Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Astage σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια!!!!!καλη επιτυχία....

Μαριεττα δίκιο έχεις.. Πρεπει να μας προγραμματίσει η Κατερινα!

Ειναι ο Μανατζερ μας θα ανοιξει την ατζεντα της και θα τα κανονισει ολα! Κατερινα σε εσενα στηριζομαστε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και σπο μένα.

Γρήγορα σας λέω τα νεα μου.

Πήγα το πρωί στον γιατρό.Εχω ένα τέλειο ωάριο από την αριστερή πλευρα και ένα ακομα που είναι κυστικό αλλα θα φύγει με καθησύχασε.

Και τώρα στις 8 παμε να την κάνουμε πριν σκάσει και δεν το προλάβουμε.Ουτε που το περίμενα και έχω αγχωθεί!!!

Λιγη θετική ενέργεια κορεεεεεςςςςς....

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Σας ευχαριστώ πολύ όλες!!!!

Εντωμεταξύ εμείς δεν περιμέναμε να μεγαλώσει τοσο γρήγορα το ωάριο αφού την Τρίτη ήταν 14 χιλιοστά και είχαμε χθες επαφή λέτε σημερα που θα πάει ο άντρας μου το δείγμα να έχει πάθει,γιατί υποτίθεται πως πρέπει να υπαρχει αποχή,αλλα εμάς δεν μας είπε κάτι ο ντοκ...

Αφήστε που τώρα στις 6 που ο άντρας μου πρέπει να δώσει το δείγμα στο κεντρο και όχι από το σπίτι έχει πάθει...

bKtop2.png8BRwp3.png

Σας ευχαριστώ πολύ όλες!!!!

Εντωμεταξύ εμείς δεν περιμέναμε να μεγαλώσει τοσο γρήγορα το ωάριο αφού την Τρίτη ήταν 14 χιλιοστά και είχαμε χθες επαφή λέτε σημερα που θα πάει ο άντρας μου το δείγμα να έχει πάθει,γιατί υποτίθεται πως πρέπει να υπαρχει αποχή,αλλα εμάς δεν μας είπε κάτι ο ντοκ...

Αφήστε που τώρα στις 6 που ο άντρας μου πρέπει να δώσει το δείγμα στο κεντρο και όχι από το σπίτι έχει πάθει...

Ολα θα πανε καλα ετσι κι αλλιως το σπερμα θα εμπλουτιστει και θα γινει πιο δυνατο απο οτι ειναι!!!Μην αγχωνεστε χαλαρωστε και οι δυο και ολα θα πανε κατευχην!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!

tina32 χρόνια πολλά και καλά!!!! Οτι επιθυμείς!!! Να είσαι γερή και να φέρεις στον κόσμο ένα τετράγερο μωράκι. Σε 2 εβδομάδες να ακούσεις την πιο όμορφη μελωδία!!! Και να μην ξεχνιόμαστε, θετική σκέψη είπαμε!!!

Κατερινάκι χαίρομαι που ενθουσιάστηκες με τον γιατρό!! Μεγάλη υπόθεση για την ψυχολογία μας!!

mar1981 ήρθε η άτιμη! Φτου... πάμε πάλι από την αρχή λοιπόν, οι πρώτες μέρες όντως είναι δύσκολες! Αφού το αποφασίσατε για σπερματέγχυση, πάμε δυναμικά!!! Καλή επιτυχία!!!

Evangeliapan μου πόσο δίκαιο έχεις για όσα λες για την ψυχολογία. Θεωρητικά μια χαρά όλα τα λέμε, αλλά στην πράξη τι γίνεται??

mina-ni χρόνια πολλά και γρήγορα με μια τεράστια χοριακή!!! Να είστε ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι με τον αντρούλη σου!!!!

astage όλα καλά θα πάνε!!! Καλή επιτυχία κορίτσι!!

mina pa ελπίζω να σε άφησαν να κοιμηθείς και να μας έρθεις φρέσκια!!!

