Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια!!

καλοσωρίζω τη νατάσσα..όταν μπει το μαράκι να σε βάλει στη λίστα...

θεωρώ τα χλαμύδια πολύ πολύ σημαντική εξέταση...όσες δεν την έχετε κάνει να τη κάνετε!!

εγώ κορίτσια με αίμα την έκανα και βγήκε αρνητική...αλλά και στο παπ τεστ γράφει χλαμύδια αρνητικά..τώρα δεν ξέρω...

κορίτσια και έκανα και εγώ ένα πείραμα..αν και ήμουν πολύ διστακτική στην αρχή...

αλλά να κάνετε πλύσεις..ειλικρινά..εγώ χθες δεν έκανα επειδή βαριόμουνα..και είχα τα πόδια πάνω για 1 ώρα..το μαξιλάρι από κάτω όλο το βράδυ..και ξύπνησα το πρωι και ήταν όλα έξω..(σόρρυ για τη περιγραφή) ενώ τις προάλλες που είχα κάνει τη πλύση ήμουν στεγνή...και απόψε πλύση ...πριν την επαφή από εδώ και στο εξής...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημέρα σε όλες!!!!

mina ni ετσι σε θέλω αισιόδοξη,πάμε για την επόμενη προσπάθεια δυναμικά και σου εύχομαι να είναι η τυχερή σου.

natasoula καλως ήρθες στην παρέα μας, μην ψάχνεις συμπτώματα κοριτσάκι και ασε τα θερμόμετρα....

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

Οι εγκυούλες μας διαβάζω είναι μια χαρά και χαίρομαι!!!

Sissy2012 μου καλημέρα, τελείωσαν οι γόνιμες?

tinkerbell!24 και Λια33 καλά κάνετε κορίτσια, δώστε τα όλα. Εγώ το μετάνοιωσα που αυτό το μήνα, τον τελευταίο δεν τα έδωσα όλα. Είχα όμως τόσα άγχη, επιτροπές, φάρμακα και τέτοια, αν και τίποτα από αυτά τελικά δεν έπρεπε να με είχε αγχώσει που μου βγήκε κούραση. Τι να κάνουμε, προχωράμε.

astage έχεις ακόμα μερούλες, να μας λες καμιά ιστοριούλα με το παιδάκι σου να ξεχνιόμαστε, εξάλλου τα αγαπάμε πολύ όλα τα παιδάκια!!!!

Stardustmg πως πάει η θεραπεία, πόσες ενέσεις θα κάνεις ακόμα? Η μανούλα σου πως είναι?

Κατερινα μου καλή επιτυχία να έχεις για την Τρίτη, αν και θα ξαναμιλήσουμε μέχρι τότε. Καλά κάνεις και τα οργανώνεις όλα από πριν, να είσαι χαλαρή εκείνη την ημέρα!

natasoula81 καλώς μας ήρθες κορίτσι και καλή επιτυχία σου εύχομαι! Οπως σου είπαν και τα κορίτσια, δεν δίνουμε σημασία στα συμπτώματα. Όλα καλά θα πάνε! Σε έβαλα στη λίστα, πότε κάνεις χοριακή?

mina-ni λυπάμαι κορίτσι, τι να σου πω, οι 2 πρώτες μέρες όλες ξέρουμε ότι είναι δύσκολες, μετά όμως συνεχίζουμε και πλησιάζουμε τον στόχο μας! Δεν σε φοβάμαι εσένα, είσαι δυναμική!!!

s_maria πως είσαι? Δεν έχω την ημερομηνία της χοριακής σου, γιατί??

lolita 78 πως είναι η ψυχολογία, εγώ είμαι με διακυμάνσεις, περίμενα χθες περίοδο τίποτα, πόνους έχω κανονικά. Σήμερα ξύπνησα από τις 6, τίποτα, έκανα και ένα τεστάκι, μου είχαν μείνει 2 από την hometest, αρνητικό. Απλά περιμένω να έρθει να ξεκινήσω, δεν μπορώ άλλο να περιμένω.

