Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

και εγώ αυτό είχα διαβάσει και παρακάλαγα τον γιατρό μου για έξτρα προγεστερόνη. εδώ μια κοπέλα έπαιρνε 9 την ημέρα. Μου είπε δεν έχει καμία σχέση. Και τελικά γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Επίσης να πω κάτι άλλο εδώ γιατί νιώθω ότι πρέπει! Όλες κουβαλάμε τα δικά μας, σίγουρα. Αλλά το πως λειτουργεί ο οργανισμός ενός ανθρώπου δεν μπορούμε να το κρίνουμε από ένα φόρουμ. Να ακούτε και να εμπιστεύεστε μόνο τους επιστήμονες που έχετε επιλέξει δίπλα σας γιατί έχουν ξεκάθαρα δει την πλήρη εικόνα του ιστορικού σας, του ορμονολογικου σας προφίλ, τις εξετάσεις σας και την κλινική σας εικόνα. Εδώ απλά πληροφορίες μοιραζόμαστε που μπορεί να τις βρει ο καθένας στο διαδίκτυο ή γενικά στην βιβλιογραφία. Δεν σημαίνει πως όσα λέγονται ισχύουν για όλες! Μεγάλη προσοχή στο τι κρατάτε από όλα αυτά γιατί είναι απλά γενικές πληροφορίες και στην κάθε περίπτωση μπορεί να μην ισχύουν. Μια εξέταση αν είναι καλή ή κακή θα σας το πει μόνο το team που σας παρακολουθεί (γιατροί, μικροβιολόγοι, εμβρυολογοι κλπ) γιατί η εξέταση πίσω της έχει κ ένα backstory που το ξέρουν καλά και κυρίως γιατί δεν ξέρετε αν αυτός που γράφει ανώνυμα σε ένα φόρουμ έχει το υπόβαθρο για να σας εξηγήσει μια εξέταση. 

έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτως η άλλος μια εξέταση από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα χωρίς την συνολική εικόνα. 

Από περιέργεια έκανα τεστ ωορρηξίας από την 13η μέρα του κύκλου μου. κανονικά έχω 30-31 ημερών. Αλλά λόγω αποθηλασμού τώρα θα είναι η δεύτερη μου περίοδος. Τα τεστάκια σκούραιναν με την ημέρα, έκανα 2 την ημέρα. Σκούρινε όσο η γραμμή ελέγχου 19η μέρα και ξεκίνησα να πονάω 20η. Χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. έκανα 20η μέρα και ξεκίνησε να βγαίνει αχνό το τεστ και 21η αρνητικό. Με βάση αυτό και την δεύτερη φάση μου που κρατούσε πριν την εγκυμοσύνη 16 μέρες, φαντάζομαι ότι έκανα ωορρηξία αφού το έδειξαν τα τεστ. Υποτίθεται πως πάντα κάνω γιατί έχω συμπτωματα και έχει φανεί σε διάφορους τυχαίους ελέγχους. Τώρα γιατί έχω 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη στα 3 χρόνια με μέτριο σπέρμα. τι να πω. η μια σάλπιγγα η δεξιά είναι στραβή, και συνήθως κάνω ωορρηξία από τα δεξιά. και έχω εικόνα πολυκυστυκών. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσακια!!

Τινουλα μου να ξεκουράζεσαι!!

Νεραιδουλα περαστικά...

Λολιτα καλές δουλειές!!

Κατερινα καθαρή κ σημερα;;;

Φιλία σε ολα τα κορίτσια..

Λια μη χανεσαι!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κι απο μενα!

Ειχα ενα πολυ δυσκολο βραδυ εχω τα χαλια μου!Το στηθος μου ποναει αφορητα επρεπε να ξαπλωνω μονο ανασκελα και με τα χερια ψηλα στο κεφαλι...:(:(:(

Εριξα μια ματια στο διαδικτυο και λεει πως στην ινοκυστικη μαστοπαθεια οταν ειναι πρησμενοι οι μαστοι να αποφευγεται το τσαι κι εγω ηπια αρκετο τσαι αυτες τις μερες...Δεν ξερω αν φταιει αυτο αλλα ποναω πολυ με ενοχλει η μπλουζα,η κουβερτα...οτιδηποτε με ακουμπαει...Θα παω στο γιατρο αυριο παλι δεν αντεχω αλλο ...επρεπε να μου τυχει και αυτο?

Σας φιλω να εχετε μια ομορφη μερα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα μικρά μου μπισκοτακια.

Τινακι μου αυτα ίσως να ειναι τα πιο χαρούμενα πονακια της ζωής σου. Υπομονη!!!

