Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Εσυ να εισαι καλα και το νινι και τιποτα δεν πειραζει...Βρες δικαιολογια και χαλαρωστε τα δυο σας!

τι ωραια ωρα του φαγητου απολαυση ειναι μιαμ μιαμ .

αυτο θα κανω βασικα αληθεια θα πω αλλα οχι για το νινι

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παπακι μου εγω έφαγα σολωμο με σαλάτα κ έφαγα τόσο πολυ που μου έπεσε βαρύ.....πες στην απο κάτω σου οτι τωρα πρεπει να ηρεμήσει επιτέλους!! Τι κακο κ αυτο!!!χρειαζεσαι χαλάρωση για να χαλαρώνει κ το μπεμπε..

Ευαγγελία μου πολυ ενδιαφέρον. ;)

τι ωραια ωρα του φαγητου απολαυση ειναι μιαμ μιαμ .

αυτο θα κανω βασικα αληθεια θα πω αλλα οχι για το νινι

Κι εγω εχω λυσσαξει απο την πεινα υπομονη 20 λεπτα ακομη...Καλη ορεξη παπακι!

Κι εγω εχω λυσσαξει απο την πεινα υπομονη 20 λεπτα ακομη...Καλη ορεξη παπακι!

δεν εφαγα περιμενω κ εγω μαζι θα φαμε σχεδον περιτο να πω οτι κανω βολτες πανω απο την κατσαρολα

Sissy2012 προσεχε μην παχυνεις εσυ απο το πολυ φαγητο χιχιχι!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

δεν εφαγα περιμενω κ εγω μαζι θα φαμε σχεδον περιτο να πω οτι κανω βολτες πανω απο την κατσαρολα

Και ομως Παπακι μου ειμαι πολυ λαιμαργη!! Βέβαια εύχομαι να παχυνω για άλλο λογο....;)

Φάε καλέ μια μπουκιτσα!!!

Διαφημίσεις

Εμενα μου τρεχουν τα σαλια τα εχω και ολα ετοιμα μου φαινεται θα κατσω να φαω μονη μου!

Μινα-νι χρονια σου και χρονια σας πολλα να ειστε παντα ευτυχισμενοι και ερωτευμενοι και να ολοκληρωθει η ευτυχια σας με ενα μωρακι συστομα!

Κατερινακι δεν σου ειπα πολλα συγχαρητηρια για το πτυχιο σου! Μπραβο κοπελα μου να εχεις πολλες επιτυχιες στη ζωη σου και επι την ευκαιρια εσυ που εισαι ο αντζεντης να κανονισεις να μας συγκεντρωσεις εδω στην Αθηνα!

Σισσακι βρες δικαιολογια και στριμωξε τον σε καμια γωνια!:tongue:

Μινα-νι χρονια σου και χρονια σας πολλα να ειστε παντα ευτυχισμενοι και ερωτευμενοι και να ολοκληρωθει η ευτυχια σας με ενα μωρακι συστομα!

Κατερινακι δεν σου ειπα πολλα συγχαρητηρια για το πτυχιο σου! Μπραβο κοπελα μου να εχεις πολλες επιτυχιες στη ζωη σου και επι την ευκαιρια εσυ που εισαι ο αντζεντης να κανονισεις να μας συγκεντρωσεις εδω στην Αθηνα!

Σισσακι βρες δικαιολογια και στριμωξε τον σε καμια γωνια!:tongue:

Κατερινακι μετα απο δευτερη συναντηση και στην Αθηνα σε βλεπω με διδυμακια :P

Και ομως Παπακι μου ειμαι πολυ λαιμαργη!! Βέβαια εύχομαι να παχυνω για άλλο λογο....;)

Φάε καλέ μια μπουκιτσα!!!

να πατυχεις να παχυνεις κ συντομα , δοκιμασα κ ειναι νοστιμο

Εμενα μου τρεχουν τα σαλια τα εχω και ολα ετοιμα μου φαινεται θα κατσω να φαω μονη μου!

αχ κ εμενα φιλεναδα μου τρεχουν χαχαχα!!!

οκ το κανονησα το ακυρωσα το απογευματινο ουφ εφυγε κ αυτο απο το κεφαλι μου τωρα αμα θυμωσαν ουτε που με νοιαζει με μερα παρα μερα κοσμο ειχα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

να πατυχεις να παχυνεις κ συντομα , δοκιμασα κ ειναι νοστιμο

αχ κ εμενα φιλεναδα μου τρεχουν χαχαχα!!!

οκ το κανονησα το ακυρωσα το απογευματινο ουφ εφυγε κ αυτο απο το κεφαλι μου τωρα αμα θυμωσαν ουτε που με νοιαζει με μερα παρα μερα κοσμο ειχα

Μην σκας για κανεναν την επομενη φορα να τους κερασεις ξυδακι να ξεθυμωσουν...Εσυ τωρα πρεπει να χαλαρωνεις και να ξεκουραζεσαι !

Διαφημίσεις

Γεια σας και σπο μένα.

Γρήγορα σας λέω τα νεα μου.

Πήγα το πρωί στον γιατρό.Εχω ένα τέλειο ωάριο από την αριστερή πλευρα και ένα ακομα που είναι κυστικό αλλα θα φύγει με καθησύχασε.

Και τώρα στις 8 παμε να την κάνουμε πριν σκάσει και δεν το προλάβουμε.Ουτε που το περίμενα και έχω αγχωθεί!!!

Λιγη θετική ενέργεια κορεεεεεςςςςς....

bKtop2.png8BRwp3.png

Γεια σας και σπο μένα.

Πήγα το πρωί στον γιατρό.Εχω ένα τέλειο ωάριο από την αριστερή πλευρα και ένα ακομα που είναι κυστικό αλλα θα φύγει με καθησύχασε.

Και τώρα στις 8 παμε να την κάνουμε πριν σκάσει και δεν το προλάβουμε.Ουτε που το περίμενα και έχω αγχωθεί!!!

Τελεια τα νεα σου μπραβο ολα θα πανε καλα!!!Θετικη ενεργεια και προσευχουλες απο ολες μας!

Γεια σας και σπο μένα.

Καλη επιτυχια κοριτσακι ολα θα πανε καλα μην ανησυχεις καθολου, τι λιγη καλε παρε μπολικη θετικη ενεργεια οση θες απο ολες μας :D!

Γεια σας και σπο μένα.

μπραβο ωραια νεα !!!! καλη επιτυχια!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...