Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

31. mina-ni 14/11

32. astage 23/11

Ποσοστό: 6/30

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. IOANNA111
  3. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  4. Evangeliapan
  5. ΜΑΡΙa
  6. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  7. georgia69
  8. sissy 2012
  9. Georgkat
  10. tinkerbell!24
  11. deni..29
  12. Λια33
  13. lolita 78 19/11
  14. mar1981
  15. maria_v 14/11
  16. Stardustmg 7/11

Η maria_s νομίζω θα κάνει αύριο!!! Καλή επιτυχία Μαράκι, μετά την βάζουμε στην λίστα!!

Επεξεργάστηκαν by maria_v

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσια η Λία που είναι??? Έχουμε κανένα νέο??? Μόλις είδα ότι 7/11 δεν την περίμενε... Τι έγινε?

ειχε πει οτι αδιαθετησε τελικα.

το σπορακι καλα ειναι θα παμε ξανα στις 21 νοεμβριου κ αν ολα ειναι καλα θα ακουσουμε ποιο πολους χτυπους στην καρδουλα του.

μακαρι να μην σου ερθει κ να μεινουν τα φαρμακα στο συρταρι μακαρι

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Χθες ηταν μια εντελως τρελη μερα!!!

Το πρωι υπερηχος.Μετα τρεξιμο να αλλαξω τα τμηματα μου για να μπορεσω να παω να την κανω.Κι εκει που εκανα μαθημα με παιρνουν και απο τον παιδικο να μου πουν πως ο μικρος εχει πυρετο και να παω να τον παρω 1ο σοκ!!!Ο αντρας μου ηταν με την δουλεια στην Κατερινη(ναι παπακι αυτος ολο ταξιδακια ειναι)Του λεω δεν ξερω τι θα κανεις 5 η ωρα εισαι πισω βρεξει χιονισει μας περιμενουν στο κεντρο 2ο σοκ.

Στους δικους μας δεν εχουμε πει τιποτα για να μην μας πρηζουν οποτε αντε πες στην πεθερα να παει να παρει τον μικρο γιατι εμεις θελουμε να παμε στην αγορα και καλα.Τι θα σκεφτηκε αραγε?"Τι σκυλα μανα το παιδι με πυρετο και αυτη θελει βολτες!!"Ευτυχως ο πυρετος ηταν του 2ωρου και τι καλα που περασε με ενα παιχνιδι απο τα Jumpo!!!Ο δικος μου "ελα μωρε ειναι αρρωστουλι εχω και τυψεις..."

Αυτα απο εμας.Τωρα ειμαι στην δουλεια και περιμενω να ερθουν οι φωστηρες μου για μαθημα.Θα τα πουμε ξανα το βραδακι αν μπορεσω να μπω

Φιλια

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Χθες ηταν μια εντελως τρελη μερα!!!

Το πρωι υπερηχος.Μετα τρεξιμο να αλλαξω τα τμηματα μου για να μπορεσω να παω να την κανω.Κι εκει που εκανα μαθημα με παιρνουν και απο τον παιδικο να μου πουν πως ο μικρος εχει πυρετο και να παω να τον παρω 1ο σοκ!!!Ο αντρας μου ηταν με την δουλεια στην Κατερινη(ναι παπακι αυτος ολο ταξιδακια ειναι)Του λεω δεν ξερω τι θα κανεις 5 η ωρα εισαι πισω βρεξει χιονισει μας περιμενουν στο κεντρο 2ο σοκ.

Στους δικους μας δεν εχουμε πει τιποτα για να μην μας πρηζουν οποτε αντε πες στην πεθερα να παει να παρει τον μικρο γιατι εμεις θελουμε να παμε στην αγορα και καλα.Τι θα σκεφτηκε αραγε?"Τι σκυλα μανα το παιδι με πυρετο και αυτη θελει βολτες!!"Ευτυχως ο πυρετος ηταν του 2ωρου και τι καλα που περασε με ενα παιχνιδι απο τα Jumpo!!!Ο δικος μου "ελα μωρε ειναι αρρωστουλι εχω και τυψεις..."

Αυτα απο εμας.Τωρα ειμαι στην δουλεια και περιμενω να ερθουν οι φωστηρες μου για μαθημα.Θα τα πουμε ξανα το βραδακι αν μπορεσω να μπω

Φιλια

οντως τρελη μερα !!! καλα αποτελεσματα τωρα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Γεια σας κορίτσια.

