Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

κατερινακι και ευαγγελια ολεσ βλεπαμε νικολουλη..και εγω καποια στιγμη νυσταξα και εκλεισα την τηλεοραση!!ευαγγελια μου ξερω ποσο κουραστικοσ ειανι αυτοσ ο πονοσ!!τον σιχαινομαι..ηπιεσ κανενα ντεπον?

κατερινα σου εχω στειλει πμ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κατερινακι και ευαγγελια ολεσ βλεπαμε νικολουλη..και εγω καποια στιγμη νυσταξα και εκλεισα την τηλεοραση!!ευαγγελια μου ξερω ποσο κουραστικοσ ειανι αυτοσ ο πονοσ!!τον σιχαινομαι..ηπιεσ κανενα ντεπον?

Δεν πολυπαιρνω παυσιπονα Σισακι μου η μαμα μου απο μικρη μου ελεγε αν παιρνω με το παραμικρο παυσιπονα πως θα παω να γεννησω?Οσο τον αντεχω τον πονο δεν θα παρω.Θελει τοσο πολυ καιρο η αναρρωση ρε κοριτσια η εγω γερασα?Την προηγουμενη φορα την επομενη μερα ειχα παει στην δουλεια...Πρεπει και να στρωσω και τα χαλια καποια στιγμη...:(

Δεν πολυπαιρνω παυσιπονα Σισακι μου η μαμα μου απο μικρη μου ελεγε αν παιρνω με το παραμικρο παυσιπονα πως θα παω να γεννησω?Οσο τον αντεχω τον πονο δεν θα παρω.Θελει τοσο πολυ καιρο η αναρρωση ρε κοριτσια η εγω γερασα?Την προηγουμενη φορα την επομενη μερα ειχα παει στην δουλεια...Πρεπει και να στρωσω και τα χαλια καποια στιγμη...:(

καθε φορα ειναι διαφορετικη..εδω κ με την περιοδο καποιεσ φορεσ ποναμε κ αλλεσ οχι.να μη στρωσεισ χαλια..ασε τισ δουλειεσ για οταν ηρεμησεισ!τα δυσκολα για σενα περασαν..τωρα θα εχεισ μονο ομορφα!!

καθε φορα ειναι διαφορετικη..εδω κ με την περιοδο καποιεσ φορεσ ποναμε κ αλλεσ οχι.να μη στρωσεισ χαλια..ασε τισ δουλειεσ για οταν ηρεμησεισ!τα δυσκολα για σενα περασαν..τωρα θα εχεισ μονο ομορφα!!

Απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι...

9k= ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ....

Διαφημίσεις

Georgkat μια απο τα ιδια χθες με τον alpha ο δικος μου ηταν πτωμα και μολις του εξηγησα την υποθεση κολλησε κι αυτος στην τηλεοραση αλλα ειναι τοσο μα τοσο ηλιθιοι οι ανθρωποι ελπιζω να το πηραν ομως το μηνυμα και την αλλη βδομαδα να αλλαξουν τακτικη!

Φιλεναδα εχω πολλα νευρα δεν ξερω πως θα το παλεψω θελω να κανω και καμια δουλεια και μολις ξεκιναω με ποναει η κοιλια μου και τα παραταω...

Εσυ μην το δενεις κομπο οτι θα σου ερθει...σου το ειπε κι ο γιατρος...κατι ξερει...φαε τα παϊδακια σου περασε καλα με την οικογενεια σου αναψε και το κερακι σου στον Αγιο Λουκα και μην μασας τιποτα!Σε φιλω γλυκα!

