Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Λία μου κι εγώ είμαι της τάξης του 79!!

Α!πρέπει να σε γνωρίσω εσενα όπως και όλες από εδω μέσα αν γίνεται!!

Αυτά με τα πειράματα τα λέω για να περνάει η ώρα ε;;Αν και αυτό με τον σταυρό με είχε επηρεάσει (καλή βλαμενη κι εγώ)αλλα τώρα στο 2012 στην εποχή της χλωρινης τι να λέμε τώρα....

Αχ πως γέλασα με το γκεζαπ.Φανταζεστε να γίνει καμία μας είδηση;

Να σας πω κι εγώ ηλικίες με τον άντρα μου;Οταν τον γνώρισα ήταν 20 κι εγώ 25.Ετσι δεν σας κάνει κάτι αλλα σκεφτείτε αυτό:Οταν εγώ ήμουνα 2α λυκείου αυτος πήγαινε 6η δημοτικού!!!!!ΧΑΧΑ.Στα 23 αρραβωνιαστηκαμε,στα 24 δικά του παντρευτήκαμε με πολιτικο γιατί ήμουν ήδη 3 μηνών και στα 25 δικά του 30 δικά μου παντρευτήκαμε και βαφτισαμε τον πιτσιρικά.

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λία μου κι εγώ είμαι της τάξης του 79!!

Α!πρέπει να σε γνωρίσω εσενα όπως και όλες από εδω μέσα αν γίνεται!!

Αυτά με τα πειράματα τα λέω για να περνάει η ώρα ε;;Αν και αυτό με τον σταυρό με είχε επηρεάσει (καλή βλαμενη κι εγώ)αλλα τώρα στο 2012 στην εποχή της χλωρινης τι να λέμε τώρα....

Αχ πως γέλασα με το γκεζαπ.Φανταζεστε να γίνει καμία μας είδηση;

Να σας πω κι εγώ ηλικίες με τον άντρα μου;Οταν τον γνώρισα ήταν 20 κι εγώ 25.Ετσι δεν σας κάνει κάτι αλλα σκεφτείτε αυτό:Οταν εγώ ήμουνα 2α λυκείου αυτος πήγαινε 6η δημοτικού!!!!!ΧΑΧΑ.Στα 23 αρραβωνιαστηκαμε,στα 24 δικά του παντρευτήκαμε με πολιτικο γιατί ήμουν ήδη 3 μηνών και στα 25 δικά του 30 δικά μου παντρευτήκαμε και βαφτισαμε τον πιτσιρικά.

η πεθερα δεν σε κυνηγησε λογου διαφορας ηλικιας? καλα εκανες !!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Μπα η πεθερ μου είναι χρυσός άνθρωπος είμαι πολύ τυχερή.Ισα ίσα ακομα και τώρα λέει ότι πάλι καλα που ήμουνα εγώ και τον συμμαζεψα.Ηταν λίγο κοπροσκυλο.

Η μανα μου είχε πλάκα.Οταν έμαθε την ηλικια γιατί στην αρχή δεν της το λέγαμε είπε"Βρε δεν ντρέπεσαι!!!Το αποπλανησες το ανήλικο;;"

bKtop2.png8BRwp3.png

Μπα η πεθερ μου είναι χρυσός άνθρωπος είμαι πολύ τυχερή.Ισα ίσα ακομα και τώρα λέει ότι πάλι καλα που ήμουνα εγώ και τον συμμαζεψα.Ηταν λίγο κοπροσκυλο.

Η μανα μου είχε πλάκα.Οταν έμαθε την ηλικια γιατί στην αρχή δεν της το λέγαμε είπε"Βρε δεν ντρέπεσαι!!!Το αποπλανησες το ανήλικο;;"

χαχαχαχα!!! αυτα ειναι !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Εμενα με περναει 11 χρονια..!!

Κατερινακι δεν αφησα να παει χαμενη η μερα...

ΑΑΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΙΝΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΛΑΒΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

ΑΑΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΙΝΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΛΑΒΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!