Πρώτα απ'ολα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες τις εορταζουσες!!!!

Το πρωί ήμουν λίγο τρελή και ξεχασα!!

maria v καλή αρχή και μακάρι να σου μεινουν τα φάρμακα στο ντουλάπι...

Παπάκι ΧΑΛΑΡΑ μην ταραζεσαι με τους γειτονες γιατί θα βγει νευρικός ο σπόρος...

Ευαγγέλια μου ελπίζω να είσαι καλυτερα

Σίσσυ κάτι διάβασα για τέστ ή λέω χαζομάρες;;μακάρι να συνεχιστεί το καλό σερί!

Κατερινακι μου σ'ευχαριστω πολύ και πάντα επιτυχίες.τι πτυχίο πήρες γιατί τώρα σας μαθαίνω...

Τα δικά μου νεα είναι ότι την κάναμε την σπερματέγχυση!!στην αρχή το δείγμα ελεγε 180.000.000 και 23% κινητικοτητα:cry: και μετά την επεξεργασία 280.000.000 !;!!;!! και 43% κινητικότητα.ο γιατρός είπε ότι είναι μια χαρά αλλα εμένα με χάλασε λίγο η κινητικότητα...

κατά τ'αλλα δεν κατάλαβα τίποτα και φεύγοντας μου λέει και ο ντοκ "αντρ τώρα κοιτα να μείνεις να ηρεμήσουμε ΟΛΟΙ μας" με βαρέθηκε μέχρι κι αυτος!!!

Σας εθχαριστω και πάλι για τις ευχές σας.φιλακια

καλη επιτυχια!ευχομαι σε 14 μερες να εχεις μια τεραστια χοριακη!!!!!
ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

31. mina-ni 14/11

32. astage 23/11

Ποσοστό: 6/30

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. IOANNA111
  3. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  4. Evangeliapan
  5. ΜΑΡΙa
  6. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  7. georgia69
  8. sissy 2012
  9. Georgkat
  10. tinkerbell!24
  11. deni..29
  12. Λια33
  13. lolita 78 19/11
  14. mar1981
  15. maria_v 14/11
  16. Stardustmg 7/11

Η maria_s νομίζω θα κάνει αύριο!!! Καλή επιτυχία Μαράκι, μετά την βάζουμε στην λίστα!!

ναι εγω αυριο θα κανω τη σπερματεγχυση!

εχθες εκανα την pregnyl στην κοιλια οπως μου ειπε αλλα πεθανα στον πονο!οταν αρχισε το φαρμακο μου ερχοταν να ουρλιαζω!ακομα ποναει η κοιλια μου σε εκεινο το σημειο.

καλη επιτυχια!ευχομαι σε 14 μερες να εχεις μια τεραστια χοριακη!!!!!

ναι εγω αυριο θα κανω τη σπερματεγχυση!

εχθες εκανα την pregnyl στην κοιλια οπως μου ειπε αλλα πεθανα στον πονο!οταν αρχισε το φαρμακο μου ερχοταν να ουρλιαζω!ακομα ποναει η κοιλια μου σε εκεινο το σημειο.

γιατι καλε σε πονεσε?

εμενα η οβιτρελε με αφηνε σημαδι αλλα μετα απο 3ή4 μερες εφευγε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

γιατι καλε σε πονεσε?

εμενα η οβιτρελε με αφηνε σημαδι αλλα μετα απο 3ή4 μερες εφευγε

τι να σου πω.σημαδι δε μου εχει αφησει.το φαρμακο ποναγε πολυ!αλλα χαλαλι λεω!!ολα θα τα κανω για να ερθει ενα μωρακι :D

Διαφημίσεις

τι να σου πω.σημαδι δε μου εχει αφησει.το φαρμακο ποναγε πολυ!αλλα χαλαλι λεω!!ολα θα τα κανω για να ερθει ενα μωρακι :D

δεν ειχα τετοιο θεμα.

που πηγαν καλε οι αλλες? ακομα κοιμουνται?

εγω θα εχω παλι παρεα σημερα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

δεν ειχα τετοιο θεμα.

που πηγαν καλε οι αλλες? ακομα κοιμουνται?