ευαγγελια μου να τις αφησεις τις δουλειες και να ηρεμησεις λιγακι...σου ειπα κατι την αλλη φορα...εισαι ακομα στην αναρρωση!!! κι εγω δεν εχω στρωσει ακομα αλλα πρωτα θα κοιταξεις την υγεια σου και μετα ΟΛΑ τα αλλα...εγω προχθες επλυνα κουρτινες...αστα να πανε...ε δεν γινεται ομως...θα κατεβει η μαμα μου την επομενη εβδομαδα στην αθηνα ετσι κι αλλιως, οποτε θα μου τις φτιαξει εκεινη...πως να το κανουμε? και σε τελική σε οποιον αρεσει!! μονο εσυ ξερεις τι πονους περασες και τι πονους περνας....χαλαρωσε..φτιαξε ενα τσαγακι και χουχουλιασε...αυτος ο καιρος παντα ειναι επωδυνος για οτι εχουμε κανει στον οργανισμο μας....

σισσακι μου δεν εχω λαβει κανενα μηνυμα σου σημερα..χτες ηταν το τελευταιο που ελαβα απο εσενα....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

ευαγγελια μου να τις αφησεις τις δουλειες και να ηρεμησεις λιγακι...σου ειπα κατι την αλλη φορα...εισαι ακομα στην αναρρωση!!! κι εγω δεν εχω στρωσει ακομα αλλα πρωτα θα κοιταξεις την υγεια σου και μετα ΟΛΑ τα αλλα...εγω προχθες επλυνα κουρτινες...αστα να πανε...ε δεν γινεται ομως...θα κατεβει η μαμα μου την επομενη εβδομαδα στην αθηνα ετσι κι αλλιως, οποτε θα μου τις φτιαξει εκεινη...πως να το κανουμε? και σε τελική σε οποιον αρεσει!! μονο εσυ ξερεις τι πονους περασες και τι πονους περνας....χαλαρωσε..φτιαξε ενα τσαγακι και χουχουλιασε...αυτος ο καιρος παντα ειναι επωδυνος για οτι εχουμε κανει στον οργανισμο μας....

σισσακι μου δεν εχω λαβει κανενα μηνυμα σου σημερα..χτες ηταν το τελευταιο που ελαβα απο εσενα....

Εμενα ομως η μαμα μου ειναι μακρια και δεν μπορει να ερθει να μου στρωσει :( και το σπιτι ειναι παγωμενο αλλιως ποιος νοιαζοτανε για τα χαλια...Να φανταστεις εβαλα μονο ηλεκτρικη κι απο εκεινη την ωρα νιωθω τρελλες κραμπες...Εννοειται πως δεν κανω τιποτε αλλο ουτε καν πλεξιμο θα παρω κουβερτουλα και παω να ξαπλωσω!

επισης αυτο με τον πονο ειναι οτι πιο ακυρο λενε οι παλιοι!!!!!! δεν ειπαμε να γινεις υποχονδρια, αλλα να ξερεις πως ο ανθρωπος δεν χρειαζεται να αφηνει τον εαυτο του να ποναει! και η υστεροσκοπηση καλη μου δεν ειναι το παραμικρο που μπορει να κανει μια γυναικα!!!! ειναι μια επεμβατική εξεταση που μεταβάλει στοιχεια του οργανισμου σου....αλλιως δεν θα σου εδιναν ουτε αντιβιωση ουτε τιποτα....με το να παρεις ντεπον ή καποιο αλλο παυσιπονο σε βοηθας!!! οσο για την γεννα, δεν χρειαζεται να γεννησεις στο σπιτι με μαμή και βραστό νερό!!! οταν με το καλό θα ερθει εκεινη η ωρα, ο γιατρος σου θα φροντισει να σε ανακουφισει οσο γινεται καλυτερα για να μπορεις να εισαι και συνεργασιμη!!! ο ανθρωπος εξελισσεται.....το τι εκαναν παλια δεν εχει ευτυχως καμμια σχεση με τις τωρινες μεθοδους...το να πονας ειναι χειροτερο...δηλαδή τί κανεις εσυ? τιμωρείς για κάτι τον εαυτο σου? μην με τρελαινεις!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κατερινακι μαλλον δεν θα σου ηρθε..πηρες

Το μηνυμα για εκει που δουλευω; Αυτο νομιζω

Ηταν το τελευταιο..

