Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

s maria καλή επιτυχία σήμερα, να είσαι χαλαρή και μην το σκέφτεσαι η διαδικασία δεν είναι τίποτα...

astage δίωξε τις κακές σκέψεις,γιατί να μην έγινε καλέ η ωορρηξία σου με τόσο τέλειο αυγουλάκι?

maria star καλή αρχή και τυχερή!!!

maria v μην δίνεις σημασία οτι και να σε ρωτάνε και μην στεναχωρίεσαι, να σκέφτεσαι μόνο το μωράκι που έρχεται, δεν είναι κακό που δεν το λες και εμείς σε κανέναν δεν το είπαμε δεν μας χρειαζονται ερωτήσεις και επιπλέον αγχος.

sissy μου καλημέρα,δουλευείς και σήμερα? την εκμεταλλεύτηκες την νύχτα? απο οτι λέει το τικεράκι σου ήταν κρίσιμη!!

Δεν εκμεταλλεύτηκα τη νύχτα αλλα το μεσημέρι....:oops: έμεινα κ ξαπλωμένη καμία ωριτςα!!!χθες πρηστηκε το στηθος! Ετσι καταλαβαίνω ωορηξια.. Απ τη μερα που γίνομαι τούμπανο ξερω οτι ακριβώς σε 2 βδομάδες θα έρθει η κυρία!! Εσυ πως είσαι;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα!!!!

Καλη επιτυχια στις σπερματεγχυσεις και καλη αρχη στις εξωσωματικες!!!

Εμενα απο την ωορρηξια και μετα αρχισε να πρηζεται το στηθος μου χθες το βραδυ δεν ηξερα πως να βολευτω στο κρεβατι απο τον πονο τα νευρα μου ειναι κουρελια και οι ορμονες μου στα high τους...

maria_v θελεις να ερθω να γνωρισω την πεθερα σου?χιχιιχιχιχι:D

Καλημέρα κορίτσια και απο εμένα!!!!!!!!!

Καλή επιτυχία σε όλες να πάνε όλα καλά,έγω νομίζω πως σε αύτες της περιπτώσεις η συνταγή είναι πολυ αισιοδοξία και λίγο τύχη!!!!!

Περιμένω το αργότερο στης 14/11 και δεν έχει πρηστει το στυθος μου ακομα, και σε αλλους κύκλου πρήζετε 1 εβδομαδα με 10 μερες πριν αδιαθετησω και εχω και πολλά ασπρα υγρά που άλλες φορές δεν έχω.

Δεν ψάχνω για συμπώματα αλλά αυτή την φόρα είναι διαφορετικά αλλά μπορεί να ειναι απο την ένεση όλα αυτα δεν ξερω τη να πω??????

Είχαι κάποια ανάλογα συμπτώματα με εμένα???????

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Καλημέρα κορίτσια και απο εμένα!!!!!!!!!

Καλή επιτυχία σε όλες να πάνε όλα καλά,έγω νομίζω πως σε αύτες της περιπτώσεις η συνταγή είναι πολυ αισιοδοξία και λίγο τύχη!!!!!

Περιμένω το αργότερο στης 14/11 και δεν έχει πρηστει το στυθος μου ακομα, και σε αλλους κύκλου πρήζετε 1 εβδομαδα με 10 μερες πριν αδιαθετησω και εχω και πολλά ασπρα υγρά που άλλες φορές δεν έχω.

Δεν ψάχνω για συμπώματα αλλά αυτή την φόρα είναι διαφορετικά αλλά μπορεί να ειναι απο την ένεση όλα αυτα δεν ξερω τη να πω??????

Είχαι κάποια ανάλογα συμπτώματα με εμένα???????

Μην ψαχνεις για συμπτωματα κοριτσακι μου!Κι εγω που εκανα την σπερματεγχυση πρησμενη τουμπανο και δεν καταφερα τιποτα...Ακολουθησε την συνταγη της αισιοδοξιας και ολα θα πανε καλα...

Καλημέρα κοριτσάκια,

Μαρακι σου στέλνουμε όλες την θετική μας ενέργεια και τις ευχές μας!!!

