Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

τινκ και λατρεια δεν μας ειπατε για ποια ηταν το υπονοουμενο?

κατερινα να σου θυμησω οτι ειχα πονους κ μεγαλους σαν της περιοδου οι οποιοι δεν ηρθαν ποτε χιχιχ δεν χρειαζετε κ πολλες φορες μπορει να πετυχες την μερα 1 κ καλη που λενε!!

κανονιζετε συναντηση βλεπω ε? αχ το ωραια!!! καστε να περασουν κ τα δικα μου πονακια κ να με αφησει ο γιατρος να κανω μετακινησεις κ θα ερθω ξανα για συναντηση!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κατερινα να σου θυμησω οτι ειχα πονους κ μεγαλους σαν της περιοδου οι οποιοι δεν ηρθαν ποτε χιχιχ δεν χρειαζετε κ πολλες φορες μπορει να πετυχες την μερα 1 κ καλη που λενε!!

κανονιζετε συναντηση βλεπω ε? αχ το ωραια!!! καστε να περασουν κ τα δικα μου πονακια κ να με αφησει ο γιατρος να κανω μετακινησεις κ θα ερθω ξανα για συναντηση!!!

Ημουν ετοιμη να σε παρω τηλ...Αργησες και λεω τι επαθε το παπακι?

Το δικο μου το τικερακι γιατι ειναι ζαβο και εχει κολλησει πανω στο 2 και κατω παει κανονικα?

Παπακι το διαβασες αυτο που σου ειπα για τους διπλανους σου ειναι ζευγαρι τελικα?

Ημουν ετοιμη να σε παρω τηλ...Αργησες και λεω τι επαθε το παπακι?

αφου εγραψα καλημερα σας διαβαζω κ ερχομε, αργησα να ξυπνησω χιχιχ σηκωθηκα 11:30 η ωρα ε μεχρι να δω τι θα πιω να βγαλω το παπλωμα εξω αργησα να μπω ;);)

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Το δικο μου το τικερακι γιατι ειναι ζαβο και εχει κολλησει πανω στο 2 και κατω παει κανονικα?

Παπακι το διαβασες αυτο που σου ειπα για τους διπλανους σου ειναι ζευγαρι τελικα?

η απο κατω ειναι κ ειναι ζευγαρι με ενα παιδακι 2ή3 χρονων οχι τι να διαβασω

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

η απο κατω ειναι κ ειναι ζευγαρι με ενα παιδακι 2ή3 χρονων οχι τι να διαβασω

Α, καλα νομιζα οτι ειχες προβλημα και με καινουργιους ενοικους που ηρθαν τωρα και εγραψα χθες οτι ενας φιλος του αντρα μου μετακομισε με την κοπελα του στην Κατερινη αλλα δεν εχουν παιδι. Λαθος καταλαβα!

αγόρασα τώρα και τα τεστάκια ωορρηξίας μου!!!
Καλημερα ζουζουνες τι μου κανετε? Σημερα εχει σιδερο και μετα θα παω να βρω το συζυγο για τσιπουρα, εχει και ωραια μερα εξω.

Κατερινακι μηπως λεω μηπως σε γυροφερνει η γριπη της εγκυου?;)

μαρια μου νομιζω πως εχω το συνδρομο του να πονας και κατα την περιοδο και πριν απο αυτην!!!! και τωρα προστεθηκε και το συνδρομο να εχεις και αναγουλες πριν την περιοδο!!! γκρρρρρ κανονικα θα επρεπε η περιοδος να μας στελνει ενα γραμμα καθε μηνα και να λεει, θα ερθω στις ταδε του μηνα, ετοιμασου..οχι τετοια ταλαιπωρια!!!

παπακι ετοιμη ημουν να σε παρω τηλ!!!! αργησες να μπεις και ειπα μηπως σε δω στο αστυνομικο ρεπορταζ να τραβομαλλιεσαι με την γειτονισσα!!!! διαβασες αυτα που σου ειπα για αυτο το θεμα?????

fmGhp2.png

A8ojp2.png

μαρια μου νομιζω πως εχω το συνδρομο του να πονας και κατα την περιοδο και πριν απο αυτην!!!! και τωρα προστεθηκε και το συνδρομο να εχεις και αναγουλες πριν την περιοδο!!! γκρρρρρ κανονικα θα επρεπε η περιοδος να μας στελνει ενα γραμμα καθε μηνα και να λεει, θα ερθω στις ταδε του μηνα, ετοιμασου..οχι τετοια ταλαιπωρια!!!

παπακι ετοιμη ημουν να σε παρω τηλ!!!! αργησες να μπεις και ειπα μηπως σε δω στο αστυνομικο ρεπορταζ να τραβομαλλιεσαι με την γειτονισσα!!!! διαβασες αυτα που σου ειπα για αυτο το θεμα?????

σημερα ειναι υσηχη ενα μπαμ να ακουσω κ θα ειναι το τελος τους χαχαχα!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα σας κι από εμένα!

Καταρχήν να πω Χρόνια Πολλά και Καλά στα κοριτσάκι που γιόρταζαν εχθές!!! Να είσαστε πάντα καλά, μόνο με χαρούμενες ειδήσεις!!!

Να πω ότι θέλω πολύ κι εγώ να έρθω στην συνάντηση!!!