α ναι το ελαβα...απλα περιμενω να μου πεις για κυριακή απογευμα πως το βλεπεις....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

α ναι το ελαβα...απλα περιμενω να μου πεις για κυριακή απογευμα πως το βλεπεις....

Η κυριακη ειναι η πιο δυσκολη μου μερα.. Οποιαδηποτε

Αλλη μερα θα τα καταφερω!

επισης αυτο με τον πονο ειναι οτι πιο ακυρο λενε οι παλιοι!!!!!! δεν ειπαμε να γινεις υποχονδρια, αλλα να ξερεις πως ο ανθρωπος δεν χρειαζεται να αφηνει τον εαυτο του να ποναει! και η υστεροσκοπηση καλη μου δεν ειναι το παραμικρο που μπορει να κανει μια γυναικα!!!! ειναι μια επεμβατική εξεταση που μεταβάλει στοιχεια του οργανισμου σου....αλλιως δεν θα σου εδιναν ουτε αντιβιωση ουτε τιποτα....με το να παρεις ντεπον ή καποιο αλλο παυσιπονο σε βοηθας!!! οσο για την γεννα, δεν χρειαζεται να γεννησεις στο σπιτι με μαμή και βραστό νερό!!! οταν με το καλό θα ερθει εκεινη η ωρα, ο γιατρος σου θα φροντισει να σε ανακουφισει οσο γινεται καλυτερα για να μπορεις να εισαι και συνεργασιμη!!! ο ανθρωπος εξελισσεται.....το τι εκαναν παλια δεν εχει ευτυχως καμμια σχεση με τις τωρινες μεθοδους...το να πονας ειναι χειροτερο...δηλαδή τί κανεις εσυ? τιμωρείς για κάτι τον εαυτο σου? μην με τρελαινεις!!!!

Χαλαρωσε καλε δεν ειμαι και μαζοχα...οταν μου το ειχε πει η μαμα μου δεν υπηρχε επισκληριδιος :tongue: οταν δεν το αντεχω παιρνω και παυσιπονα και απο ολα δεν υπαρχει ατομο πιο φυγοπονο απο μενα....απλα ειπα οτι δεν παιρνω με το παραμικρο...με εχεις κοψει για τοσο γενναια?ακου στο σπιτι με βραστο νερο :D

Χαλαρωσε καλε δεν ειμαι και μαζοχα...οταν μου το ειχε πει η μαμα μου δεν υπηρχε επισκληριδιος :tongue: οταν δεν το αντεχω παιρνω και παυσιπονα και απο ολα δεν υπαρχει ατομο πιο φυγοπονο απο μενα....απλα ειπα οτι δεν παιρνω με το παραμικρο...με εχεις κοψει για τοσο γενναια?ακου στο σπιτι με βραστο νερο :D

φυσικά και εισαι γενναια!!!!!! ολες μας ειμαστε γενναιες...η καθε μια για αυτα που βιωνει!!!!!:tongue::tongue::tongue:

fmGhp2.png

A8ojp2.png

κατερινακι καθαρη εισαι ε? τελεια !!! σε βλεπω να μπαινεις στην λιστα μας!!!

papaki που εισαι εσυ ??????? καθαρη αλλα οχι για πολυ ακομα.... ξερεις εμενα ειναι ατιμη η περιπτωση μου...ειτε κανω χοριακή ειτε παρω τεστ...μολις το κανω μετα απο 5 λεπτα ερχεται η ρημαδα...απλα τωρα εχω εκνευριστει διοτι πρεπει να κανω την υστεροσκοπηση σε συγκεκριμενες μερες και με αγχωνει γιατι δεν μπορω να οργανωσω την δουλεια μου ωστε να ειμαι ελευθερη εκεινες τις μερες που θα την κανω.....γκρρρρρ εσυ πως εισαι με τα πονακια σου καλο μου???

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...