Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Marlen13 είπε:

Θα ήθελα τη βοήθεια σας, επειδή έχουν μπερδευτεί στο φαρμακείο. Μου έιπε ο γιατρός να πάρω gonal f 900 x 2 Πέννες. Σημαίνει 2 κουτια? 

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

tinkerbell!24 κοριτσάκι μου πότε θα έρθει αυτή η μετάθεση να μην ταλαιπωρήσε άλλο. Ξυπνάς τόσο νωρίς και έχεις και διαδρομή μετά ε? Καλά κουράγια να έχεις!!

/QUOTE]

καλησπέρα κορίτσια και από εμένα!!

μαρία πως πήγε σήμερα???

μαρία μου..δυστυχώς η μετάθεση πάει με την εγκυμοσύνη..και όσο το σκέφτομαι με πιάνει η κρίση...

έχουμε και τη διαδρομή...6 παρά φεύγω από σπίτι..τι να κάνω...δόξα το θεό που έχω δουλεία..αλλά όλο αυτό με κουράζει και είμαι σίγουρη ότι με επηρεάζει..

παθύμησα το τζάκιιιιι άντε να χειμωνίασει...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

papaki που εισαι εσυ ??????? καθαρη αλλα οχι για πολυ ακομα.... ξερεις εμενα ειναι ατιμη η περιπτωση μου...ειτε κανω χοριακή ειτε παρω τεστ...μολις το κανω μετα απο 5 λεπτα ερχεται η ρημαδα...απλα τωρα εχω εκνευριστει διοτι πρεπει να κανω την υστεροσκοπηση σε συγκεκριμενες μερες και με αγχωνει γιατι δεν μπορω να οργανωσω την δουλεια μου ωστε να ειμαι ελευθερη εκεινες τις μερες που θα την κανω.....γκρρρρρ εσυ πως εισαι με τα πονακια σου καλο μου???

μια ετσι μια αλλιως ειμαι σημερα απο τον καναπε στο κρεββατι κ το αντιθετο απλα εχω αδιαθεσια δεν θελω τιποτα αλλα κ συγχρονος δεν ξερω τι θελω οτι να ναι δηλαδη .

θα μας πεις αυριο να νεα σου εσυ.

γιαυτο που σε ειχα πει τι εγινε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

μια ετσι μια αλλιως ειμαι σημερα απο τον καναπε στο κρεββατι κ το αντιθετο απλα εχω αδιαθεσια δεν θελω τιποτα αλλα κ συγχρονος δεν ξερω τι θελω οτι να ναι δηλαδη .

θα μας πεις αυριο να νεα σου εσυ.

γιαυτο που σε ειχα πει τι εγινε?

Ξεκουρασου μπουμπουκακι!!! Μ αρεσει

Η διαδρομη κρεβατι- καναπε.....

Διαφημίσεις

απο την πολυ ξεκουραση πονοκεφαλος με επιασε τι θα κανετε σημερα?

Τωρα στις 6 τελειωνω απο τη δουλεια κ θα

Παμε για φαγητο με φιλους.. Ξερεις ποσο θελω

Να ειμαι εγκυουλα κ να ειμαι ξαπλα με τετοιο καιρο;;

Απολαυσετο παπακι μου...

εγω?

εγω σπιτι καναπε κρεββατι κ καμια ταινια μηπως δουμε .

κ κατι να φαμε μην ξεχνιομαστε χιχιχ

και εμείς σπίτι...δεν ξέρω αν θα αντέξω για ταινία...

1533345xcnw09g7xt.gif

Τωρα στις 6 τελειωνω απο τη δουλεια κ θα

Παμε για φαγητο με φιλους.. Ξερεις ποσο θελω

Να ειμαι εγκυουλα κ να ειμαι ξαπλα με τετοιο καιρο;;

Απολαυσετο παπακι μου...

στο ευχομαι να εισαι κ συντομα!!

εχει ηλιο σημερα σαββατο μερα ο καλος μου δεν δουλευει εναν καφε (χυμο) εξω να μην παμε ?

απλα το θεμα με μενα ειναι οτι δεν μπορω να ξκουραστω να πω θα κοιμηθω κ θα ξυπνησω οταν θελω εγω με την υσηχια μου κ να ειμαι καλα ολοι την υπολοιπη μερα τα βραδια συνηθος εχω πονακια κ χθες ειχα μεγαλο πονο διπλωθηκα αργησα να κοιμηθω μετα ε το πρωι με ξυπνησε κλασικα η τρελη οποτε ειμαι σαν το ζομπι ολοι μερα κ τωρα πονοκεφαλο εχω απο την πολυ ξαπλα χαχαχα οτι να ναι ειμαι χαχαχα δεν με πιανεις απο πουθενα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσάκια μου δεν σας ξέχασα, σας αγαπώ πολύ και σας σκέφτομαι.

Θα μπω αύριο να σας πω τα νέα μου, γιατί 2 μέρες τώρα δεν πρόλαβα να σας διαβάσω.

Φιλάκια πολλά σε όλες.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Μπηκα κ εγω να σας πω την καληνυχτα μου ωρα γιαταινια βασικα θα κομηθω σε λιγο ειδη νυσταζω χιχι!!

σας φιλω γλυκα θα τα πουμε αυριο το πρωι

ΓΕΩΡΓΙΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΑΑΑΙΙΙΙΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΘΗΚΕΣ?

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ?

θα σε παρω τηλ κ θα σε μαλωσω ;););):tongue::tongue:

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!

χθες δεν μπήκα πολύ, ειχα εντονα πονάκια, είμουν ξάπλα και απέφευγα να κάθομαι ώρα στον υπολογιστή, σας διάβαζα όμως!! ολη μέρα κοιμόμουν χθες, έτσι ξύπνησα απο τις 6 κυριακάτικα...

κατερινάκι τις οργάνωσες για την συνάντηση? γρήγορα κορίτσια,φέρνουν τύχη!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Περιμένω την πεθερούλα μου να έρθει να με βοηθήσει για να στρώσουμε!!! Η μανούλα μου έχει πάει στο νησί στην αδερφή μου για λίγες μέρες και επειδή έπιασε απότομα κρύο, δεν μπορώ να την περιμένω να γυρίσει, οπότε αυτή τη φορά θα έχω μόνο το μισό "συνεργείο καθαρισμού"! Έτσι τις λέω όταν μου έρχονται και οι δύο μαζί για να με βοηθήσουν! Δόξα τον Θεό, έχω πολύ καλή πεθερά, είμαι παααρα πολύ τυχερή! Φτου φτου να μην την ματιάσω! Οπότε κοριτσάκια μου θα ανυπομωνώ να τελειώσω για να μάθω τα νέα σας!

Georgekat τι θα γίνει με σένα, θα μας πεις τα ευχάριστα? δεν κάνεις κανένα τεστάκι?

Άντε να οργανωθούμε και για την συνάντησή μας οι Αθηναίες!!!

Σας φιλώ προς το παρόν!!!

Καλημέρα!!!

τι μου κάνετε??εγώ κρύωσα..

ξύπνησα πριν λίγο και πραγματικά νιώθω ότι ξεκουράστικα..το 8.30 για μένα είναι μια μικρή απόλαυση!!!

έχω αρκετά πράγματα να κάνω..φεύγει ο αντρούλης μου και πρέπει να τον ετοιμάσω...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...