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

32. astage 23/11

33. s_maria

34. natasoula81

Ποσοστό: 6/31

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. IOANNA111
  3. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  4. Evangeliapan
  5. ΜΑΡΙa
  6. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  7. georgia69
  8. sissy 2012
  9. Georgkat
  10. tinkerbell!24
  11. deni..29
  12. Λια33
  13. lolita 78 19/11
  14. mar1981
  15. maria_v 15/11

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. Stardustmg

HvAnp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

Οι εγκυούλες μας διαβάζω είναι μια χαρά και χαίρομαι!!!

Sissy2012 μου καλημέρα, τελείωσαν οι γόνιμες?

tinkerbell!24 και Λια33 καλά κάνετε κορίτσια, δώστε τα όλα. Εγώ το μετάνοιωσα που αυτό το μήνα, τον τελευταίο δεν τα έδωσα όλα. Είχα όμως τόσα άγχη, επιτροπές, φάρμακα και τέτοια, αν και τίποτα από αυτά τελικά δεν έπρεπε να με είχε αγχώσει που μου βγήκε κούραση. Τι να κάνουμε, προχωράμε.

astage έχεις ακόμα μερούλες, να μας λες καμιά ιστοριούλα με το παιδάκι σου να ξεχνιόμαστε, εξάλλου τα αγαπάμε πολύ όλα τα παιδάκια!!!!

Stardustmg πως πάει η θεραπεία, πόσες ενέσεις θα κάνεις ακόμα? Η μανούλα σου πως είναι?

Κατερινα μου καλή επιτυχία να έχεις για την Τρίτη, αν και θα ξαναμιλήσουμε μέχρι τότε. Καλά κάνεις και τα οργανώνεις όλα από πριν, να είσαι χαλαρή εκείνη την ημέρα!

natasoula81 καλώς μας ήρθες κορίτσι και καλή επιτυχία σου εύχομαι! Οπως σου είπαν και τα κορίτσια, δεν δίνουμε σημασία στα συμπτώματα. Όλα καλά θα πάνε! Σε έβαλα στη λίστα, πότε κάνεις χοριακή?

mina-ni λυπάμαι κορίτσι, τι να σου πω, οι 2 πρώτες μέρες όλες ξέρουμε ότι είναι δύσκολες, μετά όμως συνεχίζουμε και πλησιάζουμε τον στόχο μας! Δεν σε φοβάμαι εσένα, είσαι δυναμική!!!

s_maria πως είσαι? Δεν έχω την ημερομηνία της χοριακής σου, γιατί??

lolita 78 πως είναι η ψυχολογία, εγώ είμαι με διακυμάνσεις, περίμενα χθες περίοδο τίποτα, πόνους έχω κανονικά. Σήμερα ξύπνησα από τις 6, τίποτα, έκανα και ένα τεστάκι, μου είχαν μείνει 2 από την hometest, αρνητικό. Απλά περιμένω να έρθει να ξεκινήσω, δεν μπορώ άλλο να περιμένω.

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

32. astage 23/11

33. s_maria

34. natasoula81

Ποσοστό: 6/31

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. IOANNA111
  3. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  4. Evangeliapan
  5. ΜΑΡΙa
  6. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  7. georgia69
  8. sissy 2012
  9. Georgkat
  10. tinkerbell!24
  11. deni..29
  12. Λια33
  13. lolita 78 19/11
  14. mar1981
  15. maria_v 15/11

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. Stardustmg

Σ'ευχαριστώ πόλη,με εχεί μαθεί η μάνα μου να είμαι έτσι και να στεναχωριέμαι μονο για θέματα ηγείας!!!!!!

Και ο γιατρός μου το ίδιο λεει για μένα (οταν έκανα την σπερματεγχυση) μου λεει εαν αδιαθετησεις δεν θέλω κλαματα και τετοια εσύ εισαι παληκάρη!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

Ο αντρας μου είχαι πλάκα εχθες,ήταν στο μαγαζί μας, μηλάμε το πρωι και του λεω, είδα λιγο αιμα ροζ μαλλον αδιαθετησα και μου λεει οχι οχι δεν θα κατεβει κανονικα δεν ειναι τίποτα το λιγο αιμα!!!

