Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καληξσπερα κοριτσια!!!απο εχθες σας διαβαζω αλλα δε μπορουσα να απαντησω.παταγα απαντηση και δεν ανοιγε η σελιδα :rolleyes:

εμεις με τον αντρα μου εχουμε διαφορα 3 χρονια,ειμαι 30 εγω και 33 αυτος!

Γεια σας όμορφες!!

Σας έχασα λίγο αλλα από ο,τι διαβάζω όλα βαίνουν καλώς...

Ευαγγέλια μου κάνε λίγο υπομονή θα περάσουν οι πόνοι.Τιποτα παυσίπονα δεν μπορείς να πάρεις έστω το βράδυ να κοιμηθείς βρε πουλάκι μου;

Μαρία τέλεια τα νεα σου και η κινητικότητα σας σούπερ!!!(εμείς είχαμε μόνο 43%)οπότε όλα σούπερ.Μη σε πω με διδυμακια σε κοβω!!!

Γειτονακι Λία μου!!!Βαζε όση σκούπα θελεις δεν ακουω τίποτα χαχα.Αν είσαι και 33 είμαστε και συνομηλικες!!

stardust μια χαρά με τις ενεσουλες ε:

Τινακι ξεκουρασου και όλα καλα.ειδες που φοβοσουνα βρε τώρα με τα πινάκια κάνει αισθητή την εμφάνιση του το μικρό σου.

Παπάκι στρωσε επιδερμίδα στον ύπνο!!

Κατερινακι πως περάσατε στο εξοχικό;Ακομα άφαντη έτσι;Άντε να βγαίνουν τα τέστ!!

Αχ αυτά θυμάμαι...

Τα δικά μας νεα είναι μια χαρά.Σημερα πήγαμε και βολτουλα στην μαμά μου στην Βέροια και φάγαμε ήπιαμε έξω καφεδάκι με τον άντρα μου ρίξαμε κι έναν ύπνο και γυρίσαμε.Εκανα κι ένα γλυκο σοκολατενιο και τώρα κάθομαι.Χθες και σημερα με πονάει η κοιλιά μου και η μέση μου βρε παιδιά.Μαλλον οι ωοθήκες δουλεύουν υπερωρίες...

Φιλακια

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!

Τι κάνετε κορίτσια μου? Νεραϊδούλα που είσαι σήμερα?

Evangeliapan μου τι διάβασα, πάλι πονάς, τι ταλαιπωρία είναι αυτή? Ελπίζω να κοιμήθηκες καλύτερα χθες βράδυ και σήμερα που θα πας στον γιατρό να σε βοηθήσει.

έχεις ειδικότητα στο είδος???? Να σε εκμεταλλευτούμε!!

Μαζί περιμένουμε εμείς, εμένα έχει πρηστεί ελαφρώς το στήθος μου και σήμερα άρχισαν οι πόνοι. Θα κάνω ένα ζεστό μπάνιο σε λίγο, μπας και κατέβει νωρίτερα να τελειώνουμε... Όπως σου είπαν και τα άλλα κορίτσια, δεν δίνουμε πλέον σημασία σε κανένα σύμπτωμα, ακόμα και αν γίνουμε μπλε για κάποιο λόγο!!! :P

Σε ευχαριστούμε πολύ κορίτσι, να χαίρεσαι το παλικάρι σου!!! Νομίζω είσαι η μοναδική μανούλα στην παρέα μας, σωστά?? Θα μας δίνεις συμβουλές!!!

Λαχείο τράβηξες!!!! Μπράβο κορίτσι, εγώ μάλλον αύριο θα κάνω γενική με την μαμά μου, οπότε αν μου έρθει την Τετάρτη στην ώρα της, να έχω ψιλοτελειώσει με το σπίτι.

Georgkat ας ελπίσουμε, ότι είσαι ακόμα καθαρή! Είσαι ε??????????

s_maria να μας φέρει πολύ ψηλή χοριακή σαν τη Μίνα μας, τέλεια πήγαν όλα, μπράβο, θα σε βάλω και στη λίστα. Πότε ακριβώς θα πας για χοριακή?

Πάντα άξια κορίτσι μου!! Πόσες ενεσούλες θα κάνεις???

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

31. mina-ni 14/11

32. astage 23/11

33. s_maria

Ποσοστό: 6/30

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. IOANNA111
  3. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  4. Evangeliapan
  5. ΜΑΡΙa
  6. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  7. georgia69
  8. sissy 2012
  9. Georgkat
  10. tinkerbell!24
  11. deni..29
  12. Λια33
  13. lolita 78 19/11
  14. mar1981
  15. maria_v 14/11

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. Stardustmg

Καλημέρα κοριτσακια!

S Maria σου εύχομαι να πανε ολα καλα!!! Κ σε 14 μερες να μας πεις τα ευχάριστα...

Νεραιδουλα ξεκινά απο σημερα.. Και μη σκέφτεσαι τίποτα!

Ευαγγελία μου πως ειναι ο πόνος σημερα;

Astage οι ωοθηκες ξεκίνησαν τη δουλίτσα τους..

Κατερινακι μου περιμένουμε νέα..;)

Λολιτα καλη ξεκούραση..

Παπακι μου το μπεμπε σου θέλει ύπνο...

Maria v καλημέρα!!