Τινκερακι μου μουτς μουτς.

Σισσυ και λολιτα περιμένω την μαρ1981 για το τελικό Οκ για την Παρασκευή διότι δεν μου έχει απαντήσει ακόμα!!!!

Παπακι μου καλημέρα!!!!!

Μαρία σταρ Μαρία v καλημέρα!!!!!!!!

Ευαγγελία μου αχ αγάπη μου δεν θέλω να πονας!!!!! Θα σε πάρω τηλ αργότερα να σε ακούσω.

Λια τι επαθες κορίτσι και εξαφανιστηκες;;;;

Γεωργία σημερα αν δεν εμφανιστεις θα έχεις τηλέφωνο μου!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλημερα κ απο μενα σημερα δεν ηθελα να σηκωθω απο το κρεββατι ειχα ΥΣΗΧΙΑΑΑ!! και αποβλακοθηκα στον υπνο σηκωθηκα ηπια τον χυμο μου γιατι τον καφε ουτε να τον δω κ σας ηρθααα!!

λατρεια μου τι επαθες μαναρι μου? παλι πονακια? θα σε παρωτηλ μετα.

κατερινα τι θα γινει θα μας πεις τα νεα σου?

tinkerbell!24 καλημερα πως πανε οι πλυσεις?

Sissy2012 καλη ξεκουραση να εχεις κ οτι αλλο θελεις !!!

lolita78 πεθερα κ καλη εισαι τυχερη κοπελια!!!

tina32 πονακια διαβαζω υπομονη κ οι 2 μας ξαπλα κ παλι ξαπλα

Λια33 που εισαι καλε να μας πεις τα νεα σου?

κ οποια ξεχασα καλημεραααα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τις ευχες!!

καλη επιτυχια σταρ... με την εξωσωματικη!!!

εκανα τη σπερματεγχυση κατα τη 1 το μεσημερι εχθες και ειχα 2 ωαρια!το σπερμα μας ειπε οτι ηταν αριστο,ειχε κινητικοτητα 65% και μετα την επεξεργασια εφτασε 85%.

140.000.000 εβαλαν στη μητρα!ελπιζω ενα να βρει το δρομο του!σε 16-17 μερες μου ειε αν δεν εχω αδιαθετησει να κανω χοριακη.αα...υπαρχουν και 2 ακομα ωοθυλακια τα οποια μας ειπε μπορει να σκασουν και αυτα τις επομενες μερες,οποτε να συνεχισουμε κανονικα τις επαφες!

να σας ρωτησω κατι..οταν εκανα την σπερματεγχυση τα ωοθυλακια δεν ειχαν σκασει αλλα ενοιωθα τσιμπηματα απο το πρωι.μου ειπε οτι μεχρι το απογευμα η το βραδακι θα εχουν σκασει.εγω νομιζα οτι ειναι καλυτερο να γινεται η σπερματεγχυση εφοσον εχουν σκασει.εσεις τι λετε?

και απο χθες με τσιμπαει συνεχεια η κοιλια μου και αριστερα και δεξια,ειχα ωαριο και απο τις 2 μεριες.

Καλησπέρα !! Πολύ ήσυχο σαββατοκύριακο…..όλες εξαφανισμένες είστε.

Καλά κάνετε. Ελπίζω να ξεκουράζεστε και να κάνετε πολλές, πολλές αγκαλίτσες.

Εγώ είμαι στην 5η ημέρα σήμερα και σχεδόν έχω καθαρίσει. Είναι λίγο «παράξενη» περίοδος αυτή τη φορά, με πολλές παύσεις, λίγο αίμα και συνεχόμενο πόνο. Είμαι σε εγρήγορση, μήπως τα παράξενα συνεχιστούν.

Σήμερα όλη μέρα κάνω δουλειές γιατί πολύ τα φόρτωσα στο γάιδαρο 5 ημέρες τώρα. Περιμένω πως και πώς να στολίσω το σπίτι για τα Χριστούγεννα σε 2 εβδομάδες. Νωρίς για να το χαρούμε αυτή τη φορά.

Astage σου εύχομαι να είναι η τελευταία και τυχερή σου! Αααα είμαστε και γειτόνισσες. Μένουμε στην ίδια περιοχή. Αν ακούς μια τρελή να βάζει ηλεκτρική όλη μέρα, εγώ είμαι.

