Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημερα κ απο μενα!!! τι μου κανετε?

mina-ni εαν η ερωτηση σου πηγαινε σε μενα εκανα 2 φορες σπερ/χη κ μετα απο 3 μηνες εμεινα φυσιολογικα.

τινα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ!! μαναρι οτι επιθυμεις με το καλο να ακουσεις την καρδουλα απο το σπορακι σου.

καλημερα σε ολες!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσαρες!Χρονια πολλα μεγαλη γιορτη και σημερα ας εχουμε προστατες φυλακες και βοηθους τους Ταξιαρχες μας!Χρονια πολλα και στην Πολεμικη Αεροπορια και φυσικα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΙΝΑΚΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ :P

γιατί να το αλλάζεις κάθε μέρα? δεν μετράει αυτόματα?

δεν νομιζω γιατι αμα δεις κ τα χθεσινα μυν. εχουν ακριβως της ιδιες μερες δεν ξερω τι γινετε μονο η τινκ θα μας πει

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

δεν νομιζω γιατι αμα δεις κ τα χθεσινα μυν. εχουν ακριβως της ιδιες μερες δεν ξερω τι γινετε μονο η τινκ θα μας πει

Αγαπη κανε κλικ πανω σαυτο και πηγαινε αλλαξετο και βαλε αυτο που λεει maternity& pregnacy - days and weeks

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Αμα δεν σε παει η σκασμενη ερχεται και νωριτερα :evil: Χθες το απογευμα αδιαθετισα και την εβγαλα στο κρεβατι μ'αρεσει που προσπαθουσα ολη μερα για το τικερακι αντε παλι αλλαγη. Ειμασταν πεσμενοι ψυχολογικα και εγω και ο καλος μου παρηγορουσε ο ενας τον αλλον αγκαλια μου ειπε να κανουμε σπερ/ση και πηρα το γιατρο τηλ και θα μου γραψει σημερα ορμονολογικες να κανω το απογευμα. Εντομεταξυ ειχα οωρρηξια την 12η μερα και ηταν η μοναδικη μερα που δεν καναμε σεξ :(, οχι οτι θα εμενα εγκυος αλλα τουλαχιστον θα ηξερα οτι προσπαθησα.

Χρονια πολλα Τινακι να χαιρεσαι το ονομα σου και να εισαι παντα ευτυχισμενη με το μωρακι σου.!

Καλημερα κοριτσια! Αμα δεν σε παει η σκασμενη ερχεται και νωριτερα :evil: Χθες το απογευμα αδιαθετισα και την εβγαλα στο κρεβατι μ'αρεσει που προσπαθουσα ολη μερα για το τικερακι αντε παλι αλλαγη. Ειμασταν πεσμενοι ψυχολογικα και εγω και ο καλος μου παρηγορουσε ο ενας τον αλλον αγκαλια μου ειπε να κανουμε σπερ/ση και πηρα το γιατρο τηλ και θα μου γραψει σημερα ορμονολογικες να κανω το απογευμα. Εντομεταξυ ειχα οωρρηξια την 12η μερα και ηταν η μοναδικη μερα που δεν καναμε σεξ :(, οχι οτι θα εμενα εγκυος αλλα τουλαχιστον θα ηξερα οτι προσπαθησα.

Χρονια πολλα Τινακι να χαιρεσαι το ονομα σου και να εισαι παντα ευτυχισμενη με το μωρακι σου.!

Τι απαισιοδοξια ειναι αυτη???Κι εγω εβαλα τικερακι και δεν εχω και ελπιδες το επομενο 2μηνο να μεινω εγκυος.Και γιατι να μην μεινεις εγκυος?Τι να πουμε κι εμεις που το ενδομητριο μας ειναι αφιλοξενο για το εμβρυο?

Λιγη αισιοδοξια και λιγη πιστη χρειαζεται!Ξερω πως νιωθεις ειναι αυτες οι μερες που σου ερχεται η ακατανομαστη σε πιανει η στεναχωρια και τα ορμονικα και θελεις να ξεσπασεις...

Απο αυριο ευχομαι να εισαι καλυτερα και με την εναρξη της διαδικασιας για την σπερματεγχυση θα βρεις παλι λογο για να εισαι αισιοδοξη και σου ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα κατευχην και να αποκτησεις το θαυματακι σου!

Ευαγγελια μου μιας και διαβαζα σημερα το πρωι τις υπολοιπες σελιδες που ειχα χασει αν και καθυστεριμενα να σου ευχηθω χρονια πολλα για τα γενεθλια σου και του χρονου με ενα ζουζουνι στην αγκαλια σου να σε βρει! Μολις αρχισεις την αγωγη θα δεις θα μεινεις εγκυος αμεσως και εχεις δικιο ειναι η πρωτη μερα γι'αυτο με πιανει μετα επανερχομαι και συνεχιζω τον αγωνα! Αμα δεν ξεσπασω σε εσας σε ποιον θα ξεσπασω στους γειτονες? που τους εχω και αχτη δηλαδη αλλα τεσπα.

Ευαγγελια μου μιας και διαβαζα σημερα το πρωι τις υπολοιπες σελιδες που ειχα χασει αν και καθυστεριμενα να σου ευχηθω χρονια πολλα για τα γενεθλια σου και του χρονου με ενα ζουζουνι στην αγκαλια σου να σε βρει! Μολις αρχισεις την αγωγη θα δεις θα μεινεις εγκυος αμεσως και εχεις δικιο ειναι η πρωτη μερα γι'αυτο με πιανει μετα επανερχομαι και συνεχιζω τον αγωνα! Αμα δεν ξεσπασω σε εσας σε ποιον θα ξεσπασω στους γειτονες? που τους εχω και αχτη δηλαδη αλλα τεσπα.

Σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες να εισαι καλα κι εσυ να δεις πως θα αποκτησεις το αγγελουδι σου πολυ πριν απο μενα...

Εννοειται πως εδω θα ξεσπας και εμεις εδω θα σου τονωνουμε το ηθικο γιατι κακα τα ψεματα κοριτσια η ολη κατασταση θελει καλη ψυχολογια οσο δυσκολο κι αν ειναι.Μεχρι να συνελθω απο την ναρκωση ο γιατρος καλεσε στο γραφειο τον αντρα μου και του ειπε πως ειμαι παρα πολυ αγχωμενη και αργησε να με πιασει και η ναρκωση οσο ηρεμη του λεει δειχνει τοσο αγχωμενη ειναι εσωτερικα και πρεπει να την βοηθησεις να το αποβαλλει αυτο γιατι εχει μεγαλη σημασια η ψυχολογια στην κατασταση της.

Αυτο βεβαια μου το ειπε χθες δεν μου το ειχε πει πριν.Τον εκραξα λιγο γιατι εγινε μια στραβη στη δουλεια και τον πηρε απο κατω και μου τα ξερασε ολα μετα...

Η ψυχολογια ειναι το παν και πρεπει να δουλεψουμε πανω σαυτην!

Παντως εσυ τωρα που ξερεις ποιο ηταν το προβλημα και το οποιο θα επιλυθει με με αγωγη δεν πρεπει να αγχωνεσαι ολα βαινουν καλως ζητημα χρονου ειναι πλεον να ξεκινησεις την προσπαθεια για μπεμπε. Οντως η ψυχολογια ειναι το παν και το καλυτερο παραδειγμα ειναι το Μινακι μας!:D

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...