Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλως σε βρηκα mina και βουρ για την 2η προσπα8εια!!καλα τα λεω???για 2η δεν πας??

ειμαστε 2 μινες εδω ειμαι η μινα πα ή αλλιως παπακι κ δεν παω για την 2 προσπαθεια γιατι ειμαι εγκυος κ η αλλη μινα-νι θα μας μαθεις

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στο EMBRIOLAMB. μπορει λενε να ειναι καλο το σπερμα αλλα μπορει να υπαρχει θεμα στα χρωμοσωματα(αν δεν κανω λαθος) και δεν φαινεται απο το απλο σπερμοδιαγραμμα. εμεις εχουμε και χρονια προστατιτιδα και επηρρεαζει λενε παρα πολυ την κατατμηση του DNA

ειχαμε πολυ μεγαλη ανοδο.απο εκει που ηταν 800.000 μονο το σπερμα εχει φτασει κοντα στα 20,000,000 αλλα εχουμε 8εμα με την κινηση.απο την 3η ωρα και μετα αργουν παρα πολυ!!!εχω και ενα 8εμα εγω με τη βλεννη μου..δεν ειναι παρα πολυ μου ειπε ο γιατροσ και καταλαβαινεις...αλλα εμανα αλλου παει ο νους μου πλεον.πηγαμε σε ενα κεντρο στην Θεσ/νικη και μας ειπαν να κανουμε κατατμηση DNA

Κατάτμηση DNA στο σπερμα; Αυτο ξερω οτι ειναι πολυ καλο!για ποιο λογο να το κανεις;

στο EMBRIOLAMB. μπορει λενε να ειναι καλο το σπερμα αλλα μπορει να υπαρχει θεμα στα χρωμοσωματα(αν δεν κανω λαθος) και δεν φαινεται απο το απλο σπερμοδιαγραμμα. εμεις εχουμε και χρονια προστατιτιδα και επηρρεαζει λενε παρα πολυ την κατατμηση του DNA

κ εγω εκει της εκανα της 2 σπερμ/χης ειναι παρα πολυ καλο κεντρο κ παρα πολυ καλη γιατροι κ τα κοριτσια .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

sissy μου, αν κανουμε την εξεταση πρεπει λεει να δειχνει ποσοστο σιγουρα κατω απο 30%. δεν ξερω και πολλα, εχει 3 μερες που το ψαχνω λιγο το θεμα. αν ειναι πανω απο 30% πι8ανον να ειναι εκει το προβλημα που δεν πιανω

καλως σε βρηκα mina και βουρ για την 2η προσπα8εια!!καλα τα λεω???για 2η δεν πας??

καλησπερα και κολοσώρισες,εγώ ειμαι η mina-ni και ναι ναι παω για την δευτερη!!!!!

να εισαι κάλα και καλή επιτυχία να έχεις, πραγματικα μην σκέφτεσαι τίποτα ετσι και αλιώς οτι είναι να γίνει θα γίνει έσυ την έκανες την προσπαθεια σου και εύχομαι να μην ξάνα χρειαστει δεύτερη!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

η κινηση την 1η ωρα ειναι περιπου το 20% των σπερματοζωαριων.

mina pa λες να παω εκει για την 2η προσπα8εια??γιατι την 1η την εκανα στον γυναικολογο μου στην Καβαλα

sissy μου, αν κανουμε την εξεταση πρεπει λεει να δειχνει ποσοστο σιγουρα κατω απο 30%. δεν ξερω και πολλα, εχει 3 μερες που το ψαχνω λιγο το θεμα. αν ειναι πανω απο 30% πι8ανον να ειναι εκει το προβλημα που δεν πιανω

Ειναι πολυ κατατοπιστική αυτή η εξέταση.. Εύχομαι βεβαια να εχει τρυπωσει το σπορακι σου κ να μη χρειαστεί τίποτα!!

Διαφημίσεις

η κινηση την 1η ωρα ειναι περιπου το 20% των σπερματοζωαριων.

mina pa λες να παω εκει για την 2η προσπα8εια??γιατι την 1η την εκανα στον γυναικολογο μου στην Καβαλα

εγω σου ειπα οτι ειναι παρα πολυ καλο κεντρο, καλα κατσε να δεις τι θα γινει τωρα , αλλα αφου θα πατε για την εξετασει εκει θα δεις κ απο κοντα πως ειναι κ αν σου ερθει που να μην ερθει αποφασισε που θα την κανεις.

ποσα εδωσες στον γιατρο σου?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

εδωσα 250 και καπου τοσο νομιζω βγαινει και στο κεντρο. μιλησα εκει με την εμβρυολογο και μου αρεσε παρα πολυ. μου εδωσε πολυ κουραγιο

στο κεντρο βγαινει 400? παρακολουθηση εκει εκανα . ειναι παρα πολυ ηρεμη κ σου εξηγει τα παντα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

εγω δεν σου εβαλα μεσα και την παρακολουθηση.σε κα8ε επισκεψη το σκαμε το 50αρι, εννοειται. οποτε βαλε και αυτα, βαλε και βενζινες μεχρι να παμε Καβαλα. οποτε το ιδιο βγαινει. μου εδωσε οντως την εντυπωση οτι σε προσεχει..οτι εχεις την αποκλειστικοτητα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...