Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

αυριο το πρωι θα την παρω τωρα ειναι ο δικος μου εδω κ δεν μπορω τωρα η αυτην θα παρω η την αστυνομια για συσταση περιμενω ενα email να μου στειλουν τι μπορω να κανω κ αναλογα θα πραξω ο κομπος πραγματικα εφτσε στο χτενι του τελος σας εχω πριξει κ εσας εδω με τους μπαγλ/ες

Πες τα αγαπη να ξεδωσεις αντεχουμε εμεις...Παρε τα μετρα σου γιατι κι εσυ εχεις αναγκη απο ηρεμια τωρα οι ορμονες σου εχουν βαρεσει τελικες ποσο να αντεξεις?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πες τα αγαπη να ξεδωσεις αντεχουμε εμεις...Παρε τα μετρα σου γιατι κι εσυ εχεις αναγκη απο ηρεμια τωρα οι ορμονες σου εχουν βαρεσει τελικες ποσο να αντεξεις?

δεν γινετε αλλο ρε λατρεια κ να θελω να περασουν οι πονοι δενμπορω με καθε μπαμ μπουμ που ακουγετε με πιανει πονος . δεν θα τρελαθω εγω γιαυτους .

δεν μπορεις να παρεις κατι για τον πονο?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

δεν γινετε αλλο ρε λατρεια κ να θελω να περασουν οι πονοι δενμπορω με καθε μπαμ μπουμ που ακουγετε με πιανει πονος . δεν θα τρελαθω εγω γιαυτους .

δεν μπορεις να παρεις κατι για τον πονο?

Δεν ειναι συνεχομενος οποτε δεν παιρνω τιποτα θα καταντησω κατα φαντασιαν ασθενης...

Παρε τηλ την αστυνομια και κανε καταγγελια πες πως εισαι εγκυος θα ερθουν για συσταση και αν γινεται κατεξακολουθηση οι καταγγελιες σου θα ειναι καταγεγραμμενες και μπορειτε να μαζεψετε υπογραφες για να τους διωξετε αντε μην τα παρω με τους βλακες τρομαζουν και το μωρο μας!:evil:

Δεν ειναι συνεχομενος οποτε δεν παιρνω τιποτα θα καταντησω κατα φαντασιαν ασθενης...

Παρε τηλ την αστυνομια και κανε καταγγελια πες πως εισαι εγκυος θα ερθουν για συσταση και αν γινεται κατεξακολουθηση οι καταγγελιες σου θα ειναι καταγεγραμμενες και μπορειτε να μαζεψετε υπογραφες για να τους διωξετε αντε μην τα παρω με τους βλακες τρομαζουν και το μωρο μας!:evil:

αυτο σκεφτομουνα να κανω , ειδικα να τους διωξουμε ουουουου παρτι θα κανω!! χαχαχα!!!

παω μια βολτα στην μανα μου δεν την παλευω αλλο μεσα θα τα πουμε ποιο μετα σε φιλω γλυκα γλυκα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

αυτο σκεφτομουνα να κανω , ειδικα να τους διωξουμε ουουουου παρτι θα κανω!! χαχαχα!!!

παω μια βολτα στην μανα μου δεν την παλευω αλλο μεσα θα τα πουμε ποιο μετα σε φιλω γλυκα γλυκα!!!

Φιλια αγαπη κοιτα να χαλαρωσεις και να περασεις καλα στην μανουλα!

Καλησπερα σας μολις γυρισα απο το γιατρο εκανα τις ορμονολογικες και θα τις παρω το Σαββατο. Τη Δευτερα θα παω για υπερηχο για να δουμε το αυγουλακι πηρα και τις αιματολογικες ολα καλα εκτος απο λιγα ανεβασμενα λεμφοκυτταρα θα τις δει και αυτες τη Δευτερα και θα δουμε.

Μαρακι ν ολα τελεια θα πανε ετοιμασου για διδυμακια!:D

Παπακι να σου πω αυτοι οι διπλανοι σου που σε εχουν τρελανει ειναι καινουργοι ενοικοι? Ρωταω γιατι ενας φιλος του αντρα μου μετακιμισε μαζι με την κοπελα του στην Κατερινη και φτιαχνουν το σπιτι τους εχει γουστο να ειναι αυτοι! Η κοπελα ειναι πολυ σκυλα μα πολυ σκυλα πολυ θα χαρω αμα τους διωξεις!χι χι!

καλη επιτυχια να εχεις αν κ ελπιζω να μην τα χρειαστεις!!!

Σε ευχαριστώ πολύ, όσο για τους γείτονες, δεν παίρνουν από λόγια, ας κατέβει ο άντρας σου να τους κάνει παρατήρηση. Κάνε ότι καλύτερο για τον εαυτό σου για να είσαι ήρεμη, άντε με τον κάθε τρελό στο κεφάλι μας.

