Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλησπέρα,

φαντάζομαι θα εννοεί προεμφυτευτικό. Αυτό θα είναι το ιδανικό γιατί θα ξέρεις ότι βάζεις άριστα έμβρυα. Για το σπερμα τι ακριβώς είπε; Τι πρωτόκολλο πρότεινε δηλαδή; 
      αυτό που σου είπα το πρωί, κανείς υστεροσκοπηση και στέλνεις και δείγμα για το era test. Επισης era test ή scratching κάνουμε συνήθως μετά από 1-2 αποτυχημένες ετ. Οπότε οκ αυτά τα σχόλια τα κάνουν για να τα κάνουν. 

Αυτό ακριβώς που σου ειπε. Τι εννοείς δεν βγάζει νόημα; Φυσικός σε εσένα, ο σύζυγος σου το ίδιο σπερμα έδωσε. Εννοώ με κατακερματισμό που ο άλλος σου γιατρός δεν το σχολιάζει καν. 
      Αυτός που πήγες τώρα, σου είπε τίποτα για την χαμηλή ΑΜΗ ότι είναι και χαμηλή ποιότητα; 

Εννοώ δεν είναι τόσο υψηλός ο κατακερματισμός που κάνει τη διαφορά. Είπε πως παίζει ρόλο προφανώς κ πως εφόσον είναι άντρας 35 ετών είναι πολύ νέος να έχει τέτοιο κατακερματισμό και αντιοξειδωτικό στρες. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλησπέρα. Είμαι ολοκαίνουρια στο φόρουμ. Προσπαθώ σχεδόν 2 χρόνια για παιδάκι. Όταν έκλεισα τον 1ο χρόνο ανακάλυψα πως πάσχω από υποθυρεοειδισμό και είχα ανεβασμένη προλακτίνη. Πέρασαν 6 μήνες για να τα ρυθμίσω και τα 2 (ο γυναικολόγος μου είπε ότι η προλακτίνη παίζει μεγάλο ρόλο στην υπογονιμότητα). Εδώ και 3 μήνες που προσπαθούμε πάλι τζίφος ακόμη και έχω απογοητευτεί πολύ. ΤΙ ΛΕΤΕ???

Καλωσηρθες και συμφωνω και εγω με την kalli.Η αυξημενη προλακτινη παιζει οντως ρολο στην υπογονιμοτητα αλλα αφου τα εχεις ρυθμισει μην αγχωνεσαι.Η κολλητη μου με υπερθυρεοειδισμο ειναι 6 βδομαδων εγκυος.Εκανε την θεραπεια και ολα καλα της ηρθε το μωρακι της φυσιολογικοτατα!Μην αγχωνεσαι λοιπον!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Ειλικρινά είναι πολύ παρήγορη απλώς νιώθω ότι χάνω καμιά φορά την υπομονή μου γιατί 2 χρόνια περίπου τραβάει όλο αυτό. Η ψυχολογία κλασσικά ασανσέρ. Μία πάνω μία κάτω!!! Και το κακό είναι ότι ενώ και ενδοκρινολόγος και γυναικολόγος μου είπαν να είμαι ήρεμη εγώ φυσικά το αντίθετο

Εγω προσπαθουσα 3 χρονια και μου λεγανε δεν εχεις τιποτα εχετε αγχος.Μου εγινε απαγορευμενη αυτη η λεξη σιχαθηκα να την ακουω.Αλλαξα γιατρο και σε ενα μηνα ανακαλυψαμε ολα μας τα προβληματα.Προσπαθουμε απο το Πασχα και συνεχιζουμε...Οπλισου με υπομονη και επιμονη και ολα θα πανε καλα!

stogiakiiiiii ΜΑΡΙΑΑΑ!! που ειστε?την κλεισαμε αισιως την βδομαδα αντε καλη χοριακη να εχουμε την επομενη!!!Αν και εγω ψευτρα να βγω αρχισα να ξεφουσκωνω αποτομα και με ανησυχει λιγο αλλα δεν πτοουμαι.Και τον αλλο μηνα εδω θα ειμαι πρωτα ο Θεος!

