Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσαρες!

Georgkat ολα θα πανε καλα φροντισε ομως μεσω του γιατρου να ενημερωθει ο αναισθησιολογος για το προβλημα σου!Εμενα με βοηθησε πολυ και δεν ειχα κανενα παρατραγουδο αυτη τη φορα.Ολα θα παρουν τον δρομο τους!

Λια τις wellman τις παιρνει και ο αντρας μου.Εμας ο γιατρος μας εδωσε καρνιτινη εβιολ Ε και τρεμπον λογω τσιγαρου.Του ειπα ομως πως δεν συμφερει αυτο το πραγμα η καρνιτινη ηταν 40 ευρω το μηνα βαλε και τα υπολοιπα...Μου προτεινε τις strong startf for men αλλα ο φαρμακοποιος μας δεν τις βρηκε και μου εφερε τις wellman.

Εγω αυτο το μηνα δεν πηρα τιποτα αποτοξινωση απο τον επομενο παλι μαλλον θα παρω κι εγω τις pregnacare...Καλη επιτυχια κοριτσαρα μου μου φαινεται πρεπει να ξεκινησω κι εγω γιογκα για να επικοινωνω με το συμπαν γιατι εχουμε χασει καθε επικοινωνια τελευταια!

tink μου να μην εχεις καθολου αγχος υπαρχουν και χειροτερα πιστεψε με...Ολα θα πανε καλα χαλαρωσε και απολαυσε τον αντρουλη σου!

georgia μου κανα μαντζουνι για μενα βρεθηκε?Και μετα θελω λιγο κωνυο για μια γνωστη μου :tongue:

Παπακι μου σε φιλω κι εσενα και το ευζωνακι μας!

Φιλια σε ολες!

καλημερα κ απο μενα!! νωρις νωρις σημερα ηρθα χιχι!!

τινκ καλη επιτυχια κ μην σκας αν περασαν η οχι η μερες παρε παραδειγμα που δεν ηξερα ποτε ειχα ;)

κατερινουλα μου γλυκεια ολα θα πανε μια χαρα οπως ειπε κ η ευαγγελια εαν τους πεις για την πιεση σου θα σε προσεξουν περισσοτερο , κ οσο για τα λεφτα απατεωνες ειναι ευτυχος στα καλυπτη η ασφαλεια σου απαπα φαρμακειο ειναι ολοι τους.

ευαγγελια για ποια ειναι το κονιο? για ποια?

καλημερα σε ολες της τσουπρες !!!

εδω μας συνεφιασε σημερα κ μαλλον θα βρεξει

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημέρες κι από μένα.

Τι κάνετε σημερα;;Εδω μας συννεφιασε κι εμάς και μαλλον το πάει για βροχη...Χθες ηταν ήταν σημερα φθινόπωρο.

Εύχομαι σε όλα τα κοριτσάκια καλή αρχή με τις εξετάσεις τους,τις βιταμίνες τους και τα νεα πλάνα τους!!Έτσι μας θέλω ετοιμοπολεμες και δραστήριες όχι άλλη μιζέρια!!!

Την μόνη που λυπάμαι είναι αυτήν την δόλια που θα πάρει το κωνιο,αν κι εδω που τα λέμε έχω κι εγώ να δώσω αρκετό για να πιάσει σιγουρα σε κάποιες...

Τα δικά μας νεα είναι τα ίδια.Εχω και σημερα κάτι ποναλακια χαμηλά δεξιά αλλα το έκανα και χθες το καθήκον.Απο σημερα αγρανάπαυση...

