαθέτησα σήμερα το πρωι!!!!

Δεν το βαζω κατω και δεν στεναχωριέμαι οτι είναι θέλημα θεου!!!!!!

Συναιχιζουμαι για την δευτερη δυναμικα!!!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!

ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΕ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟ!!!!!!

λυπαμαι!!!μη στεναχωριεσαι,να σκεφτεσαι οτι την επομενη φορα θα πανε ολα καλα!!!
καλησπερα κοριτσια!!!ειμαι καινουρια εδω οποτε συγχωρεστε με αν κανω οποιοδήποτε λαθακι. θελω να μοιραστω μαζι σας τον ¨πονο μου¨. πριν απο 8 μερες ακριβως εκανα την πρωτη μου σπερματεγχυση αλλα δυστυχώς νιωθω οτι θα μου ερ8ει η καταραμενη.εχω ηδη ολα τα συμπτωματα της περιοδου οπως και η 8ερμοκρασια μου κα8ε μερα ειναι 37 - 37,5 βα8μοι στανταρ. στην αρχη νομιζα οτι ειναι καποιο καλο σημαδι αλλα μετα διαβασα οτι ετσι κι αλλιως ειναι ανεβασμενη μεχρι να ερ8ει η περιοδος. οποτε εχω απογοητευτει για τα καλα και συνεχεια το σκεφτομαι.....ευχομαι σε ολες ολοψυχα να πανε ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!και να γινουμε γρηγορα μανουλες!!!!!!!!
Νατασουλα τι σκεφτεσαι απο τωρα?μην απογοητευεσαι!!!εχεις λιγες μερουλες ακομα.Και ακομα και αν ερθει η σιχαμενη και αυτη τη φορα εχεις και αλλες φορες να προσπαθησεις.Να εχεις θετικη σκεψη και ολα θα πανε καλα!
Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

Οι εγκυούλες μας διαβάζω είναι μια χαρά και χαίρομαι!!!

Sissy2012 μου καλημέρα, τελείωσαν οι γόνιμες?

tinkerbell!24 και Λια33 καλά κάνετε κορίτσια, δώστε τα όλα. Εγώ το μετάνοιωσα που αυτό το μήνα, τον τελευταίο δεν τα έδωσα όλα. Είχα όμως τόσα άγχη, επιτροπές, φάρμακα και τέτοια, αν και τίποτα από αυτά τελικά δεν έπρεπε να με είχε αγχώσει που μου βγήκε κούραση. Τι να κάνουμε, προχωράμε.

astage έχεις ακόμα μερούλες, να μας λες καμιά ιστοριούλα με το παιδάκι σου να ξεχνιόμαστε, εξάλλου τα αγαπάμε πολύ όλα τα παιδάκια!!!!

Stardustmg πως πάει η θεραπεία, πόσες ενέσεις θα κάνεις ακόμα? Η μανούλα σου πως είναι?

Κατερινα μου καλή επιτυχία να έχεις για την Τρίτη, αν και θα ξαναμιλήσουμε μέχρι τότε. Καλά κάνεις και τα οργανώνεις όλα από πριν, να είσαι χαλαρή εκείνη την ημέρα!

natasoula81 καλώς μας ήρθες κορίτσι και καλή επιτυχία σου εύχομαι! Οπως σου είπαν και τα κορίτσια, δεν δίνουμε σημασία στα συμπτώματα. Όλα καλά θα πάνε! Σε έβαλα στη λίστα, πότε κάνεις χοριακή?

mina-ni λυπάμαι κορίτσι, τι να σου πω, οι 2 πρώτες μέρες όλες ξέρουμε ότι είναι δύσκολες, μετά όμως συνεχίζουμε και πλησιάζουμε τον στόχο μας! Δεν σε φοβάμαι εσένα, είσαι δυναμική!!!

s_maria πως είσαι? Δεν έχω την ημερομηνία της χοριακής σου, γιατί??

lolita 78 πως είναι η ψυχολογία, εγώ είμαι με διακυμάνσεις, περίμενα χθες περίοδο τίποτα, πόνους έχω κανονικά. Σήμερα ξύπνησα από τις 6, τίποτα, έκανα και ένα τεστάκι, μου είχαν μείνει 2 από την hometest, αρνητικό. Απλά περιμένω να έρθει να ξεκινήσω, δεν μπορώ άλλο να περιμένω.