Παω στο μαγαζί και εκεινη την ωρα ειχα κανονικη ροη αλλα δεν του σχόλιαζω τιποτα και συναιχιζω την δουλεια μου μετα απο ωρα παω παιρνω μια σερβιετα για να αλαξω και μου λεει τι εχεις κανονικα????? ναι του λεω τωρααααα,περναει ωρα ξανα παω στην τουαλετα για να αλαξω και ακουω μια φωνη απο εξω τρεχει ακομα η ροη????????

γελαω και του λεω καλα ακομα εσυ ελπιζεις???????

δεν ηθελε να το πυστεψη με τιποτα!!!!!

Το βραδι του λεω παμε για την δευτερη σπερματεγχυση στο καπακι??????

Εννοειτε μου λεει ετσι κι αλλιως για μένα δεν είναι τιποτα μια π...α θα μου παρεις!!!!!

Οπως βλεπετε και οι δυο το αντιμετοπίζουμε με χιουμορ!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Κορίτσια καλημέρα κι από μένα!

Mina-ni λυπάμαι πολύ, δεν πειράζει όμως, προχωράμε κανονικά, τώρα πλέον όλες έχουμε μπει στην τελική ευθεία, είναι θέμα χρόνου να τα καταφέρουμε!!!

maria_v ας ελπίζουμε οτι το τεστ που έκανες είναι λάθος και ότι τελικά δεν θα σου έρθει!!! Εγώ "δεν" περιμένω Δευτέρα, βέβαια λόγω υστεροσκόπιση έχει μπερδευτεί νομίζω ο κύκλος μου, οπότε δεν είμαι και απόλυτα σίγουρη! Αυτό που ξέρω σίγουρα, είναι ότι "αν" έρθει τελικά, την δεύτερη μέρα της περιόδου ξεκινάω...Έχω κι εγώ σκαμπανεβάσματα, την μία λέω δεν θα τα καταφέρω ποτέ να γίνω μανούλα, την άλλη λέω τι αηδίες είναι αυτές που σκέφτομαι, η επιστήμη έχει προχωρήσει, θα τα καταφέρω!!! Έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε όλες, μόνο θετικά!!! Κι εσύ την δεύτερη μέρα ξεκινάς?

natasoula81 καλωσήρθες στην παρέα μας, καλή επιτυχία να έχεις, να μας πεις ευχάριστα νέα σε λίγες μέρες!!!

Τινκ και Λια δώστε τα όλα!!! Πότε περιμένουμε ευχάριστα από εσάς?

Εγκυούλες μας πως είσαστε? Να δώσετε φιλάκια και χαδάκια στις κοιλίτσες σας!

Κορίτσια εγώ εξέταση για χλαμύδια δεν έχω κάνει, μόνο στο τεστ παπ που βγήκε αρνητικό, δεν ήξερα όμως ότι πρέπει να την κάνω και δεν μου είπε τίποτα κι ο γιατρός μου! Μήπως να τον ρωτήσω?

Καλημέρες!!!!

Τι κάνουμε σημερα;;;

Ηθικό ακμαιοτατο κοριτσαρες μου;Έτσι μας θέλω.Mina δεν σε φοβάμαι φαίνεσαι δυναμική και θα τα καταφέρεις τώρα με την δεύτερη στα καπάκια!!

Αχ τώρα θυμήθηκα οταν πήγε να δώσει το δείγμα ο άντρας μου με το που βγήκε του λέω"τελείωσες;" και με πιάνουν κάτι γέλια...

Μετά μου λέει καλα τι είναι εδω που ηρθαμε,μέσα στο δωμάτιο κόκκινη πόρτα αφίσες περιοδικά στο τραπεζάκι ένα καλάθι με κυπελακια συλλογής και χάρι κουζίνας!!!α και μια πολυθρόνα για αυτούς που τους αρέσει ξαπλωτους...Ειχε πάθει ο καημένος...

Τώρα εβαλα το φαγακι μου,κρεατοσουπα για τον μικρό και μπριζόλες στο φούρνο για το μεγάλο παιδί κι εγώ μαλλια.Τιποτα από τα δυο δεν μ'αρεσει...

