Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Smaria κι εμένα η pregnyl που την έκανα στον πωπο μόλις έμπαινε το φάρμακο με πονέσε. Πέρα απο αυτο παρόλο που γίνεται και σε κωλο και σε κοιλιά καλύτερα όχι στην κοιλια μου είχε πει ο γιατρός.

Παπακι μου εγω ταξιδεύω ακόμα γιατι αργησαμε να ξεκινήσουμε. Είχα συνέχεια αναγουλες και ζαλαδες και περιμέναμε λιγάκι να ηρεμήσω. Ακόμα και τωρα στο αυτοκίνητο ειναι χάλια το στομάχι μου. Πιστεύω σε κανενα 40 λεπτό να φτάσουμε και να χαλαρωσω. Ασε που απο την μια θέλω εμετο κι απο την άλλη θέλω να φάω ενα εκλερ. Το σύνδρομο της δίαιτας. Πολλα σύνδρομα μαζεμένα. Ειναι στο μεταξυ 6μιση το απόγευμα και ειναι σαν μεσάνυχτα και έχω νεύρα και με αυτο. Θα μπορούσα να πάω άνετα και στον Άγιο Λουκά στην Θήβα αφού περνάω αλλα τωρα έτσι που ειμαι ειναι δύσκολο. Την Κυριακή θα ξεκινήσω νωρίτερα για Αθήνα και θα πάω στα σίγουρα.

Αχχχχ ειμαι πολυ γκρινιαρα σημερα!!!

και εγω στον πωπο προτιμουσα αλλα μου λεει καλυτερα στην κοιλια!

αν ξανακανω θα την κανω στον πωπο

s_maria η pregnyl ποναει πολυ εγω την κανω στον πωπω φαντασου ποσο πονεσες στην κοιλια...Με το καλο αυριο!

Georgkat που πας κοριτσακι μου?

Παπακι να τους πεις να σου πλυνουν και τα ποτηρια πριν φυγουν!

να ευχηθώ και στο μαράκι καλή επιτυχία για αυρίο..

να είσαι χαλαρή και να προσπαθείς να σκέφτεσαι κάτι ευχάριστο

σας ευχαριστω κοριτσια!

η διαδικασια κραταει πολυ? πως γινεται?οπως κανεις τη γυναικολογικη εξεταση?καταλαβαινεις τιποτα?ποναει?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχω μια νύστα!!!! Έχω ξυπνήσει από πολύ νωρίς, γύρω στις 4... Μετά δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ... Όσο πλησιάζουν οι μέρες νομίζω ότι μεγαλώνει και το άγχος μου...Κορίτσια πόσο χαίρομαι που είσαστε κι εσείς και μοιραζόμαστε τα συναισθήματά μας!!! Με τον άντρα μου αποφασήσαμε να μην πούμε σε κανέναν για την εξωσωματική, ούτε στους γονείς μας! Νομίζω ότι με το ενδιαφέρον τους θα με αγχώσουν ακόμη περισσότερο...

Αυτην την τακτικη ακολουθησαμε οι περισσοτερες...Πρεπει ομως με καποιο τροπο να χαλαρωσεις σου το λεω εγω η προσωποποιηση του στρες :tongue: κι ομως η ολη διαδικασια θελει ηρεμια και καλη ψυχολογια μου το ειπανε απειρες φορες στην κλινικη μετα την υστεροσκοπηση αφου ειδανε τα ζωτικα μου σημεια ερμαια του αγχους μου!Ολα θα πανε καλα οι προσευχες μας και οι θετικη μας ενεργεια θα ειναι μαζι σου!

Αυτην την τακτικη ακολουθησαμε οι περισσοτερες...Πρεπει ομως με καποιο τροπο να χαλαρωσεις σου το λεω εγω η προσωποποιηση του στρες :tongue: κι ομως η ολη διαδικασια θελει ηρεμια και καλη ψυχολογια μου το ειπανε απειρες φορες στην κλινικη μετα την υστεροσκοπηση αφου ειδανε τα ζωτικα μου σημεια ερμαια του αγχους μου!Ολα θα πανε καλα οι προσευχες μας και οι θετικη μας ενεργεια θα ειναι μαζι σου!