Mina pa σου έχω τη λύση στα προβλήματα σου. Θα τινάξεις το μαλλί και θα βάλεις μπόλικη λακ να φαίνεσαι ξεμαλλιασμένη και τρελή. Βάλε λίγη κέτσαπ στα χείλια να τρέχει και ξέθαψε από την αποθήκη του μπαμπά ή του θείου κανένα σκουριασμένο τσεκούρι. Θα ανεβείς με τις σαγιονάρες, (είναι σημαντικό……γιατί μόνο οι τρελοί φοράνε σαγιονάρες τώρα….), θα θολώσεις το βλέμμα, θα χτυπήσεις με δύναμη την πόρτα κρατώντας το τσεκούρι, (αν δώσεις καμιά τσεκουριά στην πόρτα ακόμα καλύτερα……), και θα τους πεις ότι σαν έγκυος έχεις το ακαταλόγιστο στο δικαστήριο για ότι συμβεί, λόγω τρελαμένων ορμονών. Αν είναι και το πιτσιρίκι στην πόρτα ακόμα καλύτερα, γιατί θα κάνει τσισάκια από το φόβο του. Μαμάααααααααα!

Για λίγο καιρό θα έχεις την ησυχία σου.

Αν ξαναρχίσουν τη φασαρία, επανέλαβε τα παραπάνω με αλυσσοπρίονο…….

Tinaki δεν σου είπα χρόνια πολλά !! Γερή και ευτυχισμένη ! Τα πονάκια πέρασαν?

S – maria καλή επιτυχία κοριτσάκι !! . Ελπίζω να είπες «αυτόοοοοοοο ήταν?»……

Λοιπόν για μην σπάς το κεφάλι σου και σκέφτεσαι συνέχεια, τα πονάκια είναι πολύ φυσιολογικά και θα τα έχεις για 3 – 4 ημέρες γιατί έχουν διογκωθεί οι ωοθήκες σου και δουλεύουν υπερωρίες. Τα σπερματοζωάρια είναι προτιμότερο να φτάσουν στον προορισμό τους πριν σπάσουν τα αυγά, μια που θέλουν και περισσότερη ώρα. Είναι «ντουρίσια», χαρούμενα και περιμένουν. Ακόμα και αύριο να κάνεις ωορρηξία, θα είναι ακόμα εκεί.

Stardust μου αρέσει η αισιοδοξία σου! Φτού….φτού….μην σε ματιάξω! Σε λίγες ημέρες θα έχουν όλα τελειώσει και θα έχεις μικροσκοπικά σποράκια στην κοιλίτσα σου. Να γελάς και όλα θα πάνε καλά. Τι δόση ξεκίνησες?

Evangelia είσαι λίγο καλύτερα τώρα? Αν συνεχίσεις να ψάχνεις στο internet, θα ανακαλύψεις σε λίγο ότι είσαι ετοιμοθάνατη. Σε αγχώνει και χειροτερεύει τον πόνο. Πήρες τίποτα?

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

ΛΙΑ ετσι κ κατεββω ετσι κατω θα τους διωξω ολους απο εδω τελεια κ θα μεινουμε μονοι μας οπως οταν ηρθαμε μπηκαμε πρωτη στηνπολυκατοικια δεν μπορειτε να φανταστητε τη φωνες ριχναμε γενικα:oops::oops:;);)

τελεια ηταν!!!

τι κανουν κοριτσια?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

s_maria μην ανησυχεις μολις σκασουν τα ωοθυλακια τα σπερματοζωαρια θα ειναι ηδη εκει για να πολιορκησουν το ωαριο ολα θα πανε καλα...

Λια μου ειπα να μην ενοχλησω παλι τον γιατρο σαν την τρελλη ασθενη αρχιζω να νιωθω γιαυτο εριξα μια ματια να δω τι γινεται...Ολη μερα δεν κανω τιποτα με το ζορι κουναω τα χερια μου...Θα παρω ομως αυριο τηλ τον γιατρο να μου πει να παρω τουλαχιστον καποιο αντιφλεγμονωδες 'ισως'?

Αντε να μου ερθει να ηρεμησω λιγο τι βαρβαροτητες ειναι αυτες που ζουμε?

Απο την Γεωργια εχουμε νεα?

Καλησπέρα !! Πολύ ήσυχο σαββατοκύριακο…..όλες εξαφανισμένες είστε.

Καλά κάνετε. Ελπίζω να ξεκουράζεστε και να κάνετε πολλές, πολλές αγκαλίτσες.

Εγώ είμαι στην 5η ημέρα σήμερα και σχεδόν έχω καθαρίσει. Είναι λίγο «παράξενη» περίοδος αυτή τη φορά, με πολλές παύσεις, λίγο αίμα και συνεχόμενο πόνο. Είμαι σε εγρήγορση, μήπως τα παράξενα συνεχιστούν.