Για πείτε νεα τσουπρες

bKtop2.png8BRwp3.png

Κορίτσια καλημέρα κι από μένα!

maria_v ας ελπίζουμε οτι το τεστ που έκανες είναι λάθος και ότι τελικά δεν θα σου έρθει!!! Εγώ "δεν" περιμένω Δευτέρα, βέβαια λόγω υστεροσκόπιση έχει μπερδευτεί νομίζω ο κύκλος μου, οπότε δεν είμαι και απόλυτα σίγουρη! Αυτό που ξέρω σίγουρα, είναι ότι "αν" έρθει τελικά, την δεύτερη μέρα της περιόδου ξεκινάω...Έχω κι εγώ σκαμπανεβάσματα, την μία λέω δεν θα τα καταφέρω ποτέ να γίνω μανούλα, την άλλη λέω τι αηδίες είναι αυτές που σκέφτομαι, η επιστήμη έχει προχωρήσει, θα τα καταφέρω!!! Έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε όλες, μόνο θετικά!!! Κι εσύ την δεύτερη μέρα ξεκινάς?

Κορίτσια εγώ εξέταση για χλαμύδια δεν έχω κάνει, μόνο στο τεστ παπ που βγήκε αρνητικό, δεν ήξερα όμως ότι πρέπει να την κάνω και δεν μου είπε τίποτα κι ο γιατρός μου! Μήπως να τον ρωτήσω?

2η μέρα ξεκινάω και εγώ! Εγώ χλαμύδια είχα κάνει πριν κανένα χρόνο και ο άντρας μου τον Μάρτιο. Δεν μου είπε να ξανακάνω, ρώτα τον για καλό και για κακό!

Ο αντρας μου είχαι πλάκα εχθες,ήταν στο μαγαζί μας, μηλάμε το πρωι και του λεω, είδα λιγο αιμα ροζ μαλλον αδιαθετησα και μου λεει οχι οχι δεν θα κατεβει κανονικα δεν ειναι τίποτα το λιγο αιμα!!!

Παω στο μαγαζί και εκεινη την ωρα ειχα κανονικη ροη αλλα δεν του σχόλιαζω τιποτα και συναιχιζω την δουλεια μου μετα απο ωρα παω παιρνω μια σερβιετα για να αλαξω και μου λεει τι εχεις κανονικα????? ναι του λεω τωρααααα,περναει ωρα ξανα παω στην τουαλετα για να αλαξω και ακουω μια φωνη απο εξω τρεχει ακομα η ροη????????

γελαω και του λεω καλα ακομα εσυ ελπιζεις???????

δεν ηθελε να το πυστεψη με τιποτα!!!!!

Το βραδι του λεω παμε για την δευτερη σπερματεγχυση στο καπακι??????

Εννοειτε μου λεει ετσι κι αλλιως για μένα δεν είναι τιποτα μια π...α θα μου παρεις!!!!!

Οπως βλεπετε και οι δυο το αντιμετοπίζουμε με χιουμορ!!!!!

Μπράβο σας, έτσι πρέπει, και η δουλειά είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία, εμένα με αγχώνουν οι 2 εβδομάδες που θα έχω άδεια μετά την εμβρυομεταφορά. Αλλά δεν μπορώ να το ρισκάρω, πάω σε δύο δημοτικά σχολεία κάθε μέρα, 5 διαφορετικά σχολεία την εβδομάδα, έρχομαι σε επαφή με πάρα πολλά παιδιά και εκτός ότι τα μισά είναι άρρωστα, τρέχουν να με αγκαλιάσουν, άλλα πέφτουν πάνω μου, φοβάμαι μην με χτυπήσουν, πέρυσι με είχε χτυπήσει ένα στις σκάλες κατά λάθος και κόντεψα να πέσω. Άσε οι τσιρίδες που πάνε σύννεφο, αν δεν φωνάξεις, δουλειά δεν γίνεται. Ότι μου πει ο γιατρός μου αυτό θα κάνω.

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...