bKtop2.png8BRwp3.png

Καλημέρα κοριτσακια. Σήριαλ νούμερο 2. Δεν βρίσκω διαγνωστικο να μου καλύπτει την μοριακη εξέταση των χλαμυδιων. ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και euromedica δεν την κάνουν καν!!! Νοσοκομεία επίσης δεν την κάνουν γιατι λεει δεν βρίσκονται τα χλαμυδια μέσω αίματος!!!! Ναι λέω ο γιατρός έτσι το έγραψε γιατι δεν είχαμε να κάνουμε τιποτα καλύτερα. Και βρήκα τιμές αλλού σε διαγνωστικά κρατάτε τα μαλλιά σας;;; Αν όχι κρατήστε τα!! Αν είστε ανήλικοι χρειάζεστε γονικη συναίνεση για να διαβάσετε τις τιμές και η έγκυος παπακι καλύτερα να απομακρυνθεί απο την οθόνη. 260 κυτταρολογος, 220 ιασω, 160 στο μητέρα , 120 στο ρεα και βρήκα ενα στην κηφισιας που μου το αφήνει 72 !! Αύριο εκει θα πάω γιατι σημερα έχει πορεία πάλι στην Αθήνα και γίνεται της κακομοίρας. Προς το παρόν περιμένω στο διαγνωστικο το άλλο που μου καλύπτονται οι εξετάσεις μέσω ασφαλιστικής εταιρίας οι ορμονικές και η ΑΜΗ.

Ειμαι και τυχερή τι να σας πω. Μου λένε ελάτε οπότε θέλετε μέχρι τις 5 μισή και πήγα τωρα και η κοπέλες στο αιματολογικο έχουν διάλειμμα για φαγητό. Σε μισή ώρα. Άντε με περιμένω με το Ίντερνετ στο κινητο να παίζω παιχνίδια!!! Ουφ πειναω κιόλας. Εχασα άλλο ενα κιλάκι, πήγα διαιτολόγο το πρωι και σημερα μου έδωσε ελεύθερο προγραμμα .... Άνετα χτυπάω ενα κομμάτι πίτσα που βλέπω εδω σε έναν φούρνο απέναντι.

Αχ σας ζαλισα... Μέχρι την Τρίτη μου επιτρέπεται να ειμαι η γκρινιαρα της παρέας;;;

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

εμένα στο μικροβιολογικό μου είπαν ότι τα χλαμύδια έπρεπε να τα κάνω διαφορετικά (όπως το παπ τεστ) και όχι με αίμα..

ο γιατρός μου είπε ότι με αίμα είναι πιο φθηνά..και αν δεν βγει καλό κάνουμε και την άλλη μέθοδο..

έδωσα κάτω από 30 Ευρώ..πάνω από 20 δεν θυμάμαι πόσα

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

εμένα στο μικροβιολογικό μου είπαν ότι τα χλαμύδια έπρεπε να τα κάνω διαφορετικά (όπως το παπ τεστ) και όχι με αίμα..

ο γιατρός μου είπε ότι με αίμα είναι πιο φθηνά..και αν δεν βγει καλό κάνουμε και την άλλη μέθοδο..

έδωσα κάτω από 30 Ευρώ..πάνω από 20 δεν θυμάμαι πόσα

Με την μέθοδο pcr που ειναι μοριακη το αποτέλεσμα ειναι 100% ακριβές ενώ με τις άλλες μεθόδους όχι. Εμένα αυτο μου είπε.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλημερα και απο μενα! Κατερινακι μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα θα σε προσεξουν οι γιατροι και δεν θα καταλαβεις τιποτα, θα τους πεις και για την πιεση και θα το χειριστουν αναλογως. Οσο για τα λεφτα οντως ειναι πολλα αλλα εφοσον θα τα παρεις και θα τον πληρωσεις μετα μια χαρα! Την Παρασκευη θα σου φτιαξουμε την διαθεση θα ξεχασεις και υστεροσκοπηση και το ονομα σου μη σου πω!:tongue:

Λεια ειναι φοβερο το προγραμμα και να το ακολουθησεις γενικα οχι μονο για συγκεκριμενο σκοπο γιατι ειναι καιρος που πρεπει να χαλαρωσουμε απο το αγχος που μας τρωει καθημερινα (τα λεω για να τα ακουω και γω)!

Τινκερ και για σενα ισχυει αυτο μην αγχωνεσαι με την ιδεα αν εχασες τη μερα ή οχι απολαυσε το και θα ερθει το μωρακι σου! Και οπως ειπα τα λεω και για μενα!