Sissy2012 μου αν έκανες χθες, μην αγχώνεσαι και για σήμερα, τα σπερματοζωαριάκια είναι εκεί και το περιμένουν το αυγουλάκι. Ελπίζω να πετύχουν στόχο και σύντομα να πάρεις κιλάκια!!!

tinkerbell!24 άρχισες την προετοιμασία? Μια χαρά, ελπίζω να είναι ο τυχερός σας αυτός ο κύκλος!!!

Τα δικά μου νέα τώρα. Σήμερα πέρασα επιτροπή για την εξωσωματική. Κράτησε ακριβώς 4 λεπτά, είναι εντελώς τυπική διαδικασία. Μετά πήγαμε στο κέντρο, μου έκαναν υπέρηχο, όλα τέλεια μου είπε, κάναμε και μια πρόβα με το σωληνάκι της εμβρυομεταφοράς και μου έγραψαν τα φάρμακα. Τα πήρα και είμαστε έτοιμοι!!!! Μακάρι όλα να πάνε καλά!!!

HvAnp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

tina32 χρόνια πολλά και καλά!!!! Οτι επιθυμείς!!! Να είσαι γερή και να φέρεις στον κόσμο ένα τετράγερο μωράκι. Σε 2 εβδομάδες να ακούσεις την πιο όμορφη μελωδία!!! Και να μην ξεχνιόμαστε, θετική σκέψη είπαμε!!!

Κατερινάκι χαίρομαι που ενθουσιάστηκες με τον γιατρό!! Μεγάλη υπόθεση για την ψυχολογία μας!!

mar1981 ήρθε η άτιμη! Φτου... πάμε πάλι από την αρχή λοιπόν, οι πρώτες μέρες όντως είναι δύσκολες! Αφού το αποφασίσατε για σπερματέγχυση, πάμε δυναμικά!!! Καλή επιτυχία!!!

Evangeliapan μου πόσο δίκαιο έχεις για όσα λες για την ψυχολογία. Θεωρητικά μια χαρά όλα τα λέμε, αλλά στην πράξη τι γίνεται??

mina-ni χρόνια πολλά και γρήγορα με μια τεράστια χοριακή!!! Να είστε ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι με τον αντρούλη σου!!!!

Sissy2012 μου αν έκανες χθες, μην αγχώνεσαι και για σήμερα, τα σπερματοζωαριάκια είναι εκεί και το περιμένουν το αυγουλάκι. Ελπίζω να πετύχουν στόχο και σύντομα να πάρεις κιλάκια!!!

tinkerbell!24 άρχισες την προετοιμασία? Μια χαρά, ελπίζω να είναι ο τυχερός σας αυτός ο κύκλος!!!

Τα δικά μου νέα τώρα. Σήμερα πέρασα επιτροπή για την εξωσωματική. Κράτησε ακριβώς 4 λεπτά, είναι εντελώς τυπική διαδικασία. Μετά πήγαμε στο κέντρο, μου έκαναν υπέρηχο, όλα τέλεια μου είπε, κάναμε και μια πρόβα με το σωληνάκι της εμβρυομεταφοράς και μου έγραψαν τα φάρμακα. Τα πήρα και είμαστε έτοιμοι!!!! Μακάρι όλα να πάνε καλά!!!

γεια σου κοριτσι!!! μπα καμια αλλαγη παλι τα ιδια κ τα ιδια αλλα αυριο θα παρω την σπιτονοικοκυρα τους να της τα ψαλω δεν παει αλλο πραγματικα δεν ειμαι καλα θελω ηρεμια κ δεν την εχω δεν μπορω να ηρεμησω .

καλη επιτυχια να εχεις αν κ ελπιζω να μην τα χρειαστεις!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Ολα θα πανε καλα Μαρακι μου και οσο δυσκολο κι αν ειναι πρεπει να την δουλεψουμε την ψυχολογια μας και μην νομιζεις οτι και για μενα ειναι ευκολο κι εγω αγωνα κανω αλλα δεν πρεπει να το βαλουμε κατω...

καλησπερα κοριτσια!!!

ΝΑΙ!!!!!! γιορτάζω σήμερα και είσαι απο τους λίγους που το ξέρουν!!!

