Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλησπέρα κοριτσακια!!!!!

εγω δεν έχω καλά νέα απετυχα στην πρωτη μου προσπαθεια σπερματενγχυσης αδιαθέτησα σήμερα το πρωι!!!!

Δεν το βαζω κατω και δεν στεναχωριέμαι οτι είναι θέλημα θεου!!!!!!

Συναιχιζουμαι για την δευτερη δυναμικα!!!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!

ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΕ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟ!!!!!!

Κοριτσάκι μου ετσι σε θέλω!! Για τη δεύτερη δυναμικά!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ σούπερ,μου λείπει πολύ το γυμναστήριο αλλα φετος δεν έχω χρόνο.Ξερω ξέρω δικαιολογίες αλλα τι να κάνουμε...

Και εγω ειμαι δυο χρονια που προσπαθω στο μη.. Γυμναζομαι αλλα με πολυ προσοχή! Χρόνος πάντα υπάρχει.. Εμεις δεν θελουμε να βρούμε..;)

Ευχαριστω πολυ κοριτσια για το κουραγιο, γιατι πιστευω μονο εμεις που τα περναμε αυτα μπορουμε να καταλαβουμε η μια την αλλη. εχω ομως δυστυχως ενστικτο δυνατο και πολυ φοβαμαι οτι 8α ταλαιπωρηθω πολυ ακομα...εσεις να υπο8εσω οτι ειστε στην ιδια ακριβως φαση?

Ευχαριστω πολυ κοριτσια για το κουραγιο, γιατι πιστευω μονο εμεις που τα περναμε αυτα μπορουμε να καταλαβουμε η μια την αλλη. εχω ομως δυστυχως ενστικτο δυνατο και πολυ φοβαμαι οτι 8α ταλαιπωρηθω πολυ ακομα...εσεις να υπο8εσω οτι ειστε στην ιδια ακριβως φαση?

Εγώ προσπαθω 2 χρονια.. Δεν εχω κάνει ακομα σπερματεγχυση αλλα μετα τα χριστουγεννα θα κανω! Εσυ ποσο καιρο προσπαθείς;

Διαφημίσεις

εγω 3 χρονια και παραπανω μη σου πω. εγω ειμαι μεγαλη ιστορια...βρηκαμε ενα προβλημα στην αρχη (κιρσοκηλη), το καναμε επεμβαση και ειπαμε οτι λογικα μετα 8α μπορεσουμε.αλλα δεν....αν και εχει βελτιω8ει το σπερμα σε γενικες γραμμες δεν εχουμε δει κανενα αποτελεσμα ακομα. σου ευχομαι να μεινεις με την ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΥΟΥΛΑ!!

Και εγω ειμαι δυο χρονια που προσπαθω στο μη.. Γυμναζομαι αλλα με πολυ προσοχή! Χρόνος πάντα υπάρχει.. Εμεις δεν θελουμε να βρούμε..;)

εχεις δίκιο βρε κοριτσι δεν υπαρχει δεν μπορώ αλλα δεν θέλω.Περυσι τον χειμωνα που έκανα την θεραπεια και δεν είχα περίοδο άρα ούτε και προσπάθειες για μωρό είχα ξεσκιστει στην γυμναστική γιατί ήθελα κάτι να ξεδωσω.Τωρα βαρυνα πολύ από την βαρεμάρα αλλα δεν θα το αφήσω...

Νατασουλα εμείς προσπαθούμε 3 χρόνια για τπ 2ο κι εγω την περασμένη Πέμπτη έκανα την πρώτη μου σπερματέγχυση και το άλλο Σάββατο θα δούμε τι ψάρια πιάσαμε...

bKtop2.png8BRwp3.png

καλησπέρα κοριτσακια!!!!!

εγω δεν έχω καλά νέα απετυχα στην πρωτη μου προσπαθεια σπερματενγχυσης αδιαθέτησα σήμερα το πρωι!!!!

Δεν το βαζω κατω και δεν στεναχωριέμαι οτι είναι θέλημα θεου!!!!!!

Συναιχιζουμαι για την δευτερη δυναμικα!!!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!

ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΕ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟ!!!!!!

Να είσαι αισιόδοξη κοριτσάκι μου.. Τα χλαμυδια γιατι σου ειπε ο γιατρος να τα κανεις;

γιατι ειναι ενας απο τους βασικους λογους αποβολής! αρχιζουμε να αποκλειουμε μια μια τις περιπτωσεις!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

εγω 3 χρονια και παραπανω μη σου πω. εγω ειμαι μεγαλη ιστορια...βρηκαμε ενα προβλημα στην αρχη (κιρσοκηλη), το καναμε επεμβαση και ειπαμε οτι λογικα μετα 8α μπορεσουμε.αλλα δεν....αν και εχει βελτιω8ει το σπερμα σε γενικες γραμμες δεν εχουμε δει κανενα αποτελεσμα ακομα. σου ευχομαι να μεινεις με την ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΥΟΥΛΑ!!

Εμεις εκει εχουμε το θεματακι μας.. Εχουμε κάνει ενα σπερμοδιαγραμμα με 43% .. Τωρα παίρνουμε βιταμίνες για να βελτιωθεί και βλέπουμε.. Αρχές Δεκέμβρη τελειώνει η θεραπεία κ θα ξαναδούμε να δούμε που βρισκόμαστε! Εσείς μετα το χειρουργείο τι ποσοστό έχετε;

Διαφημίσεις

ηρθα κ εγω τι μου κανετε?

καλως μας ηρθες natasoula81 ασε κατω τα θερμομετρα σαν την φιλη μας την σισσυ οπως εχω ξαναπει για μενα θερμοκρασιες δεν ισχυουν αυτα.καλα αποτελεσματα να εχεις ,

κατερινιοοο θα τον πω κ εγω τον δικο μου αν ειναι ποιο καλα αποτελεσματα με το αιμα να την κανω κ εγω εκτος απο της κοπλικες πο εκανα.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ειχαμε πολυ μεγαλη ανοδο.απο εκει που ηταν 800.000 μονο το σπερμα εχει φτασει κοντα στα 20,000,000 αλλα εχουμε 8εμα με την κινηση.απο την 3η ωρα και μετα αργουν παρα πολυ!!!εχω και ενα 8εμα εγω με τη βλεννη μου..δεν ειναι παρα πολυ μου ειπε ο γιατροσ και καταλαβαινεις...αλλα εμανα αλλου παει ο νους μου πλεον.πηγαμε σε ενα κεντρο στην Θεσ/νικη και μας ειπαν να κανουμε κατατμηση DNA

ειχαμε πολυ μεγαλη ανοδο.απο εκει που ηταν 800.000 μονο το σπερμα εχει φτασει κοντα στα 20,000,000 αλλα εχουμε 8εμα με την κινηση.απο την 3η ωρα και μετα αργουν παρα πολυ!!!εχω και ενα 8εμα εγω με τη βλεννη μου..δεν ειναι παρα πολυ μου ειπε ο γιατροσ και καταλαβαινεις...αλλα εμανα αλλου παει ο νους μου πλεον.πηγαμε σε ενα κεντρο στην Θεσ/νικη και μας ειπαν να κανουμε κατατμηση DNA

τι ειναι αυτο ? σε ποιο κεντρο ?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...