Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημερα κ απο μενα!!! τι μου κανετε?

εμενα ειναι ποιο μεγαλος 2 χρονια !!

λατρεια τι εγινε ? ποιος σε πειραξε να τον πλακωσω !

Καλημερα αγαπη τι κανεις?

Τι ειχες Γιαννη?Ο,τι ειχα παντα λεει μια παροιμια...Εσυ να κατσεις να χαλαρωσεις εχει προσφερθει ηδη το Κατερινακι :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα αγαπη τι κανεις?

Τι ειχες Γιαννη?Ο,τι ειχα παντα λεει μια παροιμια...Εσυ να κατσεις να χαλαρωσεις εχει προσφερθει ηδη το Κατερινακι :tongue:

Ηρθε η μαμα για καφε θα τα πουμε μετα φιλακια!!!

κ χεστους οσους σε ενοχλουν δεν μας φτανουν τα δικα μας εχουμε κ τους χαζους

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Ηρθε η μαμα για καφε θα τα πουμε μετα φιλακια!!!

κ χεστους οσους σε ενοχλουν δεν μας φτανουν τα δικα μας εχουμε κ τους χαζους

Φιλια πολλα κι εγω πρεπει να φυγω!

Καλημερα κοριτσια! Και εμενα ο αντρας μου με βρηκε μικρουλα και με αποπλανησε εγω ειμουν σχεδον 26 και εκεινος 37! Εχει γκριζα μαλλια και ελεγα ποιος Clooney και Νικοπολιδης ο δικος ειναι ο πιο σεξυ αντρας στον κοσμο τοσο ερωτευμενη! Και ακομα δηλαδη :tongue: μετα απο 5 χρονια σχεση και 3 γαμου!

ηρθα τελειωσε η μαμα της δουλειες κ ολα μια χαρα!

να τελειωσει κ το πλυντηριο να ερθει ο δικος μου να τα βγαλει εξω κ εγω να τα απλωσω χιχιχ!!

εχω βαρεθη να καθομαι μεσα να θελω πολυ να παω μια βολτα περιμενω πως κ πως να ερθει η αλλη τεταρτη να βγω μια βολτα να δω βιτρινες στολισμενες κ μετα να παω στον γιατρο !

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια,

Ηρθα κι εγω.Καλα αμα το εχει η μερα ρε παιδι μου το εχει...Τριτη και 13 η τρελη η Ασπασουλα λεει "το παιδι πηγε εκδρομη,δουλεια πιανεις στις 3 δεν πας μια βολτα στην αγορα να παρεις κανενα παπουτσακι?"Ετσι κι εγινε.

Τι ωραια μερα ζεστη κοσμος εκανα και τα ψωνια μου οχι φυσικα μονο ενα παπουτσακι και ενα παντελονι και μια μπλουζα και κατι εσωρουχα;);)

Συναμενη κουναμενη λοιπον παω να παρω το αμαξι απο την πλατεια Ελευθεριας εχοντας ηδη πληρωσει...Ελα ομως που εμεινε απο μπαταρια!!!!

Και τωρα τι κανουμε??Παιρνω τον καλο μου μου λεει ειμαι σε meeting αστο και παρε ταξι.Ναι καλα του λεω να μας τα φαει η οδικη το ταξι και το παρκινγκ.Πηγα λοιπον στην εισοδο σαν καλο κοριτσακι και ρωτουσα καθε αντρα που περνουσε αμα εχει καλωδια να το βαλουμε μπροστα.Μετα απο κανα μισαωρο βρεθηκε ενας χριστιανος που με βοηθησε το βαλαμε μπρος αλλα ειχε ληξει η καρτα και δεν μπορουσα να βγω απο το παρκινγκ,κι ετσι πηγα παλι χαμηλοβλεπουσα και πεταριζοντας τις βλεφαριδες στον καλο κυριουλη που εδινε τις καρτες και τελικα μου σηκωσε την μπαρα και περασα!!!

Γυναικες οδηγοι μετα ε?καλα κανουν καμια φορα και μας βριζουν αλλα αυτη την φορα δεν εφταιγα δεν ειχα αφησει τιποτα ξεχασμενο ανοιχτο ουτε αλαρμ ουτε φλας...Ηταν η κακια στιγμη.

Βλεπω παντως αρκετες τα εχουμε χτυπησει τα τεκνα μας ε?

Βρε συννενοηση να υπαρχει και αγαπη και σιγα τωρα τα χρονια.Αν και ο δικος μου εχει να το λεει "σ'εχω ξανανιωσει βρε"Οπως επισης "Οταν εγω θα ειμαι 40 ο γιος μου 16 και θα μου γνωριζει και γκομενακια φιλες του ενω εσυ 45αρα..." και φυσικα παιρνει την πληρωμενη απαντηση κοιτα μονο μην στα 19 του τον παρει καμια σουρλουλου και γινεις εσυ παππους στα 45 σου!!!!"

Εμεις εδω στα βορεια καμια συναντηση θα οργανωσουμε να εχουμε ευχαριστα μετα...

Φιλακικα κορες!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

κανω κ τιποτα αλλο εκτος της υπομονης?

αχ ευτυχος περασαν τα πονακια κ ολα καλα .

τι γελιο ασπα εινα οταν μαλωνουν γυναικες οδηγοι γιατι εμενα γυναικα με τρακαρε πριν χρονια δεν μαλωσαμε βεβαια γιατ καταλαβε οτι εκανε μαλ....α

παραβιασε στοπ οποτε ολο συγνωμη ζητουσε χιχιχ!!!

ασε που μερικες το παιζουν πια μονο αυτες κ κανενας αλλως χαχαχαχα!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

31. mina-ni 14/11

32. astage 23/11

33. s_maria

Ποσοστό: 6/30

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. IOANNA111
  3. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  4. Evangeliapan
  5. ΜΑΡΙa
  6. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  7. georgia69
  8. sissy 2012
  9. Georgkat
  10. tinkerbell!24
  11. deni..29
  12. Λια33
  13. lolita 78 19/11
  14. mar1981
  15. maria_v 14/11

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. Stardustmg

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Ασπα μου η καλη μερα απο το πρωι φαίνεται..

Παπακι ποτε θα πας στο γιατρο;

Βρε μια χαρά ήταν το πρωί σούπερ.Εκανα την βόλτα μου,λιαστηκα σαν τις σαύρες έφαγα τις πατατουλες μου,μετά στράβωσε και να δούμε τι

θα ακολουθησει μέχρι το βράδυ.

Εντωμεταξύ έχω κάτι πινάκια σαν σφαχτες από την δεξιά πλευρα αλλα τα ωοθηλακια μου την Πέμπτη ήταν από την αριστερή...Τι σκ@τ@ συμβαινει....

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...