Κατερινακι τέλειο το τζάκι κι εμείς χθες το βραδυ αναψαμε το δικό μας αλλα είχα μια νύστα και κούραση που δεν το χάρηκα...Πολλες αναγουλες ακουω και χαιρομαι;)

Βλέπω είναι και άλλες κοπέλες που με το που κάνουν ωορηξια πονάει το στήθος,Σίσσυ και Ευαγγέλια...Εμενα ακομα τίποτα από πόνο πάντως...

Παπάκι και Τινακι μου τα σποριδια σας είναι σούπερ σημερα;

Και φυσικά άφησα τελευταία τα κοριτσάκια ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ!!!!!

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΡΥΠΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ Ε!

Stardust Kai Maria v να σκέφτεστε πως κάθε ενεσουλα είναι κι ένα βηματακι ένα baby step πιο κοντά στο baby!!!

Φιλάκια πολλά και από τον Γιωργάκη μου που λέει καμία φορα "βρε μαμά πως μιλάς με τις φίλες σου χωρίς να τις βλέπεις;"

Δεν χρειάζεται καμία φορα να βλέπεις κάποιον για να τον σκέφτεσαι σωστά;

Τις καλημέρες μου σε όλες μια μια ξεχωριστα

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια,

Μαρακι σου στέλνουμε όλες την θετική μας ενέργεια και τις ευχές μας!!!

Κατερινακι τέλειο το τζάκι κι εμείς χθες το βραδυ αναψαμε το δικό μας αλλα είχα μια νύστα και κούραση που δεν το χάρηκα...Πολλες αναγουλες ακουω και χαιρομαι;)

Βλέπω είναι και άλλες κοπέλες που με το που κάνουν ωορηξια πονάει το στήθος,Σίσσυ και Ευαγγέλια...Εμενα ακομα τίποτα από πόνο πάντως...

Παπάκι και Τινακι μου τα σποριδια σας είναι σούπερ σημερα;

Και φυσικά άφησα τελευταία τα κοριτσάκια ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ!!!!!

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΡΥΠΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ Ε!

Stardust Kai Maria v να σκέφτεστε πως κάθε ενεσουλα είναι κι ένα βηματακι ένα baby step πιο κοντά στο baby!!!

Φιλάκια πολλά και από τον Γιωργάκη μου που λέει καμία φορα "βρε μαμά πως μιλάς με τις φίλες σου χωρίς να τις βλέπεις;"

Δεν χρειάζεται καμία φορα να βλέπεις κάποιον για να τον σκέφτεσαι σωστά;

Τις καλημέρες μου σε όλες μια μια ξεχωριστα

Μπορει να εγινε αμεσως η συλληψη και να πρηστει οταν θα εχεις καθυστερηση ;) εγω σε μια βδομαδα θα αδιαθετησω λογικα αν δεν υπαρξει καποια καθυστερηση λογω υστεροσκοπησης αλλα οι ορμονες μου ειναι στα πολυ πανω τους.Πρωι πρωι πατησα εναν καυγα με τον δικο μου χωρις κανεναν απολυτως λογο σαν σεληνιασμενη νιωθω :evil:

Μπορει να εγινε αμεσως η συλληψη και να πρηστει οταν θα εχεις καθυστερηση ;) εγω σε μια βδομαδα θα αδιαθετησω λογικα αν δεν υπαρξει καποια καθυστερηση λογω υστεροσκοπησης αλλα οι ορμονες μου ειναι στα πολυ πανω τους.Πρωι πρωι πατησα εναν καυγα με τον δικο μου χωρις κανεναν απολυτως λογο σαν σεληνιασμενη νιωθω :evil:

Αχ λες;;μακάρι με ανακουφησες τώρα.

Άσε κι εγώ χθες αστραψα και βροντηξα με τον δικό μου και μετά χαλαρωσα.Μαλλον ςπειδη στην δουλεια σκεφτόμουνα πολύ έπρεπε κάπου να ξεσπάσω.Δεν πειράζει νευρα είναι θα περάσουν...

bKtop2.png8BRwp3.png

Αχ λες;;μακάρι με ανακουφησες τώρα.