Πόσο πολύ σ΄ ευχαριστώ!!! Το ξέρω ότι η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική... Όμως μερικές φορές δεν μπορείς να ελέγξεις αυτά που νιώθεις!!! Πάντως το προσπαθώ!!! Προσπαθώ να σκέφτομαι μόνο θετικά!

Πόσο πολύ σ΄ ευχαριστώ!!! Το ξέρω ότι η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική... Όμως μερικές φορές δεν μπορείς να ελέγξεις αυτά που νιώθεις!!! Πάντως το προσπαθώ!!! Προσπαθώ να σκέφτομαι μόνο θετικά!

Τοτε εισαι σε πολυ καλο δρομο συνεχισε ετσι και να δεις που οι κοποι σου θα ανταμοιφθουν!

αν ξανακανω θα την κανω στον πωπο

σας ευχαριστω κοριτσια!

η διαδικασια κραταει πολυ? πως γινεται?οπως κανεις τη γυναικολογικη εξεταση?καταλαβαινεις τιποτα?ποναει?

Η διαδικασια κραταει λιγα λεπτα.Σκεψου πως εισαι οταν πηγαινεις για τεστ παπ.Δεν θα πονεσεις θα σου βαλει μεσα το σωληνακι και μετα θα μεινεις ξαπλωμενη κανα μισαωρο κι αυτο ειναι ολο.Καλη επιτυχια να εχεις και να πας χαλαρη και ηρεμη οπως οταν εισαι στο κρεβατι με τον αντρουλη σου;)

Διαφημίσεις

Έχω μια νύστα!!!! Έχω ξυπνήσει από πολύ νωρίς, γύρω στις 4... Μετά δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ... Όσο πλησιάζουν οι μέρες νομίζω ότι μεγαλώνει και το άγχος μου...Κορίτσια πόσο χαίρομαι που είσαστε κι εσείς και μοιραζόμαστε τα συναισθήματά μας!!! Με τον άντρα μου αποφασήσαμε να μην πούμε σε κανέναν για την εξωσωματική, ούτε στους γονείς μας! Νομίζω ότι με το ενδιαφέρον τους θα με αγχώσουν ακόμη περισσότερο...

λολίτα ξύνεις πληγές..5 ξυπνάω κάθε πρωί εδώ και 3 χρόνια..:(:(:(:(και μετά λέτε κοιμάμαι με τις κότες..ε τι να κάνω..δεν αντέχω:(:(:(:(:(

καλά κάνετε...όλοι μια από τα ίδια..εγώ θα το πω στους γονείς μου..γιατί θα πρέπει να μείνω και σπίτι και δεν μπορώ να μην τους το πω..

το άγχος σου όσο περνούν οι μέρες να εξαλείφετε...όλα θα πάνε τέλεια..και σε πολύ λίγο καιρό θα ακούσουμε ευχάριστα!!!

αν ξανακανω θα την κανω στον πωπ

ας ευχαριστω κοριτσια!

δεν θα ξανακάνεις!!θα είναι η τυχερή σου φορά!!!

εγώ μαριγούλα μου, δεν πόνεσα καθόλου...αλλά γενικά από ότι κατάλαβα δεν καταλαβαίνω από πόνο...ούτε τη ένεση τη κατάλαβα..στο πωπο την είχα κάνει..

όπως το παπ τεστ είναι...απλά να είσαι χαλαρή..ξέρεις όσο πιο χαλαρή είσαι δεν θα καταλάβεις τίποτα...

εγώ πάντα σε όλα αυτά..προσεύχομαι και τίποτα δεν καταλαβαίνω...