Eυχαριστώ πολύ και σένα Evangeliapan. Απλώς ο γυναικολόγος μου είπε ότι αν δε μείνω στο 5μηνο σχεδόν από το μήνα που τα ρύθμισα πρέπει να κάνω περαιτέρω εξετάσεις και αυτό είναι που με αγχώνει πάρα πολύ και πέρασαν ήδη οι 3 μήνες. Είμαι σε φάση αντίστροφης μέτρησης όπως κατάλαβες.

stogiakiiiiii ΜΑΡΙΑΑΑ!! που ειστε?την κλεισαμε αισιως την βδομαδα αντε καλη χοριακη να εχουμε την επομενη!!!Αν και εγω ψευτρα να βγω αρχισα να ξεφουσκωνω αποτομα και με ανησυχει λιγο αλλα δεν πτοουμαι.Και τον αλλο μηνα εδω θα ειμαι πρωτα ο Θεος!

Ψευτρά θα βγείς όλα θα πάνε τέλεια!!θα έχετε- θα έχουμε όλες μια τεράστια χοριακή!!!Τεράστια!!!

Καλησπέρα. Είμαι ολοκαίνουρια στο φόρουμ. Προσπαθώ σχεδόν 2 χρόνια για παιδάκι. Όταν έκλεισα τον 1ο χρόνο ανακάλυψα πως πάσχω από υποθυρεοειδισμό και είχα ανεβασμένη προλακτίνη. Πέρασαν 6 μήνες για να τα ρυθμίσω και τα 2 (ο γυναικολόγος μου είπε ότι η προλακτίνη παίζει μεγάλο ρόλο στην υπογονιμότητα). Εδώ και 3 μήνες που προσπαθούμε πάλι τζίφος ακόμη και έχω απογοητευτεί πολύ. ΤΙ ΛΕΤΕ???

καλωσόρισες!! δεν γνωρίζω κάτι..αφού ρυθμίστικαν τα πράμγατα περιμένετε λίγο ακόμη και μετά μιλήστε με το γιατρό να σας πει!!!Καλή επιτυχία !!!!!

Αχ μακάρι να πάνε όλα καλά και να γίνει μια καλή αρχή για την ερχόμενη εβδομάδα:P:pΤο καλό είναι ότι δεν εμφανίστηκε ακόμα η κακούργα:tongue: Μακάρι να δώσει ο θεός και να την ξαναδώ και εγώ και όλες μας μετά από εννιά μήνες:P:p ουφ θα σκασω πω θα φαω το μανικιουρ μου χαχαχα!!

να μην έρθει η κακούργα!!!!!:P:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Eυχαριστώ πολύ και σένα Evangeliapan. Απλώς ο γυναικολόγος μου είπε ότι αν δε μείνω στο 5μηνο σχεδόν από το μήνα που τα ρύθμισα πρέπει να κάνω περαιτέρω εξετάσεις και αυτό είναι που με αγχώνει πάρα πολύ και πέρασαν ήδη οι 3 μήνες. Είμαι σε φάση αντίστροφης μέτρησης όπως κατάλαβες.

Αρα δεν εχετε κανει τις κλασικες εξετασεις σαλπιγγογραφια-σπερμοδιαγραμμα!Μην σε παιρνει απο κατω.Ολα θα γινουν.Υπομονη και επιμονη!

Με το καλο, ο Προφητης Ηλιας να βοηθησει! Οταν λες "αυριανη βοηθεια", εννοεις αγαπουλες;; Γιατι εγω οταν ρωτησα τον γιατρο μου, μηπως θα βοηθουσε το....:oops:, απλα χαμογελασε, χωρις απαντηση!

ακριβως αγαπουλες κ φιλακια!!! :oops::oops::oops::oops: χαχαχα!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλα, τοτε την επομενη φορα, θα τον στρωσω κι εγω μετα:oops::oops::oops:! Αν ειναι να βοηθησουμε, ευχαριστως! Μη νομιζει οτι περιοδικακι, δωματιακι και τελειωσαμε!! Εχουμε υποχρεωεις και after:tongue:!

χαχαχαχα!!!!! ετσι ακριβως οπως τα λες!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Ψευτρά θα βγείς όλα θα πάνε τέλεια!!θα έχετε- θα έχουμε όλες μια τεράστια χοριακή!!!Τεράστια!!!

καλωσόρισες!! δεν γνωρίζω κάτι..αφού ρυθμίστικαν τα πράμγατα περιμένετε λίγο ακόμη και μετά μιλήστε με το γιατρό να σας πει!!!Καλή επιτυχία !!!!!

