Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Παντως εσυ τωρα που ξερεις ποιο ηταν το προβλημα και το οποιο θα επιλυθει με με αγωγη δεν πρεπει να αγχωνεσαι ολα βαινουν καλως ζητημα χρονου ειναι πλεον να ξεκινησεις την προσπαθεια για μπεμπε. Οντως η ψυχολογια ειναι το παν και το καλυτερο παραδειγμα ειναι το Μινακι μας!:D

Ευελπιστω οτι θα πανε ολα καλα γιατι αν δεν πανε και μου πει εξωσωματικη...δυσκολα τα πραγματα...Το λεω παντως και το ξαναλεω αν εχετε προβλημα με την ωορρηξια σας να παρετε νωπη γυρη.Εγω δεν εκανα καν ωορρηξια αλλα ο προηγουμενος γιατρος δεν ειχε ασχοληθει σοβαρα.Εβλεπε το ωοθυλακιο και μου ελεγε οκ σε 3 μερες θα εχεις ωορρηξια...Εγω ομως δεν εκανα ωορρηξια τα ωοθυλακια μου μαραζωναν και πεφτανε πριν την ωορρηξια!Το ανακαλυψε ο νυν γιατρος μου και το διορθωσαμε με ορμονες.Αλλα και χωρις τις ορμονες τους 2 προηγουμενους μηνες που επαιρνα γυρη ειχα ενα αλλα τεραστιο ωοθυλακιο...

Θα μας πει και η Γεωργια αν την βοηθησε κι εκεινη γιατι της την συνεστησα ανεπιφυλακτα...Και για βελτιωση σπερματος βασιλικο πολτο!

Εμας μας βοηθησανε πολυ και στον επομενο κυκλο που θα εχει συνελθει λιγο η μητρα απο την επεμβαση θα ξαναπαρω παλι νωπη γυρη και θα παω για υπερηχο...Μακαρι να εβρισκα και κατι για το ενδομητριο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια κ χρονια πολλα! Καλε τι κρυο ειναι αυτο? ειπαμε αλλα οχι κ τοσο αποτομα!

Μηπως το Τινακι γιορταζει σημερα? αν ναι, χρονια πολλααααα κ να πανε ολα τελεια με το μωρακι! Κανενα αλλο κοριτσακι που να εχει εορταζοντες ή να γιορταζει?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΟΡΤΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΑΜΟΥ 4 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

ΝΑΙ!!!!!! γιορτάζω σήμερα και είσαι απο τους λίγους που το ξέρουν!!!

κατερινάκι χαίρομαι που βρήκες τον γιατρό σου και είσαι ευχαριστημένη.

μαράκι καλή επιτυχία το σάββατο κοπέλα μου,να είναι η τυχερή σου φορά ευχομαι.

σισσυ μου και εδώ πολύ κρύο απο χθες..μπρρρρ

νεραιδούλα μου αρχισε τις πλύσεις και γερά αυτή την εβδομάδα!!!

παπάκι ακόμη κοιμάσαι???

ευαγγελία και λία ελπίζω να είστε καλύτερα σήμερα!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

καλημερα κοριτσακια!!!

τινακι μου χρονια πολλα!!! να χαιρεσαι την γιορτουλα σου....δεν σου λεω για το τί δωρακι θελεις να παρεις, διοτι το δωρακι ηρθε λιγο πιο γρηγορα!!!!!! με το καλο κοριτσακι μου να προστατευουν εσενα και το μωρακι σου οι ταξιαρχες!!!

ευαγγελια μου για το ενδομητριο, νομιζω πως η ομοιοπαθητική μπορεί να σε βοηθήσει....

παπακι τί κάνεις βρε ζουζου?????

λια μου μην σκας για την ρημαδα....αει στα κομματια πια καθε μηνα γινομαστε χαλια, μεσα στην στεναχωρια....θα ερθει το μωρο....σου κανει ναζακια!!!!

τινκερ μου...αυτο με τα τικερακια πρεπει να κατσω να το ψαξω διοτι σκαμπαζω απο υπολογιστες αρκετα, αλλα βαριεμαι λιγο να ασχοληθω....(η γαιδουρα)....

παντως αυτα που βαζεις εσυ ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!

mariα1981 εννοειται πως θα μας λες ολα αυτα που νοιωθεις και σου φερνουν ειτε χαρα ειτε στεναχωρια...ολες τα εχουμε περασει...αλλες περισσοτερο αλλες λιγοτερο...θα δεις πως σιγα σιγα θα αντιμετωπιζεις την καθε δυσκολια με διαφορετικό τροπο!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Τινακι μου όμορφο χρονια σου πολλα!!!!!! Σου εύχομαι οτι καλύτερο.....

Νεραιδουλα εχω ξεκινήσει προσπάθειες αλλα χωρις πλυσεις... Σημερα υπάρχει ενδεχόμενο να λείπει ο σύζυγος κ δεν θα τ αντέξω γιατι μπορεί κ σημερα να ειναι η μερα μου!!!

Μαριεττακι πάμε για τον επόμενο μήνα.. Η πρώτη μερα ειναι πάντα λιγο περίεργη..μετα ολα καλα!

Ευαγγελία τόσο καλο κάνει νωπή γυρη; Απο που την παίρνουμε; Τη σταματάμε καθόλου η την παίρνουμε συνέχεια;

Παπακι μακια μακια

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!