Georgekat μιας κι εσύ θα τα οργανώσεις όλα, εγώ μπορώ κάθε μέρα, μετά τις 2:30. Εγώ δουλεύω κέντρο, μένω λίγο πιο έξω, αλλά δεν έχω πρόβλημα, όποια μέρα ότι ώρα πείτε θα είμαι εκεί, αν φυσικά με θέλετε....

Όσο για τα συμπτώματά σου, πολύ καλά μου ακούγονται, είδες και το παπάκι μας που τα ίδια συμπτώματα είχε και τελικά θα αργήσει πολύ να ξανάρθει η καταραμένη? Μακάρι να είναι ο μήνας αυτός τυχερός και για σένα!!! Άντε να δούμε κι άλλες χοριακές!!!

astage πολύ πολύ πολύ καλή επιτυχία σου εύχομαι! Σε 14 μερούλες να έχεις τεράστια χοριακή!

sissy μου δυναμικά, μην τον αφήνεις λεπτό ήσυχο!!! Ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να γίνει η σύλληψη!

Τινκ μου το ίδιο ισχύει και για σένα! Καλή επιτυχία κορίτσια μου!

Παπάκι μου καλά σου λένε και τα άλλα κορίτσια, ας τους κάνει ο άντρας σου μια σύσταση και αν δεν συμμορφωθούν να μιλήσετε στην σπιτονοικοκυρά και μετά πάτε στην αστυνομία! Ήμαρτον κι αυτοί επιτέλους, δεν καταλαβαίνουν ότι ενοχλούν? Το σποράκι σου τι κάνει? Πότε θα το ξαναδείτε:P:p:p???????????

Evangelia μου χρειάζεσαι στοργή και φροντίδα κοριτσάκι μου! Έχεις δίκιο, έχεις ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ όμως σκέψου ότι τώρα όλα θα μπουν σε μια σειρά και όλα θα πάνε καλά! Να σκέφτεσαι θετικά! Έγώ παντως σου στέλνω μια αγκαλιά, μεγάλη μεγάλη!

Maria v μου πότε ξεκινάς??? Στείλε μου αν θέλεις σε πμ τα φάρμακα που πήρες, θα σου γράψω κι εγώ! 2 σακούλες είναι τα δικά μου:(:(:(...

Εγώ κορίτσια έχω αρχίσει λιγάκι και αγχώνομαι... Δεν περιμένω στι 18-19 Νοέμβρη, αν όμως έρθει τελικά....την επόμενη ημέρα ξεκινάω τα φάρμακα και τις ενέσεις για την εξωσωματική! Οπότε αν θέλετε βάλτε με κι εμένα για τις 19 Νοέμβρη... Κι ο Θεός βοηθός, μακάρι να μην έρθει σε καμιά μας αυτόν τον μήνα!!!! Τι καλά που θα ήταν!!! Να είμαστε όλες μαζί εγκυούλες!!!

Νομίζω σας κούρασα, αλλά επειδή τις περισσότερες φορές μπαίνω σας διαβάζω αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνω να σας γράψω, κρατάω σημειώσεις!

Ζητάω συγνώμη αν ξέχασα καμία, σας φιλώ όλες και ανυπομωνώ για την συνάντησή μας!!!

Διαφημίσεις

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

31. mina-ni 14/11

32. s maria

33.astage 23/11

Ποσοστό: 6/30

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. IOANNA111
  3. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  4. Evangeliapan
  5. ΜΑΡΙa
  6. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  7. georgia69
  8. sissy 2012
  9. Georgkat
  10. tinkerbell!24
  11. deni..29
  12. Λια33 7/11
  13. lolita 78 19/11
  14. mar1981
  15. maria_v 14/11
  16. Stardustmg 7/11

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

αυτό το πράγμα κάθε παρασκευή να γίνετε πανικός στη δουλεια πώς το εξηγείται??? τα νευρα μου πια...

κατερινάκι μια χαρά οι εξετάσεις σου, μακάρι οι αναγούλες να μην είναι νέο σύμπτωμα περιοδου, αυτό το μήνα που αφησες το μέτρημα και τις προγραμματισμένες επαφές να το τσάκωσες το μωράκι!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

lolita μου στην φαση που ειμαστε ολες χρειαζομαστε φροντιδα αγαπη και προδερμ :D

Αχρειαστα να ειναι τα φαρμακα σου αλλα κι αν τελικα τα χρειαστεις να σου φερουν το επιθυμητο αποτελεσμα χωρις αλλες ταλαιπωριες!Αντα ποδιδω την αγκαλια και πολλη πολλη θετικη ενεργεια!

Βρε κορίτσια η Λία που είναι??? Έχουμε κανένα νέο??? Μόλις είδα ότι 7/11 δεν την περίμενε... Τι έγινε?

Γεια σας στα κλεφτά, είμαι στη δουλειά!!

Και η Stardustmg περίμενε 7/11 και θα ξεκινούσε πρώτη την προσπάθεια, μετά εγώ και μετά εσύ!!! Μακάρι να γινόταν το θαύμα και να μην χρειαζόμασταν τα φάρμακα. Θα σου στείλω πμ όταν πάω σπίτι για τα φάρμακα. Από τις τιμές που έχει πάνω στα κουτιά, υπολόγισα και κάνουν πάνω από 2000 τα φάρμακα που πήρα από το φαρμακείο, 6 κουτιά, τρόμαξα όταν τα είδα, πάλι καλά που τα παίρνουμε δωρεάν. Από το φαρμακείο να δω τι θα μου ζητήσουν, άφησα τις συνταγές και έφυγα!!!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...