Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο σύζυγος λέει πως του φάνηκε πως είναι πολύ φιλοχρήματος που οκ όλοι είναι… είναι βιομηχανία αυτό. Δλδ πχ του έκανε κακή εντύπωση που μας είπε συγκεκριμένα που να πάρουμε τις βιταμίνες και κάποια άλλα πράγματα που είπε.Ως επιστήμονας έδωσε ιδέες βέβαια. Καλά το κόστος είναι x3 σχεδόν η ωοληψια από αυτά που δίνουμε τώρα. Αυτό το βάζω στην άκρη βέβαια αν είναι να βρεθεί λύση.

Και ο δικός σας δεν σας έδωσε τηλέφωνο αντιπροσώπου; Ότι κάνουμε ιατρικό από κάποια εταιρεία τα παίρνουν και συνεργάζονται με κάποιο κέρδος. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι στο να επιμένει να πάρεις αυτά που σου λέει. Μιλήστε και με τους άλλους και βλέπετε. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πατριδα??? ευχαριστω και καλα αποτελεσματα !!!

και εγώ η άσχετη παραθέτω τις ερωτήσεις μου!!!!

αχ βρε κορίτσια να περάσει σήμερα η μέρα ......

Αυτο το πραγμα παλι που ειμαστε συνεχως με ρολογια και ημερολογια στο χερι ...Χαλαρωσε να πας ηρεμη αυριο να μην εισαι σφιγμενη...Ολα θα πανε καλα.Τοσα κερακια αναψαμε δεν μπορει...Καποιο θα πιασει τοπο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω προσπαθουσα 3 χρονια και μου λεγανε δεν εχεις τιποτα εχετε αγχος.Μου εγινε απαγορευμενη αυτη η λεξη σιχαθηκα να την ακουω.Αλλαξα γιατρο και σε ενα μηνα ανακαλυψαμε ολα μας τα προβληματα.Προσπαθουμε απο το Πασχα και συνεχιζουμε...Οπλισου με υπομονη και επιμονη και ολα θα πανε καλα!

Επειδή δεν κατάλαβα κάτι. Εσείς στα 3 χρόνια πιάσατε νινάκι ή είστε στην προσπάθεια???

Αυτο το πραγμα παλι που ειμαστε συνεχως με ρολογια και ημερολογια στο χερι ...Χαλαρωσε να πας ηρεμη αυριο να μην εισαι σφιγμενη...Ολα θα πανε καλα.Τοσα κερακια αναψαμε δεν μπορει...Καποιο θα πιασει τοπο...

Μακάρι για όλες μας!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Επειδή δεν κατάλαβα κάτι. Εσείς στα 3 χρόνια πιάσατε νινάκι ή είστε στην προσπάθεια???

Μακαρι να πιαναμε δεν θα χαναμε 3 χρονια αδικα...Προσπαθουσαμε 3 χρονια και ενω επιμεναμε να το ψαξουμε να βρουμε τι φταιει ο γιατρος με εναν απλο υπερηχο και εναν ορμονολογικο ελεγχο μου ελεγε δεν εχεις τιποτα πρεπει να αποβαλλεις το αγχος.Και αφου το ελεγε ο γιατρος το λεγανε και ολοι γυρω.Εχει 6 μηνες που αλλαξαμε γιατρο πριν μια βδομαδα καναμε την πρωτη σπερματεγχυση και περιμενουμε σε μια βδομαδα τα αοτελεσματα!

Μακαρι να πιαναμε δεν θα χαναμε 3 χρονια αδικα...Προσπαθουσαμε 3 χρονια και ενω επιμεναμε να το ψαξουμε να βρουμε τι φταιει ο γιατρος με εναν απλο υπερηχο και εναν ορμονολογικο ελεγχο μου ελεγε δεν εχεις τιποτα πρεπει να αποβαλλεις το αγχος.Και αφου το ελεγε ο γιατρος το λεγανε και ολοι γυρω.Εχει 6 μηνες που αλλαξαμε γιατρο πριν μια βδομαδα καναμε την πρωτη σπερματεγχυση και περιμενουμε σε μια βδομαδα τα αοτελεσματα!

Καλή επιτυχία! Έχω ακούσει πάρα πολλές περιπτώσεις που γυναίκες προσπαθούσανε χρόνια και μόλις αλλάξανε γιατρό πιάσανε είτε επειδή τους βρήκε το θεματάκι που εμπόδιζε τη σύλληψη είτε γιατί τους άλλαξε την ψυχολογία. Κι έχω ακούσει και περίπτωση που γυναίκα με την πρώτη σπερματέγχυση έπιασε νινάκι. Γι'αυτό εύχομαι όλα καλά να πάνε!