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

32. astage 23/11

33. s_maria

34. natasoula81

Ποσοστό: 6/31

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. IOANNA111
  3. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  4. Evangeliapan
  5. ΜΑΡΙa
  6. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  7. georgia69
  8. sissy 2012
  9. Georgkat
  10. tinkerbell!24
  11. deni..29
  12. Λια33
  13. lolita 78 19/11
  14. mar1981
  15. maria_v 15/11

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. Stardustmg

νομιζα οτι ειχα πει για την ημερομηνια!λοιπον,λεω να κανω χοριακη στις 27 του μηνα!αν και θα μπορω να κανω τεστ απο τις 25 και μετα!

θα δω,αν δε μπορω να περιμενω μπορει να κανω!

αν και ποτε μεχρι τωρα δεν εχω καθυστερηση,ουτε μια μερα!

εκανα τη σπερματεγχυση στις 10 του μηνα,η ωορρυξια θα γινοταν εκεινη τη μερα,αρα πρεπει μεχρι 24 να εχω αδιαθετησει αν ειναι

Εμεις για τη σπερματεγχυση πληρωσαμε 300 ευρω και τιποτε αλλο για την παρακολουθηση!

καλημερα κ απο μενα!!! ζουρζουνες τι κανετε

μαρια V για τα χλαμυδια απο τι μου ειπε ο γιατρος τωρα που παω με λεει καθε 3 μηνες θελει , επισης δεν θελω να σε ανχωσω απλα στο λεω τι με ειπαν εμενα απο τον κεντρο οταν θα εκανα την εξωσωματικη 1 μην πριν ξεκινησω θα εκανε κ ο αντρας μου εξετασει καλιεργεια οποτε εαν ειχε ενα μικροβιο να επερνε αντιβιωση πριν την εξωσωματικη τωρα καθε γιατρος εχει τα δικα του. μακαρι να μην σου ερθει κ να κρατησεις κ εσυ τα φαρμακα;);)

καλημερα σε ολες!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημερα κοριτσια!!βρηκα λιγο χρονο και ειπα να μπω απο τη δούλεια!!φιλια και στα κοριτσια που δεν "γνωριστήκαμε" χθες!!maria v να σου πω την αληθεια ο γιατρος μου δε μου εκανε καν λόγο για χοριακή και μέχρι πριν λιγες μέρες δεν είχα καν ιδέα τι σημαίνει. έψαξα στο ιντερνετ και είδα τι είναι να φανταστεις!!απλά τώρα θα περιμένω να δω αν θα μου έρθει.

natasoula αν δεν έδωσε utrogestan μετα την σπερματέγχυση μπορείς να περιμένεις,αν αντέχεις φυσικά!!!! οταν δίνουν,πρεπει να κανεις χοριακή 14 μέρες μετα για να τα σταματήσεις αν δεν είσαι έγκυος και να αδιαθετήσεις.

πότε την έκανες?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

tina, την έκανα πριν από 9 μέρες. δεν πήρα κανένα φάρμακο. 'ολα έγιναν "φυσικά" το μόνο που μου είπε είναι πως και 1 μέρα καθυστέρηση να εχω, μπορει να σημαίνει ότι έγινε η σύλληψη αλλά όχι η εμφύτευση.ισχύει κάτι τέτοιο?σας είπαν εσάς κάτι τέτοιο οι γυναικολόγοι σας κορίτσια?

Διαφημίσεις

την τρίτη παπάκι μου

παίρνεις τίποτα εσύ? εγω ουτρο και φολικό οξύ

καλε κε γω την τριτη εχω ραντεβου οχι τεταρτη που ελεγα καλα που ειδα το χαρτακι με το ραντεβου αλλιως θα το εχανα χιχιχ!!

παιρνω βασκλορ καθε βραδυ 1 φιλισιν κ 2χαπακια μαγνησιο

αυτα προς το παρον .