μισή ωρίτσα το πολύ και μετά θα κάτσεις εκεί για ακόμη μισή ωρίτσα και μετά θα φύγετε..θα δώσει πρώτα ο αντρας σου το δείγμα και μετά από κανένα 2 ώρο το πολύ θα πάς εσύ μέσα..αν θέλεις μπορεί να είναι και ο άντρας σου εκεί εγώ δεν ήθελα..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Η διαδικασια κραταει λιγα λεπτα.Σκεψου πως εισαι οταν πηγαινεις για τεστ παπ.Δεν θα πονεσεις θα σου βαλει μεσα το σωληνακι και μετα θα μεινεις ξαπλωμενη κανα μισαωρο κι αυτο ειναι ολο.Καλη επιτυχια να εχεις και να πας χαλαρη και ηρεμη οπως οταν εισαι στο κρεβατι με τον αντρουλη σου;)
λολίτα ξύνεις πληγές..5 ξυπνάω κάθε πρωί εδώ και 3 χρόνια..:(:(:(:(και μετά λέτε κοιμάμαι με τις κότες..ε τι να κάνω..δεν αντέχω:(:(:(:(:(

καλά κάνετε...όλοι μια από τα ίδια..εγώ θα το πω στους γονείς μου..γιατί θα πρέπει να μείνω και σπίτι και δεν μπορώ να μην τους το πω..

το άγχος σου όσο περνούν οι μέρες να εξαλείφετε...όλα θα πάνε τέλεια..και σε πολύ λίγο καιρό θα ακούσουμε ευχάριστα!!!

δεν θα ξανακάνεις!!θα είναι η τυχερή σου φορά!!!

εγώ μαριγούλα μου, δεν πόνεσα καθόλου...αλλά γενικά από ότι κατάλαβα δεν καταλαβαίνω από πόνο...ούτε τη ένεση τη κατάλαβα..στο πωπο την είχα κάνει..

όπως το παπ τεστ είναι...απλά να είσαι χαλαρή..ξέρεις όσο πιο χαλαρή είσαι δεν θα καταλάβεις τίποτα...

εγώ πάντα σε όλα αυτά..προσεύχομαι και τίποτα δεν καταλαβαίνω...

μισή ωρίτσα το πολύ και μετά θα κάτσεις εκεί για ακόμη μισή ωρίτσα και μετά θα φύγετε..θα δώσει πρώτα ο αντρας σου το δείγμα και μετά από κανένα 2 ώρο το πολύ θα πάς εσύ μέσα..αν θέλεις μπορεί να είναι και ο άντρας σου εκεί εγώ δεν ήθελα..

σας ευχαριστω κοριτσια!!!!!

lolita να μην αγχωνεσαι και ολα θα πανε μια χαρα!!θα ερθει το μωρακι σου και θα τρελαθεις απο τη χαρα σου :D

Maria s καλή επιτυχία αύριο!!!Όλα καλα θα πανε και σε λιγες μέρες θα μας πεις τα ευχάριστα!!!!η διαδικασία όπως σου είπαν και τα κορίτσια δεν είναι τίποτα.Να φανταστείς πως στο τέστ παπ αισθάνεσαι και ένα τσιμπηματακι.Εγω δεν κατάλαβα τίποτα.

Εγώ βρε κορίτσια τώρα κανω κάτι κακές σκεψεις:cry:Επειδή μου είπε ότι ένα απί τα ωάρια είναι κυστικό που θα φύγει βέβαια,σκέφτομαι μη τυχόν και αυτό που μου είπε πως είναι τέλειο μήπως και αυτό τελικά δεν έσκασε αφού εγώ δεν έκανα την ένεση και τσάμπα την κάναμε.Εμενα με το που κανω ωορηξια αρχίζει να πονάει το στηθος

Έτσι την καταλαβαίνω εγώ και τώρα τίποτα.Αρα από χθες μαλλον δεν έσκασε ακομη;;Αχ δεν ξέρω...

bKtop2.png8BRwp3.png

Maria s καλή επιτυχία αύριο!!!Όλα καλα θα πανε και σε λιγες μέρες θα μας πεις τα ευχάριστα!!!!η διαδικασία όπως σου είπαν και τα κορίτσια δεν είναι τίποτα.Να φανταστείς πως στο τέστ παπ αισθάνεσαι και ένα τσιμπηματακι.Εγω δεν κατάλαβα τίποτα.

