Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Κ εγω αλλα πρεπει να παω δουλεια σε λιγο.. Εσυ ξαπλα να παραμεινεις!! Μη σε δω να σηκωνεσαι!!!

μεχρι να περασουν τα πονακια ξαπλα κ μεσα . καλη δουλεια παω μεσα στο κρεββατι φιλακιαααα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα.

Tinaki μου μεγάλη ανακούφιση η χοριακή σου !! Όλα είναι καλά και κάθε φορά είναι διαφορετική. Δεν χρειάζεται να την επαναλάβεις πριν ξαναπάς στο γιατρό?

Georgekat περιμένουμε τις εντυπώσεις από τον καινούριο γιατρό. Ελπίζω να ενθουσιαστείς και να μην χρειαστεί να ξαναλλάξεις.

Πολλά τικεράκια βλέπω, με γειά σας !! Σας είπα….μου βγήκε και εμένα η ψυχή μέχρι να βρω πως μπαίνουν.

Σήμερα είμαι με την αγαπημένη μου θερμοφόρα αγκαλιά…….Ήρθε η ακατονόμαστη πρωί – πρωί και με επισκέφτηκε, κυρία στην ώρα της……….

Είμαι απλά μουδιασμένη, δεν περίμενα κάτι καλύτερο…..

Έχω και το αγόρι μου συναχωμένο και είμαστε και οι 2 από καναπέ σε καναπέ και βογκάμε.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλησπέρα.

Tinaki μου μεγάλη ανακούφιση η χοριακή σου !! Όλα είναι καλά και κάθε φορά είναι διαφορετική. Δεν χρειάζεται να την επαναλάβεις πριν ξαναπάς στο γιατρό?

Georgekat περιμένουμε τις εντυπώσεις από τον καινούριο γιατρό. Ελπίζω να ενθουσιαστείς και να μην χρειαστεί να ξαναλλάξεις.

Πολλά τικεράκια βλέπω, με γειά σας !! Σας είπα….μου βγήκε και εμένα η ψυχή μέχρι να βρω πως μπαίνουν.

Σήμερα είμαι με την αγαπημένη μου θερμοφόρα αγκαλιά…….Ήρθε η ακατονόμαστη πρωί – πρωί και με επισκέφτηκε, κυρία στην ώρα της……….

Είμαι απλά μουδιασμένη, δεν περίμενα κάτι καλύτερο…..

Έχω και το αγόρι μου συναχωμένο και είμαστε και οι 2 από καναπέ σε καναπέ και βογκάμε.

αμαν κ αυτη η ατιμη!! καποια στιγμη τον αλλο μηνα θα τον χαση τον δρομο της . τωρα χουχουλιασε με τον καλο σου

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Γεια σας κορίτσια...

Μολις εβαλα το φαγητο(αρακά με αγκινάρες)και κάθησα να σας διαβάσω.

Τινά μου μας κοψοχολιασες το πρωί αλλα ευτυχώς όλα καλα!!!γιουπιιιι.τωρα χαλάρωση ξεκούραση καλό φαγακι και όλα θα είναι σούπερ.Αυτο το σπορι ήρθε και θα μεινει δεν πάει πουθενά!!

Παπάκι κι εσύ τα ίδια ε;;;Σπίτι και ξάπλα.

Εξάλλου εδω στη Σαλόνικα μεριά βγήκε ένας αέρας κι ένα κρύο μπρρρρ.αποτομο.χθες ήμουν με κοντομάνικο στο φροντιστήριο και σημερα μπουφάν κλειστό και air condition!!

Λία δεν πειράζει παμε μπροστά.Έρχονται τα χριστουγεννιάτικα μωρακια λέμε από τον άλλο μήνα!!!

Εγώ αύριο το πρωί ξαναπάω γιατρό να δούμε πως πάει το ωαριακι μου!!

Προς το παρον παω να διορθωσω εκθέσεις και τέστ.ωχ Παναγία μου...

Φιλια σε ολες

bKtop2.png8BRwp3.png

αμαν κ αυτη η ατιμη!! καποια στιγμη τον αλλο μηνα θα τον χαση τον δρομο της . τωρα χουχουλιασε με τον καλο σου

Καραμήτρο μου,……..χαχαχα……I love you…..χαχαχα……………δεν στεναχωριέμαι γιατί το πήρα πλέον απόφαση πως θα πάω σε εξωσωματική. Τόσα χρόνια δεν έχασε το δρόμο της, οπότε δεν θα ζω πλέον από μήνα σε μήνα σαν φυλακισμένος.

9aXep2.png

Καραμήτρο μου,……..χαχαχα……I love you…..χαχαχα……………δεν στεναχωριέμαι γιατί το πήρα πλέον απόφαση πως θα πάω σε εξωσωματική. Τόσα χρόνια δεν έχασε το δρόμο της, οπότε δεν θα ζω πλέον από μήνα σε μήνα σαν φυλακισμένος.

με το που βλεπω το καραμητρο αυτην εμενα λεει ετσι δεν ειδα καν σε ποιον απαντησες κ καραμητρος εγω? χαχαχαχα!!

πηρες φαρμακα θα παρεις σε τι φαση εισαι?

κ εδω βρεχει κ φυσαει !!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

με το που βλεπω το καραμητρο αυτην εμενα λεει ετσι δεν ειδα καν σε ποιον απαντησες κ καραμητρος εγω? χαχαχαχα!!

πηρες φαρμακα θα παρεις σε τι φαση εισαι?

κ εδω βρεχει κ φυσαει !!

Παυσίπονα κοκτειλ παίρνω από το πρωί και είμαι γιούχου. Ευτυχώς για μένα, ο καιρός είναι άθλιος και όλοι είναι σπίτια τους. Δεν μπορώ να κοιλοπονάω και όλοι οι άλλοι να λιάζονται και να πίνουν καφέ, ζηλεύω. Πολύ γουτζου γούτζου σήμερα. Εσύ Μινάκι είσαι καλύτερα?

9aXep2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...