Μαρια σταρ,μαριεττα,γεωργια, λια,τινακι τι κάνετε;;

σας ευχαριστω κοριτσια!μου ειπε μετα απο 16-17 μερες να παω για χοριακη,οποτε λεω να παω στις 27 του μηνα!

τεστ νομιζω δεν κανει να κανουμε ε?γιατι βγαζει αλλα αποτελεσματα λογο των ορμονων,η κανω λαθος?

Κοριτσια μου βγηκε η μαμα μου απο την θεραπεια. Καλα ειναι, αλλα τα αποτελεσματα θα φανουν μετα απο καποιες συνεδριες. Αυριο παλι τα ιδια! Τρεις εβδομαδες θα κανει.

Λολιτακι μου σε ευχαριστω παρα πολυ! Αν χρειαστω κατι θα σου πω! Κοριτσια ευχαριστω για τη συμπαρασταση, το εχω πολυ αναγκη.. Ειναι η μανουλα μου κ την ποναω πολυ!

Μαριεττα μου θελω πολυ να ερθω την παρασκευη! Μακαρι να τα καταφερουμε να βρεθουμεεεε!

Πως πανε οι εγκυουλες μας?

περαστικα στη μανουλα σου!ευχομαι γρηγορα να ξεπερασει το προβλημα και να ειναι μια χαρα!!!
Κατερινιω μου σου ηρθε τελικα απροσκλητη παλι, δεν πειραζει θα τις τα εχεις μαζεμενα την επομενη φορα για να την ξαποστειλεις. Ριξτω στο χορο να ξεδοσεις!

Μαρια Σταρ και Λολιτα ευχομαι αντι για κοκκινη συμμορια να υποδεχτειτε την Υψηλοτατη κυρια Χοριακη!!!!!

Μολις γυρισα απο το γιατρο οι εξετασεις ειναι ολες πολυ καλες και εχω ενα ωαριακι 11 το καλο και 2 μικρουλια. Μου ειπε ή Παρασκευη ή Σαββατο θα την κανω εξαρταται απο ποσο θα μεγαλωσει και απο τις ορμονες που θα ελεγξω την Πεμπτη.

με το καλο τα ωαριακια σου να μεγαλωσουν!!!

Τινα,καλη επιτυχια με το γιατρο!μην αγχωνεσαι!το μικρουλη σου θα ειναι μια χαρα :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε μια χαρά ήταν το πρωί σούπερ.Εκανα την βόλτα μου,λιαστηκα σαν τις σαύρες έφαγα τις πατατουλες μου,μετά στράβωσε και να δούμε τι

θα ακολουθησει μέχρι το βράδυ.

Εντωμεταξύ έχω κάτι πινάκια σαν σφαχτες από την δεξιά πλευρα αλλα τα ωοθηλακια μου την Πέμπτη ήταν από την αριστερή...Τι σκ@τ@ συμβαινει....

Τίποτα δεν θα ακολουθήσει.. Γινεται δουλίτσα μεσα εκει!!

Βρε μια χαρά ήταν το πρωί σούπερ.Εκανα την βόλτα μου,λιαστηκα σαν τις σαύρες έφαγα τις πατατουλες μου,μετά στράβωσε και να δούμε τι

θα ακολουθησει μέχρι το βράδυ.

Εντωμεταξύ έχω κάτι πινάκια σαν σφαχτες από την δεξιά πλευρα αλλα τα ωοθηλακια μου την Πέμπτη ήταν από την αριστερή...Τι σκ@τ@ συμβαινει....

δεν εχει σημασια κ εγω οταν εκανα οωρρηξια ειτε απο αριστερα ειτε απο δεξια παντα δεξια πονουσα !! κ τωρα νομιζα οτι απο δεξια ειχα κανει οωρρηξια αλλα λεει ο γιατρος απο αριστεα εγινε η συληψη .

δεν ειναι τιποτα μην ανυσηχεις

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Maria s η τινουλα με τεστακι το είδε.. Καλυτερα βέβαια χοριακη αλλα κ το τεστακι δείχνει!
με τεστακι μετα απο ποσες μερες?

κατι ακουσα οτι αν κανεις νωριτερα το τεστ μπορει να σου δειξει θετικο χωρις να εισαι αλλα δεν ειμαι σιγουρη

Διαφημίσεις

με τεστακι μετα απο ποσες μερες?

κατι ακουσα οτι αν κανεις νωριτερα το τεστ μπορει να σου δειξει θετικο χωρις να εισαι αλλα δεν ειμαι σιγουρη

Αν μπει ρώτησε την.. Νομίζω οτι το έκανε μετα απο 14 μερες!

Διαφημίσεις

τινα εχουμε 1 εβδομαδα διαφορα εαν καταλαβα απο το τικερακι σου?

μάλλον παπακι μου, οταν ξαναπάω στο γιατρό θα ξέρω σίγουρα απλά μου είπε να μετράω απο την τελευταία περίοδο δηλ απο 6/10

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλησπέρα και απο έμενα κοριτσακια,εμεις με τον ανδρα μου εχουμε 2 χρόνια διαφορα εγω είμαι τωρα 30 και εκεινος 32 αλλα είμαστε πολά χρόνια μαζι 11 παρακαλω όταν γνωριστήκαμε ημουν 19 και εκεινος 21 αραβωνιαστήκαμε μετα απο 2 χρόνια και στα 26 μου παντρευτήκαμε!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...