αυτο με τα χλαμυδια κ κατι αλλες εξετασεις της εκανα κ εγω κοπλικα οπως το τεστ παπ που ειπε η τινκ κ εκαναν 24 ωρες να βγουνε τα αποτελεσματα θα σε πω τι εκανα οταν πηγα στον γιατρο

πυοσφαιρια , ερυθρα , επιθηλια, μυκητες . τριχομοναδες , neisser , clue cells, μικροοργανισμοι , αεροβια καλιεργεια , αναεροβια καλλιεργεια, μυκοπλασμα Hominis, ureoplasma urealyticum, χλαμυδια trachomatis ολα αυτα κολπικα φυσικα βγηκαν πεντακαθαρες γιατι ειναι ειναι ενα ποσοστο αποβολης αυτα τα μικροβια.

κ πληρωσα μεσω εοπυυ 28 ?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι.. Εχει πέσει πολυ δουλεια αυτο τον καιρό!!! Περάσανε τα πονακια μπουμπού;

περασανε ευτυχως .

θα ξαπλωσω λιγο γιατι νυσταξα κλασικα.

φιλακια πολλααα τα λεμε το απογευμα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλησπέρα αγάπες μου!

Κατερινάκι μου έχεις κάθε δικαίωμα να γκρινιάζεις και να βρίζεις, feel free !! Τα έχουμε πει και στο παρελθόν, πως είναι τεράστιες οι διαφορές χρέωσης Αθήνας – Θεσσαλονίκης σε επεμβάσεις ρουτίνας και καλό είναι η κάθε μια να λέει την εμπειρία της για να αποφεύγουν το κλέψιμο και να ενημερώνονται τα κορίτσια που σκοπεύουν να κάνουν κάτι τέτοιο στο μέλλον. Να σου πω την αλήθεια, εάν επρόκειτο να γλυτώσω το παραμικρό ευρώ από την τσέπη μου, το ίδιο μαγείρεμα θα έκανα και εγώ. Δεν πάει να χρεώσει και 4.000……δεν με νοιάζει. Αφού δεν πληρώνω……….

Εσύ να είσαι καλά, φρόντισε να ενημερώσεις τον αναισθησιολόγο, και δεν θα έχεις παρατράγουδα.

Σε βλέπω μέχρι να τελειώσουν όλα αυτά, με κορμί Σκλεναρίκοβα ! (όχι ότι τώρα δεν είσαι κούκλα……..)

Georgia μου σμουτς….σμουτς……σμουτς. Πρώτη φορά θα πάρουμε βιταμίνες. Τις παρήγγειλα σήμερα κιόλας από το internet, γιατί στα φαρμακεία δεν βρίσκω πουθενά. Κλομιφαίνη ούτε εγώ θέλω να ξαναπάρω, (έχω πάρει 4 μήνες στο παρελθόν….), αλλά θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια για να είμαι σίγουρη ότι έχω ωορρηξία και μάλιστα πολλαπλή. Πρέπει μέχρι το νέο χρόνο που θα μπω σε διαδικασία εξωσωματικής, να έχω εξαντλήσει τα φυσικά περιθώρια και να έχω τουλάχιστον την βεβαιότητα ότι προσπαθήσαμε μόνοι μας και κάναμε ότι μπορούσαμε.

Stardust καλή δύναμη αγάπη μου. Τι κάνει η μαμά? Πότε πας για υπέρηχο να δεις τα αυγουλάκια σου?

Evangelia θα συνδεόμαστε δωρεάν online στο Σείριο!!....χαχαχα

Mar1981 κανένα άγχος και καμιά σκασίλα πλέον. Θα σας επαναλάβω πως ωορρηξία μπορεί να συμβεί ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ. Ακούς Tink?

Mόνο που πρέπει να ξεσκονίσω τις ζαρτιέρες, τα μαστίγια και τα δερμάτινα. Θα θυμηθούμε τα νιάτα μας.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Τσούπρες Βορείου Ελλάδος, τι λέτε για καφεδάκι το άλλο Σάββατο απογευματάκι, 24 του μήνα?

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Καλησπερουδια και φιλακια σ΄ολες!

georgkat, την εξεταση για χλαμυδια την ειχα κανει με PCR σε κολπικο επιχρισμα και μου ειχε βγει 50 ευρω. Ρωτα και στο locus medicus, νομιζω ειναι εξειδικευμενοι σ΄αυτα!

Νυσταζω, κρυωνω και θελω να φαω ολη τη νουτελα! Πειραζει πολυ;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...