Άσε κι εγώ χθες αστραψα και βροντηξα με τον δικό μου και μετά χαλαρωσα.Μαλλον ςπειδη στην δουλεια σκεφτόμουνα πολύ έπρεπε κάπου να ξεσπάσω.Δεν πειράζει νευρα είναι θα περάσουν...

Εχω πολλα νευρα και το στηθος μου απο τοτε που εβγαλα κυστες δεν μπορω να το ακουμπησω...Ο γιατρος λεει πως ολες οι ορμονες επειδη δεν βρισκουν ανταποκριση στο ενδομητριο γυρνανε στο στηθος σε λιγο θα με βρουν του λεω και στον εγκεφαλο και θα με κλεισετε μια και καλη στο ψυχιατρειο...

Χαλαρωσε απολαυσε τις στιγμες με το αγορακι σου και τον αντρουλη σου και η οικογενεια θα μεγαλωσει συντομα...

καλημερακ απο μενα!

καλη επιτυχια στα κοριτσια που θα κανουν σπερ/χη κ καλη επιτυχια στα κοριτσια που ξεκιναν εξωσωματικη διωξτε κακες σκεψεις κ πεταξτε χαρταετο ;);):D:D

εγω χθες το βραδυ ειχα πονο μπρουμητα να κοιμηθω τωρα δεν μπορω με ποναει η κοιλια μου δεν ηξερα πως να βολευτώ εχω μια αδιαθεσια σημερα τι να σας πω .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

καλημερακ απο μενα!

καλη επιτυχια στα κοριτσια που θα κανουν σπερ/χη κ καλη επιτυχια στα κοριτσια που ξεκιναν εξωσωματικη διωξτε κακες σκεψεις κ πεταξτε χαρταετο ;);):D:D

εγω χθες το βραδυ ειχα πονο μπρουμητα να κοιμηθω τωρα δεν μπορω με ποναει η κοιλια μου δεν ηξερα πως να βολευτώ εχω μια αδιαθεσια σημερα τι να σας πω .

Καλημερα παπακι μου !!!

Η δικη σου αδιαθεσια ειναι ευλογημενη πρεπει να κανεις υπομονη μεγαλωνει το σπορακι και ειπαμε θα γινει και ψηλο και ζουμπουρλουδικο γιαυτο σε παιδευει!

Καλημέρα σας κορίτσια μου κι από εμένα! Τι κάνετε? Οι εγκυμονούσες μας? Οι μέλλουσες εγκυμονούσες? Θα το λέμε συνέχεια για να το εμπεδώσουμε και να το πιστέψουμε, υπομονη και επιμονή και θα έρθει το μωράκι μας σε όλες μας!

Stardust πολύ πολύ πολύ καλή επιτυχία κοριτσάκι μου! Να πάνε όλα καλά, και σε λίγες μερούλες να έχεις μια τεράστια χοριακή! Είδα ότι ανοίξαμε και τικεράκι για εξωσωματική, εύχομαι καμία να μην χριεαστεί να μπει σε αυτή την διαδικασία, αλλά ακόμη κι αν χρειαστεί τελικά, δεν είναι κάτι τραγικο, είναι ένας δρόμος κι αυτός για την απόκτηση του ονείρου μας!!!

Maria_n εγώ παρόλο που έχω και γονείς και πεθερικά πολύ διακριτικά, φοβεροί άνθρωποι όλοι τους, ξέρω ότι θα έβλεπα στα μάτια τους την αγωνία τους και σίγουρα θα ήθελαν να μάθουν πως πάμε, οπότε είπαμε με τον άντρα μου καλύτερα αν όλα πάνε καλά μετά να τους τα εξηγήσουμε όλα! Το μόνο που με αγχώνει λίγο είναι όταν θα πρέπει να είμαι ξάπλα μετά την εμβρυομεταφορά που θα είμαι μόνη στο σπίτι από το πρωί που θα φεύγει ο άντρας μου μέχρι τις 3:30 που γυρνάει σπίτι! Θα έχω εσάς παρέα μου και την τηλεόραση οπότε θα περνάνε οι ώρες!