Σήμερα όλη μέρα κάνω δουλειές γιατί πολύ τα φόρτωσα στο γάιδαρο 5 ημέρες τώρα. Περιμένω πως και πώς να στολίσω το σπίτι για τα Χριστούγεννα σε 2 εβδομάδες. Νωρίς για να το χαρούμε αυτή τη φορά.

Astage σου εύχομαι να είναι η τελευταία και τυχερή σου! Αααα είμαστε και γειτόνισσες. Μένουμε στην ίδια περιοχή. Αν ακούς μια τρελή να βάζει ηλεκτρική όλη μέρα, εγώ είμαι.

Mina pa σου έχω τη λύση στα προβλήματα σου. Θα τινάξεις το μαλλί και θα βάλεις μπόλικη λακ να φαίνεσαι ξεμαλλιασμένη και τρελή. Βάλε λίγη κέτσαπ στα χείλια να τρέχει και ξέθαψε από την αποθήκη του μπαμπά ή του θείου κανένα σκουριασμένο τσεκούρι. Θα ανεβείς με τις σαγιονάρες, (είναι σημαντικό……γιατί μόνο οι τρελοί φοράνε σαγιονάρες τώρα….), θα θολώσεις το βλέμμα, θα χτυπήσεις με δύναμη την πόρτα κρατώντας το τσεκούρι, (αν δώσεις καμιά τσεκουριά στην πόρτα ακόμα καλύτερα……), και θα τους πεις ότι σαν έγκυος έχεις το ακαταλόγιστο στο δικαστήριο για ότι συμβεί, λόγω τρελαμένων ορμονών. Αν είναι και το πιτσιρίκι στην πόρτα ακόμα καλύτερα, γιατί θα κάνει τσισάκια από το φόβο του. Μαμάααααααααα!

Για λίγο καιρό θα έχεις την ησυχία σου.

Αν ξαναρχίσουν τη φασαρία, επανέλαβε τα παραπάνω με αλυσσοπρίονο…….

Tinaki δεν σου είπα χρόνια πολλά !! Γερή και ευτυχισμένη ! Τα πονάκια πέρασαν?

S – maria καλή επιτυχία κοριτσάκι !! . Ελπίζω να είπες «αυτόοοοοοοο ήταν?»……

Λοιπόν για μην σπάς το κεφάλι σου και σκέφτεσαι συνέχεια, τα πονάκια είναι πολύ φυσιολογικά και θα τα έχεις για 3 – 4 ημέρες γιατί έχουν διογκωθεί οι ωοθήκες σου και δουλεύουν υπερωρίες. Τα σπερματοζωάρια είναι προτιμότερο να φτάσουν στον προορισμό τους πριν σπάσουν τα αυγά, μια που θέλουν και περισσότερη ώρα. Είναι «ντουρίσια», χαρούμενα και περιμένουν. Ακόμα και αύριο να κάνεις ωορρηξία, θα είναι ακόμα εκεί.

Stardust μου αρέσει η αισιοδοξία σου! Φτού….φτού….μην σε ματιάξω! Σε λίγες ημέρες θα έχουν όλα τελειώσει και θα έχεις μικροσκοπικά σποράκια στην κοιλίτσα σου. Να γελάς και όλα θα πάνε καλά. Τι δόση ξεκίνησες?

Evangelia είσαι λίγο καλύτερα τώρα? Αν συνεχίσεις να ψάχνεις στο internet, θα ανακαλύψεις σε λίγο ότι είσαι ετοιμοθάνατη. Σε αγχώνει και χειροτερεύει τον πόνο. Πήρες τίποτα?

s_maria μην ανησυχεις μολις σκασουν τα ωοθυλακια τα σπερματοζωαρια θα ειναι ηδη εκει για να πολιορκησουν το ωαριο ολα θα πανε καλα...

Λια μου ειπα να μην ενοχλησω παλι τον γιατρο σαν την τρελλη ασθενη αρχιζω να νιωθω γιαυτο εριξα μια ματια να δω τι γινεται...Ολη μερα δεν κανω τιποτα με το ζορι κουναω τα χερια μου...Θα παρω ομως αυριο τηλ τον γιατρο να μου πει να παρω τουλαχιστον καποιο αντιφλεγμονωδες 'ισως'?

Αντε να μου ερθει να ηρεμησω λιγο τι βαρβαροτητες ειναι αυτες που ζουμε?

Απο την Γεωργια εχουμε νεα?

σας ευχαριστω κοριτσια!!