Εγώ βρε κορίτσια τώρα κανω κάτι κακές σκεψεις:cry:Επειδή μου είπε ότι ένα απί τα ωάρια είναι κυστικό που θα φύγει βέβαια,σκέφτομαι μη τυχόν και αυτό που μου είπε πως είναι τέλειο μήπως και αυτό τελικά δεν έσκασε αφού εγώ δεν έκανα την ένεση και τσάμπα την κάναμε.Εμενα με το που κανω ωορηξια αρχίζει να πονάει το στηθος

Έτσι την καταλαβαίνω εγώ και τώρα τίποτα.Αρα από χθες μαλλον δεν έσκασε ακομη;;Αχ δεν ξέρω...

Μην αγχωνεσαι αδικα η ωορρηξια γινεται 32-36 ωρες μετα την ενεση...Χαλαρωσε και να δεις που ολα θα πανε καλα!

Κοριτσακια μουυυ καλημερα σας! Αγριο χαραμα κ σημερα ξυπνησα.. Το βλεπετε αλλωστε.. Αμαν με αυτο το αγχος μου! Εχω με ολα τα αλλα εκτος απο την εξωσωματικη! Χιχιχιχ

Χθες πηγα στον γιατρο κ με ειδε και ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕΕΕΕΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!! Εκανα την πρωτη μου ενεση χθες το βραδυ! Ειμαι παρα πολυ χαρουμενη!

Επειδη πραγματικα το τρεξιμο μου δεν περιγραφεται ( το κοριτσι για ολες τις δουλεις κ το κοριτσι λαστιχο μαζι!) εχω χασει καποια επεισοδια! Astage καλη επιτυχια! Καλη επιτυχια κ στη maria s! Σας ευχομαι ολοψυχα οτι καλυτερο!

Το παπακι κ το παπακοσπορακι τι κανουν? το τινακι κ το τινοσπορακιιιι? σας στελνω πολλα πολλα φιλακια!

Maria v που εισαι υπευθυνη λιστων, δεν ξεκιναμε κ τη λιστα για την εξωσωματικη μιας κ εγω ξεκινησα?

Φιλια σε ολες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι θα γίνει με αυτό το ξύπνημα!! Από το άγχος μου ξυπνάω από τις 7 κάθε μέρα, και φανταστείτε ξεκινάω δουλειά στις 12:30. Ρυθμίστηκε ο οργανισμός μου και δεν λέει να αλλάξει, παίζει ρόλο βέβαια το ότι το μεσημέρι δουλεύω και το βράδυ μόλις ξαπλώσουμε στην τηλεόραση, με πάρει αγκαλιά ο άντρας μου και πάρουμε κουβέρτα, σε μισή ώρα έχω κοιμηθεί, γύρω στις 11 και κάτι, 12 παρά στα τρελά κέφια.

tinkerbell!24 κοριτσάκι μου πότε θα έρθει αυτή η μετάθεση να μην ταλαιπωρήσε άλλο. Ξυπνάς τόσο νωρίς και έχεις και διαδρομή μετά ε? Καλά κουράγια να έχεις!!

Οι εγκυούλες μας τι κάνουν?

s_maria καλή επιτυχία κοριτσάκι!!! Περιμένουμε τα νέα σου! Η αλήθεια είναι ότι η pregnyl που την έκανα πίσω με πόνεσε πολύ!!! Η διαδικασία θα δεις και μόνη σου, ότι δεν είναι τίποτα. Τι να κάνουμε, όλα για τα παιδιά μας!!!