δεν σε εδωσε να κανεις καμια εξετασει?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημερα κοριτσια! Μινα μι μην απογοητευεσαι που δεν πετυχε η 1η σπερμ/ση και εγω αυριο ή μεθαυριο θα κανω την 2η. Την 1η φορα εχεις περισσοτερο αγχος και αγωνια γιάυτο μπορει να μην πετυχε οποτε συνεχιζουμε δυναμικα! Εγω θα την κανω οπως και την προηγουμενη σε φυσικο κυκλο γιατι δεν εχω προβλημα ουτε με ωορρηξια ουτε με ορμονες ουτε με το ωαριο και δεν θελω να μου χαλασει με τα φαρμακα αλλωστε με το σπερμα εχουμε καποιο θεμα. Ο καλυτερος τροπος για να πετυχεις την οωρρηξια σε φυσικο κυκλο ειναι να κανεις παραλληλα με τους υπερηχους και ελεγχο των ορμονων LH και E2 οπως εκανα εγω σημερα, αυτα στα λεω για την επομενη φορα να το εχεις υποψιν σου.

Νατασουλα καλως ορισες και καλη επιτυχια να εχεις ευχομαι να εισαι εγκυουλα, προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι οσο μπορεις. Εχουμε ακριβως το ιδιο προβλημα με τους αντρες μας ο,τι θελεις ρωτα με γιατι εμεις το εχουμε ψαξει παρα μα παρα πολυ με την προστατιτιδα.

Φιλια στα υπολοιπα κοριτσια εγκυουλες και μελλοντικες!

Καλημερα κοριτσια! Μινα μι μην απογοητευεσαι που δεν πετυχε η 1η σπερμ/ση και εγω αυριο ή μεθαυριο θα κανω την 2η. Την 1η φορα εχεις περισσοτερο αγχος και αγωνια γιάυτο μπορει να μην πετυχε οποτε συνεχιζουμε δυναμικα! Εγω θα την κανω οπως και την προηγουμενη σε φυσικο κυκλο γιατι δεν εχω προβλημα ουτε με ωορρηξια ουτε με ορμονες ουτε με το ωαριο και δεν θελω να μου χαλασει με τα φαρμακα αλλωστε με το σπερμα εχουμε καποιο θεμα. Ο καλυτερος τροπος για να πετυχεις την οωρρηξια σε φυσικο κυκλο ειναι να κανεις παραλληλα με τους υπερηχους και ελεγχο των ορμονων LH και E2 οπως εκανα εγω σημερα, αυτα στα λεω για την επομενη φορα να το εχεις υποψιν σου.

Νατασουλα καλως ορισες και καλη επιτυχια να εχεις ευχομαι να εισαι εγκυουλα, προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι οσο μπορεις. Εχουμε ακριβως το ιδιο προβλημα με τους αντρες μας ο,τι θελεις ρωτα με γιατι εμεις το εχουμε ψαξει παρα μα παρα πολυ με την προστατιτιδα.

Φιλια στα υπολοιπα κοριτσια εγκυουλες και μελλοντικες!

γεια σου κοριτσι!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

γεια σου Μar1981!!θα ηθελα να με ενημερωσεις με την προστατίτιδα. εχει δώσει καποια φαρμακα ο γιατρός στον άντρα σου?εμενα επαιρνε κατι αντιβιώσεις στην άρχη, βιταμίνες και ό,τι μπορεις να φανταστεις αλλα καμία γιατρεια. σε έναν αλλο γιατρό που πηγαμε στην Αλεξ/πολη του είπε να παψει να ασχολείται γιατι θα το εχει πάντα και όσο το ψάχνει και αγχώνεται, τόσο χειρότερα θα γίνεται. να το βγάλει από το μυαλο του τον είπε. τωρα ξεκίνησα να τον ποτιζω κανενα πρασινο τσάι, που ειναι αντιοξειδοτικό!!το γυρίσαμε στα βότανα και στη φύση απ'ότι καταλαβαίνεις!!θα αρχισω να τον δίνω και κανενα "χότρο¨στο τέλος μήπως και χαλαρώσει τελείως!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...