mina-ni πραγματικά μην ψάχνεις για συμπτώματα, ξέρω ότι όλες θέλουμε από κάπου να πιαστούμε, λίγη υπομονή και σου εύχομαι να έχεις ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου!!!

astage έχεις απόλυτο δίκιο, έχουμε γίνει μια πολύ ωραία παρέα κι ας μην βλεπόμαστε, μιλάμε τόσο ανοιχτά όσο με κανέναν άλλο διότι βιώνουμε τα ίδια συναισθήματα, τα ίδια άγχη και αγωνίες!!! Μακάρι σε λίγο καιρό να μιλάμε όλες για τα μωράκια μας!!!

Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια!!!

Καλημέρα κοριτσακια. Τωρα ξυπνησα γιατι ολο το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου και με πηρε ο ύπνος σημερα το πρωι κατα τις 8. Συνήθως μια μέρα πριν την περίοδο έχω απίστευτες αυπνιες. Ήμουν και εκνευρισμενη γιατι χτες απο τις 2 μέχρι τις 4 το πρωι τσακωνομουν να τον άλφα. Ναι ναι τον τηλεοπτικό σταθμό γιατι χτες είχε την νικολουλη και πάνω που ξεκίνησαν οι μαρτυρίες και βγαλαν μια άκρη ο σταθμός την έκοψε λόγω του ότι είχε τελειώσει ο τηλεοπτικός χρόνος για να βάλει τι;;;; Αυτα τα ηλίθια που δεν ξέρουν καν να μιλάνε την ελληνικη γλώσσα και κοροϊδεύει τον κόσμο με τα 090 τηλέφωνα και τις λέξεις. Ξεφτίλα !!! 5000 άτομα επανάσταση κάναμε χτες. Μηνύματα τηλέφωνα χαμός. μετα δεν μπορούσα να κοιμηθώ με τιποτα. Κατα τις 6 κατέβηκα κάτω είχε ξυπνήσει κι ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ μου και μετα απο κανενα δίωρο νανι.

Παπακι νεα ιδιαίτερα δεν έχω εκτός του ότι ποναω πολυ σημερα και νοιώθω κάψιμο στην κοιλια. Νομίζω ειναι θέμα ωρών να μου έρθει. Ελπίζω να προλάβω να προσκυνησω αύριο στον Άγιο Λουκά.

Μαρία σταρ μπράβο για το νέο ξεκίνημα. Με το καλο σου εύχομαι να πανε ολα ΚΑΤ ευχήν. !!!!!

Ευαγγελία χωσεεεεεεεε. Καμμια φορα και τα καβγαδακια έχουν τον ρόλο τους στις σχέσεις.

Μουτς μουτς και στα υπόλοιπα κοριτσακια. Πάω για μαμ τα ξαδερφια κι ο άντρας μου πήρανε παιδάκια κοτόπουλο και τα ψηνουν έξω στον κήπο. Ευτυχώς έχουμε καλο καιρο.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Georgkat μια απο τα ιδια χθες με τον alpha ο δικος μου ηταν πτωμα και μολις του εξηγησα την υποθεση κολλησε κι αυτος στην τηλεοραση αλλα ειναι τοσο μα τοσο ηλιθιοι οι ανθρωποι ελπιζω να το πηραν ομως το μηνυμα και την αλλη βδομαδα να αλλαξουν τακτικη!

Φιλεναδα εχω πολλα νευρα δεν ξερω πως θα το παλεψω θελω να κανω και καμια δουλεια και μολις ξεκιναω με ποναει η κοιλια μου και τα παραταω...

Εσυ μην το δενεις κομπο οτι θα σου ερθει...σου το ειπε κι ο γιατρος...κατι ξερει...φαε τα παϊδακια σου περασε καλα με την οικογενεια σου αναψε και το κερακι σου στον Αγιο Λουκα και μην μασας τιποτα!Σε φιλω γλυκα!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...