Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κατερίνα μου εγώ δουλεύω σε ιδιωτική κλινική, μπαίνω συνεχώς σε χειρουργεία διότι μου αρέσει να παρακολουθώ...όταν όμως ήταν να κάνω εγώ την υστεροσκόπιση, πίστεψέ με είχα τα ίδια άγχη με εσένα! Ειλικρινά όμως στο λέω, τελικά δεν είναι απολύτως τίποτα! Αλήθεια! Μου έδωσαν την μέθη και έκανα τόσο ωραίο ύπνο...δεν ήθελα να ξυπνήσω, τσαντίστηκα όταν με ξύπνησαν! Με πήγαν στο δωμάτιό μου και μετά από 45 λεπτά έφυγα. Δεν πονούσα καθόλου! Μην ανησυχείς για τίποτα, θα πάνε όλα καλά! Θα στα ξαναπώ βέβαια και την Παρασκευή!!!:P

ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΧΑΜΗΛΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΘΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΑΣΤΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΙΕΣΗ 2-4 ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ...

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΕΘΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ....ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕΘΗ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑ...ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα στην σαλπιγγογραφία δεν μου έκαναν μέθη. Βέβαια πόνεσα αρκετά την στιγμή της εξέτασης για 4-5 λεπτά, αλλά μετά όλα καλά! Τι να σου πω βρε κοριτσάκι μου, στο θέμα της χαμηλής πίεσης ίσως να αλλάζουν τα πράγματα, όμως να πάρεις ολική νάρκωση δεν είναι κρίμα?

Εμένα στην σαλπιγγογραφία δεν μου έκαναν μέθη. Βέβαια πόνεσα αρκετά την στιγμή της εξέτασης για 4-5 λεπτά, αλλά μετά όλα καλά! Τι να σου πω βρε κοριτσάκι μου, στο θέμα της χαμηλής πίεσης ίσως να αλλάζουν τα πράγματα, όμως να πάρεις ολική νάρκωση δεν είναι κρίμα?

κριμα ειναι να παρω ολικη ναρκωση αλλα πιο κριμα δεν ειναι να καταλαβω εστω και το παραμικρο????

fmGhp2.png

A8ojp2.png

κριμα ειναι να παρω ολικη ναρκωση αλλα πιο κριμα δεν ειναι να καταλαβω εστω και το παραμικρο????

Κατερινακι μου μην φοβάσαι. Όλα καλα θα πανε και μια χαρά θα ξυπνήσεις.Μην φοβάσαι την ολική νάρκωση.Εχω κάνει 2 λαπαροσκοπικές εγχειρήσεις και τις 2 με ολική.μια χαρά ξύπνησα και μάλιστα θυμάμαι μου άρεσε πολύ και το συναίσθημα του ύπνου.Εσυ να πας χαλαρή και αισιόδοξη και τίποτα δεν θα καταλάβεις.

bKtop2.png8BRwp3.png

Κατερινακι μου μην φοβάσαι. Όλα καλα θα πανε και μια χαρά θα ξυπνήσεις.Μην φοβάσαι την ολική νάρκωση.Εχω κάνει 2 λαπαροσκοπικές εγχειρήσεις και τις 2 με ολική.μια χαρά ξύπνησα και μάλιστα θυμάμαι μου άρεσε πολύ και το συναίσθημα του ύπνου.Εσυ να πας χαλαρή και αισιόδοξη και τίποτα δεν θα καταλάβεις.

Γενικά ΑΣΠΑ μου ειμαι πολυ δυναμική και αισιόδοξη αλλα τωρα νοιώθω πολυ περίεργα.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Γενικά ΑΣΠΑ μου ειμαι πολυ δυναμική και αισιόδοξη αλλα τωρα νοιώθω πολυ περίεργα.

Αλήθεια σου λέω, έτσι είμαι κι εγώ και έτσι ακριβώς ένιωθα κι εγώ...Μην ανησυχείς καθόλου, θα πάνε όλα καλά και απ΄τη στιγμή που θα πεις στον αναισθησιολόγο το ιστορικό σου με την χαμηλή πίεση, θα σε χειριστούν διαφορετικά!

Αλήθεια σου λέω, έτσι είμαι κι εγώ και έτσι ακριβώς ένιωθα κι εγώ...Μην ανησυχείς καθόλου, θα πάνε όλα καλά και απ΄τη στιγμή που θα πεις στον αναισθησιολόγο το ιστορικό σου με την χαμηλή πίεση, θα σε χειριστούν διαφορετικά!
Σιγουρα εχεις το άγχος σου αλλα όλα καλα θα πανε θα το δεις και μετά ποιος σε πιανει;)

Αύριο θα πάω να κανω εξετάσεις αίματος, κι ελπίζω σιγά σιγα να το συνειδητοποιησω. Μακάρι να τελειώνει κι αυτο ανώδυνα να ησυχασω. Σας ευχαριστω πολυ κορίτσια μου!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κατερινακι μου μαζί θα το περάσουμε και αυτο.. Ολα καλα θα πανε!! Σίγουρα δεν ειναι κάτι εύκολο αλλα αυτή ειναι η πιο κατατοπιστική εξέταση!! Θα σου φτιάξουμε την Παρασκευή τη διάθεση...

Λια μου κ εγω τα παίρνω τα pregnacare conception.. Ο γιατρος μου τα έδωσε ως καλές βιταμινουλες!