Χρονια πολλα για τη γιορτουλα σου και την επέτειο!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΟΡΤΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΑΜΟΥ 4 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!

αλήθεια??πάντα να είστε ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι!!!και πολύ σύντομα να έρθει και το καλύτερο δώρο!!

χρόνια πολλά για τη γιορτή σου!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

χρονια σου πολλά!!!!

να ζήσετε ευτυχισμένοι, και του χρόνου τέτοια μέρα να είστε τρεις!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

χρονια πολλααααα!!! κοριτσι οτι επιθυμεις!! στην αγκαλια σου να το βρεις! κ γρηγορα!!:D:D:D

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

σισσυ μακια μακια!!!

τι καλο μαγειραψατε? εγω εκανα πουρε με τηγανια πειναω αλλα κ νυσταζω κιολας ολα μαζι τα παθαινω αχαχα!!! ελπιζω να με αφησει η καθυστερημενη η κατω να κοιμηθω γιατι ειμαι ξυπνια απο της 5 γιατι φυσουσε παρα πολλυ κ σκεφτομουνα τα λουλουδια εαν πεταξουν που θα πανε γιατι τα εχω κρεμασμενα απο εξω χιχιχι ε κ μετα 8:30 η ωρα ξυπνησε το θυριο απο κατω κ δεν με αφησε να υσηχασο με ταραξε η βλεμενη .

ελπιζω να με αφηση να κοιμηθω το μεσημερι

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

mina-ni Χρονια σου πολλα κι εσενα και ο,τι μα ο,τι επιθυμεις και να εχετε και ευτυχισμενη επετειο και του χρονου αγκαλια με το μωρακι σας!

Sissy μου εμενα την νωπη γυρη μου την συστησε ο αδερφος μου που ασχολειται με την μελισσοκομια ερασιτεχνικα.Μου βρηκε απο ενα φιλο του μελισσοκομο και μου ειπε να μην περιμενω αποτελεσματα απο τον πρωτο μηνα πρεπει να παιρνω για μερικους μηνες.Εγω ειδα αποτελεσματα ομως απο τον πρωτο μηνα και την συνιστω.Αρκει βεβαια να μην εχετε αλλεργια ειναι σημαντικο αυτο...Σας ξαναβαζω ενα λινκ νομιζω το ιδιο ειχα βαλει και παλιοτερα

http://www.healthy-products.gr/menu.php?check=2〈=gre&kat=20061223.122908.4730&pro=20070207.195143.3655

http://apistherapy.blogspot.gr/2010/09/blog-post.html

σισσυ μακια μακια!!!

τι καλο μαγειραψατε? εγω εκανα πουρε με τηγανια πειναω αλλα κ νυσταζω κιολας ολα μαζι τα παθαινω αχαχα!!! ελπιζω να με αφησει η καθυστερημενη η κατω να κοιμηθω γιατι ειμαι ξυπνια απο της 5 γιατι φυσουσε παρα πολλυ κ σκεφτομουνα τα λουλουδια εαν πεταξουν που θα πανε γιατι τα εχω κρεμασμενα απο εξω χιχιχι ε κ μετα 8:30 η ωρα ξυπνησε το θυριο απο κατω κ δεν με αφησε να υσηχασο με ταραξε η βλεμενη .

ελπιζω να με αφηση να κοιμηθω το μεσημερι

Παπακι μου κι εγω ξυπνια ημουν εκεινη την ωρα.Επεσα ξερη νωρις νωρις και κατα τις 4 δεν ξερω τι με επιασε ξυπνησα και εβλεπα τηλεοραση μεχρι τις 6...Κοιταξε να ξεκουραστεις τωρα το μεσημερι παρε και κανα ζευγαρι ωτασπιδες αφου εχεις προβλημα με τους γειτονες δεν ειναι να αταραζεσαι στην κατασταση σου!

Εμεις εχουμε γαυρο σημερα...Ψαρακι για Ω3 περιμενω το αγορι μου να ερθει να φαμε!

Παπακι μου κι εγω ξυπνια ημουν εκεινη την ωρα.Επεσα ξερη νωρις νωρις και κατα τις 4 δεν ξερω τι με επιασε ξυπνησα και εβλεπα τηλεοραση μεχρι τις 6...Κοιταξε να ξεκουραστεις τωρα το μεσημερι παρε και κανα ζευγαρι ωτασπιδες αφου εχεις προβλημα με τους γειτονες δεν ειναι να αταραζεσαι στην κατασταση σου!

Εμεις εχουμε γαυρο σημερα...Ψαρακι για Ω3 περιμενω το αγορι μου να ερθει να φαμε!

κ εγω τον καλο μου περιμενω κ πειναωωω !!!! κ το απογευμα μαλλον θα εχω παρεα κ δεν θελωωω κανεναν πειραζει? μαλλον θα βρω δικαιολογια πειραζει δεν πειραζει? ε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

κ εγω τον καλο μου περιμενω κ πειναωωω !!!! κ το απογευμα μαλλον θα εχω παρεα κ δεν θελωωω κανεναν πειραζει? μαλλον θα βρω δικαιολογια πειραζει δεν πειραζει? ε?

Εσυ να εισαι καλα και το νινι και τιποτα δεν πειραζει...Βρες δικαιολογια και χαλαρωστε τα δυο σας!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...