Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Hello τσούπρες!

Ήπια το καφεδάκι μου, έκανα το μπανάκι μου, έβαλα τις κρέμες μου και περιμένω το αγόρι μου που κάνει beaute για να είναι όμορφος.

Λοιπόν αφήστε τις χλωρίνες που κάνουν φςςςςς………Εγώ προτείνω πιο σκληροπυρηνικό τεστ. Τι λέτε για κεζάπ? Κλείστε το φυσικό αέριο, μην καπνίζετε, μην μιλάτε στο κινητό και απομακρύνετε τα γκαζάκια. Αν το κάνει η mina – pa, μπορεί να κάνει και έκρηξη.

Stardust περαστικά στη μανούλα σου και καλή δύναμη. Και εμάς μας προέκυψε ένα θέμα με τον πατέρα μου αυτές τις μέρες και προβλέπεται μεγάλο τρέξιμο στα νοσοκομεία. Μεγάλοι άνθρωποι είναι όμως και αυτά δυστυχώς θα τα έχουμε. Εκεί που είσαι ήμουνα, και εδώ που είμαι θαʼρθεις, δεν λένε?

Evangelia, κάθε μέρα και καλύτερα !! Υπομονή λίγο ακόμα μέχρι να αδιαθετήσεις. Μετά όλα θα σου περάσουν. Γ……ω τις ορμόνες μου………

Astage ναι συνομήλικες είμαστε….τάξη 79ʼ εγώ. Τα feldene τα παίρνω πααααααρα πολλά χρόνια λόγω δυσμηνόρροιας και ο γιατρός μου είπε πως πρέπει να τα κόψω γιατί χτυπάνε στο συκώτι, όπως και όλα τα αντιφλεγμονώδη, και όντως δεν βοηθάνε καθόλου στη γονιμότητα. Κάνω την καρδιά μου πέτρα λοιπόν, και μεγάλη υπομονή…..

Δεν μου λες ρε κοπελιά……μήπως σε βάλανε να κάτσεις και πάνω σε μαχαίρια και ψαλίδια για να δεις το φύλο του παιδιού ?????????

Αυτό με το σταυρό πήγε να μου το κάνει μια ηλίθια πριν λίγο καιρό, και την έκανα αρχιμανδρίτη. Μην με συγχύζετε με τέτοια παγανιστικά…..κάντε το σταυρό σας και μην τα πιστεύετε.

Mar1981 κάτσε και κλώσησε τα αυγά σου! Θέλουμε καλή ομελέτα……υπερπαραγωγή.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εμενα μου το ειχαν κανει αυτο με το σταυρο πριν απο χρονια και μου ειχαν βγαλει οτι θα κανω 3 και ξερετε τι μου λεει ο αντρας μου ειμαστε εμεις και τα 3 αορατα παιδια μας :shock:! Εγω παντως δεν τα πιστευω εδω ενα δεν βγαινει καλα καλα μας δουλευουν μου φαινεται!

Η μαμά μιας γνωστής μου, και καλά λέει τον καφέ. Κάθε φορά που πάω, βάζω τα γέλια γιατί φεύγω γκαστρωμένη.

Μέχρι στιγμής έχω κάνει 8 παιδιά και πάω για δίδυμα…….

Δεν τα πιστεύω, γιατί δεν θέλω να με επηρεάζουν τέτοιες μαγγανείες.

9aXep2.png

Λια μου σε ευχαριστω για τα λογια συμπαραστασης.. Να εισαι καλα κοριτσι μου.. Η μαμα μου ομως ειναι μικρουλα κ αυτο με πειραζει πιο πολυ! Ειναι 53 χρονων κ εκτος απο εμενα κ τον μεγαλο μου αδερφο εχει κ ενα παιδακι 10 ετων.. Αυτα σκεφτομαι κ τρελλαινομαι! Κ πριν ρωτησετε ( γιατι ολοι αυτο με ρωτανε!) απο την ιδια μανα κ πατερα ειμαστε οοοολοι! Δεν ειναι χωρισμενοι κ ξαναπαντρεμενοι! Το αδερφακι μου λοιπον, που το χω μεγαλωσει, θελει κ αυτο τη μανουλα του καλα! Δε λεω, εχει εμενα κ τον αδερφο μου κ περναμε σουπερ, αλλα σαν τη μανα τιποτα κ κανεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Λια μου σε ευχαριστω για τα λογια συμπαραστασης.. Να εισαι καλα κοριτσι μου.. Η μαμα μου ομως ειναι μικρουλα κ αυτο με πειραζει πιο πολυ! Ειναι 53 χρονων κ εκτος απο εμενα κ τον μεγαλο μου αδερφο εχει κ ενα παιδακι 10 ετων.. Αυτα σκεφτομαι κ τρελλαινομαι! Κ πριν ρωτησετε ( γιατι ολοι αυτο με ρωτανε!) απο την ιδια μανα κ πατερα ειμαστε οοοολοι! Δεν ειναι χωρισμενοι κ ξαναπαντρεμενοι! Το αδερφακι μου λοιπον, που το χω μεγαλωσει, θελει κ αυτο τη μανουλα του καλα! Δε λεω, εχει εμενα κ τον αδερφο μου κ περναμε σουπερ, αλλα σαν τη μανα τιποτα κ κανεις!