Ολα θα πανε καλα Μαρακι μου και οσο δυσκολο κι αν ειναι πρεπει να την δουλεψουμε την ψυχολογια μας και μην νομιζεις οτι και για μενα ειναι ευκολο κι εγω αγωνα κανω αλλα δεν πρεπει να το βαλουμε κατω...

Όλες μαζί στον αγώνα κατά του άγχους!!!! Μήπως να πάρεις κανένα τηλ στον γιατρό σου να του πεις για τους πόνους που έχεις, μήπως σου δώσει κάτι πιο δυνατό. Τι να πω, κρίμα να ταλαιπωρείσαι τόσες μέρες...

ολα καλα θα πανε!!!!να εισαι αισιοδοξη!!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι, ανταποδίδω!!! Με τόσες ευχές που ανταποδίδουμε εδώ μέσα, δεν θα έπρεπε να είμαστε όλες έγκυες μέχρι τώρα?????????

maria vκαλη επιτυχια κοριτσακι μου!

Ολα θα πανε καλα...

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι, εσύ πως είσαι? Σήμερα είναι τελικά η μέρα? Έκανες τεστάκι?

Καλησπερα σας μολις γυρισα απο το γιατρο εκανα τις ορμονολογικες και θα τις παρω το Σαββατο. Τη Δευτερα θα παω για υπερηχο για να δουμε το αυγουλακι πηρα και τις αιματολογικες ολα καλα εκτος απο λιγα ανεβασμενα λεμφοκυτταρα θα τις δει και αυτες τη Δευτερα και θα δουμε.

Μαρακι ν ολα τελεια θα πανε ετοιμασου για διδυμακια!:D

Μακάρι να έρθουν διδυμάκια, μου αρέσουν πολύ. Μια χαρά λοιπόν και με σένα, προχωράμε δυναμικά!!!

HvAnp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΟΡΤΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΑΜΟΥ 4 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!

ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΣ!!!!

Κατερινακι δεν σου ειπα πολλα συγχαρητηρια για το πτυχιο σου! Μπραβο κοπελα μου να εχεις πολλες επιτυχιες στη ζωη σου και επι την ευκαιρια εσυ που εισαι ο αντζεντης να κανονισεις να μας συγκεντρωσεις εδω στην Αθηνα!

Σισσακι βρες δικαιολογια και στριμωξε τον σε καμια γωνια!:tongue:

ΛΟΙΠΟΝ, ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΟΥ...ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.....

Κατερινακι μετα απο δευτερη συναντηση και στην Αθηνα σε βλεπω με διδυμακια :P

ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ....ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΧΩ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΚΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!! ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ 7 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣ, ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!!

ΛΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ??? ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΘΑ ΓΙΝΩ.....!!!

Γεια σας και σπο μένα.

Γρήγορα σας λέω τα νεα μου.

Πήγα το πρωί στον γιατρό.Εχω ένα τέλειο ωάριο από την αριστερή πλευρα και ένα ακομα που είναι κυστικό αλλα θα φύγει με καθησύχασε.

Και τώρα στις 8 παμε να την κάνουμε πριν σκάσει και δεν το προλάβουμε.Ουτε που το περίμενα και έχω αγχωθεί!!!

Λιγη θετική ενέργεια κορεεεεεςςςςς....

ΜΟΝΟ ΛΙΓΗ??????????????? ΟΧΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!!! ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ!!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ...ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΩΑΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!

Astage σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια!!!!!καλη επιτυχία....

Μαριεττα δίκιο έχεις.. Πρεπει να μας προγραμματίσει η Κατερινα!

Ειναι ο Μανατζερ μας θα ανοιξει την ατζεντα της και θα τα κανονισει ολα! Κατερινα σε εσενα στηριζομαστε!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΜ ΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ Ή ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΙΝΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΜΕΡΑ, ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ!!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!

Κατερινάκι χαίρομαι που ενθουσιάστηκες με τον γιατρό!! Μεγάλη υπόθεση για την ψυχολογία μας!!

Τα δικά μου νέα τώρα. Σήμερα πέρασα επιτροπή για την εξωσωματική. Κράτησε ακριβώς 4 λεπτά, είναι εντελώς τυπική διαδικασία. Μετά πήγαμε στο κέντρο, μου έκαναν υπέρηχο, όλα τέλεια μου είπε, κάναμε και μια πρόβα με το σωληνάκι της εμβρυομεταφοράς και μου έγραψαν τα φάρμακα. Τα πήρα και είμαστε έτοιμοι!!!! Μακάρι όλα να πάνε καλά!!!

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ!!!!!!

