Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Εισαι απιστευτη Κατερινα μου μπηκα για να διαβασω πριν παω για υπνο και δεν μπορω να συνελθω απο το γελιο πραγματικα εχω δακρισει!!!! Να'σαι καλα πωπω εισαι φοβερη!!!!!!!

Καλε κορίτσι γιατι ξεβιδωθηκες στο γέλιο;

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια...

καλά εννοείται πως αν μετά τη συνάντηση έχουμε ένα θετικό...που θα το έχουμε!!!

θέλω συνάντηση στη κύπρο...

και εννοείται θα τα κανονίσει το κατερινάκι...

εγώ κορίτσια τον γνώρισα στα δικά μου 23 δικά του 26..τον είδα γνωριστίκαμε και πάω σπίτι και λέω αυτόν τον άντρα θα το παντρευτώ..my first love...

κεραυνοβόλος έρωτας...κάτι που δεν πίστευα ποτέ ότι θα ένιωθα...

αρραβώνας ένα χρόνο ακριβώς μετά, και γάμος στο δικά μου 26..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα κορίτσια!!νεραιδουλα μου ο πρώτος σου έρωτας ε;; Μπράβο...

ναι ο πρώτος και ο τελευταίος..

1533345xcnw09g7xt.gif

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

λοιπόν αυτά με το σταυρό είναι χαζομάρες, ας μην επηρεαζόμαστε, νεραιδούλα μου και σε μια φίλη μου κανένα δεν έβγαινε και εχει ήδη ενα παιδάκι!!

τι ωραία που κανονίσατε συνάντηση, περιμένουμε και τα ευχάριστα μετά να γίνει παράδοση και ΝΑΙ φεύγουμε για Κύπρο....

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

λοιπόν αυτά με το σταυρό είναι χαζομάρες, ας μην επηρεαζόμαστε, νεραιδούλα μου και σε μια φίλη μου κανένα δεν έβγαινε και εχει ήδη ενα παιδάκι!!

τι ωραία που κανονίσατε συνάντηση, περιμένουμε και τα ευχάριστα μετά να γίνει παράδοση και ΝΑΙ φεύγουμε για Κύπρο....

εννοείται ότι είναι χαζομάρες..:D:D:D

Άντε σας περιμένω Κύπρο..μην μου το καθυστερήσετε όμως ναι???

Τινάκι μου, τι κάνεις??πως πάει η εγκυμοσύνη??

1533345xcnw09g7xt.gif

ελπίζω καλά νεραιδούλα μου, να πάω σε μια εβδομάδα στο γιατρό να το επιβεβαιωσω να μου φύγει το άγχος

μην αγχώνεσαι...μια χαρά θα είναι θα το δείς!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!

Είχα ένα πονοκέφαλο εχθές...Χάλια ήμουν από το μεσημέρι! Αυτός ο πονοκέφαλος με πιάνει πάντα 1-2 μέρες πριν έρθει περίοδος, όμως εγώ "δεν" περιμένω στις 19, είναι πολύ νωρίς για να έρθει από τώρα...Βέβαια δεν ξέρω με την υστεροσκόπιση μήπως έχει γίνει λίγο μπάχαλο ο οργανισμός μου!!! Θα δείξει...Ελπίζω να ήταν απλά "μάτι"...

Κι εγώ με τον άντρα μου 2 χρόνια διαφορά έχουμε, εννοείται πως είμαι μεγαλύτερη! Γνωριστήκαμε πριν 3 1/2 χρόνια, ξεκίνησε η σχέση μας πριν 3 χρόνια, μείναμε μαζί από την πρώτη μέρα και πριν 4 μήνες παντρευτήκαμε. Θα είχαμε παντρευτεί και νωρίτερα, αλλά είχαν κανονίσει τον γάμο τους ο αδρεφός του, οπότε ήταν δύσκολο για την οικογένεια να κάνουν 2 γάμους τον ίδιο χρόνο!

Ανυπομωνώ για την συνάντησή μας!!!Μακάρι να μπορόύσαμε να βρεθούμε όλες μαζί!!! Με ρώταγε ο άντρας μου χθες, αν θα ντρέπομαι που δεν σας γνωρίζω από κοντά και του λέω είσαι τρελός, είναι σαν να τις ξέρω όλες χρόνια! Μοιραζόμαστε την ίδια αγωνία, ίσως την μεγαλύτερη της ζωής μας, αυτό από μόνο του μας κάνει φίλες! Έτσι νιώθω εγώ!

Διαφημίσεις

το χτύπησες και εσύ το τεκνό σου!!! μπράβο κορίτσια πολύ σας χαίρομαι, εμείς εχουμε την ίδια ηλικία,γνωριστήκαμε στα 27 και στα 30 παντρευτήκαμε!

lolita όντως είναι σαν να γνωριζόμαστε με τόσα κοινά που μοιραζόμαστε, και εγώ θέλω συνάντηση!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημερα κοριτσαρες!

Κι εγω τεκνατζου ημουν μεχρι που γνωρισα τον αντρα μου πριν 6 χρονια..

Αυτος ηταν 39 κι εγω 32.Μολις τον γνωρισα πηγα στο σπιτι και ειπα μαμα βρηκα τον αντρα της ζωης μου...Το 2008 αρραβωνιαστηκαμε μετα απο πολλα πολλα προβληματα με την πρωην και το 2010 επιτελους παντρευτηκαμε...

Ευχομαι να περασετε καλα στην συναντηση που θα περασετε ειμαι σιγουρη!

Συγνωμη που δεν πολυμπαινω αλλα εχουν προκυψει θεματα οικογενειακα και υπαρχει μεγαλη ενταση και πιεση...

Σας φιλω ολες!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...