Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ευαγγελία μου, για την ίδια λέμε;);)

να κάνεις υπομονή...τρέλλανε τον δικό σου με τα γιατροσόφια..και μόλις μπορέσεις θα τσακώσετε το μπεμπε είμαι σίγουρη

Αντε και μετα να εισαι η επομενη γλυκουλα μου!

Εγω αργω ακομη ... Τον εχω τρελλανει τον καημενο παιρνει απο ολα και του εχει ανοιξει η ορεξη και εχει βαλει σιγουρα κιλα συνεχεια τρωει :D

Υπομονη και ολα θα γινουν!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Maria v βάλε με στο πινακάκι για τις 23/11...Που μακάρι να έρθει και να περάσει γρήγορα!!

Τι κάνετε οι υπόλοιπες;

Τινκ σου τλειωσε και άρχισες τις επαφές ε;;Καλα κανείς.Κανεις και τις πλύσεις;

Κατερινακι γιατί στις πόσες φορές το κοβεις να το πετύχεις;Αντα να μας πεις κανένα ευχάριστο να πάρουμε τα πάνω μας.

Για καφεδάκια ακουω εκεί εις τάς Αθήνας κατά εδω πάνω μεριά θα παίξει τίποτα;

Φιλάκια και πολλές ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

για το κατερινάκι μιλώ...2 φορές λέει εξαρτάται ποιές μέρες είχε

Αστην να λεει...Μολις πηρε την ευλογια της Παναγιτσας και πηγε στον αντρουλη της ολα πηγαν κατευχην ...

astage απο Θεσσαλονικη εισαι?Εμεις την συναντηση εδω την καναμε ηδη και μας προεκυψε και το νινι της Μινας ...Βεβαια μπορουμε να κανονισουμε και μια επομενη!

Κατερινακι εσυ ποτε δεν περιμένεις;
εξαρτάται ποιές μέρες??!!!!
Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Maria v βάλε με στο πινακάκι για τις 23/11...Που μακάρι να έρθει και να περάσει γρήγορα!!

Τι κάνετε οι υπόλοιπες;

Κατερινακι γιατί στις πόσες φορές το κοβεις να το πετύχεις;Αντα να μας πεις κανένα ευχάριστο να πάρουμε τα πάνω μας.

tinker μου να σου πω την αληθεια αυτον τον μηνα δεν ειχα καθολου σκασιλα...ουτε μερες κοιταξα ουτε τιποτα....στο μεταξυ οι πονοι μεγαλωνουν και την βλεπω την μεγαλοπρεπη περιοδο να μου ερχεται σε λιγη ωρα....

ευαγγελια μου εννοειται πως η παναγιτσα μας βοηθαει ολες!!! νομιζω πως πρεπει να ειμαι λιγο πιο υπομονετική ακόμα....δεν ειναι αυτος ο μηνας η σειρα μου.....

astage μια φορα μοναχα φτανει.....που λεει και το τραγουδι...αλλα οι περισσοτερες φορες αυξανουν και τις πιθανοτητες, σωστα? γι αυτο το λεω κι εγω....

στο μεταξυ βγηκαν οι ορμονολογικές μου εξετασεις.....ο γιατρος τις ειδε και με πηρε τηλ για να μου πει πως ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ!! ωπα ο γιατρος!!! αμ τί νομιζες του λέω??? διεπρεψα !!! τωρα περιμενω να κανω την ΑΜΗ να δουμε τι θα βγαλει κι αυτη....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

tinker μου να σου πω την αληθεια αυτον τον μηνα δεν ειχα καθολου σκασιλα...ουτε μερες κοιταξα ουτε τιποτα....στο μεταξυ οι πονοι μεγαλωνουν και την βλεπω την μεγαλοπρεπη περιοδο να μου ερχεται σε λιγη ωρα....

ευαγγελια μου εννοειται πως η παναγιτσα μας βοηθαει ολες!!! νομιζω πως πρεπει να ειμαι λιγο πιο υπομονετική ακόμα....δεν ειναι αυτος ο μηνας η σειρα μου.....

astage μια φορα μοναχα φτανει.....που λεει και το τραγουδι...αλλα οι περισσοτερες φορες αυξανουν και τις πιθανοτητες, σωστα? γι αυτο το λεω κι εγω....

στο μεταξυ βγηκαν οι ορμονολογικές μου εξετασεις.....ο γιατρος τις ειδε και με πηρε τηλ για να μου πει πως ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ!! ωπα ο γιατρος!!! αμ τί νομιζες του λέω??? διεπρεψα !!! τωρα περιμενω να κανω την ΑΜΗ να δουμε τι θα βγαλει κι αυτη....

Μπραβο κοριτσακι ολα θα πανε καλα και μην προδικαζεις ακομη τιποτα δεν εριξες και λιγο χοροπηδητο...λογικο ειναι να πονας...

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Τι κάνετε οι υπόλοιπες;

ναι μπήκα και εγώ στο παιχνίδι!!!

άρχισα χθες τις πλύσεις..

ξεκούραση τώρα ναι???!!!!

το μωράκι σου πάει σχολείο σωστά??

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Αστην να λεει...Μολις πηρε την ευλογια της Παναγιτσας και πηγε στον αντρουλη της ολα πηγαν κατευχην ...

astage απο Θεσσαλονικη εισαι?Εμεις την συναντηση εδω την καναμε ηδη και μας προεκυψε και το νινι της Μινας ...Βεβαια μπορουμε να κανονισουμε και μια επομενη!

Ναι από Θεσσαλονίκη είμαι.Να κανονίσουμε άμα είναι μετά από κάθε συνάντηση να υπαρχει και μια έγκυος!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Καλημερα ζουζουνες τι μου κανετε? Σημερα εχει σιδερο και μετα θα παω να βρω το συζυγο για τσιπουρα, εχει και ωραια μερα εξω.

Κατερινακι μηπως λεω μηπως σε γυροφερνει η γριπη της εγκυου?;)

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...