Κοριτσάκι μου περαστικά να είναι όλα. Είτε είναι μικρά είτε είναι μεγάλα. Η ηλικία άλλωστε δεν λέει και πολλά. Εδώ παλικάρια 35 χρονών παθαίνουν έμφραγμα και παππούδες 90 χρονών ακόμα σκάβουν στα χωράφια.

Αχ δεν θα τους έχουμε πάντα μαζί μας, αλλά όσο είναι, εύχομαι να έχουν ποιότητα ζωής και κυρίως ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ !!

Και μια που λες για αδέλφια…η μεγάλη μου αδελφή από την μικρή, έχουν 18 χρόνια διαφοράς.

9aXep2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κ απο μενα , τι ειναι αυτο με το σταυρο που λετε? οταν πηγαιναμε σχολειο καναμε κατι τετοια χαζα

παραεφαγα σημερα κ με πονεσε το στομαχι μου αλλα ηταν νοστιμο το ατιμο

κ τωρα τρωω μπανανιτσα οτι θυμαμαι τρεχει ο καημενος κ παιρνει.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

γεια σας κ απο μενα , τι ειναι αυτο με το σταυρο που λετε? οταν πηγαιναμε σχολειο καναμε κατι τετοια χαζα

παραεφαγα σημερα κ με πονεσε το στομαχι μου αλλα ηταν νοστιμο το ατιμο

κ τωρα τρωω μπανανιτσα οτι θυμαμαι τρεχει ο καημενος κ παιρνει.

Ναι στο σχολειο τα καναμε αυτα τα χαζα και αλλα πολλα..

Ανεμελα χρονια.

Κατερινιω μξυ πολυ λυπαμαι που που ηρθε

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Ναι στο σχολειο τα καναμε αυτα τα χαζα και αλλα πολλα..

Ανεμελα χρονια.

Κατερινιω μξυ πολυ λυπαμαι που που ηρθε

εμεισ στο σχολειο καναμεμε βερα βλακειες!!! οπωςλεει κ η λια πολυτεκνη θα ημουν

τι κανεις εσυ κοριτσι?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Τωρα που λετε για το σταυρο κ εμενα μου το

Εκαναν κ μου εβγαλε 3 παιδια!κ μετα εκανα

Αυτο με τη βερα οταν βμουν 20 χρονων κ

Μου εβγαλε οτι θα παντρευτω σε 17 χρονια!!

Στεναχωρια τοτε.. Κ παντρευτηκα στα 25! Δεν τα

Πιστευω αυτα καθολου..

Τωρα που λετε για το σταυρο κ εμενα μου το

Εκαναν κ μου εβγαλε 3 παιδια!κ μετα εκανα

Αυτο με τη βερα οταν βμουν 20 χρονων κ

Μου εβγαλε οτι θα παντρευτω σε 17 χρονια!!

Στεναχωρια τοτε.. Κ παντρευτηκα στα 25! Δεν τα

Πιστευω αυτα καθολου..

σιγουρα δεν τα πιστευεις η εισαι με την βερα στο ενα χερι κ με τον σταυρο στο αλλο?χαχαχα

σε ωραια ηλικια παντρευτηκες

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

σιγουρα δεν τα πιστευεις η εισαι με την βερα στο ενα χερι κ με τον σταυρο στο αλλο?χαχαχα

σε ωραια ηλικια παντρευτηκες

Με τη βερα τοτε το πιστεψα..με τον αντρα

Μου γνωριστηκαμε οταν ημουν 23 κ σε 2

Χρονια παντρευτηκαμε.. Full in love!!!

Με τη βερα τοτε το πιστεψα..με τον αντρα

Μου γνωριστηκαμε οταν ημουν 23 κ σε 2

Χρονια παντρευτηκαμε.. Full in love!!!

τοσο καναμε κ εμεις στα 2,5 χρονια γιατι φεβρουαριο αραβωνιαστικαμε κ τον αυγουστο πηραμε αποφασαση για γαμο κ τον ιουλιο παντρευτηκαμε .

η μονη διαφορα στην ηλικια γιατι ειμαι 30 κ παω στα 29 χιχιχι

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

σισσακι το τικερακι σου λεει πως σημερα ειναι η ωορρηξια σου!!!!!

αντε αντε με το καλο!!!!

λοιπον σισσυ, μαρ1981, λολιτα και stardust επειδη η μια μενει στην μια ακρη και η αλλη στην αλλη ακρη, νομιζω βρηκα την ιδανικη λυση.....σουπερ μερος, με σουπερ καφε - ποτο - θεα την ακροπολη και τον λυκαβητο!!! εχετε μηνυμαααααα

fmGhp2.png

A8ojp2.png

σισσακι το τικερακι σου λεει πως σημερα ειναι η ωορρηξια σου!!!!!

αντε αντε με το καλο!!!!

λοιπον σισσυ, μαρ1981, λολιτα και stardust επειδη η μια μενει στην μια ακρη και η αλλη στην αλλη ακρη, νομιζω βρηκα την ιδανικη λυση.....σουπερ μερος, με σουπερ καφε - ποτο - θεα την ακροπολη και τον λυκαβητο!!! εχετε μηνυμαααααα

κ εγω θελωωωωωωω

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...