Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλησπέρα τεκνατζούδες και μη……

Ερώτηση προς όλο το αναγνωστικό κοινό: Επειδή σήμερα έφαγα φλασιά….πήρα την γεναία απόφαση να αγοράσω τα pregnacare conception για εμένα, και τα wellman conception για το αγόρι μου μπας και γίνει κανένα θαύμα και γλυτώσουμε την εξωσωματική. Τα έχει πάρει καμία από εσάς, ή γνωρίζετε κάποια κοπέλα που τα πήρε?

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο γιατρός έδωσε στον άντρα μου αυτές τις βιταμίνες wellman, δεν ξέρω πόσο βοηθάνε! Τις παίρνει ακόμη και θα τις παίρνει μέχρι να κάνουμε την εξωσωματική. Κακό πάντως δεν κάνουν!

καλημέρα κορίτσια...

καλά εννοείται πως αν μετά τη συνάντηση έχουμε ένα θετικό...που θα το έχουμε!!!

θέλω συνάντηση στη κύπρο...

και εννοείται θα τα κανονίσει το κατερινάκι...

εγώ κορίτσια τον γνώρισα στα δικά μου 23 δικά του 26..τον είδα γνωριστίκαμε και πάω σπίτι και λέω αυτόν τον άντρα θα το παντρευτώ..my first love...

κεραυνοβόλος έρωτας...κάτι που δεν πίστευα ποτέ ότι θα ένιωθα...

αρραβώνας ένα χρόνο ακριβώς μετά, και γάμος στο δικά μου 26..

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

λοιπόν αυτά με το σταυρό είναι χαζομάρες, ας μην επηρεαζόμαστε, νεραιδούλα μου και σε μια φίλη μου κανένα δεν έβγαινε και εχει ήδη ενα παιδάκι!!

τι ωραία που κανονίσατε συνάντηση, περιμένουμε και τα ευχάριστα μετά να γίνει παράδοση και ΝΑΙ φεύγουμε για Κύπρο....

NAI NAI ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ....ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ? ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ??? ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ, ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΩ 10 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΚΑΤΩ????

Καλημερα αγαπη τι κανεις?

Τι ειχες Γιαννη?Ο,τι ειχα παντα λεει μια παροιμια...Εσυ να κατσεις να χαλαρωσεις εχει προσφερθει ηδη το Κατερινακι :tongue:

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ......

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ....ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 7 ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ - ΠΟΤΑΚΙ!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ KAI KΑΠΟΥ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ!! ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΕΣ!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Ο γιατρός έδωσε στον άντρα μου αυτές τις βιταμίνες wellman, δεν ξέρω πόσο βοηθάνε! Τις παίρνει ακόμη και θα τις παίρνει μέχρι να κάνουμε την εξωσωματική. Κακό πάντως δεν κάνουν!

Χμμμμ…….και με συνταγή γιατρού λοιπόν…….

Τον βάζω κάτω που λέτε προχθές, (με τη καλή έννοια….) και τον ρωτάω: «Μωρό μου έχεις κανονίσει τίποτα για Δεκέμβριο?»

«Όχι, γιατί?» μου λέει.

«Γιατί θα κάνει πολύ κρύο και θα κάνουμε πολύ σεξ για να βγει καλά ο χρόνος» του λέω. Και κάπου εκεί του ανακοινώνω τις αποφάσεις που πήρα.

1ον Πλακωνόμαστε στις βιταμίνες, (ο καθένας τις δικές του, γιατί τώρα εξαφανίζονται οι eviol στο πιτς φυτίλι….)

2ον Αρχίζω και εγώ μέρα παρά μέρα πλύσεις με χαμομήλι και σόδα από αύριο κιόλας,

3ον Από τον επόμενο κύκλο αρχές Δεκεμβρίου θα πάρω για τελευταία φορά κλομιφαίνη, (οχτώ χαπάκια μου μείνανε….), χωρίς να πάω για υπέρηχο, ορμόνες, παρακολούθηση κτλ.

4ον Θα παραγγείλω πολλάαααα τεστ ωορρηξίας από το internet και θα τα κατουράω πρωί, μεσημέρι, βράδυ,

5ον Κατεβάζω τηλέφωνα, κλειδώνω πόρτες, φοράω ζαρτιέρες και ότι γίνει…….

6ον Κάνω διαλογισμό σε επίπεδο Δαλάι Λάμα. Δεν με αγγίζει τίποτα, δεν με χαλάει τίποτα, είμαι σε on line σύνδεση με το σύμπαν. Όποιος κάνει να μου χαλάσει τη διάθεση θα φάει μπούφλα.

Απʼότι κατάλαβα και διάβασα οι απόψεις διίστανται για τις βιταμίνες κορίτσια. Άλλοι γιατροί τις προτείνουν και άλλοι λένε ότι είναι καραμέλες. Μπορεί να είναι και placebo. Μέχρι στιγμής από το φυλλικό οξύ και την Ε μόνο δεν είδαμε φώς. Το πολύ, πολύ, να γίνουμε άλογα κούρσας από την υπερβιταμίνωση.

Πείτε και κανένα άλλο μαντζούνι………..

9aXep2.png

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ....ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 7 ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ - ΠΟΤΑΚΙ!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ KAI KΑΠΟΥ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ!! ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΕΣ!!!!!

Τι λέτε, κάνουμε μια ομαδική συνάντηση Λαμία?

Σαν εκδρομή των Κ.Α.Π.Η. θα είμαστε……….χαχαχα

9aXep2.png

Διαφημίσεις

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΜΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ....

ΟΡΙΣΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΕΑ ΜΟΥ ΖΕΣΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ?

ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΙΤΗ....ΜΠΑΙΝΩ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ!!!

2000 ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΑ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ....ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΩ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ...2 ΜΗΝΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ....ΗΡΕΜΗΣΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ 2000 ΝΑ ΒΡΩ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΥΣΚΟΛΟ... ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ...ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ!!! ΝΟΜΙΖΩ ΕΠΕΣΑ ΛΙΓΑΚΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κατερινάκι μου, συγνώμη κιόλας, αλλά 2.000 μόνο για υστεροσκόπηση και όχι λαπαροσκόπηση, είναι μεγάλο κλέψιμο.

Γιʼ αυτό υποθέτω δεν σου παίρνει χρήματα άμεσα, αλλά μέσω ασφαλιστικής.

9aXep2.png

κι εμένα Κατερινακι μου πολλά μου ακουγονται.εγω εδωσα 1400 για λαπαροσκόπηση.600 ο γιατρός και 800 η κλινική χωρίς να μεινω μέσα βράδυ γιατί σαν άλλο κέρατο που είμαι ήθελα να φύγω!!και αυτά τον Σεπτέμβριο του '11 έτσι όχι πολύ πίσω...

bKtop2.png8BRwp3.png

Tragic...παρα πολλά λεφτά ρε κορίτσια.Τελικα μήπως το έχουνε κάνει εμπόριο κάποιοι και εκμεταλευονται τα όνειρα και τις επιθυμίες μας!;!

Και η συνυφαδα μου έκανε λαπαροσκόπηση μετά από μένα σε μεγαλογιατρο εδω της Θεσσαλονίκης και της πήρε 1300 αυτος και 1000 η κλινική.Γιατι;;Έλα μου ντέ.Αφου είπα οταν το ακουσα καλα το χέρι του Θεού σε άγγιξε;;κι όμως τα εδωσε...

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ τα έδωσα, μπορούσα να κάνω κι αλλιώς? Μαλιστά κι εγώ δεν έμεινα, πήρα μέθη και μόλις ξύπνησα και ένιωσα καλά, φύγαμε! Βέβαια εμένα με ρώτησε ο γιατρός πόσα μου πήρε η κλινική ώστε να είναι και η αμοιβή του ανάλογη...Αλλά η αλήθεια είναι ότι κι εγώ ούτε που μπορούσα να φανταστώ ότι θα έφτανε σχεδόν 3000... Όντως είναι λίγο τραγικό. Ίσως έπαιξε ρόλο το ότι είχα ασφάλεια, κι έτσι στο Μητέρα σου λέει χρεώστε ότι υπάρχει και δεν υπάρχει...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΜΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ....

ΟΡΙΣΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΕΑ ΜΟΥ ΖΕΣΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ?

ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΙΤΗ....ΜΠΑΙΝΩ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ!!!

2000 ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΑ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ....ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΩ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ...2 ΜΗΝΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ....ΗΡΕΜΗΣΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ 2000 ΝΑ ΒΡΩ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΥΣΚΟΛΟ... ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ...ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ!!! ΝΟΜΙΖΩ ΕΠΕΣΑ ΛΙΓΑΚΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ....

καλη επιτυχια!!!

και εμενα μου φαινονται πολλα τα 2000!η θεια μου εκανε πριν 2 βδομαδες και της βγηκε 600 ο γιατρος και 200 ο αναισθησιολογος!στο αρεταιειο την εκανε αλλα σε παρα πολυ καλο γιατρο!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ...ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ... ΣΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΤΟ ΙΑΣΩ ΧΡΕΩΝΕΙ ONE DAY CLINIC, ΔΗΛΑΔΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΘΕΛΕΙ 800 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, 1600 ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ 300 Ο ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ... ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΣΧΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ, ΤΗΣ ΠΗΡΕ 2500... ΣΕ ΑΛΛΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ 1600...ΚΑΘΕ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΑΡΙΦΑ ΤΟΥ...

ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΩ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΘΩ..

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ 1ΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ...ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ ΤΟΥ...ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΗΓΑ... ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ... ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΡΚΩΣΗ, ΑΝ ΘΑ ΠΟΝΑΩ...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

καλη επιτυχια!!!

και εμενα μου φαινονται πολλα τα 2000!η θεια μου εκανε πριν 2 βδομαδες και της βγηκε 600 ο γιατρος και 200 ο αναισθησιολογος!στο αρεταιειο την εκανε αλλα σε παρα πολυ καλο γιατρο!

ΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΙΑΣΩ.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κατερίνα μου εγώ δουλεύω σε ιδιωτική κλινική, μπαίνω συνεχώς σε χειρουργεία διότι μου αρέσει να παρακολουθώ...όταν όμως ήταν να κάνω εγώ την υστεροσκόπιση, πίστεψέ με είχα τα ίδια άγχη με εσένα! Ειλικρινά όμως στο λέω, τελικά δεν είναι απολύτως τίποτα! Αλήθεια! Μου έδωσαν την μέθη και έκανα τόσο ωραίο ύπνο...δεν ήθελα να ξυπνήσω, τσαντίστηκα όταν με ξύπνησαν! Με πήγαν στο δωμάτιό μου και μετά από 45 λεπτά έφυγα. Δεν πονούσα καθόλου! Μην ανησυχείς για τίποτα, θα πάνε όλα καλά! Θα στα ξαναπώ βέβαια και την Παρασκευή!!!:P

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...