Georgkat φαντάζομαι θα περάσατε τέλεια!! Τρελαίνομαι για τζάκι και φωτιά!!! Μπορώ για ώρες να την κοιτάω! Εμείς φέτος βάλαμε ξυλόσομπα και έχει 3-4 μέρες που την ανάβουμε το βράδυ και έχει ένα πορτάκι με γυαλί μπροστά και κάθομαι και χαλαρώνω!!! Και για να μην ξεχνιόμαστε, ελπίζω να είσαι καθαρή και σήμερα και για 9 μήνες!!!

mina pa πως περάσατε? Τελικά όλοι στα σπίτια θα μαζευόμαστε!!!

Εμένα οι Altermon που πήρα από τον ΕΟΠΥΥ κάνουν γύρω στα 1000 ευρώ, τα υπόλοιπα όλα που πλήρωσα στο φαρμακείο, έκαναν γύρω στα 200 ευρω για την συμμετοχή!

Μη μου λες τέτοια, 200 ευρώ συμμετοχή!! Για να δω τι θα μου πει εμένα την Δευτέρα.

Την καλύτερη δουλειά κάνατε, μακάρι να γινόταν να μην το ήξεραν και οι δικοί μας, λόγω του οικονομικού όμως δεν γίνεται. Χθες με φρίκαρε για τα καλά η πεθερά μου. Προχθές που γυρίσαμε από την επιτροπή κατέβηκε ο άντρας μου κάτω, γιατί είμαστε πάνω κάτω δυστυχώς και τους είπε ότι όλα πήγαν καλά και ότι θέλουν να ρωτάνε εκείνον και εμένα να μην μου πούνε τίποτα. Και χθες το πρωί, χτυπάει το κουδούνι, η πεθερά μου, η οποία είχε να πατήσει εδώ πάνω από τον Ιούνιο που είχαμε έναν μεγάλο καυγά. Και άρχησε να με ρωτάει, πότε ξεκινάμε και αν είναι καλός ο γιατρός και αν θα πάρω άδεια και διάφορα άλλα. Δεν λέω ότι το κάνει κακοπροαίρετα αλλά όταν σου λέει ο γιος σου μην ρωτάς τίποτα την Μαρία και την επόμενη μέρα πας και ρωτάς τι να πω, βέβαια λόγω ηλικίας, 72 η αλήθεια είναι ότι ξεχνάει εύκολα, όμως κάποια πράγματα δεν τα ξεχνάει ποτέ, τέλος πάντων, μην σας πρήζω πρωί πρωί. Μόλις ξεκινήσω με τα φάρμακα θα κατέβει και θα τους το ξαναπεί, για να δούμε.

Από εκεί και πέρα η αδερφή μου, η ξαδέρφη μου που περνάει τα ίδια και ο κολλητός μου θα το ξέρουν, κανένας άλλος. Βέβαια με στεναχωρεί το γεγονός που στους υπόλοιπους φίλους μας θα πρέπει να πω ψέματα, αλλά τι να κάνω, προσπαθώ να προστατέψω τον εαυτό μου. Αν γινόταν αλλιώς, μόνο η ξαδέρφη μου θα ήθελα να ξέρει.

Εσύ τώρα πρέπει να χαλαρώσεις!!!! Εξάλλου, ότι έγινε, έγινε, οι γιατροί ξέρουν καλύτερα από εμάς. Αν έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου, άστα όλα και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά, όλα θα πάνε καλά!!! Τι ωραία που δίνουμε κουράγιο στους άλλους, μόνο στον εαυτό μας δεν μπορούμε!!!

Κοριτσακια μουυυ καλημερα σας! Αγριο χαραμα κ σημερα ξυπνησα.. Το βλεπετε αλλωστε.. Αμαν με αυτο το αγχος μου! Εχω με ολα τα αλλα εκτος απο την εξωσωματικη! Χιχιχιχ

Χθες πηγα στον γιατρο κ με ειδε και ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕΕΕΕΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!! Εκανα την πρωτη μου ενεση χθες το βραδυ! Ειμαι παρα πολυ χαρουμενη!