κατερινάκι χαίρομαι που βρήκες τον γιατρό σου και είσαι ευχαριστημένη.

μαράκι καλή επιτυχία το σάββατο κοπέλα μου,να είναι η τυχερή σου φορά ευχομαι.

σισσυ μου και εδώ πολύ κρύο απο χθες..μπρρρρ

νεραιδούλα μου αρχισε τις πλύσεις και γερά αυτή την εβδομάδα!!!

παπάκι ακόμη κοιμάσαι???

ευαγγελία και λία ελπίζω να είστε καλύτερα σήμερα!

χρονια πολλα τινα μου!υγεια και ευτυχια και με το καλο το μωρακι σου!!!
Καλημερα κοριτσια! Αμα δεν σε παει η σκασμενη ερχεται και νωριτερα :evil: Χθες το απογευμα αδιαθετισα και την εβγαλα στο κρεβατι μ'αρεσει που προσπαθουσα ολη μερα για το τικερακι αντε παλι αλλαγη. Ειμασταν πεσμενοι ψυχολογικα και εγω και ο καλος μου παρηγορουσε ο ενας τον αλλον αγκαλια μου ειπε να κανουμε σπερ/ση και πηρα το γιατρο τηλ και θα μου γραψει σημερα ορμονολογικες να κανω το απογευμα. Εντομεταξυ ειχα οωρρηξια την 12η μερα και ηταν η μοναδικη μερα που δεν καναμε σεξ :(, οχι οτι θα εμενα εγκυος αλλα τουλαχιστον θα ηξερα οτι προσπαθησα.

Χρονια πολλα Τινακι να χαιρεσαι το ονομα σου και να εισαι παντα ευτυχισμενη με το μωρακι σου.!

καλη ιδεα μου ακουγεται η σπερματεγχυση!κοιτα να χαλαρωσεις και να μη στεναχωριεσαι,να εχεις θετικη σκεψη και ολα θα πανε καλα :D
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΟΡΤΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΑΜΟΥ 4 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!
χρονια πολλα για τη γιορτη σου και να τα εκατοστησετε :D
Γεια σας και σπο μένα.

Γρήγορα σας λέω τα νεα μου.

Πήγα το πρωί στον γιατρό.Εχω ένα τέλειο ωάριο από την αριστερή πλευρα και ένα ακομα που είναι κυστικό αλλα θα φύγει με καθησύχασε.

Και τώρα στις 8 παμε να την κάνουμε πριν σκάσει και δεν το προλάβουμε.Ουτε που το περίμενα και έχω αγχωθεί!!!

Λιγη θετική ενέργεια κορεεεεεςςςςς....

καλη επιτυχια!!!!!!! ελπιζω συντομα να εχεις μια τεραστια χοριακη :D
Καλησπέρα κορίτσια!!

ολα καλα θα πανε!!!!να εισαι αισιοδοξη!!!!!!

Διαφημίσεις

ενα βημα πριν το ψυχιατρειο.

εσυ ?

Παρεα θα παμε μην στεναχωριεσαι :P εχω πονους ακομη μου φαινεται εχω το συνδρομο που ειπε χθες στην Κατερινα ο καινουριος γιατρος :D

Παρεα θα παμε μην στεναχωριεσαι :P εχω πονους ακομη μου φαινεται εχω το συνδρομο που ειπε χθες στην Κατερινα ο καινουριος γιατρος :D

ναι αλλα εγω πρωτα θα παω φυλακη κ μετα στο ψυχιατρειο.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Ωχ εσυ εχεις και τους ενοχλητικους...Δεν πηρες την σπιτονοικοκυρα τους τηλ?

αυριο το πρωι θα την παρω τωρα ειναι ο δικος μου εδω κ δεν μπορω τωρα η αυτην θα παρω η την αστυνομια για συσταση περιμενω ενα email να μου στειλουν τι μπορω να κανω κ αναλογα θα πραξω ο κομπος πραγματικα εφτσε στο χτενι του τελος σας εχω πριξει κ εσας εδω με τους μπαγλ/ες

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...