Διαφημίσεις

Λια33, πολυ μ΄αρεσουν οι αποφασεις σου!!! Ολες ειναι μία και μία! Οι pregnacare και οι wellman ειναι καλες, εχουν μεσα λιγο απ΄ολα! Εγω παλια επαιρνα τις conception και τωρα παιρνω τις plus που εχουν και ω3. Ο παλιος μου γυναικολογος κορόιδευε γενικα τις βιταμινες, στο κεντρο εξωσωματικης ομως, μας προτειναν vit C 500mg και E 400IU για τον καλο μου, λεγοντας οτι κανουν μεγαλη διαφορα! Πλακωθηκαμε λοιπον σε διάφορα κοκτέιλς και οντως στο σπερμα (που μπορεις να εχεις εικονα) η διαφορά ηταν τεραστια! Δινε του και μια αμπουλα καρνιντινη τις επιμαχες μερες, τα κανει να τρεχουν σαν σπριντερς! Σοδιτσα πριν την επαφη, δε χρειαζεται συνεχεια! Την κλομιφαινη την φοβαμαι χωρις υπερηχο και πρεγκνυλ, την πατησα γιαυτο δε θα στην συνιστουσα! Γυρη και βασιλικος πολτος γενικα βοηθανε, αν θες σου στελνω ολο το κατεβατο των συμπληρωματων μας, αλλα φοβαμαι μην αγχωθειτε! Λιγα και καλα, εφοσον δεν υπαρχει ιδιαιτερο θεμα! Η απευθειας συνδεση με το συμπαν συνισταται ανεπιφυλακτα....;) Καλο καυτο χειμωνα σας ευχομαι!

georgkat, καλη επιτυχια και μη φοβασαι τιποτα! Ενα βιντεακι ειναι βρε, μαθημενες ειμαστε! Πιες λιγο σιδηρο και πορτοκαλαδες τις προηγουμενες μερες για την πιεση κι ολα θα κυλησουν σαν ονειρο! Ακριβο σπορ οι αναισθησιολογοι, αλλα προσφερουν υπνακο πολυτελειας!!! Οι τιμες που ειπατε για Αθηνα ειναι εξωφρενικες!!! Την προηγουμενη υστεροσκοπηση μου την εκανε δωρο ο γιατρος (υπαρχουν και τετοιοι) και πληρωσα μονο 180 ευρω για την κλινικη (τιμη λογω γιατρου στο διαβαλκανικο) και 120 την αναισθησιολογο! Στο κεντρο που ρωτησα περσυ μου ειχαν πει για 400 ευρω, ειτε διαγνωστικη ειτε επεμβατικη! Δεν ξερω αν σχυει ακομα, αλλα διχιλιαρα και τριχιλιαρα ειναι απλα κλοπη!!! Μηπως ν΄αρχισετε ν΄ανεβαινετε Θεσσαλονικη για ιατρικο τουρισμο; Και το κρασι δωρεαν....

Σας φιλω γλυκα, παλι χτυπαει κουδουνι το πρωι!

καλημέρα κορίτσια!!

κατερινάκι μου, όλα θα πάνε μια χαρά να το δεις..να κάνεις την εξετάσεις σου σήμερα..και να μην ανησυχείς...

λεια μου, πολύ μου άρεσε ο προγραμματισμός σου..

έχω να προσθέσω κάτι αν και νομίζω ότι ήδη το κάνεις..μαξιλαράκι μετά την επαφή....

εγώ ξαναμπαίνω στο παιχνίδι σήμερα..:)

ελπίζω οι γόνιμες μου να μην ήταν αυτές τις 2 μέρες αποχής..αν και πολύ φοβάμαι..ότι είχε γίνει τη δευτέρα...ο κύκλος μου τα έχει παίξει με τόσο άγχος...

13 μέρα σήμερα..εγώ στο μέρα παρά μέρα και ο Θεός και ο Άγιος Φίλιππος που γιορτάζει σήμερα να είναι βοηθός..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Λια πολύ μου άρεσαν οι αποφάσεις σου,ξεκίνα δυναμικά!

κατερινάκι μην αγχώνεσαι,θα περάσει και αυτό,η ευαγγελία και η lolita που κάνανε όλα πήγαν καλά, το ίδιο θα γίνει και με σενα, ξέρουν οι αναισθησιολόγοι, όσο για τις τιμές δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί δεν ξέρω καθόλου αλλά μου φαίνεται εξωφρενικό ποσό 2000 και 3000, τι να πώ εχουν τρελαθει οι γιατροί...

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημερα κοριτσακια μου!

Κατερινακι μου καλη επιτυχια για την υστεροσκηση, ολα καλα θα πανε κοριτσι μου! Θα σου κανω support την παρασκευη απο κοντα! Οσος για την τιμη.. Ειναι αρκετα τσουχτερη.. 680 ευρω εδωσα εγω τον Σεπτεμβρη αλλα την εκανα εκτος αθηνων. Την λαπαροσκοπηση που την εκανα αθηνα, εδωσα 3100 στο νοσοκομειο κ 2000 ο γιατρος! Τα φιλια μου!!! Ευτυχως εχω την ασφαλεια!

Εγω στο κλασσικο πρωινο ραντεβου για θεραπεια περιμενοντας τη mommy!

Φιλακια πρωινα σε ολες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...