Επειδη πραγματικα το τρεξιμο μου δεν περιγραφεται ( το κοριτσι για ολες τις δουλεις κ το κοριτσι λαστιχο μαζι!) εχω χασει καποια επεισοδια! Astage καλη επιτυχια! Καλη επιτυχια κ στη maria s! Σας ευχομαι ολοψυχα οτι καλυτερο!

Το παπακι κ το παπακοσπορακι τι κανουν? το τινακι κ το τινοσπορακιιιι? σας στελνω πολλα πολλα φιλακια!

Maria v που εισαι υπευθυνη λιστων, δεν ξεκιναμε κ τη λιστα για την εξωσωματικη μιας κ εγω ξεκινησα?

Φιλια σε ολες!

Φυσικά θα φτιάξω λίστα, τώρα κιόλας και θα είσαι η πρώτη και χαίρομαι που είσαι εσύ, γιατί είσαι και η πιο αισιόδοξη από τις 3 που θα ξεκινήσουμε, μας εκπέμπεις θετική ενέργεια!!! Καλή αρχή κορίτσι μου και καλή επιτυχία!!! Ξεκινάς πρώτη αλλά μάλλον θα είμαι εγώ η πρώτη όπως το βλέπω, εγώ σήμερα είμαι 25η μέρα, οπότε αν μου έρθει κανονικά στις 29 μέρες ξεκινάω την διέγερση πιο μπροστά!!!

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

31. mina-ni 14/11

32. astage 23/11

Ποσοστό: 6/30

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. IOANNA111
  3. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  4. Evangeliapan
  5. ΜΑΡΙa
  6. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  7. georgia69
  8. sissy 2012
  9. Georgkat
  10. tinkerbell!24
  11. deni..29
  12. Λια33
  13. lolita 78 19/11
  14. mar1981
  15. maria_v 14/11

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. Stardustmg

HvAnp3.png

Καλημέρα κοριτσακια!

Εύχομαι καλη επιτυχία στη μαριγουλα μας,τη μαρια σταρ,και την astage!

Ολα θα πανε καλα....

Κατερινουλα να περάσεις τέλεια κ να χαλαρωσεις....

Παπακι τι κανεις;

Τινακι;;;;;;;

Νεραιδουλα μου καλα είσαι;

Λολιτα μου καλα κανεις κ δεν το λες σε κανέναν! Εγω επειδη σε λιγο καιρό θ ακολουθήσω αυτο το δρόμο,εχω αρχίσει να λέω ποσο μ αρέσουν τα δίδυμα.... Καλο ειναι να το ξέρουν πολυ δικά μας άτομα!

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

s maria καλή επιτυχία σήμερα, να είσαι χαλαρή και μην το σκέφτεσαι η διαδικασία δεν είναι τίποτα...

astage δίωξε τις κακές σκέψεις,γιατί να μην έγινε καλέ η ωορρηξία σου με τόσο τέλειο αυγουλάκι?

maria star καλή αρχή και τυχερή!!!

maria v μην δίνεις σημασία οτι και να σε ρωτάνε και μην στεναχωρίεσαι, να σκέφτεσαι μόνο το μωράκι που έρχεται, δεν είναι κακό που δεν το λες και εμείς σε κανέναν δεν το είπαμε δεν μας χρειαζονται ερωτήσεις και επιπλέον αγχος.

sissy μου καλημέρα,δουλευείς και σήμερα? την εκμεταλλεύτηκες την νύχτα? απο οτι λέει το τικεράκι σου ήταν κρίσιμη!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

lolita καλή αρχή και σε σένα κοριτσάκι μου!

κατερινάκι να περάσεις τέλεια, τζάκι και καλή παρεούλα αρκούν, μην το παρακάνεις με το κρασάκι μόνο γιατί που ξέρεις.....πολλά νέα συμπτώματα διαβάζω!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...