εγω θα εχω παλι παρεα σημερα

Smaria κι εμένα η pregnyl που την έκανα στον πωπο μόλις έμπαινε το φάρμακο με πονέσε. Πέρα απο αυτο παρόλο που γίνεται και σε κωλο και σε κοιλιά καλύτερα όχι στην κοιλια μου είχε πει ο γιατρός.

Παπακι μου εγω ταξιδεύω ακόμα γιατι αργησαμε να ξεκινήσουμε. Είχα συνέχεια αναγουλες και ζαλαδες και περιμέναμε λιγάκι να ηρεμήσω. Ακόμα και τωρα στο αυτοκίνητο ειναι χάλια το στομάχι μου. Πιστεύω σε κανενα 40 λεπτό να φτάσουμε και να χαλαρωσω. Ασε που απο την μια θέλω εμετο κι απο την άλλη θέλω να φάω ενα εκλερ. Το σύνδρομο της δίαιτας. Πολλα σύνδρομα μαζεμένα. Ειναι στο μεταξυ 6μιση το απόγευμα και ειναι σαν μεσάνυχτα και έχω νεύρα και με αυτο. Θα μπορούσα να πάω άνετα και στον Άγιο Λουκά στην Θήβα αφού περνάω αλλα τωρα έτσι που ειμαι ειναι δύσκολο. Την Κυριακή θα ξεκινήσω νωρίτερα για Αθήνα και θα πάω στα σίγουρα.

Αχχχχ ειμαι πολυ γκρινιαρα σημερα!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Smaria κι εμένα η pregnyl που την έκανα στον πωπο μόλις έμπαινε το φάρμακο με πονέσε. Πέρα απο αυτο παρόλο που γίνεται και σε κωλο και σε κοιλιά καλύτερα όχι στην κοιλια μου είχε πει ο γιατρός.

Παπακι μου εγω ταξιδεύω ακόμα γιατι αργησαμε να ξεκινήσουμε. Είχα συνέχεια αναγουλες και ζαλαδες και περιμέναμε λιγάκι να ηρεμήσω. Ακόμα και τωρα στο αυτοκίνητο ειναι χάλια το στομάχι μου. Πιστεύω σε κανενα 40 λεπτό να φτάσουμε και να χαλαρωσω. Ασε που απο την μια θέλω εμετο κι απο την άλλη θέλω να φάω ενα εκλερ. Το σύνδρομο της δίαιτας. Πολλα σύνδρομα μαζεμένα. Ειναι στο μεταξυ 6μιση το απόγευμα και ειναι σαν μεσάνυχτα και έχω νεύρα και με αυτο. Θα μπορούσα να πάω άνετα και στον Άγιο Λουκά στην Θήβα αφού περνάω αλλα τωρα έτσι που ειμαι ειναι δύσκολο. Την Κυριακή θα ξεκινήσω νωρίτερα για Αθήνα και θα πάω στα σίγουρα.

Αχχχχ ειμαι πολυ γκρινιαρα σημερα!!!

δεν ειναι το σύνδρομο της δίαιτας καλη μου ειναι το συνδρομο της εγκυμοσηνης ποτε περιμενουμε να μας πεις τα ευχαριστα?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Περίοδο περιμένω μέχρι την Κυριακή αλλα εμένα πολυ συχνά αλλάζει ο κύκλος μου τέτοια εποχή. Αν δεν μου έρθει την Κυριακή Δευτέρα πρωι θα πάω να πάνω μια χοριακη να ξεμπερδευω γιατι Δευτέρα απόγευμα έχω χορο και θέλω να ξερω τι γίνεται γιατι την προηγούμενη Δευτέρα είχα κάτι πονακια την ώρα που χορευα. Πάντως εγω νοιώθω πως ολα αυτα ειναι απο την περίοδο που θα έρθει και δεν τρέφω ελπίδες. Νομίζω πιο πολυ έχετε αγχωθει εσείς μαζι μου παρα εγω. Η αναισθητη εντελώς !!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

s_maria η pregnyl ποναει πολυ εγω την κανω στον πωπω φαντασου ποσο πονεσες στην κοιλια...Με το καλο αυριο!

Georgkat που πας κοριτσακι μου?

Παπακι να τους πεις να σου πλυνουν και τα ποτηρια πριν φυγουν!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...