Αχ βρε κατερινακι μου μονο εσυ είσαι αισιόδοξη μαζί μου.. Εγω καθε μήνα εδω και 2 χρονια δεν Χανω την επαφές στις γόνιμες αλλα οπως βλέπεις..αν κ μετα τη συνάντηση εχουμε έστω κ μια εγκυμοσύνη τότε θα συναντιομαστε καθε μερα μεχρι να μείνουμε ολες μας!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια δεν μου ρθε το μηνυμα για το μερος της συναντησης! Σας παρακαλω καντε τον κοπο να το ξαναστειλετε!

Εγω παλι ειμαι συνομηλικη με τον αντρα μου! Στα 27 τον γνωρισα, στα 28 αρραβωνιαστηκα κ στα 30 παντρευτηκα! Τσακ μπαμ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Αντε λοιπον κουκλες για τον τυχερο καφε! Μαζι με το μπισκοτακι ερχεται και η χοριακη, το ακους tinker;

Κι εγω astage, το παλικαρι μου μικρο-μικρο το πηρα! 4 χρονακια του ριχνω! Και μαλλον ειναι καλυτερα ετσι, αφου ως γνωστον τα αγορια "δε μεγαλωνουν ποτε", επομενως αν ηταν μεγαλυτερος και μου καμνε τις γνωστες αντρικες σαχλαμαρες θα συγχιζομουν, ενω τωρα τα ριχνω στην ηλικια και του δινω πιο ευκολα το ακαταλογιστο! Ακους mina pi με τον μεταλλά; Δε μεγαλωνουν, μην το παλευεις αδικα!

stardustmg, ευχομαι να παν ολα καλα με τη μανουλα σου! Να το ξεπερασει γρηγορα! Κι ενα πιτσιρικακι σου στα κοντα, να το χαρει και να το καμαρωσει!

sissy μου, το "καθηκον" το εκανες, καλοφουσκωτη τωρα!

mar1981, με το καλο και να πετυχει! Η λιστα μας ανυπομονει;)!

lolita78, μπουμπουκα, γιατι κανεις χαζα; Πριν την ωορηξια κανουμε ό,τι θελουμε, μετα κανουμε απλα τις κοτες!!! Τι εξυπναδες ειναι αυτες με τα τραπεζια; Αντε, μη με πιασει το δασκαλιστικο και αρχισω να μαλωνω εδω μεσα!

georgkat, Λια33, evangeliapan, σας στελνω ενα μεγαλο φιλι! Να ξαναβρεθουμε, να γιορτασουμε κανενα ακομα θετικο!!!

Εγω το μεσημερι εφαγα κοτσια με πατατες στο φουρνο και δε λεω να χωνεψω με τιποτα! Τοσο καιρο με τη διαιτα δε συνδυαζα πρωτεΐνες με υδατανθρακες και τωρα θα μου βγει απ΄τα αφτια!

Κουκλες, τα ομοιοπαθητικα που πηρα κατι κανουν εκει μεσα! Τοσες μερες ενιωθα πρησμενες τις ωοθηκες μου και απο σημερα (14η) νοιωθω ενα βαρος στη μητρα! Ας ελπισουμε οτι επανενεργοποιουν το συστημα!!! Δεν πηγα και για υπερηχο, να μου φυγει η απορια, γιατι θα με παρουν για εθισμενη στο κεντρο και θαχουμε άλλα!! :D

καλο βραδυ μπουμπουκες!!!κ ονειρα οπως τα θελει η καθε μια!!!

σας φιλω τα λεμε αυριο το πρωι !

οταν λεω πρωι κατα της 11 κ κατι σιγα μην σηκωθω ποιο νωρις εκτος κ με ξυπνησουν!!!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Stardust σου ξανά έστειλα τα μηνύματα που φυσικα και δεν έχεις πάρει γιατι τα έχω στείλει στην stardust και όχι στην stardustmg!! Οπότε την Παρασκευή να ξέρετε θα έχουμε και παρέα άσχετη!! Την stardust μιας και ξέρει μέρα ώρα και μέρος συνάντησης.

Χιχι φαντάζεστε ;;

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Εισαι απιστευτη Κατερινα μου μπηκα για να διαβασω πριν παω για υπνο και δεν μπορω να συνελθω απο το γελιο πραγματικα εχω δακρισει!!!! Να'σαι καλα πωπω εισαι φοβερη!!!!!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...