αυριο το πρωι θα την παρω τωρα ειναι ο δικος μου εδω κ δεν μπορω τωρα η αυτην θα παρω η την αστυνομια για συσταση περιμενω ενα email να μου στειλουν τι μπορω να κανω κ αναλογα θα πραξω ο κομπος πραγματικα εφτσε στο χτενι του τελος σας εχω πριξει κ εσας εδω με τους μπαγλ/ες

ΠΑΠΑΚΙ ΜΟΥ ΟΣΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ.....ΑΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ...ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΩΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΤΑΡΑΖΕΤΑΙ, ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΟΙ ΝΟΙΚΑΡΗΔΕΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΝΟΜΟΣ...

ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Γεια σας κορίτσια.

Πρώτα απ'ολα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες τις εορταζουσες!!!!

Το πρωί ήμουν λίγο τρελή και ξεχασα!!

maria v καλή αρχή και μακάρι να σου μεινουν τα φάρμακα στο ντουλάπι...

Παπάκι ΧΑΛΑΡΑ μην ταραζεσαι με τους γειτονες γιατί θα βγει νευρικός ο σπόρος...

Ευαγγέλια μου ελπίζω να είσαι καλυτερα

Σίσσυ κάτι διάβασα για τέστ ή λέω χαζομάρες;;μακάρι να συνεχιστεί το καλό σερί!

Κατερινακι μου σ'ευχαριστω πολύ και πάντα επιτυχίες.τι πτυχίο πήρες γιατί τώρα σας μαθαίνω...

Τα δικά μου νεα είναι ότι την κάναμε την σπερματέγχυση!!στην αρχή το δείγμα ελεγε 180.000.000 και 23% κινητικοτητα:cry: και μετά την επεξεργασία 280.000.000 !;!!;!! και 43% κινητικότητα.ο γιατρός είπε ότι είναι μια χαρά αλλα εμένα με χάλασε λίγο η κινητικότητα...

κατά τ'αλλα δεν κατάλαβα τίποτα και φεύγοντας μου λέει και ο ντοκ "αντρ τώρα κοιτα να μείνεις να ηρεμήσουμε ΟΛΟΙ μας" με βαρέθηκε μέχρι κι αυτος!!!

Σας εθχαριστω και πάλι για τις ευχές σας.φιλακια

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

maria v δεν έκανε τεστακι αλλα πρεπει να ειναι σημερα-αυριο,το καταλαβαίνω.... Θα έρθω ομως αυριο σ επαφη γιατι ειναι πτώμα το αγόρι σημερα...

παπακιμου άντε να φύγει η γειτόνισσα να ησυχασεις! Γυρίσεις απο τη Μαμα;;

κατερινακικανονισε συνάντηση.. Οπωσδήποτε!!!

μαριετταμου μπράβο με τις εξετασουλες!πρωτη φορά έκανες ορμονολογικες;

ευαγγελιαμου εντάξει με τα πονακια; Ηρεμησες;

astageευχομαι ολα να πανε καλα.. Τεστακι ωορηξιας με ρώταγε η μαρια!

τινακι,νεραιδουλα,λια,γεωργια που είστε;;;

Kοριτσια μην μου δινετε σημασια δεν εχω τρελλους πονους εχω ενοχλησεις ειναι ευαισθητο παιδι γενικα η μπορει να πασχω απο το μετατραυματικο συνδρομο δεν περασα και λιγα...Τωρα ειμαι καλα σας ευχαριστω ολες...

Georgkat ετοιμασου για χοριακαρα ;) θα το καψουμε!

astage δεν ηταν ασχημη η κινητικοτητα κι αν σκεφτεις πως το σπερμα μπηκε κατευθειαν στον προορισμο του και δεν θα χρειαστει να κουραστει ολα θα πανε καλα!

mar1981 ολα να πανε κατευχην!

Sissy μου ειμαι μια χαρα οπως ειπα και πριν ειμαι ευαισθητο παιδι αλλα δεν το βαζω κατω ουτε παυσιπονα ουτε τιποτα...Αν ηταν κατι εντονο θα ειχα παρει ηδη τον γιατρο!

maria_v ειμαι σαν την παροιμια που λεει το λεμε στην νυφη για να το ακουσει η πεθερα ...ετσι κανω κι εγω τα λεω σε εσενα για να τα ακουω κι εγω :D

Ευαγγελία μου κ εγω δεν αντέχω τον πόνο.. Κ οταν ποναω δεν με αντέχει κανένας!! Κανω σαν μωρο..ομως η εξετασουλα που έκανες ειναι η πιο σίγουρη.. Ξερεις ακριβώς τι γινεται μεσα σου!ολα καλα θα πανε απο εδω και πέρα!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...