Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

λοιπον το σπορακι μου ειναι 3.3 χιλιοστα αχ μωρε ειναι μεσα στην μυτρα ο σακος του ειναι παρα πολυ καλος κ ενας ακομη σακος που ειχε για το προστατευει απο αποκοληση ειναι παρα πολυ καλος ειμαι 5 εβδομαδων κ παω στην 6 εβδομαδα το πιασαμε το σπορακι την 9 μερα γιατι βασει της χοριακης μου κ τον υπερυχο εκανα οωρρηξια απο αριστερα την 9 μερα ακριβως που εσκασε το πετυχαμε ακουσαμε την καρδουλα του ξεκινησε σημερα πριν κανα 8ωρο με ειπε να χτυπα κ σιγα σιγα θα δυναμωνη γιατι ειχε λιγους παλμους τωρα κ ειναι φυσιολογικο , μου εδωσε φιλισιν κ μαγνησιο για τον πονο στην μυτρα , καλα εννοητε οτι ρωτησα για επαφες χαχαχαχ ειπε οταν σου περασει ο πονος κανεις κανονικα μην χασω εγω χαχαχα!!!

κ θα ξανα παω στης 20 του μηνα ξανα

αυτα τα νεα μου ευχαριστω που με περιμενατεεεε

μια χαρα!!!συγχαρητηρια!!!ακουσατε και την καρδουλα γρηγορα :D
Eγω επειδη εχω παρει cyclacur με τα τσουβαλια και δεν ειδα την παραμικρη διαφορα μου εδωσε μονο αντιβιωση και παυσιπονα.2 κυκλους να επανελθει το συστημα και μετα μαλλον ενεσεις παλι...Τον ρωτησα ξανα χθες για τα cyclacur και μου λεει δεν εχει νοημα να τα παρεις κατσε να ξεκουραστεις τωρα και μετα θα δουμε...

Ειναι ζορικα τα πραγματα αλλα δεν θελω να το σκεφτομαι ακομη...

να μην αγχωνεσαι,κανε οτι σου λεει ο γιατρος σου και ολα θα γινουν!θα ερθει και το μωρακι συντομα!!!
Ηρθαμε κι εμείς από τον γιατρό και ρον υπέρηχο.

Έχω λοιπόν από την αριστερή ωοθήκη γυρω στα 4 ωάρια και ένα μου είπε είναι καλό γυρω στα 14 χιλιοστά και θα ξαναπώ την Πέμπτη να δούμε πως μεγάλωσε.Ψιλοαπογοητευτικα περιμενα με τα κλομιφεν να κανω περισσότερα.Την προηγούμενη φορα που είχα πάρει είχα πιο πολλά.

Μετά χτυπήσαμε κι ένα σουβλάκι από τον εικοσιδύο.(οι Θεσσαλονικιες θα ξέρουν)και τώρα σπίτι και grey's anatomy...

Εσείς για πείτε τι κάνετε;

θα σκασει,αυτο που ειναι 14 χιλιοστα ειναι μια χαρα!δε θα κανεις την pregnyl για να σκασει σιγουρα?

εμενα μου ειπε οτι θα την κανω

κοριτσάκια μου καλημέρα,για μένα δεν είναι βεβαια καλή...

με πήρε χθες ο γιατρός οτι ακυρώθηκε ραντεβού και πήγα στις 9, κάναμε υπέρηχο και είδαμε σάκο στη μήτρα αλλά...με βάση την τιμη της χοριακής μου που ήταν ανεβασμένη για 2 μέρες καθυστέρησης, ο σάκος ηταν πολύ μικρός, ίσα που φαινόταν...δεν μου είπε τίποτα αλλά έκανα και σήμερα χοριακή και μολις την πάρω θα του την πάω, νομίζω οτι υποπτεύεται βιοχημικη και απλα δεν μου το είπε μεχρι να σιγουρευτει.