Διαφημίσεις

Ο Γιατρος παιζει ενα παρα πολυ μεγαλο συμαντικο ρολο βασικα τον κυριο λογο αυτος μα κατευθυνη τι πρεπει να κανουμε εγω εχω αλλαξει 2 γιατρους κ τωρα εχω καταληξη σε αυτον της κλινικης ειναι ο 3 γιατρος ειναι φοβερος καταρχην ειναι νεος θα σου μιληση κ θα σε κανει να νιωσεις ανετα μαζι του μας εχει εξηγηση παρα πολλα απο την πρωτη στιγμη. κ κατεληξα σε αυτον καλητερα να κακω λιγα χλμ παραπανο παρα να ειμαι στο σκοταδι με τους αλλους.

καλα αποτελεσματα!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Ο Γιατρος παιζει ενα παρα πολυ μεγαλο συμαντικο ρολο βασικα τον κυριο λογο αυτος μα κατευθυνη τι πρεπει να κανουμε εγω εχω αλλαξει 2 γιατρους κ τωρα εχω καταληξη σε αυτον της κλινικης ειναι ο 3 γιατρος ειναι φοβερος καταρχην ειναι νεος θα σου μιληση κ θα σε κανει να νιωσεις ανετα μαζι του μας εχει εξηγηση παρα πολλα απο την πρωτη στιγμη. κ κατεληξα σε αυτον καλητερα να κακω λιγα χλμ παραπανο παρα να ειμαι στο σκοταδι με τους αλλους.

καλα αποτελεσματα!!!!

Συμφωνώ απόλυτα. Ο γιατρός σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να έχει και το ρόλο του ψυχολόγου και να είναι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή.

καλα αποτελεσματα!!!!

Αυτον που παμε τωρα μας τον συστησε συγγενης την οποια εσωσε απο πολυ σοβαρη κατασταση!Ειναι σοβαρος οταν πρεπει αλλα και χαλαρος οταν πρεπει.Συζυταμε τα παντα μας εξηγει τα παντα...Τον νιθουμε πλεον δικο μας ανθρωπο.Και φυσικα το κινητο του ειναι ανοιχτο 24 ωρες το 24ωρο.Και η βλακεια μου ειναι πως αρκετο καιρο πριν μου τον ειχε συστησει αλλα εγω εκει δεν ηθελα να αλλαξω γιατρο...Τωρα δεν τον αλλαζω με κανεναν...

πατριδα??? ευχαριστω και καλα αποτελεσματα !!!

εγώ και η μαρία η παππά είμαστε από την ίδια πολή και αποκαλούμε η μια την άλλη πατρίδα

Κορίτσια πριν από λίγο πήγα τουαλέτα και όταν σκουπίστηκα είχα μια καφέ βλένα.Λέτε να μου ήρθε η κακούργα?????????αχ θα σκάσωωωωωωωωωωωωω

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγώ και η μαρία η παππά είμαστε από την ίδια πολή και αποκαλούμε η μια την άλλη πατρίδα

Κορίτσια πριν από λίγο πήγα τουαλέτα και όταν σκουπίστηκα είχα μια καφέ βλένα.Λέτε να μου ήρθε η κακούργα?????????αχ θα σκάσωωωωωωωωωωωωω

Έχεις καθυστέρηση??? Αν ναι η καφέ βλέννα είναι ένδειξη. Περίμενε μερικές ωρίτσες κι αν δε δεις τίποτα ύποπτο έχεις πολλές πιθανότητες....... Εμένα τα ξημερώματα μου ήρθε η .... κατακόκκινη βλέννα και από το πρωί είμαι μέσα στα νεύρα. Δεν πειράζει. Αύριο θα είμαι καλύτερα. Ευτυχώς το χάλασμα μία μέρα κρατάει

Διαφημίσεις

το κατάλαβα..από ποιά????////:p:p:p:p

δεν θα σου έρθει!!!αυτό θα είναι και θα σταματήσει!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλλη μου αν δεν συνεχιστει μπορει να ειναι συμπτωμα εμφυτευσης!Μην αγχωνεσαι ακομη!Θα περιμενουμε!Ευχομαι ολοψυχα να ειναι σημαδι εγκυμοσυνης!

Σήμερα την περίμενα την κακούργα.Τι να πω ίσως για μια φορά ακόμα είναι τυπική στο ραντεβού της.Εσένα Ιωάννα σου ήρθε κανονικά?

Κανονικότατα!!! Πιο κανονικά δε γίνεται! Από τον πόνο ξύπνησα! Και ήρθε με τη μία κανονικά. Παρακολούθησέ το.

Κανονικότατα!!! Πιο κανονικά δε γίνεται! Από τον πόνο ξύπνησα! Και ήρθε με τη μία κανονικά. Παρακολούθησέ το.

Από τη μία καλά που πρόλαβε και ήρθε γιατί έτοιμη να πάω να αγοράσω τεστ ήμουνα. Ευτυχώς με πρόλαβε.... ή δύστυχώς. Whatever...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...