Αχ μακάρι να πάνε όλα καλά και να γίνει μια καλή αρχή για την ερχόμενη εβδομάδα:P:pΤο καλό είναι ότι δεν εμφανίστηκε ακόμα η κακούργα:tongue: Μακάρι να δώσει ο θεός και να την ξαναδώ και εγώ και όλες μας μετά από εννιά μήνες:P:p ουφ θα σκασω πω θα φαω το μανικιουρ μου χαχαχα!!

να μην έρθει η κακούργα!!!!!:P:p:p:p

Νεραιδακι μου μακαρι !!!Σειρα εχει η kalli θα ακουσουμε τα δικα της ευχαριστα και μετα θα παρουμε κουραγιο για να φτασουμε στα δικα μας...Ο Θεος μαζι μας!

Kαλη αναμονη Μαρακι!Πλακα πλακα κι εγω εκλεισα βδομαδα σημερα αντε αλλη μια και θα ξερουμε...Να υποθεσω πως ουτε και εσυ πονεσες ε?Τι τυχερες που ειστε...Να προσπαθησετε και στο σπιτι.Εμεις και Σαββατο και Κυριακη προσπαθησαμε...Μακαρι του χρονου τετοια μερα να εχεις αγκαλια το αγγελουδι σου!

οχι δεν πονεσα απλα αυτο το κατουρημα καθε φορα που πρεπει να εχω γεματη κυστη ειναι λιγο καπως . Αχ ολες μας να εχουμε να εχουμε νινακιιι!!!!

ζουμπουρλουδικο οπως ακριβως το ονειρευεται ο καθεμια μας!!!

Φιλακιαααααααααα!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

οχι δεν πονεσα απλα αυτο το κατουρημα καθε φορα που πρεπει να εχω γεματη κυστη ειναι λιγο καπως . Αχ ολες μας να εχουμε να εχουμε νινακιιι!!!!

Φιλακιαααααααααα!!!!!!!

Γιαυτο σας ζηλευω εμενα με εσφαξε ο χασαπης.Αλλα πριν ξεκινησουμε μου ειπε να παω τουαλετα γιατι μετα αν μου ερθει δεν θα πρεπει να σηκωθω...Δεν το ηξερα για γεματη κυστη...Να εχεις τεραστια χοριακη σε 2 βδομαδες και το νινι σου να ειναι ζουμπουρλουδικο οπως το ονειρευεσαι :P

Παρακολουθώ καιρό το φόρουμ χωρίς να είμαι μέλος και ειλικρινά παίρνω κουράγιο και βρίσκω αρκετές ενθαρρυντικές απαντήσεις. Ο άντρας μου έχει κάνει σπερματοδιάγραμμα και είναι πολύ καλό. Εγώ στο 5μηνο για σαλπιγγογραφία θα πάω (και αγχώνομαι τρελλά). Αυτό όμως που έχω παρατηρήσει είναι ότι το συγκεκριμένο φόρουμ είναι πολύ ... γουρλίδικο!!!!!!

Παρακολουθώ καιρό το φόρουμ χωρίς να είμαι μέλος και ειλικρινά παίρνω κουράγιο και βρίσκω αρκετές ενθαρρυντικές απαντήσεις. Ο άντρας μου έχει κάνει σπερματοδιάγραμμα και είναι πολύ καλό. Εγώ στο 5μηνο για σαλπιγγογραφία θα πάω (και αγχώνομαι τρελλά). Αυτό όμως που έχω παρατηρήσει είναι ότι το συγκεκριμένο φόρουμ είναι πολύ ... γουρλίδικο!!!!!!

Θα κανεις κι εσυ με το καλο την σαλπιγγογραφια αν χρειαστει βεβαια μπορει και εισαι εγκυουλα συντομα ;) και ολα θα πανε καλα.Εχει πεσει αρκετη μπεμπεδοσκονη τελευταια ευχομαι να σου ερθει και εσενα!

οχι δεν πονεσα απλα αυτο το κατουρημα καθε φορα που πρεπει να εχω γεματη κυστη ειναι λιγο καπως . ?????????Αχ ολες μας να εχουμε να εχουμε νινακιιι!!!!

Φιλακιαααααααααα!!!!!!!

Πατρίδα καλή αναμονή και μια τεράστια χοριακή σε 14 μέρες;);)

πατριδα??? ευχαριστω και καλα αποτελεσματα !!!

και εγώ η άσχετη παραθέτω τις ερωτήσεις μου!!!!

αχ βρε κορίτσια να περάσει σήμερα η μέρα ......

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...