είμαι πολύ στεναχωρημένη, απογοητευμένη και απαισιοδοξη...στην προηγούμενη εγκυμοσύνη με χαμηλότερη χοριακή είχα δει μεγαλύτερο σάκο και μου είπε οτι ολα πάνε καλά,ασχετα που στράβωσε μετά...δεν μπορώ να περάσω παλι τα ιδια ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΘΕΕ ΜΟΥ

κοριτσάκι μου η χοριακή καλή 2250 αρα 2πλασιαζοταν καθε 48 ωρες, πήγα και στο γιατρό μου είπε να μην αγχωνομαι, να ξεκουράζομαι και να πάω σε 2 εβδομάδες παλι, θα τον παρω τηλ για τις αποριες μου γιατι είχε πολύ κοσμο και ειδε τις εξετάσεις μονο για να μην περιμένω, πάω να αναψω κεράκι, να ευχαριστήσω την Παναγία και να προσευχηθώ, σας ευχαριστώ και εσας όλες
Τινα μου ολα καλα!!!!ευτυχως που το προαισθημα σου δε βγηκε αληθινο!μια χαρα θα ειναι το μωρακι σου!ξεκουρασου και μη στεναχωριεσαι καθολου και ολα θα πανε ΤΕΛΕΙΑ :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω σημερα γυρισα απο Αθηνα,εχω 2 καλα ωαρια,ενα αριστερα και ενα δεξια, και αρκετα μικροτερα μου ειπε,αλλα θα παμε συμφωνα με τα μεγαλα!

αυριο το βραδυ θα κανω την ενεση μου και το σαββατο το πρωι θα κανουμε τη σπερματεγχυση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ

ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΙΑΤΡΟ...ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ !!!!

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΗΝ ΓΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ....

ΜΟΛΙΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΔΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΛΛΑΞΕ 10 ΧΡΩΜΑΤΑ....ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΤΑ ΤΟΣΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ Η ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΑ ΑΓΓΕΙΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ, ΚΑΤΙ ΛΙΓΕΣ ΣΥΜΦΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΣΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΧΝΗ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΩΝ!! ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑ 99% ΑΥΤΟ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ, ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ, 12Η ΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ....ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΥΝ!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΝΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ....ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ.....ΗΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ

ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΙΑΤΡΟ...ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ !!!!

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΗΝ ΓΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ....

ΜΟΛΙΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΔΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΛΛΑΞΕ 10 ΧΡΩΜΑΤΑ....ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΤΑ ΤΟΣΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ Η ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΑ ΑΓΓΕΙΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ, ΚΑΤΙ ΛΙΓΕΣ ΣΥΜΦΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΣΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΧΝΗ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΩΝ!! ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑ 99% ΑΥΤΟ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ, ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ, 12Η ΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ....ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΥΝ!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΝΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ....ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ.....ΗΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ!!!!!!

ειναι πολυ σημαντικο να μπορεις να μιλας με το γιατρο σου και να σου εξηγει τα παντα!!

πολυ ωραια τα νεα σου,τουλαχιστον οπως ειπες να αρχιζεται να λυνεται τα ψιλοπροβληματακια που θα βρειτε και ολα θα πανε μια χαρα :D

Διαφημίσεις

Mολις γυρισα κι εγω...

Ενας χαμος στο κεντρο πορειες ματ κινηση βροχη ...ξερη θα πεσω κρυωσα και λιγο και θα μιμηθω και εγω την Λια θα ετοιμασω θερμοφορα!!!

Καληνυχτα καλο ξημερωμα και φιλια σε ολες!

Διαφημίσεις

Ευαγγελία μου πρεπει να μπερδεψες το Παπακι με τη Μινα- ni...

Τωρα γύρισα απ τη δουλεια!

Κατερινακι πολυ χάρηκα που βρηκες το γιατρο σου...

Μαρακι καλη επιτυχία...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...