πραγματι πολυ γρηγορη διαδικασια! :D

περιμεναμε οτι θα κανει περισσοτερη ωρα,αφου ο αντρας μου ειπε θα περιμενει εξω και θα μπει να μιλησουμε με το γιατρο οταν τελειωσουμε και σε λιγοτερο απο 5 λεπτα τον φωναζει ο γιατρος και κουφαθηκε!λεει,τελειωσατε κιολας???

Καλησπερα κουκλιτσες μου!

Χαθηκα λιγο, το ξερω, απλα ειμαι σε λιγο περιεργη φαση... Σας διαβαζω καθε μερα, δεν εχω ομως καποιο νεο! Δουλεια, χαζα, τιποτα ιδιαιτερο! Ειχα κι εναν χαζοπονοκεφαλο αυτες τις μερες, ολο κοιμομουνα!

Να πω χρονια πολλα στις εορταζουσες, εστω και με καθυστερηση! Κι ευχομαι στα γρηγορα να μας πειτε για καθυστερηση;)...

s_maria, καλη επιτυχια! Τα δεδομενα σου (ωαρια, σπερμα) ακουγονται εξαιρετικα! Περιμενουμε ν΄ακουσουμε και το θετικο!

Evangeliapan, οι πονοι στο στηθος ακουγονται περιεργοι, δεν πρεπει να εχουν σχεση με την υστεροσκοπηση! Μηπως ειναι απο τα cyclacour που ανελαβαν να ρυθμισουν αυτα τον κυκλο σου; Για το ενδομητριο λογικα βοηθουν οι τροφες που αυξανουν τα οιστρογονα, θα ψαξω στις σημειωσεις μου και θα σου πω!

mina pa, ηρεμα!!! Συνεχισε να γελας και μη χαλας τη ζαχαρενια σου!

Κοριτσια σας αγαπω πολυ, sorry αν σας ανησυχησα, οι διαθεσεις του φθινοπωρου βλεπετε... σμουτς!

Κοριτσια μου γεια σας κ απο εμενα.. Εξαφανιστηκα το ξερω αλλα χθες εγινα κουμπαρα κ ετρεχα απο το πρωι!

Γεωργιτσα μη χανεσαι γιατι μας λειπεις.. Κ ας μην εχεις νεα εμεις θελουμε να σε βλεπουμε να γραφεις εστω κ μια τελεια! Να ετσι . Χιχι φιλια!

Τινακι μου πως εισαι?

Παπακι μου γιορταζεις σημερα?

Οι Αθηναιες που κανονιζετε κ δεν με εχετε ειδοποιησει.. Θα σας μαδηηησω!!! Χιχιχιχιχ που δηλωνω συμμετοχηηηη?

Μαρακι καλη επιτυχια! Ολα να πανε κατ ευχην!

Ευαγγελια μου περαστικα σου.. Ευχομαι να σου φυγουν ολων των ειδων οι πονοι.. Σε τρελλανανε ρε κοριτσι μου γλυκο.

Λια μου οπως παντα περιγραφικοτατη στο πως πρεπει το παπακι να αντιμετωπισει τους γειτονες! Χαχαχαχα ποσο γελασα!

3η ενεσουλα εγω θα κανω σημερα κ ολα βαινουν καλως!

Φιλια σε ολες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Κοριτσάκια μου γειά σας κι από μένα!

Srardust πάντα άξια!!!Καλή συνέχεια με τις ενεσούλες σου, σου εύχομαι να έχεις το αποτέλεσμα που παρακαλάμε να έχουμε όλες!!! Στείλε μήνυμα στην georgekat, προσπαθεί να μας οργανώσει!!!

Evangelia μου στενοχωριέμαι που πονάς τόσο πολύ! Πρωί πρωί να πάρεις τον γιατρό σου οπωσδήποτε! Υπομονή!

s maria είδες πόσο απλό ήταν? Τώρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις!!! Καλά αποτελέσματα!!!

Λία μου πραγματικά είσαι τόσο περιγραφική!!! Πολύ φοβάμαι την Μινα papa μην κάνει τις συμβουλές σου πράξη!!! Δεν το έχει και σε πολύ!!!

Εγώ τελείωσα πριν λίγο το σπίτι με την πεθερούλα! Έγινε τέλειο, να είναι καλά, με βοήθησε πάρα πολύ!!! Παντζούρια, τζάμια, χαλιά...Πολύ κούραση όμως! Έχω και μια τραπεζαρία ασήκωτη, μας βγήκε η μέση..Νιώθω ότι δεν μπορώ να κουνηθώ! είμαι ξάπλα και με πεθαίνει η μέση μου!!1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...